Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Revolver40

K850 ile çekilmiş video örneği için direkt tıklayınız :

http://img.phonedaily.com/img/news/5831/mov.3gp

Bu daha 15 fps hali, 30 daki hali allah bilir nasıldır

15 fps kanıtı;

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

• Önemli olan megapiksel değil kameranın kalitesidir. Üstelik 5 MP lik fotoğraflar boyut olarak çok yer kaplar.
    Cep telefonunda 2 MP yeterlidir. Zaten 5-10 MP kamera istiyorsam gider fotoğraf makinesi alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 17 Haziran 2007; 21:27:38 >
  • arkadaşlar ben de birkaç şey eklemek istiyorum.
    K850 deki tenis toplarına benzeyen ve sensor dediğiniz şey aslında LED flaştır. yani bu cihazda XENON ve LED flash beraber bulunuyor.

LED flashın solundaki lensin karanlıkta mesafe ölçüp odak yapması için kırmızı ışıktır.

accelometer sensoru dışardan görülebilen birşey değildir. W710 da ve W580 de de kullanılmıştır.
    K850 deki fark telefonun yatay dikey konumu da algılayabilen bir özellik eklenmiş olmasıdır.

ayrıca yine K850 de Sony PSP ile çok benzeyen bir 'media center' menüsü vardır. bu menünün altında radyo, fotograflar, mp3, videolar gibi medya özellikleri bir araya toplanmış ve dönerek geçen bir menü sistemine geçilmiştir. (PSP menüsü tadında)

Bu arada bu sitede mobil uzman olmak için kaç fırın ekmek yemem gerekiyor?
    şu anda P1 kullanan biri olarak kendime onbaşı çavuş gibi rütbeler yakıştıramıyorum. (askerliğimi yaptım)

• revolver senin bu yazdıklarını okumadan aynı şeyi yazmışım kusura bakma.

quote:

Hmmm.

O zaman flaşın altındaki daire içerisindeki bölüm video için aydınlatmaymış arkadaşlar. Zaten içerisinde 3 ışık bulunuyor.
    "xenon flash and 3LED video light"

Hem Xenon, hem LED bir arada !
    Xenon lamba olarak kullanılamıyor derdi de biter ...
    Foto için xenon, video için 3'lü LED...

Söylenecek fazla bir şey yok ...

• bu arada K850 nin hem M2 hem de micro SD kart ile çalışabildiğini yazan oldu mu daha önce? olmadıysa ilk yazan ben oldum. mutluyum.
  • microSD çok iyi olmuş; çünkü piyasada rahat ve M2 model kartlara göre daha rahat bulunabilecek tarzda kartlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsw

Önemli olan megapiksel değil kameranın kalitesidir. Üstelik 5 MP lik fotoğraflar boyut olarak çok yer kaplar.
    Cep telefonunda 2 MP yeterlidir. Zaten 5-10 MP kamera istiyorsam gider fotoğraf makinesi alırım

K790da fotoların kalitesini dolayısıyla boyutlarını ayarlayabiliyordun, k850'de de öyledir mutlaka.....

Ayrıca fotoğraf makineni her zaman yanında taşımayabilirsin ama cep telefonun, Fotoğraf çekmek istediğin her zaman yanındadır,
  • quote:

microSD çok iyi olmuş; çünkü piyasada rahat ve M2 model kartlara göre daha rahat bulunabilecek tarzda kartlardır.

MicroSd miymis kartı 850'nin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilovemymobile

arkadaşlar ben de birkaç şey eklemek istiyorum.
    K850 deki tenis toplarına benzeyen ve sensor dediğiniz şey aslında LED flaştır. yani bu cihazda XENON ve LED flash beraber bulunuyor.

LED flashın solundaki lensin karanlıkta mesafe ölçüp odak yapması için kırmızı ışıktır.

accelometer sensoru dışardan görülebilen birşey değildir. W710 da ve W580 de de kullanılmıştır.
    K850 deki fark telefonun yatay dikey konumu da algılayabilen bir özellik eklenmiş olmasıdır.

ayrıca yine K850 de Sony PSP ile çok benzeyen bir 'media center' menüsü vardır. bu menünün altında radyo, fotograflar, mp3, videolar gibi medya özellikleri bir araya toplanmış ve dönerek geçen bir menü sistemine geçilmiştir. (PSP menüsü tadında)

Bu arada bu sitede mobil uzman olmak için kaç fırın ekmek yemem gerekiyor?
    şu anda P1 kullanan biri olarak kendime onbaşı çavuş gibi rütbeler yakıştıramıyorum. (askerliğimi yaptım)

Forumda rütbe sistemi daha çok mesaj sayısıyla doğru orantılıdır. Ancak rütbe ve mesaj sayısının hiçbir önemi olmadığını; forumda yardımlaşma ve bilgi paylaşımının daha önemli olduğunu belirtmek isterim.

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

microSD çok iyi olmuş; çünkü piyasada rahat ve M2 model kartlara göre daha rahat bulunabilecek tarzda kartlardır.

MicroSd miymis kartı 850'nin?

Telefon hem Memorystick Micro hem de microSD desteği sunuyor.

Detaylı bilgi için:http://forum.donanimhaber.com/m_15041359/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 18 Haziran 2007; 22:35:23 >

• Dostum kesinlikle katılıyorum. bu açıdan bakınca ewet, bilgilerini paylaşmak çok güzel bir his. fakat anlatmak istediğim bir okuyucu için örneğin yarbayın yazdığı onbaşının yazdığından daha itibarlı.
    fakat onbaşı günde 12 saat dışarıda ve mesaj sayısı kanununa göre uzman bile olamaz.

kabullenmek lazım galiba. ok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilovemymobile

Dostum kesinlikle katılıyorum. bu açıdan bakınca ewet, bilgilerini paylaşmak çok güzel bir his. fakat anlatmak istediğim bir okuyucu için örneğin yarbayın yazdığı onbaşının yazdığından daha itibarlı.
    fakat onbaşı günde 12 saat dışarıda ve mesaj sayısı kanununa göre uzman bile olamaz.

kabullenmek lazım galiba. ok..

Ben, atılan mesajların yalnızca içeriğine ve objektifliğine dikkat ederim. Telefonla ilgili bilgi paylaşımı için teşekkürler. Telefonda hem led hem de Xenon flaşa yer verilmesi önemli bir artı olmuş.
  • Arkadaşlar resimlerde telefonun yan kısımlarındaki şeritin kimisin mavi kimisin yeşil olduğunu görüyorum. Acaba bunu biz telefonun içinden mi ayarlıyoruz yoksa iki farklı renktemi satılıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs1905

Arkadaşlar resimlerde telefonun yan kısımlarındaki şeritin kimisin mavi kimisin yeşil olduğunu görüyorum. Acaba bunu biz telefonun içinden mi ayarlıyoruz yoksa iki farklı renktemi satılıyor?

luminous green(yeşil çizgili olanı)
    velvet blue(mavi çizgili olanı) yani iki rengi mevcut telefonun
  • Bu telefonla ilgili tek endişem türkiyeye hangi çizgilisi gelir ikisi birden gelirmi şeklinde ziraa ben mavi çizgili olanı çok beğendim.
  • mavi çizgili olanın yan tarafları gri,yeşil çizgili olansa tamamen siyah,bende yeşil olanı beğendim
  • arkdaşlar k850 nin menüsünde tv seçeneği var. eğer bu alette tv olayı olsa daha önceden kokusu çıkardı fakat nedir acaba?
  • quote:

Hmmm.

O zaman flaşın altındaki daire içerisindeki bölüm video için aydınlatmaymış arkadaşlar. Zaten içerisinde 3 ışık bulunuyor.
    "xenon flash and 3LED video light"

Hem Xenon, hem LED bir arada !
    Xenon lamba olarak kullanılamıyor derdi de biter ...
    Foto için xenon, video için 3'lü LED...

Söylenecek fazla bir şey yok ...

Daha ne olsun bee

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

bu tel güzel video ve güzel resmi bi arada sunuyor. gerçi video olayı daha tam istediğim gibi olmamış ama nerdeyse yaklaşmışlar.

biz gidip digital kamera niye aldık ya millet manyak fan resmi çekiyor adam akıllı video çekior. digital kameralar elimizde kalacak anasını satıyım ya

quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

bu menüde tv var o neyin nesi acaba

tv kablosu ile tvlere bağlanabliyodur belki

• tasarımı gercekten farklı, özellikle tus takımı aydınlatması şık. bu arada ps3 kullanan arkadaslar bilir menusu ona bnziyo

bahsedilen özellikler bnce baya iyi ama bide wlan olsa bnce dadından yinmez olurdu.

sahsi fikrimdir bunun dipi w960 dan daa guzel. w960 tuslarını sıradan buldum ama özellik olarak

sizce 10 mp kamerası olan hd dvd kalitesinde video ceken bi tel nezamn cıkar fantezi oldu biraz ama olsun merak işte

• aslıntda tuş takımı tasarımı msj yazarken diğer tuşlara basma riskini azaltıyor
  • video çözünürlüğü ve fps en fasla kaç?

hehe başlık benim, bir nokiacı olarak ne yasam acaba?

"Yeni Sony Ericsson K850i... Kötü resim mi? Pek mümkün değil."
    yiğidi öldür hakkını yeme demişler bende böle bi başlık buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 18 Haziran 2007; 10:34:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.