Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son versiyonun sesi daha çok fazla gibi geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

selam arkadaşlar nihayet yeni sürümüme kavuştum

işte updateden sonraki sürümüm bu :

1200-4400
    R1FA035
    080527
    SonyEricsson

hadi hayırlı olsun.
    darısı @cok_yasa_kamil ve @Ermeydan arkadaşlarımızın başınaa...

Güncellemeyi basardım yeni sürüm R1FA035 oldu.Hemde dil ayarı mayarı yapmadan. Su mübarek ayda Allah senin benimle dalga gecmene izin vermedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: hardcrss

Konuyla ilgisi yok ama kurulumus ve düzgün calıssan bir oyunun kurulduktan sonra ortaya cıkan(yani setupdaki dosyalar cıktıktan sonra) hepsini baska bir pc ye kopyalayıp acmaya calısırsan acılır. illaki kurulum dosyasını kendi pcne alıp kurman gerekmez.

bahsettiğin olay her oyun için geçerli değildir...

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

_extreme_

Güncellemeyi basardım yeni sürüm R1FA035 oldu.Hemde dil ayarı mayarı yapmadan.
    Su mübarek ayda Allah senin benimle dalga gecmene izin vermedi.

yapma onu işte yapmaaaa, harbi akşam akşam moralim bozuldu yaaa...

• K850 nin led flaşını fener ışığı olarak kullanabilirmiyiz arkadaşlar.K750 deki gibi
  • quote:

cüneyttan

K850 nin led flaşını fener ışığı olarak kullanabilirmiyiz arkadaşlar.K750 deki gibi

tabiki kullanabilirsin neden kullanamayasın ki!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

selam arkadaşlar nihayet yeni sürümüme kavuştum

işte updateden sonraki sürümüm bu :

1200-4400
    R1FA035
    080527
    SonyEricsson

hadi hayırlı olsun.
    darısı @cok_yasa_kamil ve @Ermeydan arkadaşlarımızın başınaa...

Güncellemeyi basardım yeni sürüm R1FA035 oldu.Hemde dil ayarı mayarı yapmadan. Su mübarek ayda Allah senin benimle dalga gecmene izin vermedi.

Ermeydan yaptı, bi ben mi kaldım sadece ben le dalga geçeceksin artık

quote:

cüneyttan

K850 nin led flaşını fener ışığı olarak kullanabilirmiyiz arkadaşlar.K750 deki gibi

menü>ajanda>ışık... aynen xeon fenerin oluyor ben kısa yola ekledim. elimin altında... tavsiye ederim.

• arkadaşlar bişiy soracam...

k850i ye w810im ile çektiğim fotoğrafları yükledim hafıza kartına...

ama fotoların yenilenme hızı biraz düşük sanırım fotoyu açtıgımda hemen açmıyo

önce görüntü kötü olarak geliyo daha sonra parça parça yenilenme oluyo sanki...

3d max çiler anlayacaktır ne demek istediğimi sanki render ediliyomuş gibi bi goruntu oluyo...

boyle bi sorunla karşılaşanınız var mı?

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 2 Eylül 2008; 1:50:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnmcclane

arkadaşlar bişiy soracam...

3d max çiler anlayacaktır ne demek istediğimi sanki render ediliyomuş gibi bi goruntu oluyo...

saygılar...

dediğin hepimizin k850'sinde mevcut maalesef...

yukarıdaki mesajlarda geçmişti, sislenme diye. aynı şey yani galiba diğer çıkacak olan güncellemede düzeltilir (inşallah)...

• quote:

Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil

Ermeydan yaptı, bi ben mi kaldım
    sadece ben le dalga geçeceksin artık

valla sorma yaaa...
    sen de yakında yaparsın kesin, ben de böyle ortada kalırım

quote:

Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil

quote:

arkadaşlar bişiy soracam...

saygılar...

dediğin hepimizin k850'sinde mevcut maalesef...

yukarıdaki mesajlarda geçmişti, sislenme diye. aynı şey yani galiba diğer çıkacak olan güncellemede düzeltilir (inşallah)...

@johnmcclane
    arkadaş foto ilk açıldığında gelen sis perdesinden bahsetmemiş, bazı fotoları ilk açtığında yada fotoya zoom yaptığında ilk başta ekrana gelen çok kötü görüntüden bahsediyor. sonra bu görüntü işlenerek gerçek net görüntü ekrana geliyor tabi ancak bu biraz can sıkıcı olabiliyor.aslında K790/K810'da da bu olay var, bu açıdan K750/W800/W810 gibi cihazlar daha iyiydi diyebiliriz. çekilen fotoya zoom yapıldığında hiç bozmadan windows'daki gibi direk yakınlaştırıyordu. ancak tabi o cihazlarda da zoom K850i'deki kadar hızlı değildi.
    ayrıca K850i'nin en önemli detaylarından birisi fotoyu çektiniz ve kayıt edildi, artık direk üzerinde zoom yapabiliyorsunuz. önceki modellerde fotoyu çektikten sonra fotoğraf görüntüleyiciye gelip oradan fotoya zoom yapmanız gerekiyordu. bu cihazda "kaydediliyor" yazısından hemen sonra zoom yapılabiliyor, bana sorarsanız bunu çok önceden yapmaları gerekirdi ama geç de olsa yine de düşünülmesi güzel...

yine çok beğendiğim farklı bir detaydan da bahsedeyim. mesela dışarıdasınız, cihaz cebinizde ve müzik dinliyosunuz. toplu taşım araçlarına binerken yada bir merdiven çıktığınız sırada kulaklık porttan hemen çıkabiliyor ve müziğiniz o anda kesiliyordu. önceki telim olan W800'de bu olay olduğunda kulaklık porttan çıktığı için cihaz dinlediğim müziği direk hoparlöre veriyordu ve tabi o anda rezillik, çirkin bi görüntü

ancak K850i de müzik dinlediğiniz sırada port yerinden oynarsa, cihaz müziği direk hoparlörlere vermiyor ve size "Çalmaya hoparlörden devam edilsin mi??" şeklinde bir seçenek sunuyor ve tabi böyle olunca da ne olursa olsun ses dışarı gitmiyor. bu da çok iyi düşünülmüş bir detay...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 2 Eylül 2008; 10:08:05 >

• Arkadaşlar K850 çıkmadan tanıtımlarında medya menüsünde TV diye bişey vardı (youtube videolarında hala görebilirsiniz). Bende yok.

Sizde var mı?
  • hayır yok...
  • arkadaşlar bende bimeks'ten alacağım bu telefonu yalnız kafama takılan bir kaç soru var sizlerden yardım almak istiyorum.Kullanan arkadaşlar bu telefonun kulaklıksız müzik dinlerken ses durumu nasıl birde çok çabuk çiziliyormu kapağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leodex -- 2 Eylül 2008; 11:43:47 >
  • bimeksteki k850 kampanyası devam ediyo arkadaşlar ilgilenenlere duyurulur.nakit 500ytl+kdv taksitli 550ytl+kdv fiyatları.kaçırılmaz bence.
  • Bir haftadır ben de K850i kullanıyorum. donanımhaber de bu küçük canavar baya bi tartışılmış. en son sorulan soruya cevap vereyim. k850i nin hoparlöründen müzik dinlemeye doyamadım. akşam eve gidince müziği açıp yanıma koyuyorum. normalde bu kadar küçük bir hoparlörden yüksek ses çıkmaz, çıksada gürültülü olur ama bu canavarın sesi harika. sonuna kadar açarsanız herkesi başınıza toplarsınız. kulaklık performansı da harika.
    çizilme konusunda bir sıkıntı yaşamadım. ama çok sert yüzeylere bırakmıyorum. masad bile örtü olan yerer bırakıyorum. öğle normal kumaşlarla silmeyle çizik oluşmuyor. sık sık silmeme rağmen özellikle ışığa doğru tutarak baktım, hiç çizik oluşmamış.
    foto konusunda da bir şeyler yazmak isterim. k850i harika bir digi. foto makinası. ancak ilk kullandığımda flaş senkronize değildi, resimlerde parlama veya kararma oluyordu. SEUS programıyla yazılımı Tr. olarak güncelledim. bu sorun giderilmiş artık arkama bakmıyorum. şuan böyle bir cihazı kullanmak gerçekten bambaşka bir ayrıcalık. ben iphone alacaktım k850i nin fiyatı düşünce hemen aldım ve iyide yapmışım. gps ve wifi yi ayda kaç kez kullanancaksınız. ama yanınızda harika bir walkman ve digi.foto mak. taşımak çok daha avantajlı.

• hepsiburada geçen hafta sadece üyelere özel indirim yapmıştı,şimdi herkese 599 liraya veriyor
  • Malum bimeks ile hepsiburadada fiyat bayağı düştü(telpaya baktım hala 956 ytl diyordu)

Bu fiyat kalıcı mı yoksa kısa süreli bir kampanya mı?
  • Sony Ericsson'dan Türkiye açıklaması
    Sony Ericsson, şirketin Türkiye pazarından çıkacağı haberlerine resmi açıklamayla son noktayı koydu.

Sony Ericsson, geçtiğimiz günlerde yayınlanan "Türkiye'den çıkıyor" haberlerine resmi bir açıklama yaparak son noktayı koydu. Çekilmenin söz konusu olmadığını duyuran şirket, açıklamasında küresel olarak kaynak ve operasyonlarının gözden geçirilmesi kararının bir parçası olarak, Türkiye operasyonlarının da yeniden yapılandırılmasına karar verildiğinin altını çiziyor. Türkiye'de karlı büyümeyi yeniden sağlayabilmek için alınan bu kararın 1 Ekim 2008 tarihinde yürürlüğe gireceği belirtiliyor.

İşte Sony Ericsson'un açıklaması:
    Sony Ericsson firması Ekim 2001 tarihinde, Sony ve Ericsson birleşmesiyle yarı yarıya bir ortaklık olarak kuruldu ve aynı yıl Türkiye'de de faaliyet göstermeye başladı. 2001'den önce de, Ericsson kendi cep telefonlarını Türkiye'de satıyordu.

Sony Ericsson küresel olarak, şirket kaynak ve operasyonlarının gözden geçirileceği kararını duyurmuştu. Bu kararın bir parçası olarak, Türkiye operasyonlarının yeniden yapılandırılmasına karar verildi. Türkiye'de karlı büyümeyi yeniden sağlayabilmek için alınan bu karar, 1 Ekim 2008 tarihinde yürürlüğe girecek.

Sony Ericsson Türkiye Ülke Müdürü Roger Bolander konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: "Biz İstanbul ofisimizden şu anda üç pazarı yönetiyoruz: Türkiye, İsrail ve Azerbaycan. Bu üçlü pazar grubu birbirinden çok farklı büyüklük ve gelişimdeki ülkeleri içinde barındırıyor. Türkiye, bizim için büyük bir pazar ve bu pazarda gelişim bizim için büyük önem taşıyor. Birbirinden çok farklı olan Türkiye, İsrail ve Azerbaycan pazarlarını ayırarak hareket etmenin başarılı gelişmeleri beraberinde getireceğine inanıyoruz."

Sony ve Sony Ericsson
    Sony Ericsson, "Satış ve Pazarlama"yı ön planda tutan müşteri odaklı bir organizasyon olarak yeniden yapılandırılacak. Bu organizasyon yapısı ile Türkiye'de Sony Ericsson ürünlerinin yüksek satışlara ulaşması hedefleniyor. Bu stratejinin bir parçası da, İstanbul merkezli Sony Euraisa ile olası tüm sinerjileri yaratmak ve kullanmak olacak. Hem Sony hem de Sony Ericsson bu konuyu, birbirlerini desteklemenin doğal bir adımı olarak görüyor. Ayrıca, Sony ve Sony Ericsson'un ortak müşterilerinin çoğu da halihazırda aynı perakende zincirlerinden alışveriş yapıyor.

Bolander, "İsrail, 3G teknolojisi ile çok farklı servisler sunan, tüm operatörleriyle dinamik bir pazar. Sony Ericsson bu pazarda son derece başarılı bir büyüme yaşıyor. Sony Ericsson, son dönemde İsrail'de bir internet sitesinde yapılan ankette gençler arasında da en popüler cep telefonu markası seçildi. İsrail'de Sony Ericsson'un kendi kaynakları ile başarılı yerel ortağı Beres'i destekleyeceği yeni bir yapı kurulacak. Azerbaycan ise, Türkiye ve İsrail'den farklı ve CIS ülkelerindeki diğer pazarlara çok daha yakın bir portre çiziyor. Bu nedenle Azerbaycan'ın CIS ülkeleri arasına alınmasına karar verdik." diye ekliyor.

1 Ekim 2008 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek yeniden yapılanma kapsamında, Türkiye Birimi; aralarında Yunanistan, Balkanlar, Kıbrıs ve İsrail'in de bulunduğu Merkez Ofis'e rapor verecek.

15 pozisyonun kapatılması gerekti
    Roger Bolander, yeniden yapılandırmayla birlikte Orta Avrupa Ülkeleri'nin başına geçecek. Ocak 2008'den bu yana şirketin Satış Direktörü olan Soner Cesur ise bu değişimle birlikte Bolander'ın yerine Türkiye Ülke Müdürü görevini devralacak.

Bütün bu aksiyonların sonucu olarak, Sony Ericsson Türkiye ofisinde 15 pozisyonun kapatılması gerekti. Bu, Sony Ericsson için son derece üzücü olsa da Türkiye'deki büyümenin sağlanması ve bir sonraki seviyeye yükseltilebilmesi için gerekli bir durumdur.

Bütün çalışanlar, 1 Ekim 2008 tarihinde yürürlüğe girecek yeni organizasyon yapısı ile ilgili olarak 25 Ağustos Pazartesi günü bilgilendirildiler.

Bolander; "Türkiye operasyonel yönetimi, pazar ihtiyaçlarına güçlü bir yerel bakışı garanti etmek ve müşterileriyle yakın bağlantıyı sürdürmek için Türkiye'de kalacak. Sony Ericsson olarak, Türkiye'nin son derece önemli ve büyüyen bir pazar olduğuna inanıyoruz. Türkiye pazarındaki iş hacmini büyütmek için her tür çabayı da göstereceğiz." diyor.

Konuyla ilgili durumumuzu açıklığa kavuşturduğumuzu umuyor, kamuoyunun doğru olarak bilgilendirilmesine yönelik desteğiniz için teşekkür ediyoruz.

Not: kaynak chip.com.tr

benim gibi insanlar mail fln attı herhalde

• quote:

Orjinalden alıntı: eroglu05

Bir haftadır ben de K850i kullanıyorum. donanımhaber de bu küçük canavar baya bi tartışılmış. en son sorulan soruya cevap vereyim. k850i nin hoparlöründen müzik dinlemeye doyamadım. akşam eve gidince müziği açıp yanıma koyuyorum. normalde bu kadar küçük bir hoparlörden yüksek ses çıkmaz, çıksada gürültülü olur ama bu canavarın sesi harika. sonuna kadar açarsanız herkesi başınıza toplarsınız. kulaklık performansı da harika.
    çizilme konusunda bir sıkıntı yaşamadım. ama çok sert yüzeylere bırakmıyorum. masad bile örtü olan yerer bırakıyorum. öğle normal kumaşlarla silmeyle çizik oluşmuyor. sık sık silmeme rağmen özellikle ışığa doğru tutarak baktım, hiç çizik oluşmamış.
    foto konusunda da bir şeyler yazmak isterim. k850i harika bir digi. foto makinası. ancak ilk kullandığımda flaş senkronize değildi, resimlerde parlama veya kararma oluyordu. SEUS programıyla yazılımı Tr. olarak güncelledim. bu sorun giderilmiş artık arkama bakmıyorum. şuan böyle bir cihazı kullanmak gerçekten bambaşka bir ayrıcalık. ben iphone alacaktım k850i nin fiyatı düşünce hemen aldım ve iyide yapmışım. gps ve wifi yi ayda kaç kez kullanancaksınız. ama yanınızda harika bir walkman ve digi.foto mak. taşımak çok daha avantajlı.

bi de bize anlatıp yardımcı olan olsa da biz de güncellesek

güncelleme yok en güncel sürüme sahipsiniz diyo ama sürüm 031

yardımcı olabilecek bi babayiğit var mı bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 2 Eylül 2008; 21:43:57 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eroglu05

Bir haftadır ben de K850i kullanıyorum. donanımhaber de bu küçük canavar baya bi tartışılmış. en son sorulan soruya cevap vereyim. k850i nin hoparlöründen müzik dinlemeye doyamadım. akşam eve gidince müziği açıp yanıma koyuyorum. normalde bu kadar küçük bir hoparlörden yüksek ses çıkmaz, çıksada gürültülü olur ama bu canavarın sesi harika. sonuna kadar açarsanız herkesi başınıza toplarsınız. kulaklık performansı da harika.

bi de bize anlatıp yardımcı olan olsa da biz de güncellesek

güncelleme yok en güncel sürüme sahipsiniz diyo ama sürüm 031

yardımcı olabilecek bi babayiğit var mı bana

en guncel yazılıma sahıpsınız dese bile tekrar yaz diye bir secenek yokmu yahu? ben k790ı guncellerken tekrar yaz dıye bi secenek cıkıyordu. birde update services guncellenmıs. sitesinden indirin. oncekin indirdiğinizi kullanmayın. gerçi programı acınca kendi güncelliyor ama belki sizde güncellememistir.

resimde burda

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 2 Eylül 2008; 21:54:41 >

• 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.