Şimdi Ara

PLANET PEMBE TEKRAR YAYINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar gerçi ben bir gün önceden biliyodum bugün planet türkün yerine tekrar planet pembe başladı hayırlı olsun...

• Yapay Zekanın Yanıtı

PLANET PEMBE TEKRAR YAYINDA

Sevilen dizi kanalı PLANET PEMBE ekranlara geri dönüyor! Uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayacak olan kanal, efsanevi "planet pembe dizileri" ile izleyici karşısına çıkıyor.

Planet Pembe'nin tekrar yayına girmesiyle birlikte, nostaljik bir yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Kanalda yayınlanacak diziler arasında unutulmaz yapımlar yer alıyor. Duygusal aşk hikayelerinden sürükleyici dramalara kadar geniş bir yelpazede dizi seçeneği seni bekliyor.

Dizilerin yanı sıra, Planet Pembe'de "planet pembe dizileri" tartışma programları ve özel röportajlar gibi içerikler de yayınlanacak. Böylece dizilerin perde arkasına dair özel bilgiler edinebilir, oyuncularla yakınlaşma fırsatı yakalayabilirsin.

Planet Pembe'nin tekrar yayına girmesi, dizi severler için büyük bir heyecan kaynağı. Kanalı takip ederek, sevdiğin dizileri yeniden izleyebilir, yeni diziler keşfedebilir ve dizi dünyasının tutkulu hayranlarıyla etkileşim kurabilirsin.

Nostaljiyi ve eğlenceyi bir arada yaşamak için 2023 yılında Planet Pembe'yi ekranlarına kilitlemeyi unutma!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yoo Planet Türk'te hala Planet Türk var hatta "Kurbağalar" adlı Türk Sineması yayında şimdi başladı :'( Planet Pembe yok malesef :'(

Planet Çocuk'ta Planet Çocuk, Planet Mutfak'ta Planet Mutfak var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah yayın planet pembeydi vede bildiğim kadarıyla kesin planet pembe olacak aldığım sağlam duyum bu...
  • Sanırım Gündüz kuşağında Pembe dizi, akşam kuşağında Türk Filmlerini tek kanaldan yapacaklar....
  • Saat 00:45 de baktım Planet Türk yazıyor ama Evlilik Oyunu adlı Brezilya dizisi oynuyordu. 01:30 da ise Asi adlı dizi başladı. Eskiden ''Film Başlıyor'' yazardı şimdi ''Dizi başlıyor'' yazıyor...

Ne yani şimdi Planet Türk kapanacak mı? Ben izliyordum açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savisvasa

Saat 00:45 de baktım Planet Türk yazıyor ama Evlilik Oyunu adlı Brezilya dizisi oynuyordu. 01:30 da ise Asi adlı dizi başladı. Eskiden ''Film Başlıyor'' yazardı şimdi ''Dizi başlıyor'' yazıyor...

Başka forumlarda detayları yazıyor. Planet Pembe için telif ödeyerek daha önce satın alınan diziler Planet Türk kanalından yayınlanmaya devam edecekmiş. Çok yakında Planet Türk diye de bir kanal olmayacak Sony'nin dizi kanalı Sony Channel açıldı şimdi de film kanalı olan Sony Movie açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elephone

quote:

Saat 00:45 de baktım Planet Türk yazıyor ama Evlilik Oyunu adlı Brezilya dizisi oynuyordu. 01:30 da ise Asi adlı dizi başladı. Eskiden ''Film Başlıyor'' yazardı şimdi ''Dizi başlıyor'' yazıyor...

Başka forumlarda detayları yazıyor. Planet Pembe için telif ödeyerek daha önce satın alınan diziler Planet Türk kanalından yayınlanmaya devam edecekmiş. Çok yakında Planet Türk diye de bir kanal olmayacak Sony'nin dizi kanalı Sony Channel açıldı şimdi de film kanalı olan Sony Movie açılacak.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Üzüldüm doğrusu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elephone

quote:

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Üzüldüm doğrusu...

Rica ederim.

• arkadaş bu sony channel hakikatende süper bir kanal bende gece gündüz bu kanal açık adamlar hakikaten yapmışlar bee bu kanal çıktığından beri diğer kanallara bakmaz oldum burdan şunu söylüyom:diğer paralı platformlara kapak olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf41

arkadaş bu sony channel hakikatende süper bir kanal bende gece gündüz bu kanal açık adamlar hakikaten yapmışlar bee bu kanal çıktığından beri diğer kanallara bakmaz oldum burdan şunu söylüyom:diğer paralı platformlara kapak olsun...

Üstelik bu normal kanalı international yani uluslararası kanalı fox gibi tnt gibi ama bu uluslararası kanalların birde movie yani sinema kanallarıda var Sayın @elephone ustanın dediği gibi gerçektende Sony Movie Kanalıda açılırsa o zaman Sony Channel Türkiye'de sadece dizi ve talk show programları yayınlanırsa, hakikattende süper olur mesela jimmy fallon'ın sunduğu gece programı the tonight show harika bir program birde Türkçe dublajlı olarak Sony Channel Türkiye'de yayınlanırsa gerçekten ama gerçekten süper olur zaten dr. oz yayınlanıcak çünkü reklamlarda gösteriyorlar diziler ise gerçekten çok mükemmel ilk önce çok ön yargılı davrandım bu kanala sansür yüzünden ama sansür bu kanalla ilgili bir durum değil onu zaten diğer konuda (planet kanalları konusunda) belirttim ama Sony Channel Türkiye'de neredeyse hiç reklam yok öyle 15-20 dakikalık.. Yeni bölüm diziler direk Türkçe dublaj olarak yayınlanıyor işte bu en mükemmel olan tarafı zaten yakında HD yayına geçiş yapıcaklarmış. Ooo daha da süper olacak o zaman birde Dizi olarak legion, lucifer ve incorporated'ı da yayınlarlarsa o zaman benim tv Sony Channel ile Açılır Sony Channel ile kapanır fox tv de saçma sapan ajitasyon dolu duygu sömürücüsü Türk dizilerini yayınlamaya devam etsin.. benim tv bundan böyle Sony ile Açılır Sony ile kapanır. Gerçi şimdi bile öyle eğer Sony Movie de gelirse tamam abi ya ben artık başka kanallara bakmam hem benim tv'nin markasıda Sony :D Sony marka tv'de Sony kanalı :D :D :D Süper abi ya :D umarım Sony Channel yetişkinler için çizgi dizilerde yayınlar mesela sürekli dizi (regular show) ve bob's burgers harika çizgi diziler.

• sessions kullanıcısına yanıt
    aynen çok doğru size katılıyom...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.