Şimdi Ara

Plaka Işığına Beyaz Ampul / LED Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
6.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda genel bir başlık aradım ancak bulamadım, eğer bulamamak benim beceriksizliğimse ilgili konuyla birleştirilmesini rica ederim.

2011 A3 TFSI aracım var, sis farlarını beyaz photon ampulle değiştirdim, herhangi bir arıza ışığı vs yanmadı.

Ancak araştırdığım kadarı ile plaka ışığını değiştirince böyle bir problem olabiliyormuş.

Maslak'da Far Tuning'den fiyat aldım, 8'li led montaj dahil 150 TL'ye yapıyoruz arıza ışığı yanmaz dedi. Yıldız Tuning'den fiyat 8'li led montaj dahil 65 TL, bazen arıza yakabiliyor takıp test etmemiz lazım dedi.

Bir de şöyle bir ürün var, kesinlikle arıza ışığı yakmadığını iddaa ediyor, emsaj attım ama cevap vermedi.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-audi-a3-a4-a5-beyaz-smd-led-plaka-lambasi-ariza-lambasi-yakmaz-149087023/detay

Bu uygulamayı yapanlar oldu mu? Tavsiyeleriniz nedir?

• ebay da can bus arıza vermeyen ledler olduğunu söyleniyor..tanesi 1-2 tl falan..onları araştırabilirsiniz..
  • Plakadaki ampul tipi nedir?
  • SAhibinden ilanındaki ürünleri aldım.

Yetkili arkadaşla telefonda görüştüm, ürünlerin Audi için özel olarak üretildiğini, arıza vermeyeceğini, verirse ürünleri iade alacaklarını belirtti.

Kargoya verildi, bir terslik olmazsa yarın uygular gelişmeleri yazarım.
  • xpmagduru kullanıcısına yanıt
    Artık sahibinden'den siparişi verdim hocam, hem daha ucuz hem de problem çıkmazsa yarın elimde olacak.

Bakalım inşallah uygulamayı başarırım.
  • Maslak'da Far Tuning ve Yıldız Tuning'e gitim, ledleri denedik ancak hepsi uyarı ışığı verdi. Far tunin kendisi dirençli bir led de yapmış ancak ona duy falan entegre etmiş, 150 TL istedi, ona yanaşmadım.

Sahibinden'den aldığı ürün elime ulaştıi yarın uyuglayacağım.

Bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led aydınlatma ve akü
    13 yıl önce açıldı
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok para led plaka ampulleri için çünden daha ucuza gelir hatta kargo ücretinden bile ucuza gelir ki linktekide aynı şey zaten.
  • the wade kullanıcısına yanıt
    Başka türlü halledemez ve orijinal olsun, kafam rahat etsin derseniz Audi orijinal parça 4H0943021 ve 4H0943022.
    İkisi 100 lira civarı. Çok güzel duruyor. Makyajsızda arıza yakmıyor. Makyajlıyı bilmiyorum.
  • ch@in kullanıcısına yanıt
    Nerede satılıyor bunlar servislerde mi?
  • the wade kullanıcısına yanıt
    Evet, herhangi bir Doğuş Oto yedek parça bölümünden stok sorup sipariş verebilirsiniz. Eskisi bir vidayla sökülüp yenisi yerine aynı vidayla takılıyor. Küçük bir cırcır tornavidanız varsa vidanın başını yalama yapmadan kendiniz bile değiştirebilirsiniz. Yoksa da serviste rica edip taktırabilirsiniz.
  • Sahibinden.com'dan aldığım ledler problem çıkartmadı, 48 saattir herhangi bir uyarı ışığı almadım, umarım böyle devam eder. Tavsiye ederim uygulaması çok kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the wade -- 5 Mart 2015; 18:01:29 >
  • Led'ler henüz uyarı ışığı vermedi, ancak önce sol led şimdi ikisi de tutukluk yapmaya başladı.

Duylarımda söküp normal beyaz ampul takıp denedim bir sıkıntı yok. Satıcıya sahibinden üzerinde mesaj attım, durumu anlattım, suçu benim üzerime attı.

Ledleri bastırıp bozmuşsunuzdur dedi, bir daha da cevap vermedi. Gözterdikleri ilgi sadece satana kadar, ürünlerinin arkasında durmuyorlar, tavsiye etmiyorum linkteki ürünü ve satıcıyı.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-audi-a3-a4-a5-beyaz-smd-led-plaka-lambasi-ariza-lambasi-yakmaz-149087023/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Led'ler henüz uyarı ışığı vermedi, ancak önce sol led şimdi ikisi de tutukluk yapmaya başladı.

Duylarımda söküp normal beyaz ampul takıp denedim bir sıkıntı yok. Satıcıya sahibinden üzerinde mesaj attım, durumu anlattım, suçu benim üzerime attı.

Ledleri bastırıp bozmuşsunuzdur dedi, bir daha da cevap vermedi. Gözterdikleri ilgi sadece satana kadar, ürünlerinin arkasında durmuyorlar, tavsiye etmiyorum linkteki ürünü ve satıcıyı.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-audi-a3-a4-a5-beyaz-smd-led-plaka-lambasi-ariza-lambasi-yakmaz-149087023/detay/

en güzeli yukarıda bir arkadaşında dediği gibi aliexpress den 5 tl ye 1 çift led alıp takmak daha mantıklıydı çünkü canbus özelliği var arıza ışığı yakmaz dense bile bazen yakıyor. Ben çin den geri vites aydınlatması için güçlü olanlardan 5 farklı ampul getirttim bmw aracımda arıza ışığı yaktı. Sis farlarında genelde sorun olmaz çünkü orijinal ampulleriniz 35 watt iken yeni taktıklarınızda ya 35 ya 50 watt dır sorun olmaz. Arıza ışığı az güç çektiğinde yanan bir uyarı sistemi. Ledlerde yapısı gereği az enerji çekince sistem oradaki ampul patladı sanıyor. Gelelim sizin plaka ışığına geri iade etmek için bastırın ve tekrar almayın aliexpress de her araca özel hazır plaka ışığı satılıyor eski ışığınızı plastik sivri uçlu birşeyle söküp aynı sokete bunu takıyorsunuz içindeki ampulu söküp ledli ampul takmak gibi bir şey değil. Bu daha iyi ve ucuz çözüm olacaktır.
    örnek olarak
    http://www.aliexpress.com/item/2-White-18-LED-3528-SMD-License-Plate-Lights-Lamps-Bulbs-for-AUDI-A3-8P-A6/1897407102.html

• değiştirmeyin plaka ışıklarını boşuna sarı yapmıorlar

istediğiniz marka model araca bakın plaka lambaları sarıdır
    orjinal led stop olsa bile plaka lambaları sarı yanar

sarı ışık vermesi gerekiyor çünkü bir nedeni var
  • helpgod kullanıcısına yanıt
    Amazondan bu ürünleri aldım, arıza ışığı yaktı fakat sahibindenden aldığımıa göre çok daha güzel durdu.

http://www.amazon.com/gp/product/B00NV40DFO/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1

Vagcomdan anlayan bir arkadaş buldum, cumartesi günü hem plaka uyarsını kapacatağız hem de aracın diğer özelliklerini açacağız.

• quote:

Amazondan bu ürünleri aldım, arıza ışığı yaktı fakat sahibindenden aldığımıa göre çok daha güzel durdu.

http://www.amazon.com/gp/product/B00NV40DFO/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1

Vagcomdan anlayan bir arkadaş buldum, cumartesi günü hem plaka uyarsını kapacatağız hem de aracın diğer özelliklerini açacağız.

ne yaptınız hocam memnunmusunuz? bende 2010 a3 üme almak istiyorum ancak arıza lambası vs uğraşacak zamanım yok. Bir ustaya danıştım o da beyaz ışık yanar bir süre sonra dedi, vaz mı geçmek lazım yoksa sorunsuz bir led çıktı mı piyasaya?

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Aracı satalı bir seneden fazla oluyor.

Volkswagen grubunda ampul orjinali led değilse, sadece akkor ampul yerine led takmakla kurtulamazsınız, o arıza ışığı elbet bir gün yanıyor.

Ben çareye maslak sanayide far tuninge gidip bulmuştum. Plaka ampulunun içindeki eski duyu komple çıartıp yerine led yapıştırıyorlar, bagaj kapağının içine de direnç koyuyorlar.

Ekstra dirençsiz olmuyor, bana 150 tlye mal olmuştu o zaman
  • Arıza ışığı vagcom ile halledilebiliyor Volkswagen gruplarında bende Golf aracıma led plaka aydınlatması takmıştım vagcom ile arıza ışığını söndürmüştük bazı ledler uyumlu olsada sıkıntı çıkarabiliyor arıza ışığı sönmeyebiliyor.
  • quote:

ben karanlıkta plakam gözükmesin diye plaka ampullerini söktüm, millet plakasına projektör takmış resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 16 Kasım 2016; 18:32:52 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.