Şimdi Ara

Platform oyunu: Monochroma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de, Nowhere Studios tarafından geliştirilen oyun dün Steam'de yayınlandı arkadaşlar. Oyun hakkında görüşleri olanlar, oyunu alıp oynayanlardan, alamayıp oynayamanlar varsa burada bir tartışma ortamı yaratalım istiyorum.

http://invisioncommunity.co.uk/wp-content/uploads/2014/05/Monochroma-logo-nat-games.jpg

Oynanış için:

Steam için: Monochroma Steam

Playstore için: Monochroma Playstore
     Platform oyunu: Monochroma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lipranus -- 29 Mayıs 2014; 15:52:15 >

• Takip ettiğim bir oyun. İndirime girince alacağım.
  • Oyunun ilk kısmını bitirdim. 2-3 puzzle dışında hiç zorlanmadım ki onlar bile gayet kolaydı. Umarım ileride daha da zorlaşır oyun.
    Grafikler beklentilerimin üzerinde çıktı sesler de gayet kaliteli.
  • oyun kalitelidir tavsiye ederim
  • Olumlu-olumsuz (ki şu anlık olumlu) yorumlarınız için çok teşekkürler. Oyunu oynarken gördüğünüz eksiklikler olursa lütfen yazın forum'a. İyi oyunlar herkese :)
  • Pek fazla deneme şansı olmadı ama gördüğüm kadarıyla oyunun sanatsal yönüne fazla abanmışlar, teknik kısmı havada kalmış. Umarım kısa sürede bir yama ile kontrol sıkıntılarını falan düzeltirler de oynarım.
  • lipranus kullanıcısına yanıt
    Oynanma tarzıyla Machinarium'a çok benziyor. Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Pek fazla deneme şansı olmadı ama gördüğüm kadarıyla oyunun sanatsal yönüne fazla abanmışlar, teknik kısmı havada kalmış. Umarım kısa sürede bir yama ile kontrol sıkıntılarını falan düzeltirler de oynarım.

Çok doğru bir tespit, oyunun görselliği, atmosferi, muadillerinden aşağı kalır değil hatta onların da üzerinde, ancak oynanış mekanikleri, bulmacalar ve arayüz kusurları kendini belli ediyor, yine de bağımsız bir oyun olarak incelendiğinde oyun, yabancı sitelerden aldığı puanın fazlasını hakediyor.
  • sheriat kullanıcısına yanıt
    Steam'de bahsettiğiniz sorunların hemen hemen hepsi update edildi. Hâlâ da sizden gelen yorumların üzerine bunlar düzeltilmeye de devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.