Şimdi Ara

PLAKADAN İSİM SOYİSİM BİLGİSİ HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün gittiğim Bakırköy devlet hastanesinde aracımın sağ arka tamponunda derin izleri olan bir sürtünme ile karşılaştım 34 JA 1932 Nolu plakayı bu sitedenhttp://sorgu.trafik.gov...ular/aracsorgulama.aspx ile sorguladığım zaman araçla ilgili sadece plakası, markası, modeli, belge tarihi, tescil birimi, rengi ve cinsi gibi bilgileri veriyor ama araç kimin üstünedir veya kimin üstüne kayıtlıdır herhangi bir bilgi yok bu bilgiyi nasıl edinebiliriz? çok araştırdım ancak sonuç elde edemedim. ulaşabilen olur ise isim soyisim telefon gibi bilgileri özelden verebilirse çok memnun olurum.

Ayrıca bu aracıma çarpıp kaçan kişiyi sanırsam dışarıdan benim arabama çarptığını gören bir şahıs aracımın sileceğine bir kağıda yazılmış plaka bırakmış. Eğerki çarpan kişi bu kağıdı bırakmış olsa adını soyadını ve telefon numarasını bırakırdı diye düşünüyorum. Arabamı çarpanı gören duyarlı kişiye gerçekten teşekkür ediyorum! Sorum için yardımlarınızı bekliyorum

• motor ,şaşi veya tc no olmadan bulmassın..bunlardan biri mutlaka olmak zorunda diye biliyorum.. olsaydı sigorta poliçelerinden bakılabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 24 Eylül 2013; 19:26:09 >
  • Aracın onarımını resmi yollardan, sigorta ile yaptıracağınıza göre karakola gidip durumu aktarabilirsiniz. Onlar bulur plakadan karşı tarafı.
  • Hocam onu polnet adlı emniyet hizmetlerinde kullanılan ağlardan öğrenebilirsiniz
  • Sigorta eksperleride plakadan isme ulaşabilirler, mesela ben ulaşabilirim:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çince İsim ve Kimlik Numarası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.