Şimdi Ara

Plastik kılıflar telefona zarar verir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Vatandan iPhone 6 Plus için addison marla sert plastik kılıf aldım. Ama bası sitelerde kılıfların zararlı olduğu ve arka kısmı çizdiği söyleniyor . Doğru mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClutchPlayer -- 1 Kasım 2015; 17:53:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyduruk bir Silikon kılıf Space Gray iPhone 5S'imin arkasında nokta şeklinde boya dökülmeleri yaptı alırken bir daha düşünün derim ben hocam

• Zarar verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam
    .
    Dün Linkdeki kılıftan aldım . İnşallah zararı olmaz

• Şuan telefonumda çinden aldığım 10 kuruşluk kılıf var ve neredeyse 4 aydır kullanıyorum tıkır tıkır valla

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Şuan telefonumda çinden aldığım 10 kuruşluk kılıf var ve neredeyse 4 aydır kullanıyorum tıkır tıkır valla

Telefona hiç zarar vermedi mi hocam

• Hocam bu vermez gibi

• İnşallah hocam

• Hayır hiçbir zarar vermedi .

Kardeşimde de aynı kız bu kullanıyoruz onun telefonuna da zarar vermedi

• quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

quote:

Şuan telefonumda çinden aldığım 10 kuruşluk kılıf var ve neredeyse 4 aydır kullanıyorum tıkır tıkır valla

6 plusı kılıfsız kullanıyorum ön arka jelatin taktırdım nokta çizik yok bu kılıflar nasıl bir zarar verir bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Police Man

quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

quote:

6 plusı kılıfsız kullanıyorum ön arka jelatin taktırdım nokta çizik yok bu kılıflar nasıl bir zarar verir bilemiyorum.

ön arka jelatin taktırdım derken ? nasıl birşey acaba?
  • Sürekli takıp çıkartırsanız zarar verebilir. Kenarları yumuşak arkası sert kılıflar en iyisi

• casper_7 kullanıcısına yanıt
    Ön arka ve yanları koruyan tam kaplama jelatinler var. Desenli olanları falan bile var yalnız dikkat etmeniz gereken birkaç unsur var

Uygulamayı yapan arkadaş cihaz ile jelatin arasında tek bir toz tanesi bırakmamalı ve bir de kullanılan malzeme vakumlu ve kaliteli bir marka olmalı

Ben 50 TL ye TTEC marka yaptırdım arkadaş 15 liralık birşey bulmuş ertesi gün attı.

kulaklık ve hoparlör çıkışı ve düğmeler hariç heryer kaplanıyor.

SiZin sorduğunuz sert kılıflar görünümde çok çeşitli olabiliyor fakat araya toz girdiğinde en ufak hareket ettiğinde toz taneleri cihazı çizebiliyor. Bu kılıfları kullanmadan önce tam kaplama jelatin kullanırsanız hiç sorun kalmaz bence.

Bir de pahalı gelebilir fakat apple ın özellikle deri kılıfları hiç zarar vermediği gibi çok kaba olmasına da sebep olmuyor. Ben kullanıyorum ve gayet memnunum.

• Ben bir senedir plastık kılıfla kullanıyorum ıp6 arkasında çok ıfak 4 5 tane beyaz boktalar oluştu ama telefonu ıyı koruyır kaç kere yere düştü herhangi bir sorun olmadı bide kırılmaz cam film var tabi

• Çiziyor Hatta Boyasını Bile Attırıyor p smart 2019 cihaza ttec marka silikon kılıf aldım 1 haftada telefonu çizik yapmış birdaha 10 binede telefon alsamda kılıf takmam... Konuyu hortlattım bu arada horttt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.