Şimdi Ara

Plakamı başkalarıda mı kullanıyor yoksa Change yapılmış araç mı aldım ? ACİLL YARDIM ARKADAŞLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HayallerODTÜHayatlarCBÜ

Ama muayene de ne deriz şuan muayenem yok üstad
    Muayenede bir sıkıntı olmaz , yaptırabilirsin ama ben yerinde olsam önce plakayı değiştirip öyle girerim muayeneye temiz iş olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjordan2345

Alırken 35 plakayı sorgulattım diyosun.O zaman alırken bmw yi görmedin mi sorguda şuan bmw yazıyor diyosun

Birde dostum yanlış anlama önce şase sorgulanır.Sonra plaka motor no kontrol edilip iyice incelenirki sende galericiden almışsın.Galericiden araba alınmaz.Temiz galerici bulman zor

Alıntıları Göster
    galericilerde uyanik artik. şahıs kullaniyormuş gibi ilan açıyorlar. bayan avukattan bilmem neyden diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

galericilerde uyanik artik. şahıs kullaniyormuş gibi ilan açıyorlar. bayan avukattan bilmem neyden diye.

Alıntıları Göster
    Adamlar doğayen bu işte

• quote:

Orijinalden alıntı: mjordan2345

Adamlar doğayen bu işte

Alıntıları Göster
    ben arabami galeriye sattim. bir kapi degişen, direkler dahil 5 parça boyali. orjinali 30 bin e gideri var. ben kusurlari var diye 25 e galeriye verdim.

aradan bir hafta geçti arabami ilanda gördüm. bayan avukattan yaziyor. aradim sordum arabayi. kacinci sahibisiniz filan. palavralara başladi hemen. galerici tutmuş kariyi çok belli.

kendi arabam komple orjinal dedi. boyasida yokmuş. 32 den aşagida vermiyormuş. isterseniz ekspertizede sokariz dedi. sonra getirin arabayi kendi şehrimde ekspertuze sokayim dedim yok dediler siz gelin. daha sonra ayiktim ekspertizlerle galeriler ortak çalışıyormuş

vesselam benim arabayi orjinal diye garibin tekine sattilar. geçen ışıklarda gördüm hüzünlendim. galericilere arabada satmamak lazim. günahi benimde boynuma şahsen.

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Memleketteki esnafın yüzde 70 i dolandırıcı olmuş alayı şerefsiz gurursuz itler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayallerODTÜHayatlarCBÜ

Memleketteki esnafın yüzde 70 i dolandırıcı olmuş alayı şerefsiz gurursuz itler
    yakin dost harici araba alinmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

ben arabami galeriye sattim. bir kapi degişen, direkler dahil 5 parça boyali. orjinali 30 bin e gideri var. ben kusurlari var diye 25 e galeriye verdim.

aradan bir hafta geçti arabami ilanda gördüm. bayan avukattan yaziyor. aradim sordum arabayi. kacinci sahibisiniz filan. palavralara başladi hemen. galerici tutmuş kariyi çok belli.

kendi arabam komple orjinal dedi. boyasida yokmuş. 32 den aşagida vermiyormuş. isterseniz ekspertizede sokariz dedi. sonra getirin arabayi kendi şehrimde ekspertuze sokayim dedim yok dediler siz gelin. daha sonra ayiktim ekspertizlerle galeriler ortak çalışıyormuş

vesselam benim arabayi orjinal diye garibin tekine sattilar. geçen ışıklarda gördüm hüzünlendim. galericilere arabada satmamak lazim. günahi benimde boynuma şahsen.

Alıntıları Göster
    Oda dediüine bende rastladım galerici ekspertizle anlaşmalı.Allah korkusu kalmamış.Bu ülkede ilkkez araba alanların çocuğu bu şekilde bir acı travma yaşayarak başlıyor bu işleri öğrenmeye malesef.Çık eskiden yani seni 2007 de çok temiz bir galericiye denk gelmiştim.Adam harbi dürüst namuslu iş yapıyordu.Çok araç aldım ondan.Ama 10 yıldan fazla oldu.Geçen gördüm o dayıyı oda bozmuş.Genede iyi niyetli bozduğu tarafı aslında araçlar kötü gene dürüst.Sadece kibarca al git ya bişey olmaz diyor.Ne diyim o adamı bile bu piyasa bu hale getirdi.Dükkanı kapadı.Niye milleti diğerleri gibi dolandıramadı.Hayatının yalanlarını söyleyemedi.Bugün gene araç değişsem gider onu bulurum.Yani sahibinden hiç bulamadım diyelim.Son çarem olur

• HayallerODTÜHayatlarCBÜ H kullanıcısına yanıt
    Sen bu arabaya sigorta yaptırmadın mı hocam? Orada bilgileri çıkmadı mı?

Sigortada doğru yazıyorsa sorun yoktur, 5664 sistemi sıkıntılı olabiliyor bu aralar.

• HayallerODTÜHayatlarCBÜ H kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim sen şimdi doğru gidiyosun sigortacına, diyosun tramer sorgusunda traktör çıkıyo bu ne iş diyosun. Alıyolar ruhsatı bakıyolar sigorta sistemine. Velevki ordaki sistemde de traktör görünüyor. Direk bi avukata gidip durumu izah ediyosun aldığın adama açıyosun davayı. Hemde arabayı geri alması için değil maddi manevi tazminat da içeren bi dava. Sende satmaya çalışsan suç, kullansan bela. En doğru yol bu bence.
  • Motor no ile ruhsatı karşılaştır. Eğer tutuyorsa, sistemsel bi sıkıntı olabilir. Tutmuyorsa avukat ı görmen gerekebilir.

• Sen geçen de "yeni araba aldım, yolda kaldım, 25bin liralık arabaya 15bin lira masraf ettim" yazan arkadaşsın. Bir musibet bin nasihatten yeğdir misali, bence o arabayı satmaya bak, işin sonu hoş bir yere gitmiyor.
  • Beyler gittim galericinin arabalarını kurşunlandım. Aracı sözde tamir eden sözde ustayı yaraladım. 8 ay cezaevinde kaldım ha bide 130 bin tl toplamda para aldık.
  • Umarım csb dir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.