Aslında şuan piyasadaki çoğu yeni basım plak, dijital kaydın aktarılmasıyla satışa sunuluyor. Yani spotify'da dinlediğinle aslında hiçbir farkı yok. Amaç sadece nostalji yaşatmak. Bu sahaflarda, eski plakları satan dükkanlarda eski,orijinal analog kayıtlı plaklar satılıyor. Onları almak daha doğru bir tercih oluyor. |
Plak satışları 1987'den beri ilk kez CD satışlarını geride bıraktı (3. sayfa)
-
-
Emin misiniz mesela örnek var mı türkçe albüm cdsi
-
o zaman unkapanına gidip firmalara esen müziği sorun artık neler basılıyor hangi medya basılmıyor, çünkü buradan bir ispat çabasına giremeyeceğim.
-
sadece boş iddia adamlar reklamını yapıyordu... koleksiyoncular CD/plak için ısrarcı...
-
ses kalitesi düşük filan demişsinde riplediğimde CD sesi kayıpsız ses formatlarında spotify sesinden çok daha iyi oluyor?... sen temiz CD kullanmıyorsundur... kopya CD'lerde mp3'ten çevirme CD dinledin heralde...
-
var tabiki... ama aşırı pahalılar... bazı tipler PC kasasında CD-Rom yok demişte onlar zaten DVD-RW olmuştu korsan ile mücadele ayağına kaldırttılar... marketlerde DVD-RW disk bulunmaz oldu...
-
Sanırım Yanlış alıntı yapmışsınız, soruma yanıt değil yazdığınız.
-
Hocam 7 yıl kadar önce migros'ta satılan la musica denilen dandik aletlerden birini almıştım. Yıllardır yatıyordu. Kaliteli bir iğne buldum. Ses çıkışındaki kartın kondansatörlerinden bir ikisini değiştirdim. Sonra da Edifier S730'a bağladım.
Ses i-na-nıl-maz. Çok kötü durumdaki bir plaktan dahi şahane sonuç aldım. Atatürk'ün sevdiği şarkılar plağını bulduk D&R'dan şahane çalıyor, çok güzel yapmışlar plağı.
Şimdi ise ayarlayabilirsem ses çıkışına kaliteli bir ses çıkış modülü düşünüyorum. Kendim tasarlayabilirsem (evdeki elektronik elemanlardan ) yoksa bakacağım işte.
Tamam analog seste sınır yoktur ama kaliteli dual, sony, efendime söyleyeyim manyetik iğne, kaliteli kuleler, iyi bir anfi diye giderseniz altı haneli rakamları harcarsınız ve yine de ses tatmin etmeyebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X