Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @_extreme_
    @Ortak
    Sağolun.

quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

Bende aldım telefonu. 1 yıldır hasretle beklediğim telefonuma kavuştum

sonunda işte sonundaaa bu da olduuu

desene bugün şenlik varrrrr...

@se_runtome ve hemen arkasından @Ermeydan

artık bizi kimse tutamaz...

Topik bundan sonra evlere senlik olur heralde

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

eneeem ortak hayırlı olsun

makrolarda gelme yanıma ama

Hele bir alışayım bir de sunu güncelleyebilirsem tamamdır. makronun mukronun tozunu attırırım.

• Reis amma post kasmışsın hee
  • Arkadaşlar bimeksteki kampanya ne kadar sürcek haberi olan varmı 14 eylülde fln yeni telefon alcamda
  • k850i telefonumu ücret karşılığı update ettirebileceğim bir yer varmı arkadaşlar sürümüm 037 , seus ile uğraşıyorum ama olmuyor bana yardımcı olabilecek olan babayiğit kim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihersoz

Arkadaşlar bimeksteki kampanya ne kadar sürcek haberi olan varmı 14 eylülde fln yeni telefon alcamda

Stok bitene kadar sürecekmiş bimeksteki eleman öyle diyordu. Ama ayın 14 üne kadar sürmez. Benim tahminim kampanya olmadanda k850 yakın bir zamanda 600-650 ytl civarı olacak. çünkü bu ay yeni telefonlar girecek.

quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

k850i telefonumu ücret karşılığı update ettirebileceğim bir yer varmı arkadaşlar sürümüm 037 , seus ile uğraşıyorum ama olmuyor bana yardımcı olabilecek olan babayiğit kim...

• quote:

Orjinalden alıntı: melihersoz

Arkadaşlar bimeksteki kampanya ne kadar sürcek haberi olan varmı 14 eylülde fln yeni telefon alcamda

29 ağustos son gün deniyordu ama bir arkadaş dün alabilmiş o kampanyadan, sotklar bitene kadarmış yani kampanya süresi.
  • quote:

k850i telefonumu ücret karşılığı update ettirebileceğim bir yer varmı arkadaşlar sürümüm 037 , seus ile uğraşıyorum ama olmuyor bana yardımcı olabilecek olan babayiğit kim...

normal yetkili servisleri ücretsiz güncelleme yapıyorlarmış. ama telefon bir süre yatabilirmiş
    ben de SEUS'la mücadele halindeyim. olmazsa servise gideceğiz...

quote:

Hele bir alışayım bir de sunu güncelleyebilirsem tamamdır. makronun mukronun tozunu attırırım.

sen de biz gibi "bunda güncelleme yok diyorr!!!" diye buralarda dolanmazsın inşallah

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

eneeem ortak hayırlı olsun

makrolarda gelme yanıma ama

onun yerine ben gelsem olur mu ???

quote:

Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil

quote:

sen de biz gibi "bunda güncelleme yok diyorr!!!" diye buralarda dolanmazsın inşallah

aldığı cihazın sürümü R1EA031, yani bugün yarın kesin düşer buralara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 1 Eylül 2008; 14:27:09 >

• quote:

aldığı cihazın sürümü R1EA031, yani bugün yarın kesin düşer buralara

%99...

fakat inşallah ayağı uğurlu gelir de bizim şu derdimize derman olur.
    rehberde biraz yavaş görüyorum teli. harf yazdıktan 1-2 sn sonra kayıtları göstermeye çalışıyor. belki diyorum r1fa ile düzeliyordur...
  • bimeks fiaytı nasıl sizce? 648 taksitli fiyatı
  • quote:

rehberde biraz yavaş görüyorum teli. harf yazdıktan 1-2 sn sonra kayıtları göstermeye çalışıyor.
    belki diyorum r1fa ile düzeliyordur...

rehbere girdiğimde uçuyorum resmen, harfe giderek sorgulama yaptığımda da cihaz hemen tepki veriyor...

acaba diyorum efsane sürüm R1FA'yı kullanıyorum ondan mıdır???

bundan sonra böyle kardeş, dur bakalım @Ermeydan bi update yapamasın ona ne nispetler yapıcam

• quote:

quote:

rehberde biraz yavaş görüyorum teli. harf yazdıktan 1-2 sn sonra kayıtları göstermeye çalışıyor.
    belki diyorum r1fa ile düzeliyordur...

rehbere girdiğimde uçuyorum resmen, harfe giderek sorgulama yaptığımda da cihaz hemen tepki veriyor...

acaba diyorum efsane sürüm R1FA'yı kullanıyorum ondan mıdır???

bundan sonra böyle kardeş, dur bakalım @Ermeydan bi update yapamasın ona ne nispetler yapıcam

valla şimdi çıkıp servise gidiyorum...

• selam arkadaşlar nihayet yeni sürümüme kavuştum bayrampaşa asya teli arayıp rica ettim hemen yaparız dediler ümraniyeden kalkıp bayrampaşaya gittim ve 10 dk içinde bana son sürümü yüklediler şimdi bende 035 i kullanıyorum biraz kurcaladım değişiklikler var mesela önde üç dokunmatik düğmelere basınca titreşim v.s gibi... geçenlerde genpada 8 gün yattı telefonum bakan olmadı güncelleme için daha 10 gün kalır demişlerdi bende yapılmadan gidip telimi aldım, asya telekom hemen halletti bu işi.

işte updateden sonraki sürümüm bu :

1200-4400
    R1FA035
    080527
    SonyEricsson
  • quote:

valla şimdi çıkıp servise gidiyorum...

işin esprisi bi yana, ben senin yerinde olsam yeni aldığım cihazı kesinlikle servise vermem. teknisyen önünde yep yeni cihazı görünce alıp kullanıyor. sonra tabi sende bir yazılım için 10-15 gün servisten tel beklemek zorunda kalıyorsun...

ben bunları yaşadım, o yüzden servise cihaz verirken birkez daha düşünün. mecbur kalmadıktan sonra (donanımsal problem) servise gitmeyin. biraz daha bekle cihazın ücretsiz modlanmasına sayılı günler kaldı

quote:

selam arkadaşlar nihayet yeni sürümüme kavuştum

işte updateden sonraki sürümüm bu :

1200-4400
    R1FA035
    080527
    SonyEricsson

hadi hayırlı olsun.
    darısı @cok_yasa_kamil ve @Ermeydan arkadaşlarımızın başınaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 1 Eylül 2008; 16:59:51 >

• şimdi yazılanları okuyorumda pü pü pü diyesim gelıyor

gecen perşembe aldım bı gun yenı takılı pille kullandım cuma saat 22:45 de sarj sabah 07 ye kadar
    akşamına yenı sürümu yükledim hememcik yüklendi rehbere bakıyorum super valla dedım ya pü pü maaşallah, tek eksığı telefonu mecburen arka kısmı alta kalacak şekılde koyuyorsun onda da ses kısılıyor s700 de olmuyordu bır caresı varmı acaba bıde sanırım bunda organizator yok şu dunya saatlerı olcu kılo vs o cok işime yarıyordu varda bulamadım mı
    uygulamalar dıye bır yer var ne işe yarar anlamdım bılgi verırsenız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 1 Eylül 2008; 18:08:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: se_runtome

şimdi yazılanları okuyorumda pü pü pü diyesim gelıyor

gecen perşembe aldım bı gun yenı takılı pille kullandım cuma saat 22:45 de sarj sabah 07 ye kadar
    akşamına yenı sürümu yükledim hememcik yüklendi rehbere bakıyorum super valla dedım ya pü pü maaşallah, tek eksığı telefonu mecburen arka kısmı alta kalacak şekılde koyuyorsun onda da ses kısılıyor s700 de olmuyordu bır caresı varmı acaba bıde sanırım bunda organizator yok şu dunya saatlerı olcu kılo vs o cok işime yarıyordu varda bulamadım mı

Uygulamalar 2 yerde de var. Neden öyle yapmışsalar...

Menü>Ajanda>Uygulamalar
    Menü>Ajanda>Dosya Yöneticisi>Uygulamalar

• benim de benim de başımaaa

güncelleyemedim gitti yau

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 1 Eylül 2008; 18:32:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

Uygulamalar 2 yerde de var. Neden öyle yapmışsalar...

Menü>Ajanda>Uygulamalar
    Menü>Ajanda>Dosya Yöneticisi>Uygulamalar

bu olay k 790 dada böyle dosya yöneticisinden her yere ulaşabilmelei için eklemiş olabilirler

• quote:

herhangi bir java oyun & uygulamayı sen telin oyunlar & uygulamalar kısmından direk başka bir tele bluetooth yoluyla gönderemezsin. bunu şöyle düşünebilirsin.mesela bilgisayara bir oyun kurdun ve bu oyun program files içerisinde. şimdi sen program files daki dosyaları kopyalayıp bir cd ye alsan ve başka bilgisayarda oyunu açmaya çalışsan açılmaz. bu da aynen böyle, oyunu göndermen için setup dosyasını (jar uzantılı) telde tutman gerekli.bu dosyayı bluetooth yolu ile başka bir tele gönderip, gelen dosyayı kur dediğinizde ilgili oyun yada uygulamaya ulaşabilirsiniz...

Konuyla ilgisi yok ama kurulumus ve düzgün calıssan bir oyunun kurulduktan sonra ortaya cıkan(yani setupdaki dosyalar cıktıktan sonra) hepsini baska bir pc ye kopyalayıp acmaya calısırsan acılır. illaki kurulum dosyasını kendi pcne alıp kurman gerekmez.

• dünya saatleri ile ilgili wolld mate ve sony ericssonun sayfasından indirebileceğin iki program mevcut ben kullanıyorum.

quote:

• 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.