Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Ericsson bölümünde sony ericsson un çıkarttığı yeni bir telefonun tartışıldığı bir yerde kime neyi inandırmaya çalışıyorsunuz allah aşkına? Beğenmediyseniz susun, fikirlerinizi bir kere beyan edin. Başkalarına fikirlerinizi empoze etmeye çalışmanız gerekmez, ama eğer nokia forumunda aynı durum olursa ordada ben susarım. Herkes beğenebilir yani kısacası, hele ki bir sony ericsson forumunda.

Networks: K850i (UMTS/HSDPA 850/1900/2100-GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900).
  • olay begenıp begenmemek degıl...sonyerıcsson bölümü dıye yazmıycakmıyız...bende zamanında kullandım ısteklerıme karsılık veren bı tel cıkarırsa yıne kullanırım..nokıa yı yerden yere vurup bu telı göklere cıkarmak bence haksızlık...nokıa ye denmeyen kalmıyor bu forumda ama sonyerıcsson bolumu burası...adı ustunde tartısma bu ben begenmedım telın seklını baskası begenır...buna ben karısamam..ama daha once duyruldugunda fake deyıp mıllet begenmemıstı...ne zaman susup suymıycagıma ben karar verırım...kımse bana sus dıyemez...bende bagırmıyorum burda bırıne nasıl begendınız dıye.....benım fıkrım bu...ama nokıa hakkında haksız yorumlar okuyorum...benım kısısel fıkrım eger se telefonlarına daha ıyı bır sekıl verırse nokıanın onune gecebılır.....savundugum sey budur...ben ve etafımdakı ınsanların se den uzaklasmalarının sebebı bu.....sekıl olmayası...k750 ve w810i den sonra telefonların sekıllerı ıyıce bozuldu....k790 k810 derken bu telınde tasarımı hos degıl...arkadaslarımada sordum bendemı bı soru n var dıye kımse begenmedı...ama begenenlerde cıkacaktır tabi...w810 cok satmıstır soruyorum neden...ozellıklerının yanı sıra seklıde cok ıyı....nedenı bu...nokıa kullananlar bende nokıa kullanıyorum se yı secmemelerının en buyuk nedenı telefonların tasarımlarıdır....gercı bu kısıden kısıye degısır ama etraafımdakı ınsanlara baktıgımda genelınde boyle durum....
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 16 Haziran 2007; 18:14:27 >

• nokia ve se tartışmaları bundan önce olduğı gibi bundan sonrada anlaşılan o ki tartışılmaya devam edecek beğenenlerin düşüncelerine saygı duyulduğu gibi beğenmeyenlerede aynı ölçüde saygı göstermek lazım bana görede, forumun hangi bölümünde olursa olsun bu daha iyi ayrım yapmamak gerekir diye düşünüyorum, hem böylece konular her açıdan daha faydalı hale gelebilir, beğenmeyenlerin görüşleri artı ve eksilerin ortaya çıkmasında dahada belirleyici olabiliyor çünkü bazen çok beğenme herkes için geçerli olmasada bazı ayrıntıların gözden ırak tutulmasına sebep olabiliyor sonuçta insan psikolojisi, nacizane,
    k850 ye gelince özellik anlamında bazı ayrıntıların dışında hakikaten çok iyi ama görünüş olarak bencede pek hoş durmuyor tuş takımının üzerindeki o görüntü telin havasını sanki bozuyor ama sonuçta se kullanıcıların çoğu tellerin tipi üzerinde pekte fazla durmuyor özellik çoğu için birinci derecede alış sebebi oluyor ki buda normal bir yaklaşım gibi, bu arada se nin son zamanlarda çıkardığı özellik+dizayn anlamında en iyi telinin w960 modeli olduğunu düşünüyorum, bence genişliğindeki küçük handikapın dışında genel anlamda oldukça başarılı, zamanla bu iki telinde artı ve eksileri daha iyi anlaşılır ve çoğu gereksiz tartışma ortadan kalkar sanıyorum...

• güzel yorum..begenmeyenlerede saygı duyulması gerekır...se topıgı burası begenmıyorsan yazma dye bısey sözkonusu olamaz...sony nın kalıtesını tartısmıyorum zaten..ama bu kalıte daha ıyı tasarımlarla bulusmalıkı nokıa yı devırsın...bende AYNI AYRIntıya takıldım ozellıkle on kısım tus takımı ve etrafındakı halka gozume hıc hos gorunmedı...bu benım gorus acım tabi...tasarım olarak bana gore 5 yıl oncekı tasarımı andırıyor...suan ben begenmıyorum ama ılerde cok kısının benle aynı fıkırde olacagından suphem yok.....
    bide arkadaslara tekrar hatırlatıyorum ılk sayfadakı resımlere ıyı bakarsalar telefonun her yerı parmak ızı dolu..hem on kısım hemde arka kısım kırlı gorunuyor..buda tasarımdan kaynaklı bıey...sıyah sıroccosunu sırf parmak ızı gosterıyo dıye satan tanıdıklarım var...tıpkı benım n72 yı bu yuzden sadece 1 hafta kullanmıs olmam gıbi...bu parmak izi olayıda ılerde sıkıntı olusturacaga benzıyor...kamerasının n95 en ıyı olacagına emınım..ama vıdeo kalıtesı yıne nokıanın ardında kalır...ses konusundada k serısınden pek bısey beklememk lazım...özelliklede kulaklıkla...wifi olmayısıda cok buyuk eksi..
    quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

nokia ve se tartışmaları bundan önce olduğı gibi bundan sonrada anlaşılan o ki tartışılmaya devam edecek beğenenlerin düşüncelerine saygı duyulduğu gibi beğenmeyenlerede aynı ölçüde saygı göstermek lazım bana görede, forumun hangi bölümünde olursa olsun bu daha iyi ayrım yapmamak gerekir diye düşünüyorum, hem böylece konular her açıdan daha faydalı hale gelebilir, beğenmeyenlerin görüşleri artı ve eksilerin ortaya çıkmasında dahada belirleyici olabiliyor çünkü bazen çok beğenme herkes için geçerli olmasada bazı ayrıntıların gözden ırak tutulmasına sebep olabiliyor sonuçta insan psikolojisi, nacizane,
    k850 ye gelince özellik anlamında bazı ayrıntıların dışında hakikaten çok iyi ama görünüş olarak bencede pek hoş durmuyor tuş takımının üzerindeki o görüntü telin havasını sanki bozuyor ama sonuçta se kullanıcıların çoğu tellerin tipi üzerinde pekte fazla durmuyor özellik çoğu için birinci derecede alış sebebi oluyor ki buda normal bir yaklaşım gibi, bu arada se nin son zamanlarda çıkardığı özellik+dizayn anlamında en iyi telinin w960 modeli olduğunu düşünüyorum, bence genişliğindeki küçük handikapın dışında genel anlamda oldukça başarılı, zamanla bu iki telinde artı ve eksileri daha iyi anlaşılır ve çoğu gereksiz tartışma ortadan kalkar sanıyorum...

• quote:

K790ın W800ün ilk giriş fiyatlarını hatırlayan varsa yazsın

w800 2005 ağustosunda d&r mağazasında satışa çıkmıştı. zaten oraya gidip foruma ilk izlenimleri aktaran bendim.. 1205 ytl diyorlardı fakat sonrasında çok farklı fiyatlar ortaya atıldı. uzunca bi süre 1100 lira civarı fiyattan seyretti. işin garibi k700, k750, w810 yada k790 gibi fiyatının ucuzladığı günleri göremedik. ciddi anlamda ucuzlatılmadan jübilesi yapıldı, piyasadan çekildi. eeğğe onada bu yakışırdı.., turuncu plastikten şeffaf kutusuyla dünyanın ilk walkman telefonu o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 16 Haziran 2007; 18:54:09 >

• ilkler özeldir usta
    ben şimdi mc959 bulsam
    valla 70-100 ytl vercem
    ondan başka o kadar kaliteli çalışlan telesekreterli tel goprmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

w800 2005 ağustosunda d&r mağazasında satışa çıkmıştı. zaten oraya gidip foruma ilk izlenimleri aktaran bendim.. 1205 ytl diyorlardı fakat sonrasında çok farklı fiyatlar ortaya atıldı. uzunca bi süre 1100 lira civarı fiyattan seyretti. işin garibi k700, k750, w810 yada k790 gibi fiyatının ucuzladığı günleri göremedik. ciddi anlamda ucuzlatılmadan jübilesi yapıldı, piyasadan çekildi. eeğğe onada bu yakışırdı.., turuncu plastikten şeffaf kutusuyla dünyanın ilk walkman telefonu o

w800'e yakışır bir konuşma yapmışsın...

• quote:

Orjinalden alıntı: mbs1905

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

w800'e yakışır bir konuşma yapmışsın...

ya yazmayın böle özlettiniz şimdi w800 ümü

• yoksa daha çıkmadan koleksiyoncuların hayalini süsleyen, dünyanın ilk walkman telefonunu, bi efsaneyi... w800 'ü sattın mı??

yazıklar olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

quote:

Orjinalden alıntı: yakamoz40

SonyEriccsoon u kutluyorum,
    bence K850 ve W960 modelleri ile nokia ve samsungu resmen mağlup etmiştir.

neden kutluyorsun?
    ilk 5mp kamera,ilk 8gb hafıza,ilk wifili telefon,ilk gps li telefon,ilk optik zoom,ilk symbianlı telefon,ilk kaliteli kulaklık sesi yoksa kaliteli video kaydı içinmi?
    ama bunları sonyericssondan önce diğer firmalar zaten çıkarmıştı

1. ilk 5mp kamera LG Leo
    2. İlk gpsli tel. Siemens SXG75
    3.ilk symbianlı tel. Ericsson R380
    Demekki herşeyi ilk Nokia bulmamış
    Bu arada herşey özellik demek değildir. Önemli olan o özelliği kullanışlı bir şekilde kullanıcıların hizmetine sunmaktır.

Quattro_tr dikkat edersen ben ilk nokia yaptı demedim diğer firmalar dedim bende nokiacı değilim bu arada,k810i kullanıyorum

Bende k810i almayı düşünüyorum. Bunun tasarımını beyenmedim açıkçası.

• quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

resımlere bakınca sogumamak eldemı...sana katılıyorum....ılk resımlerı sızdıgınada fake dendı ve herkes tıpını begenmedı ama sımdı herkes cok begenıyor anlamıs degılım
    quote:

Orjinalden alıntı: USOH

arkadaşlar bi soru sordum lütfen cvp verin. ben ilk w960a göz koymuşum fakat okuduğumda video ve ses konusunda tereddütlerim oldu soğudum şimdi de k850nin resimlerine bakınca biraz soğudum sizce yanlış mı düşünüyorum.

ya beni yanlış anladınız ben çektiği resimlerden bahsettim yoksa bence bana göre tasarım ikisi de harika w960ialmak isterim ama çektiği fotodan videodan ve hoparlör sesinden tereddütlerim olduğu için soğudum.ve k850i içinde foto kalitesindeki tereddütlerim soğumama neden oldu.ben para biriktirip ekimde k790i mi satmak bu yeni w ve k telefonlar çıktıktan 2-3ay sora almak ve bu 2-3ay zarfında gçeici oalrak eski telimi kullanıcam ama k850ve w960arasında hangisi alayım die düşünüyorum w960da çekici olan özellik dokunmatik ekran ve symbian olması ama grafik kartlarından fln söz edilince korktum açıkcası k850dede çekici olan 5mp ve xenon flash ile yaty tutulduğunda yön değiştiren ekran bilmiyorum hangisini almalıyım

• dur bı telefon cıksın cektıı resımlere bakalım...cok erken daha resım kalıtesı ıcın bı kanıya varmak...ama elındekı k790 dan cok farketcegını sanmıyorum kı ustune bı 500-600 verceksın o fıyata k850 almak benım acımdan mantıklı degıl...
  • nokia 1-S.E 1 maç berabere
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

nokia 1-S.E 1 maç berabere

ilk 2 berbare olursa
    3.cü 7 puan almış gibi olur
    3.cüye gün dogar
  • sony ericsson kamera çıkarmış beyler duyanınız varmı k850
  • k790:1.400
    w800:800 küsür
    die hatırlıyorum
  • 1. sayfada adam korkmuş telefonu elinden düsürmeyim diye... 2 eliyle sıkı sıkı tutuyor telefon zor gözüküyor
  • w800 800 ytl den daha fazlaya cıktı...ben 980 cıvarı oldugunu hatırlıyorum...
  • K850 ile çekilmiş video örneği için direkt tıklayınız :

http://img.phonedaily.com/img/news/5831/mov.3gp
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.