Merhaba arkadaşlar 2013 1.5Dci Sander Stepway sahibiyim. Malum araç yüksek oldugundan babam taşa sürtmüş sol ön tekerın üstündekı sıyah yarım ay seklındekı parcanın kenarı ıle sıs lambasının cercevesi cizilmiş yenısı baya külfetli boyatmak 190 tl 2 parcayı hıc gerek yok kendı ımkanlarım ıcınde neler yapabılırım folyo felan düşündüm ama pek aklıma yatmadı bu plastık aksamları sprey boya türü birşeyle boyayabılır mıyım hatta farklı bir ambiyans yaratmak için farklı renkte boya alıp kusursuz boyayabılırmıyım bılgı verırsenız sevınırım saygılar :)
Ben 20 senedir tofaşların tamponlarından beri arabalarımın dışındaki solmuş iz olmuş boya olmuş SİYAH plastik tampon, marşpiyer, ayna, arkadaki plakalığın ışıklandırmasının olduğu plastik kısımları penguen marka siyah likid ayakkabı boyası ile boyuyorum gölgede tampon soğukken boya 2 saat kadar güneşte beklet 24 saat su değirmemeye çalış (zaten hemen kuruyor ama riske girmeye gerek yok) 1 gün sonrada torpido sütüyle boyadığın parçayı ve diğer siyah plastik parçaları sil memnun kalırsın şunuda söyleyeyim başka marka tavsiye ederlersede kullanma ben bu markadan memnun olduğum halde kullandım pişman oldum. kaportaya bulaştırırsan hemen sil ayakkabı boyası deyip geçme.