Şimdi Ara

Plakamı başkalarıda mı kullanıyor yoksa Change yapılmış araç mı aldım ? ACİLL YARDIM ARKADAŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mjordan2345

Araç marka model ne çünkü 35 plakayı sorgulatınca bmw geliyor diyosun

Alıntıları Göster
    Evet benim araç 2008 symbol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayallerODTÜHayatlarCBÜ

Evet benim araç 2008 symbol

Alıntıları Göster
    Alırken 35 plakayı sorgulattım diyosun.O zaman alırken bmw yi görmedin mi sorguda şuan bmw yazıyor diyosun

Birde dostum yanlış anlama önce şase sorgulanır.Sonra plaka motor no kontrol edilip iyice incelenirki sende galericiden almışsın.Galericiden araba alınmaz.Temiz galerici bulman zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim şirket çalışanının babasına da alacağına karşılık size araç verelim demişler adam da parasını kurtarmak için fazla araştırmadan hemen kabul etmiş, sonra o işlem de bunun gibi sakatlık çıkmıştı, adam kahrından öldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjordan2345

Alırken 35 plakayı sorgulattım diyosun.O zaman alırken bmw yi görmedin mi sorguda şuan bmw yazıyor diyosun

Birde dostum yanlış anlama önce şase sorgulanır.Sonra plaka motor no kontrol edilip iyice incelenirki sende galericiden almışsın.Galericiden araba alınmaz.Temiz galerici bulman zor

Alıntıları Göster
    Sorma ya direk aldık işte abi. İnşallah paramızı alırız başımıza bişi gelmez

• quote:

Alıntıları Göster
    İnşallah geçmiş olsun ne diyelim.Kimsenin ahı kimsede kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: degobar

bizim şirket çalışanının babasına da alacağına karşılık size araç verelim demişler adam da parasını kurtarmak için fazla araştırmadan hemen kabul etmiş, sonra o işlem de bunun gibi sakatlık çıkmıştı, adam kahrından öldü.
    Çok sakat hemde üstad daha yaş 22 ama stresten öleceğim

• senin işin yaş

araca gidiyorsun hemen motor seri noyu araç üzerinden (belirli yerlerinde olur aracin ) bi kontrol ediyorsun.

ruhsatla farkli ise geçmiş oluyor (tek hane hatasii yoksa 0 O gibi)tahribat varsa araç ustundekiler kazinmissa da yine gecmiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 7 Eylül 2018; 17:49:49 >
  • aracın üstündeki plaka, araçtaki şase nosu. noterden aldığınız ruhsat yaprağındakilerle aynıysa sorun yok. sağa sola sms atmaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam ruhsatta plaka marka model senin aracin yaziyor ise

Ve ruhsattaki sase no ile aracin caminda veya sasesindeki numara ayni ise change falan gibi bir durum yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: degobar

bizim şirket çalışanının babasına da alacağına karşılık size araç verelim demişler adam da parasını kurtarmak için fazla araştırmadan hemen kabul etmiş, sonra o işlem de bunun gibi sakatlık çıkmıştı, adam kahrından öldü.
    Plakamı başkalarıda mı kullanıyor yoksa Change yapılmış araç mı aldım ? ACİLL YARDIM ARKADAŞLAR

• Merhaba aracın şasi numarası ve motor no ruhsatta doğru yazıyorsa yani arabanın şasi ve motor no sunu ruhsatla karşılaştırdığınızda hata yoksa , plakanı kırıp at , plakam kaybıoldu çalındı şeklinde beyan verip yeni hiç kullanılmamış plaka alabilirsin , 200-300 tl ruhsat ve plaka masrafın olur

• quote:

Alıntıları Göster
    aynı galericiye götür aracı başka bir araç ile takas de bakalım ne diyecek ? daha düşük bi model araç alacağını söyle alırken aracın ruhsatını iste sorgu yapacağım de sona gelen mesejla beraber bi bakayım de çaktırmadan şase kontrolü yap tutuyorsa o aracı al elindekini ver zararın boyutuna bakma kendini temize çıkar yeter. gidip de polise filan kendini ihbar etme. işi düzelteceğim diye başına iş açma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ihkelektrik

Merhaba aracın şasi numarası ve motor no ruhsatta doğru yazıyorsa yani arabanın şasi ve motor no sunu ruhsatla karşılaştırdığınızda hata yoksa , plakanı kırıp at , plakam kaybıoldu çalındı şeklinde beyan verip yeni hiç kullanılmamış plaka alabilirsin , 200-300 tl ruhsat ve plaka masrafın olur
    aynı plakayı veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSY

aynı plakayı veriyorlar.

Alıntıları Göster
    plaka çalındı dersen o numara iptal edilir yeni bir numara verilir, tecrübeyle sabittir.
  • Vay arkadaş ne komplo teorisi yazmışsınız 😂😂 git trafik büroya olayı anlat onlar çözerler, büyük ihtimalle sistemde bir hata var sistemde hata olmasa bile sonuçta siz arabayı yeni aldınız elinizde belgeler var size kimse birşey demez.
    Plakayı kırıp atmak da mantıklı, 138tl ruhsat ücreti ve plaka ücreti ödeyeceksiniz plakanın fiyatını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 8 Eylül 2018; 10:9:57 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Şasi numarasında sorun yok abi araçtakiyle ruhsattaki aynı ama plaka da sorun var

• _mp_ kullanıcısına yanıt
    Şasede sorun yok abi ama plaka sorgusunda başka araç çıkıyor yani

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Plaka dan sorun çıkarırlar mı şase doğru araçtakiyle ruhsat aynı yani. Tamam change değil ama plaka da başka otomobil çıkması sorun mu ?

• HayallerODTÜHayatlarCBÜ H kullanıcısına yanıt
    Devlet hatali girmiştir her işimiz mükemmel değil ki.

trafik subeye git plakani girince senin şase numaran cikuyorsa problem olmaz.Fark varsa onlar seni yonlendirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Eylül 2018; 13:10:1 >
  • ihkelektrik kullanıcısına yanıt
    Ama muayene de ne deriz şuan muayenem yok üstad

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.