hehe başlık benim, bir nokiacı olarak ne yasam acaba?
"Yeni Sony Ericsson K850i... Kötü resim mi? Pek mümkün değil."
320*240@30 fps
Bu arada sayfa başı değiştirmenin artık cezai yaptırımı var. Bilgin olsun
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
video çözünürlüğü ve fps en fasla kaç?
320*240@30 fps
nası yani
bende merak ediyordum o 3 top ne die led ve xenon bi arada mükemmel olmuş k850 topiğini okuyorum bu telefonu alasın geliyo w960 yi okuyorum w960 alasım geliyo kafayı yedirtcek bu telefonlar
quote:
quote:
quote:
320*240@30 fps
nası yani
Hangisi için nası yani?
Video çözünürlüğü için mi yoksa sayfa başı için mi
Video çözünürlüğü içinse en fazla 320*240@30fps çekebiliyor.
Yok sayfa başı değiştirmek içinse sayfa başlığını değiştirirsen uyarı alabilirsin
bunun djital zoom u kaç
şuaya bak ya msada kaç tane k850 var insanın içi gidiyor ya
stil ve tarz bakımındanda iyi bir telefon fiyatı uygunsa cok satacagından eminim fakat n95 ide gormek lazım
@phi
hai geçen honnover daki cebitte tanıtılan tripod ve taşıma kılıfı muhabbeti vardı ya? onlarıda eklesene bi buraya.. kutu içeriğine tripod koysalar çok şık olurmuş.. cyber shot unvanını tam hakedermiş o zaman.
hem özellikleri hemde dizaynı ile övgüyü hakediyor.. İnşallah fiyatıylada piyasada iyi bir fiyatla çıkar da meraklıları alabilir...bekleyelim görelim...
quote:
Orjinalden alıntı: face1tr
@phi
hai geçen honnover daki cebitte tanıtılan tripod ve taşıma kılıfı muhabbeti vardı ya? onlarıda eklesene bi buraya.. kutu içeriğine tripod koysalar çok şık olurmuş.. cyber shot unvanını tam hakedermiş o zaman.
Sony Ericsson CeBIT fuarında yeni çoklu ortam aksesuarlarını tanıttı.
Yeni tanıtılan aksesuarlar Cyber-shot™ dijital kameralı ve Walkman™ müzik telefonlarına hitap ediyorlar. Sony Ericsson bu aksesuarlarla telefonların kamera ve müzik özelliğinin daha verimli kullanılmasını amaçlıyor.
Sony Ericsson IPK-100: Cyber-shot™ telefonları için resim çekim seti
Cep telefonunu kamera olarak kullananların sayısı her geçen gün artıyor. Çekilen resimlerin görüntüsünü daha da netleştirmek için İsveç-Japon ortak girişimi olan Sony Ericsson şirketi Cyber-shot™ telefonlarına özel, resim çekim setini tanıttı.
Set üç ayak (tripod), bağlantı arabirimi, içi mavi dışı siyah telefon taşıma kılıfı ve bele takma mandalından oluşuyor.
Portre çekimi için birebir
IPK-100 isimli set ufak tripod ayağıyla çekilen resimlerin kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor.
Sony Ericsson'a göre tripod özellikle portre ve manzara çekimlerinde büyük avantaj sağlıyor. Kamera sabit durduğundan resim stabilizatörüne gerek kalmıyor ve elle yapılan çekimlerden tanıdığımız titreme tehlikesi ortadan kalkıyor.
Setin tripod ayağı 97mm yüksekliğinde. Telefon taşıma kılıfının ağırlığı 49 gram. Set tüm Sony Ericsson Cyber-shot™ telefonlarıyla uyumlu.
İkinci çeyrekte piyasaya sürülmesi planlanan setin fiyatı henüz belli değil.
Alttaki resimde Sony Ericsson IPK-100 resim setinin tüm parçalarını görebilirsiniz: telefon taşıma kılıfı, bağlantı arabirimi, bele takma mandalı ve tripod ayağı.
Hakikaten bu tripod kutuda olsaymış o zaman denecek söz kalmazdı K850ye. Biz kameralı telefon değil telefonlu kamera üretiyorz demeye eş değer olurdu resmen
K850 ve W960'in duyurulmasinin ardindan sony hic vakit kaybetmeden yeni telefonlar ile uyumlu yuksek kaliteli kulaklıklarini da tanıtmaya basladi. HPM83 ve HPM90 bu kulaklikların ikisi.
HPM83 "streetwear" tarzinda tasarlanmis oldugundan dogası geregi derin ve yuksek kaliteli bass'lara sahip olacagı aşikar. Ozellikle diyaframın ustunu kaplayan ve kulagı rahatsız etmemesi icin tasarlanmıs yumusak malzeme dikkat cekiyor. Ayrica tasarimi dunyaca unlu kulaklik markasi sennheser'in pmx60 tasarımına cok benzedigi dikkatli gozlerde kacmayacaktir. HPM83 siyay ve gri renklerde piyasaya surulecek
HPM90 ise kulakici bir model ve sahip oldugu siyah zemin kaplama oled ekranı sayesinde o an dinlenen parcanin id tag bilgileri, track no, radyo frekansı ve kanalı vs gibi bircok bilgiyi gosteren bir ekrana sahip olması dikkatleri cekiyor. Ayrıca kontrol tusları yardımı ile cihaza ulasmaya gerek kalmadan tum kontroller kolaylıkla yapilabiliyor
K850 veya W960 olsun hangisi alinirsa alinsin yanında bir tane de bu kulaklıklardan almak artik sart oldu gibi
HPM83
HPM90
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 18 Haziran 2007; 15:08:28 >
quote:
quote:
quote:
quote:
320*240@30 fps
nası yani
Hangisi için nası yani?
Video çözünürlüğü için mi yoksa sayfa başı için mi
Video çözünürlüğü içinse en fazla 320*240@30fps çekebiliyor.
Yok sayfa başı değiştirmek içinse sayfa başlığını değiştirirsen uyarı alabilirsin