Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: face1tr

ön inceleme hatta, ön inceleme demek bile fazla cesur olur, "ilk izlenim" yazım nası olmuş..? unutmayın cihazın duyurulduğu ilk 10 saat içinde yayına verildi

hemen moral bozayım

yukarıda W850i sayfası yazmışın ama açınca k850i sayfasına gidiyoruz

(ilk izlenim yazısı için hiçbir şeyden kaçınılmamış)

• k790:1140-50
    w800:1100 sonra 980 diye hatırlıyorum
  • quote:

quote:

K790ın W800ün ilk giriş fiyatlarını hatırlayan varsa yazsın

w800 2005 ağustosunda d&r mağazasında satışa çıkmıştı. zaten oraya gidip foruma ilk izlenimleri aktaran bendim.. 1205 ytl diyorlardı fakat sonrasında çok farklı fiyatlar ortaya atıldı. uzunca bi süre 1100 lira civarı fiyattan seyretti. işin garibi k700, k750, w810 yada k790 gibi fiyatının ucuzladığı günleri göremedik. ciddi anlamda ucuzlatılmadan jübilesi yapıldı, piyasadan çekildi. eeğğe onada bu yakışırdı.., turuncu plastikten şeffaf kutusuyla dünyanın ilk walkman telefonu o

Benim telefonum
    870 ytl'ye almıştım ben de

• helal sony! w810 kullanıcısı olarak hem gurur duydum hem de kıskandım
  • quote:

yoksa daha çıkmadan koleksiyoncuların hayalini süsleyen, dünyanın ilk walkman telefonunu, bi efsaneyi... w800 'ü sattın mı??

yazıklar olsun

yok ya afedersin wc ye düşürmüştüm o yuzden güme gitti daha 5 6 ay kullanmıştım çalışmasada saklıyordum onun gibisi yoktu ama birisine hurdası lazımdı bende dedim benimki gitti bari başkasının canı yanmasın yani organlarını bağışladım

•  PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 17 Haziran 2007; 20:13:10 >

• gerçekten verilecek paraya değecek bi telefon ....hayırlısı olsun...
  • K750i ile uzunca aradan sonra ericssona yada yeni adıyla SE'ye geri döndüm k750 biraz üzdü beni (joystick problemi, kasadan gacur gucur sesler ve bilgisayara usb'den bağlanma sorunları vs vs...) ama yinede oldukça memnun kaldım ve bu memnuniyetle ekimde k790 aldım ve bu makina beni hiç üzmedi sonderece memnun kaldım. Şimdi k850'ye bakıyorum ben bu makinayı hiç tereddüt etmeden alırım
  • Yeni bebegimizi birazda yakindan gorelim

CİHAZDA OTOMATİK LENS KAPAGI OLDUGU KORUMA KAPAGININ KESİSME NOKTALARINDAN BELLİ OLUYOR

"AUTO ROTATE" FOTONUN CEKİLDİGİ POZİSYONA GORE OTOMATİK OLARAK EKRANA SIGDIRDİGİ OZELLİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 17 Haziran 2007; 14:23:18 >

• Gerçekten de şık alet.
    Handy Cam lar gibi foto, video ve oynatma (play) seçenekleri yan bölümde sunulmuş...
  • gsmarenadan alıntı.. k850 için
    5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, video(QVGA@30fps), xenon flash and 3LED video light; auto lens cover, secondary videocall camera

video QVGA ve 30 fps çekiyomuş..bir de video için ayrı bir 3 lü ışığı da varmış..daha ne olsun..hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 17 Haziran 2007; 15:03:02 >
  • Hmmm.

O zaman flaşın altındaki daire içerisindeki bölüm video için aydınlatmaymış arkadaşlar. Zaten içerisinde 3 ışık bulunuyor.
    "xenon flash and 3LED video light"

Hem Xenon, hem LED bir arada !
    Xenon lamba olarak kullanılamıyor derdi de biter ...
    Foto için xenon, video için 3'lü LED...

Söylenecek fazla bir şey yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 17 Haziran 2007; 15:11:53 >
  • ayrıca iso (ışık ayarı) varmış.. 100-200-400 diye.. bu arada bütün ayrıntılı teknik özellikleri yayınlandı developer.sonyericsson.com da..ordan pdf türünde indirebilirseniz..her şeyini yazıyor..mesela desteklediği video dosya türü baya çok.real media falan da var..
  • ben tipini pek beğenmedim kullanışlı gibi gelmedi bilmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

kamerada ki ışığa bak yaa

nasıl?

yani kameranın etrafındakini dedim

hoşuma gitti çok güzel görünüyorda ondan

• Dizayn olarak çok daha iyi olabilirdi, en üstteki tuşlar küçük ve çok yakın. Biraz kullanışsız gibi geldi tuş takımı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

K850 ile çekilmiş video örneği için direkt tıklayınız :

http://img.phonedaily.com/img/news/5831/mov.3gp

en ufak bozulma yok tebrikler sony
  • pratik bi tuş takımı olmasada özellikleri ve boyutuyla ilgiyi hak eden bi tel.....k750 den sonra sony nin begendigim ikinci telefonu.........yanlız sony bunu piyasaya çıkardıgında diger markalar armut toplamaya gitmez ..........yarabbi daha neler görecek bu gözler
  • bu tel güzel video ve güzel resmi bi arada sunuyor. gerçi video olayı daha tam istediğim gibi olmamış ama nerdeyse yaklaşmışlar.

biz gidip digital kamera niye aldık ya millet manyak fan resmi çekiyor adam akıllı video çekior. digital kameralar elimizde kalacak anasını satıyım ya
  • bu menüde tv var o neyin nesi acaba
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.