Şimdi Ara

PLAKAYA KESİLEN CEZALAR HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbulda araç kullanıyorum. 6 Mayıs tarihinde kullanmış olduğum araca direk polisin şahsi olarak plakama trafik ceza kesmiştir. PTT den tebligat gelmiş babam bugün teslim almış. tutar 250 tl, ödemeyi yapacağım erken yapıldığı için indirim varmış sanırım. Cezanın ne olduğunu bilmiyorum ama ödeme yapmadığımda faizi ile beraber daha yüksek geleceğini düşündüğüm için yapmam gerektiğini biliyorum.

Bağlı olduğum belediyedeki adliyeye başvuruda bulunarak dilekçe ile itirazda bulunacağım. Dilekçe örneğide arıyorum şu anda. bu cezayı neye göre kestiklerini de bilmiyorum. Araçla geçtiğim saat de insanların askere gönderimleri falan vardı. Bizde asker göndermiştik. bunlardan sebep arada bana ceza mı kitlediler. hangi kanun hangi karar hangi fıkrası. tebligatta idari para cezası gözüküyor. ne olduğu belli değil.

Daha önce plakaya ceza yemiş veya yememiş bu işlerden anlayan birilerinden arkadaşlarımdan yardım talep ediyorum.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur.dulger -- 20 Mayıs 2014; 15:12:01 >

• Yardım istiyorum ekteki tebligat bugün gelmiştir. itiraz dilekçe örneği ve plakaya yazılan cezalarda nasıl başvuruda bulunabiliriz. Sonuç itibari ile delil olmadığı içinde görevli polis arkadaşların kafasına göre yazdığı bir ceza tutarıdır. teşekkürler..
     PLAKAYA KESİLEN CEZALAR HK.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.