Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (381. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: farukkk

_extreme_

n 82 fotolarını senin nasıl kaliteli bulduğunu anlamış değilim

herşey arkaya büyük flaşh takmakla olmuyor

mesaja bi N82 yazdık ya tmm hemen alıntı yapp, adama bak yaa...
    nedir sizin şu cihazla alıp veremediğiniz anlamadım gitti

ROUND 3 başlıklı
    karşılaştırma konusuna önceden aşağıdaki mesajı yazmıştım;

Flashlı çekimlerde N82 denilen cihaz bırak K790'ı K850'yi bile harcıyor.aynı şekilde gece çekimlerinde de N82 bu iki cihazdan daha üstün bir performans sergiliyor.ancak gündüz ve makro çekimlerde K850'nin gerisinde kalmaktan kurtulamıyor.tabii ki burda orj. camli K790'ı ele alırsak, hiçbir şekilde ve hiçbir koşulda N82 & K850 den daha iyi bir foto çekemeyeceğini herkesin bilmesi gerekir.ancak yapılan karşılaştırmalarda K790'ın cam driver atılmış hali kullanıldığından, cihazın gündüz ve makro çekimlerde N82 den daha iyi çekmesi normal karşılanabilir.ancak şuan için piyasadaki hiçbir cihaz N82'nin flash & gece çekimlerindeki üstünlüğüne son veremez...

ve bu yazdıklarımın üzerine hiçbirşey eklememe gerek yok, ben bu iki cihazı da çok iyi biliyorum.

"N82 fotolarını senin nasıl kaliteli bulduğunu anlamış değilim" demişsin ya valla saygı duyuyorum ne diim
    sen bence N82 Foto & Video başlığında özellikle sondan bir önceki sayfada Reis'in eklediği fotolara ve son sayfadaki böcek makrolarına bir bak bakalım yaa, K790 ile böyle bir böcek makrosu çektin mi hayatında acaba

kalitesiz mi çekiyor bu alett

• boşverin n82'yi biz k850'mize bakalım arkadaşlar
    bimekse uğradım biraz önce, etiket fiyatı 997 ytl idi
    diğer bir dükkana sordum, 954 dedi...

acaba bu kampanyalar k850'nin fiyatının kalıcı olarak düşeceğinin habercisi mi...

(bu arada hâlâ r1fa035 güncellemesi yapamadım.... ya servise gideceğim, ya da davinciye 10€ bayılacağım....)
  • _extreme_

gerekli açıklamayı msn den yaptığıma inanıyorum
  • 8 GB kapasiteli bir kart, 1 GB karttan çok daha yavaş olacaktır, aynı olmasına imkan yok. kartında ne kadar alan dolu şuan??? bende 512 MB kart var (full dolu) ve Media arayüzünde müzik çalarken, menülerde dolaşmayı bir dene bakalım. hadi menüyü geçtim, özellikle yine müzik çalarken parça listesindeki diğer parçalara bir göz gezdirirsen direk kanser olma ihtimalin var ama yine de aradaki hız farkını anlayabilmen için bence bir defa denemekten zarar gelmez... [simage][/simage]

hocam bilmiyorum ama yüzde 80i dolu olduğu halde en ufak bir yavaşlama ve kasma yapmadı eğer yapsa idi mutlaka şikayet ederdim daha önce 2 gb kullanıyordum doğrusu 8 gb ye geçtiğ3imde bende belki kasar diyordum ama olmadı hatta edindiğim bilgiye göre ileri doğru 32 gb lık hafıza kartlarına kadar destekleyeceklermiş. saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

Orjinalden alıntı: DSGNRY

@pohuman kardeşim şimdi imzanda gördüm sen 8GB hafıza kartı mı kullanıyorsun?

çalışması nasıl peki doğru anladıysam

valla iyiyse hemen alırım 8GB

Evet 8GB hafıza kartı kullanıyorum. Şuanda yarısı dolu. Kart dolu yada boş hız hiç farketmiyor. Sony Ericsson'ların hepsi aynı zaten...

bir arkadaşımız beni destekliyor bakın...

• http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/9787497.asp?gid=229&sz=26387

Sony Ericsson Türkiye'den çıkıyor

Piyasa payı yüzde 5’in altına düşen şirket Türkiye'den çıkma kararı aldı.[/color]
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/9787497.asp?gid=229&sz=26387

Sony Ericsson Türkiye'den çıkıyor

Piyasa payı yüzde 5�in altına düşen şirket Türkiye'den çıkma kararı aldı.[/color]

bunun anlamı nedir tam olarak? SE o kadar kötü cihazlar üretmiyor ki?!

• daha yenice telpa'ya distribütörlük verdiler.
    çocuk oyuncağı mı bu işler? haberde kolpalık olduğunu düşünyorum.
    örneğin, LG, türkiye distribütörünün anlaşmasını tek taraflı feshetti de firma, türkiye tarihinin en büyük bilişim tazminatı davasını açtı.
    ki SE'nin pazar payı hakkında %5'lik rakam ne kadar doğru o da tartışılır...

düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cok_yasa_kamil -- 31 Ağustos 2008; 21:30:49 >
  • quote:

_extreme_

valla söylediğim gibi fikirlerim kesinlikle değişmedi...
    en kısa zamanda K790 & N82 flash karşılaştırmanı bekliyorum...

quote:

hocam bilmiyorum ama yüzde 80i dolu olduğu halde en ufak bir yavaşlama ve kasma yapmadı eğer yapsa idi mutlaka şikayet ederdim daha önce 2 gb kullanıyordum doğrusu 8 gb ye geçtiğ3imde bende belki kasar diyordum ama olmadı hatta edindiğim bilgiye göre ileri doğru 32 gb lık hafıza kartlarına kadar destekleyeceklermiş. saygılar

kardeş valla dediğim gibi bende 512 kart var (full dolu) ve müzik çalarken farklı birşey yapmak istediğinde cihaz gözle görülür şekilde yavaşlıyor. önceki telim olan W800i de 2 GB kart kullanıyordum (full dolu) ve müzik çalarken menüler arası geçişlerde hiçbir yavaşlama olmuyordu ancak bu cihaz maalesef böyle değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

_extreme_

quote:

kardeş valla dediğim gibi bende 512 kart var (full dolu) ve müzik çalarken farklı birşey yapmak istediğinde cihaz gözle görülür şekilde yavaşlıyor. önceki telim olan W800i de 2 GB kart kullanıyordum (full dolu) ve müzik çalarken menüler arası geçişlerde hiçbir yavaşlama olmuyordu ancak bu cihaz maalesef böyle değil...

hocam belki versiyondan yapabilir, benim son versiyon 37 idi şimdi geçen pazartesi günü genpaya versiyon yükseltilmesi için verdim bekliyorum , versiyon yükselince belki benimkisi de yapabilir, bilmiyorum

• ya arkadaşlar benim bu cihazda bir olay var şunu bir türlü çözemedim gitti...

mesela birisine saat 23:30 da mesaj attığımda bana mesajı gönderdikten hemen sonra teslim edildi mesajı geliyor ve bildiğiniz gibi ekranda teslim edildiği tarih ve saat yazıyor. gelen tarihte bir problem yok ama saati 3 saat geriye atıyor. mesela 23:30 da gönderdiğim mesajın teslim edildi iletisi, tam 3 saat geriye giderek 20:30 olarak ekrana geliyor.

sizlerde de durum böyle mi merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 31 Ağustos 2008; 23:40:49 >
  • hocam aynı problem bendede vardı sonunda çözdüm, türkiye için saatin kordinatları artı 2 ye ayarlı olması lazım, bu şekilde ayarlarsan düzelir.
    linkini verecektim ama telefonum şu an serviste olduğu için veremiyorum.
  • quote:

hocam aynı problem bendede vardı sonunda çözdüm
    türkiye için saatin kordinatları artı 2 ye ayarlı olması lazım, bu şekilde ayarlarsan düzelir.
    linkini verecektim ama telefonum şu an serviste olduğu için veremiyorum.

eyw kardeşim, sağolasın...

menü & ayarlar & saat ve tarih seçeneğinde saat dilimi bölümünü +2 yapsanız dahi ileti raporundaki saat yine düzelmiyor. karşınıza gelen seçenekler arasından Ankara - Türkiye kısmını seçmelisiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

_extreme_

ne anlatsam boş

n 82 kullanıcısı arkadaş gelirse senin için yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 1 Eylül 2008; 8:22:11 >

• eşimin k850i cihazı satılıktır (etrafı mavi renkli olandan) isteyene verebilirim çok temiz zaten kılıfında kullanıldı tamir filan görmedi, süper bir cihaz aynısını bende kullanıyorum. pazarlıksız 500 ytl bana ulaşabileceğiniz tel: 05324120097

• Beyler k850i kayıtsız hafif çizikleri olan 240 ytl ye buldum

1) kayıt olayı nasıl yaptırılır problem yaşarmıyım
    2) tel in kapakları değişebiliyormu ? değişiyorsa fiyat bilginiz varmı _?

• Bende aldım telefonu. 1 yıldır hasretle beklediğim telefonuma kavuştum

• Telefonu yeni alanlara hayırlı olsun diyorum.. Başta güzel çekimler yapamayabilirsiniz. Merak etmeyin zamanla alışacaksınız... Koruyucu camı silmeyi unutmayın.. Cam ne kadar temiz olursa fotoğrafta o kadar net çıkar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

Bende aldım telefonu. 1 yıldır hasretle beklediğim telefonuma kavuştum

sonunda işte sonundaaa bu da olduuu

desene bugün şenlik varrrrr...

@se_runtome ve hemen arkasından @Ermeydan

artık bizi kimse tutamaz...

• eneeem ortak hayırlı olsun

makrolarda gelme yanıma ama
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.