Şimdi Ara

PLANETSİDE 2 ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba planetside 2 ile ilgili görüşlerinizi ve beta tester varsa aranızda izlenimlerini paylaşabilirmi?

• Betaya seçilmişim şimdi indiriyorum,7 GB dosyası var,akşam oynadıktan sonra birşeyler yazmaya çalışıyrım fakat YGSye çalışıyorum anca yaza esas başlarım.Şimdiden Topluluk oluşturmak istiyorum,isteyen varsa buyursunlar :)
  • evet topluluk kurmak çok iyi olabilir ama ne yazıkki türkiyede bu oyunu çok bilen yok
  • Oyunu oynadım vanu sovereignt olarak.Oyun zevkli bence,ama kesinlikle takım oyunu gerekiyor.Bir kişinin peşine düşmek anlamsız.Hava araçları hemen yerinizi tespit edip ateş ediyor bu yüzden gideceğiniz yere takim halinde bir kara aracıyla gitmeniz en güvenli yol.Tabi savaş hattının hemen arkasına kadar.Daha sonra aracı deploy edip geçici spawn point kurmanız gerek.Hemen ardından takımla stratejik noktayı almalısınız yalnız çok ama çok dikkatlı olmalısınız ki zaten bu noktada epik savaş başlıyor

Tam bir kaç kişiyle noktayı kontrol altına alıyorduk ki üstümüze sadece filmlerde görebileceğiniz(starwarstaki clone taşıyan hava araçlarına benziyor) 2 asker taşıyıcı geldi ve yaklaşık 10 asker havadan yağmur gibi üzerimize yagdı.O anda dedim ki adamlar yapmış...Sonrasında ise factionun(3 tane var) düzensizliğinden geri çekilmelerimiz başladı.Sonrasında medic,heavy inf ve scout olarak bir fabrikada devam ettim oyuna. Fabrikada da daha epik sahneler buldu beni.Yine aynı hava taşıtları onlarca askeri fabrikanın tepesine bıraktı ve anında orayı aldılar.Biz ikişerli üçerli gruplar halinde fabrikanın karşısındaki tepeden piyadelere ateş etmeye çalışıyorduk ki birden fabrikanın tank ggeçirmez kalkanları kalktı ve düşman tankları amansız atışlarını bize doğru yapmaya başladı aradan bir kaç herifi avladım ama sonrasında hazin sonu bende yaşadım..

İşte böyle benden teknik bir yorum beklemeyin,zaten oyuna da teknik açıyla bakmak, tabi ki bakılmalı ama uyandırdığı duygular çok güzel,film gibi,a birde armadaki gibi sanırım gece gündüz ayrımı var.

Oyuncular pek konuşkan değil ama saygılı,sizden nacizane isteğim sizde onlara karşı saygılı olun :)

Raxr kardeşim sana beta key veriyim istersen sen daha iyi bilgi edinirsin hem :) (özelden mesaj atarsın istersen)

• Arkadaşlar İlk Türk Planetside 2 outfitini kurdum, "TheTurks" yazın esas YGSden sonra 22-23 hazıran gibi faaliyete geçeriz.
  • Valla verirsen cok sevinirim :D çıldiriyprum betaya katilmayi asiri derecede istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Helldivers 2 [ANA KONU]
    12 ay önce açıldı
    Overwatch 2 [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    The Witcher 4 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.