Şimdi Ara

PLASMA TV Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Plasma TV almak istiyorum hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz? (42" Ekran)

Ayrıca LCD TV ler özellikleri daha iyi olmasına rağmen plasmalamardan çok ucuz? LCD TV almak daha mantıklı değil mi

Saygılar

Not: En uygun bölüm olduğu için mesajı buraya attım ama yanlış yerdeyse kusura bakmayınız

• 4 5 milyar verip yada 2 3 alacaksan tavsiyle alma git araştır al derim bende 30 inc lcd var bi tane ne tavsiye bişey araştırdım aldım.Sende öyle yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serialkiller666 -- 6 Eylül 2005, 15:16:39 >
  • Bence fuara git cebit fuarına. Bende plazma alıcam bir türlü karar veremediğim iki marka var pioneer veya panasonic. Fuar da karar verip alacağım. Mutlaka fuara gitmeni tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar ben bir inceleme yaptım bu konuda ve Plazma TV önermiyorum, Aslında Plasmaların görüntü kaliesi ve netliği sanki LCD'lerden daha iyi gibi ama gördüğüm en iyi Plazma TV çözünürlüğü 1372*756 civarında.

42" 49" ve 55" ekranlar var plazmalarda.

42" olan aşağı yukarı 107 Ekrana, 49" olan 127 Ekrana karşılık geliyor. Ama sizin de bildiğiniz gibi ilerki dönemlerde HDTV yayınları büyük önem kazanacak, bu Plazmaların da üzerinde HDTV yazmasına rağmen bu Plazmaların çözünürlükleri 1900*1200 değildir bu nedenle alacağınız Plazma ile HD-TV izlerken o netliği ve gerçeklik hissini tadamayacaksınız.

Bildiğim kadarıyla sadece LCD'lerde 1900*1200 çözünürlük teknolojisi kullanılıyor ama LCD lerin de görüntü kalitesini ve ekrandaki parlamaları pek tutmuyorum, acele ihtiyacı olanlar alsın ama şimdilik sadece düşünenler için söylüyorum bence acele etmeyin biraz daha bekleyin 1-2 sene içinde bu iş tam anlamı ile oturacaktır.

• Türkiyede HDTV yayınları olana kadar senin tv 2 kere eskir..Onlara kafanı takma
  • Burası Türkiye ve yayıncı kuruluşların HDTV yayına geçmesi belki 2 yıldan da fazla sürebilir ama uydu yayınlarında HDTV şimdiden başlamış durumda bugün hemen hemen her uyduda bir veya iki tane HDTV yayın yapan kanal var, bir iki seneye kadar bu daha da artacak. Yani olayı sadece Türkiye ile sınırlı ele almamak lazım.
  • Türkiyede çok kısa zamana kadar tüplü tvler kalmayacak, rekabet ortamından dolayı çok ucuza TFT sahibi olabileceksiniz. Dolayısıyla Plasma da bundan etkilenecektir. BEKLEMEK de FAYDA VAR.
  • quote:

Not: En uygun bölüm olduğu için mesajı buraya attım ama yanlış yerdeyse kusura bakmayınız

en uygun bolum elektronık bolumu idi. neyse

plasma olarak philips tavsiye ederim. son yıllarda cok buyuk cıkıs yaptılar
  • Arkadaşlar şu an için size LCD TV'yi tavsiye ederim 90.000:1 KONTARST oranı Mükemmel . Hem güç tüketimi açısından hem resim kalitesi açısından harika.. Ayrıca plasma TV'lerin güç sarfiyatı çok fazla 500W civarında ve çok ısınıyor.. Saygılar,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.