Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım, benim tel bir haftadır genpada yatıyor, güncelleme yapılacak bekliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil

galiba SEUS'la biz bu işi çözemeyeceğiz. yapmadığım kalmadı.

servise versem, ücret alıyor mu? hemen yapabiliyor mu? yani arızalılar gibi 1 hafta telsiz mi kalırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyber-44

Öncelikle telefonu yeni alan arkadaşlar hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Benim bi sorunum var çok büyük bi sorun deil ama yinede rahatsız edici, ben yaklaşık bir ay önce yeni yazılım güncellemesini yapmadan önce hafıza kartındaki dosyaları yedekleyip sildim ve kartı biçimlendirmek istedim fakat hafıza kartı yerine yanlışlıkla pc den telefon belleğini biçimlendirmişim dolayısıyla bellek sistem dosyaları silinmiş, cihazın çalışmasında hiç bir problem yok fakat yazılım sürümü bilgilerine baktığımda; Bellek kartı: Dosya bulunamadı, İçerik sürümü:PA18 Bellek kartı: Dosya bulunamadı yazıyo diğer bilgiler normal. Tekrar güncelleyincede sorun çözülmüyo. ama bu silinen sistem dosyalarını tel. belleğine kopyalayıp tekrar güncelleyince sorun çözülür diye düşünüyorum fakat bende yedeği yok. dosyaların (telefonu pc ye bağladığınız zaman telefon belleği sürücüsünün içindeki tüm dosyalar *bellek kartı deil*) kopyasını pc ye atıp gönderebilirseniz çok sevinirim.
    Not: kopyalarken klasör seçeneklerinden *gizli dosyaları göster* seçeneğini işaretleyip kopyalarsanız ihtiyacım olan dosyalar onlar sanırım daha iy olur.
    şimdiden teşekürler...
    msn açık profilimden ekleyip msn den gönderebilirsiniz. saygılar...

Orjinalden alıntı: _extreme_

telefon belleğini bilgisayardan biçimlendirirsen yada ayarlar menüsünden fabrika ayarlarına geri dönersen, Yazılım Bilgileri ekranındaki Bellek Kartı kısmında "Dosya bulunamadı" uyarısı ile karşılaşırsın.bunun için teli bilgisayara bağladığında telefon belleğinde gözüken dosyaları tekrar yüklemen hiçbirşeyi değiştirmez.ayrıca SEUS cihaza format atmayıp direk üzerine kurduğundan, SEUS dan update ile de bir sonuca ulaşamazsın.tek çözüm yolu cihazı flashlamak ama bunun için telin ücretsiz modlanmasını beklemen gerekiyor.ancak ben bekleyemem dersen, 10 euro karşılığında davinciteam dan update yaparak cihazı tamamen ilk günkü haline getirebilirsin.davinciteam sitesindeki update işlemlerinde aynen far & flasher programlarındaki gibi cihaz tamamen formatlanarak, tüm dosyalar sıfırdan yükleniyor...

Davinci ile güncelleme nasıl yapılır???

(Tüm usb driverları yüklediğiniz diye farzediyorum)

1)www.davinciteam.com 'a girip, downloadsdan client 14.6'yı (şuan ki son sürüm farklı olabilir) çekiyosunuz.

2) instant log accounts kısmından 10€'ya bi log( 1 kredi ) alıyorsunuz. Size şifre göndericekler>ödemeyi bu bölümde paypal düğmesine basarak yapıosunuz <paypal ebayin şirketidi kesinlikle güvenlidir 3 senedi kullanıorum bi yamuğunu yaşamadım. Yada paypal yerine sanal kredi kartınız varsa onuda güvenle kullanabilirsiniz. (ben böyle yaptım)

3) emailiniz geldikten sonra ki burda login ve pass şifreleriniz yazıyo çektiğimiz 14.6 programını çalıştırıyorsunuz (MainLogger.exe' a basın ve çıkan kare pencerede sony ericsson flasher/unlocker 14.6 düğmesine basın ).

4) login ve pass kısmına bize email olarak gönderilen şifrelerimizi yazın ve flash düğmesine basın (solunda unlock sağında repair yazan ) get files düğmesine basın.

5) Ve açılan pencerede "K850i R1FA035 EMEA7" satırına tıklayın alttaki 2 kutucuğu da tıklayıp get file dioz...2 dosya çekicek bu 2 dosya çektikten sonra flash kısmına geri dönün...

6) main kısmı için; "K850_R1FA035_MAIN_EU_EMEA.DVT" dosyasını
    fs kısmı için; "K850_R1FA035_FS_EMEA7.DVT" dosyasını seçiyoruz.

önemli: inen dosyalar flash programının olduğu klasörde "Flashes" isimli klasörün içinde )

- (seçim ekranı için 3 noktaya basın) bunların seçince yanlarındaki kutular seçili duruma geliyor,
    - cda kısmında da cda102337/emea7 yi seçip bunun da kutusunu tıklıoz (finalization kutusu)sağ üstte port setting kısmında dcu60ı seçioruz,
    - sol üstteki login ve passi gelen emailden alıp yazmıştık, telefonu usbye takın birazcık bekleyin(teli pc tanısın) ve flash düğmesine basın.

7) Bir uyarı çıkacak: "Usb kablodan den teli çıkarıp kapayın sonra teli tekrar c ye basılı tutarak takın" diye. Bu uyarı alınca Usb kablodan teli söküp, Teli kapatın. Sim kartı (problem çıkmasın diye tedbir ben böyle yaptım.) çıkarıp pili takıp kapağını güzelce kapatın. Ve teli "c" düğmesine basılı tutarken usb kabloyu takın. program Teli tanıyacak Marka model imei vs. gibi. 8-10 dk de seçtiğiniz yazılımı yükleyecek. Bittikten sonra "done" deyince teli söküp simi takıp açabilirsiniz.

Önemli Bilgi: -Krediniz tel yüklenmesi biterken en son aşamada siteye bağlanıp düşer.
    -Telefonunuz Red ise güncelleme yapar bunu öğrenmek için: Davinci programınında flash kısmında test cable düğmesi var ona basıp telefonun rengini solda çıkan kısımdan öğrenebilirsin...

NOT : burakk76 ve poete alıntıdır...

İlgilendiğin için teşekkür ederim _extreme_ ben sorunu kökten çözdüm telefonu sattım ve 577 ytl ye yenisini sipariş ettim önümüzdeki hafta elimde olur cihaz 3.5 ay kadar kullandım cihazı satmamın nedeni bu problem ve cihazın kenarlarındaki metalik yüzeyin köşelerden kullanıma bağlı olarak aşınmasıydı. 550 ytl ye sattım, temiz cihazdı fakat kenarlarındaki boyanın aşınmaya başlaması hoşuma gitmedi. şimdi yeşil rengini sipariş ettim. zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama siyah olan daha uzun ömürlü kullanılabilir bence görüntü olarakta gayet güzel
    bu fiyata nereden aldığımı soranlar olabilir forumda alışverişle ilgili adres paylaşımı yasak zannedersem ama google dan en uygun fiyata k850i yazarak aratırsanız karşınıza çıkacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber-44 -- 30 Ağustos 2008; 16:44:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: se_runtome

ya bıde aklıma gelmışken benım cıhazda surum ea37 yenı olanda bu olabılırmı ben sankı daha eskı bır surum olur dıye yoksa kullanılmış mı ne dersınız?

senin sürümün eski arkadaşım yeni sürüm

FA035

tamamdır dostum şimdi guncellemeye deneyeceğım hadı bakalım
  • arkadaşlar bu ekranın sol üst köşesinde telefonun cekım cubukalrı var ya hanı hatla ılgılı benım orada e harfı var o ndeir kı mınnacık
  • "Edge"...
    Şu anda bulunduğunuz yerde Edge desteği var demektir.
  • surum tamamlandı fa035 oldu bu super menu cok hızlı
    resım olayı hala aynı perde ınme olayı dış ses cok guzel bu kadarnı beklemıyordum kulaklık da harıka hoş w700 un kulaklığını takıyorum super resım henuz yok

yalnız telefon rehberım değıştı yen kayıtları sılmış bu nasıl olacak??

resım yukleme ıstıyorum ama nasıl kuculteceğım adobe oluyormu oluyorsa yardım lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 30 Ağustos 2008; 18:26:27 >
  • arkadaşlar 5 dakikanızı ayırıp şu karşılaştırmayı okuyun.adamlar hikaye anlatmıyor bilimsel yaklaşmışlar olaya.

http://www.chip.com.tr/konu/5-Megapiksel-cepler-kafa-tutuyor_6133.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

"Edge"...
    Şu anda bulunduğunuz yerde Edge desteği var demektir.

sağol dostum ya hıc aklıma gelmezdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: vebo

arkadaşlar 5 dakikanızı ayırıp şu karşılaştırmayı okuyun.adamlar hikaye anlatmıyor bilimsel yaklaşmışlar olaya.

eskı bır yazı taraflımıdır değılmıdır bılınmez tabıkı ama k850i ovulmuş
  • quote:

vebo

arkadaşlar 5 dakikanızı ayırıp şu karşılaştırmayı okuyun.adamlar hikaye anlatmıyor bilimsel yaklaşmışlar olaya.

dostum bu inceleme biraz eski. bazı söyledikleride pek inandırıcı gelmiyo bana! mesela renk sapmasında en iyi nokia N95 8GB la N82 demişler! bence renk sapmasını en fazla nokia yapıyo! LG wievty yi en son sıraya oymuşlar wievty o kadar kötü değil en azından samsung G800 den iyi olduğunu biliyorum yani...

• arrkadaşlar şuan cihaz da sony memory stıck 1gb var
    en fazala kaca kadar yukseltebılırım bırde sandisk neyım oluyormuydu buna sankı oluyor dıye duymuştum 2sınede desteklıyor dımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 30 Ağustos 2008; 22:09:03 >
  • quote:

arrkadaşlar şuan cihaz da sony memory stıck 1gb var
    en fazala kaca kadar yukseltebılırım bırde sandisk neyım oluyormuydu buna sankı oluyor dıye duymuştum 2sınede desteklıyor dımı

cihaz MicroSD ve M2 kartları destekliyor. ayrıca 8 GB kapasiteye kadar da çıkabilirsin.
    ancak 4 GB verinin üzerine çıktığında, işlemci hızının düşük olmasından dolayı cihazda ciddi yavaşlamalar olacaktır...
  • arkadaşlar anlatılan herşeyi yaptım k850 mi güncellemek için ama güncelleme yok yazısından başka bişiy olmadı...

ne yapmalıyım?nerde hata yapıyorum nedir bu işin sırrı?w810i mi şu anda güncelliyorum onda bi prob yok...

ama k850 olmuyo olmuyo olmuyo

yazılım versiyon 031 bu arada...
  • haydaaaaaaaaa...sanırım bende bi prob var...w810i mi güncelledim...

herşey tamam güncelleme tamamlandıktan sonra güncel sürümü kontrol ettim

bi de ne göreyim w810im hala 031 sürümde..ne şimdi bu

pes walla ne diyyim...k850i hele hiç güncellemeye gerek bile duymuyo

son sürüm 031 değil dimi?eminsiniz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 30 Ağustos 2008; 23:44:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

cok_yasa_kamil

bilmiyorum. denemek istiyorum ama size zahmet vermek de istemiyorum..
    sen güncelleme yapmıştın değil mi tolyo?

yaptım dostum. ne demek ne zahmeti istersen upload edeyim ama baya bi dosya var içinde 50 küsür mb galiba biraz bekletir yani...

edit: upload ettim arkadaşım buyur inşallah işine yarar.

http://rapid-share.com/files/141278989/blob_fs.rar.html (aradaki - işaretini kaldırın link açılır)

tolyo zahmet verdim. çok teşekkür ederim.
    keşke işe yarasaydı da... olmuyor. neredeyse tel'den soğuyacağım fakat enteresandır, bendeki blob_fs klasörü 11 mb. senin gönderdiğin 53 mb ... dedim bu defa kesin oldu, bende bu güncellemeler yok. ama nafile.

esato'nun forumlarında okudum biraz da, brand firmware gibi şeylerden bahsediyorlar. onlara atamıyorsun falan gibi şeyler yazıyor. ama benim aldığım normal bir tel. herhangi bir firmaya bağımlı değil.
    aklıma gelen diğer konu hattım avea. acaba avea olduğu için mi yapmıyor

güncelleme yapanlar hangi operatörü kullanıyorlar, yapamayanlar hangisini acaba?

tekrar teşekkür ederim tolyo

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

arrkadaşlar şuan cihaz da sony memory stıck 1gb var

cihaz MicroSD ve M2 kartları destekliyor. ayrıca 8 GB kapasiteye kadar da çıkabilirsin.
    ancak 4 GB verinin üzerine çıktığında, işlemci hızının düşük olmasından dolayı cihazda ciddi yavaşlamalar olacaktır...

tamamdır ozaman bıze 4gb yeter hen muzık hemde fotolar ıcın teşekkur ederım
  • ben 8 gb kullanıyorum hiç yavaşlama olmuyor çok hızlı çalışıyor 1 gb den farkı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil

aklıma gelen diğer konu hattım avea. acaba avea olduğu için mi yapmıyor

güncelleme yapanlar hangi operatörü kullanıyorlar, yapamayanlar hangisini acaba?

operatörle güncellemenin bir ilgisi yok, zaten güncellemeye başlamadan önce yönlendirilen talimatlar arasında "sim kartı çıkartın" uyarısı da var. ancak ben sim kartı falan çıkarmıyorum hiç, onunla mı uğraşıcam yaa. direk teli kapat c ye basılı tut bilgisayara bağla, bitti

quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

http://www.chip.com.tr/konu/Cep-mi-kamera-mi-Detayli-Goruntu-Kalitesi-Tablosu_6133_9.html

k850i birinci olmuş....

arkadaşım bu karşılaştırma tamamen yanlı yapılmış. bu testi bende ilk gördüğümde K850i dağıtmış hepsini demiştim. ancak sonra N82'nin performasını gördüğümde bu karşılaştırmanın tamamen palavradan ibaret olduğunu anladım.tabi burda N82 en iyidir diye teste palavra demiyorum. dikkat ederseniz N95 8 GB testte 2. olurken, N82 3.lük ile yetinmiş ki, bu da tamamen saçmalık. N82 denilen cihazın N95'den daha kaliteli çektiğini herkes biliyor ama bunlar henüz bu detayı kavrayamamışlar. bu testin sonucunda 1. ve 2. nin K850i & N82 olacağını hepimiz biliyoruz. ancak tabii hangisi 1, hangisi 2 olur orası kişiye göre değişir.

N82'yi birkaç kez test etme fırsatım oldu. elimde foto konusunda bu cihazın en büyük rakibi olan K850i olduğundan, aynı yerlerin fotolarını aynı zamanda çekerek aradaki farkları daha rahat görebiliyorum. hatta bu karşılaştırmalardan bir tanesini yeni konu açarak sizlerle de paylaştım ve iki cihazdan da aldığım fotolara bakarak şunu söyleyebilirim ki; N82 gece ve flashlı çekimlerde en iyisi ancak gündüz ve makro çekimlerde K850i'nin gerisinde kalmaktan kurtulamıyor. sonuçta şu cihaz fotoda en iyisi demek biraz zor. mesela yakında INNOV8 gelecek ve o cihazında yayınlanan fotolarına bakarak şunu söyleyebiliriz; gündüz çekimleri K850i den iyi ancak gece çekimlerinde N82 nin gerisinde kalmaktan kurtulamıyor. flashlı çekimlerde LED flashı ile zaten her iki cihazında gerisinde kalacak...

3.2 MP de en iyisi K790 denilebiliyordu.ancak 5 ve 8 MP değerlerinde en iyi kavramı tamamen ortadan kalktı gibi gözüküyor. ancak 8 MP de Nokia bu kavramı kendi lehine çevirebilir, tanıtacağı cihazı bekleyip göreceğiz...

quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

ben 8 gb kullanıyorum hiç yavaşlama olmuyor çok hızlı çalışıyor 1 gb den farkı yok.

8 GB kapasiteli bir kart, 1 GB karttan çok daha yavaş olacaktır, aynı olmasına imkan yok. kartında ne kadar alan dolu şuan??? bende 512 MB kart var (full dolu) ve Media arayüzünde müzik çalarken, menülerde dolaşmayı bir dene bakalım. hadi menüyü geçtim, özellikle yine müzik çalarken parça listesindeki diğer parçalara bir göz gezdirirsen direk kanser olma ihtimalin var ama yine de aradaki hız farkını anlayabilmen için bence bir defa denemekten zarar gelmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 31 Ağustos 2008; 14:56:39 >

• _extreme_

n 82 fotolarını senin nasıl kaliteli bulduğunu anlamış değilim

k 790 ile tekrar karşılaştırdık n 82 kullanıcısının dediklerini iyice anlayarak okumanı tavsiye ederim n 82 dediğin cihazı ben senden daha çok inceledim

ama senin yaptığın tam tersi yorumları yansıttı bana ve hala foto konusunda nokıanın bu işi tam kıvıramadığını tekrar gördüm ama senin yorumların

benim karşılaştırmalarımın tam tersini söylüyor fotoları iyice incele ayrıca sana tam boyutlarınıda gönderirim
    ,
    konu buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_25826681/tm.htm tıkla son sayfa yorumlarınıda okumanı tavsiye ederim herşey arkaya büyük flaşh takmakla olmuyor

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.