Şimdi Ara

Plastik kar zinciri kullanan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
16.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • burdan daha ucuz ve ücretsiz kargo ptt avm de
    http://www.epttavm.com/itemlist/page-2/?&t=kar%20zinciri&or=2
  • fiyatına takılmayın.....an gelir 30 bin tl veripte kurtulmak istediğin yerden bu 30 tl lik kurtarır....arabanda bulunsun...birde 2 tane 1 kiloluk yangın söndürücü şart...ben arabada sıkışan bir kazazedeyi yanmaktan kurtardım..hoş yine hastaneye gitmeden öldü ama....o an bana baktıgı gözleri unutamam....
  • Ah ah plastik kar zinciri deme bana :)

Bloguma yazdım buradan oku.

http://www.laleblog.com/kar-paleti-ise-yariyormu/
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoece

Ah ah plastik kar zinciri deme bana :)

Bloguma yazdım buradan oku.

http://www.laleblog.com/kar-paleti-ise-yariyormu/

üstad durum anlaşıldı...

tecrübeni paylaştığın için teşekkürler...
  • kar çorabı deneyen var mı?
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    hocam hiç bulaşma yırtılıyo ve cıkıyor
  • ZekiErbek kullanıcısına yanıt
    kar çorabımı kar paletimi dediğiniz?
  • plastik kelepçeler hiç bir işe yaramıyor anlaşıldı, çorap işe yarıyor mu? kullananlar yazarsa iyi olur
  • Geçen karda denedim park halinden çıkarken az patinaj yaptı araba pat pat koptu hepsi.
  • Bu ürünler ancak kara gömülürseniz yumuşak karda işe yarar o da düz yolda ancak. Çünkü mantıken düşündüğünüzde her kelepçe arasında bir karış boşluk kalıyor, karda amaç zaten patinaj çekmemektir, patinaj çekersen lastiğin o hızlı dönüşü takılan şeye ya da lastiğe zarar verir. Burada lastik zora düştükçe ilk patinajda bütün kelepçeler %100 kopacaktır. Kullanmadım ama kopacağından eminim anlar kullananlar olmuştur kesin : )

Eğer yazlık lastik kullanıyor ve karda iyi tutunma olsun diyorsanız en temizi ve ucuz yollu çözüm X tip zincir almak. H falan da değil. Aralarda boşluk olmamalı araba hoplaya hoplaya gidiyor yoksa kar az ise. En rahat X zincir kullanımı. Gerçi ben uzun süredir kışlık kullanıyorum bir geçen sene taktım zincir onda da yüksek hızlara çıkamıyorsun zaten ön takım elinde kalacak gibi ses çıkıyor

Ve kışlık lastik de kullansanız zincir takmasını öğrenin arkadaşlar bilmekte fayda var. Stepnede falan denemiştim ben basit gelmişti fakat kar altında arabanın üstündeki bir lastiğe zincir takmak gerçekten uğraştırıyormuş. Gerilip kalıyor bazen, eliniz buz kesiyor, üstünüz çamur oluyor :D geçen sene yazlıkla kalınca karda mecbur zincir taktım, kışlıkları geç değiştirdiğime pişman olmuştum :D

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    hocam aklında olsun arabayı krikoyla kaldır zinciri öyle tak...

çok daha kolay oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

hocam aklında olsun arabayı krikoyla kaldır zinciri öyle tak...

çok daha kolay oluyor...

O aklıma gelmemişti vallahi mantıklı aslında, az bişey kaldırsak da olur zaten ama o soğukta akıl mı kalıyor birden bastırmıştı geçen sene. 3 gün önce ceketle dışarı çıkıyorduk kar geliyor dediler amann gelmez dedim değiştirmedim lastikleri 30 aralık sabahı kapandı her yer
  • Bu ürünün kullanım amacı aşırı ekstrem koşullar için değil. Geçen gün daha başıma geldi, tuzlanmamış hafif bir rampada kış lastiği olanlar dahi yolda kaldı. Bu ürün işte tam da orada yolda kalmamanızı en uğraşsız şekilde sağlıyor. Yoksa tabi ki zincirin ya da büyük paletlerin yerini tutmaz. (zincirin de lastiğe verdiği zarar tartışılmalı tabi)

Biz bu ürünü tamamen orijinal mal ile üretime alacağız. Şu an kalıp çıkarıldı, testleri gerçekleştiriliyor. Bu işten anlamayanlar sırf 2 kuruş fazla kazanacağım diye moblen, hurda maldan bu ürünü basıyorlar. Dikkat edin alırken bu hususa. Üretim aşamasına geçtiğimizde foruma özel indirimle haberdar etmek için ayrı bir konu açacağım.
    kar çorabı hocam
  • 9 tl lik ürün mü kopuyor 90 mü peki? kar çorabı alıp memnun olan varsa bende alacağım ama hiç kimse ben aldım memnunum demiyor@ZekiErbek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 7 Ocak 2016; 14:19:25 >
    90 lıkta aynısı oldu aldım cıkıyodu hep
  • http://mcdn01.gittigidiyor.net/20144/201447682_0.jpg

2 tane alıp 10 bir tekere 10 diğer tekere takılsa daha mı iyi olur

Ayrıca millet bunun takılması daha kolay diye istiyor tahminim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.