Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • k850i nin ikinci el piyasası ne durumda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: se_runtome

quote:

Orjinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orjinalden alıntı: johnmcclane

seus un son sürümü kaç ?

bendeki 2.8.5.12

2.8.9.11

onceki güncellememde program boyle değildi. simdikinde extra secenekler eklenmıs. mesela resimdede gorundugu gibi yazılım yerınde R8BF003 yazıyordu. simdi c_asia yazıyor. onceden yedek alma yoktu simdi yedek alma eklemisler.

arkadaşım evde değılım ama 3.2 dıye aklımda kaldı

ne? 3.2 mi?
    yoksa bizim versiyon eski olduğu için mi güncelleyemedik...?!

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

hem c902 de bir ilk gercekleşecek makinenin bestpic de flaşı çalışıyormus
    kimse üstünde durmuyor ama makine sessiz ve derinden geliyor.

yaa LED flash 50 defa patlasa nolurr...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil

ne? 3.2 mi?
    yoksa bizim versiyon eski olduğu için mi güncelleyemedik...?!

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/key.SoftwareDownloadItem.UpdateService/k850i?cc=tr&lc=tr

Ben buradan indirdim. Sürüm: 2.8.5.12

quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

hem c902 de bir ilk gercekleşecek makinenin bestpic de flaşı çalışıyormus
    kimse üstünde durmuyor ama makine sessiz ve derinden geliyor.

yaa LED flash 50 defa patlasa nolurr...

Led değil miş bunun flaşı led ile xenon arasında bir flaşmış PHI biliyor. yani ne flaşı olursa olsun sonucta bestpic te çalışıyor. bir ilerleme var

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

k850i nin ikinci el piyasası ne durumda?

Su an bu telefonun ikinci eli ne alınır ne de satılır çünkü fiyat daha tam oturmadı. 15-20 gün içinde fiyatlar oturur.

• quote:

c902 gündüz çok iyi çekiyor. innoveytle yarısır bence.

Zor.
  • Ben SE ile Nokia kulladım şu benım dıkkatımı cekti.İkısı arasında gorusme seslerı ve ruzgar seslerı, Nokia görüşme kulaklık sesi SE göre daha yuksek karsıdakı insanın sesini daha iyi algılaya biliyorsunuz. Sizlerın dikkatini cektimi hiç ?
  • Büyük bir hevesle k850i yi inceledim forumu yaladım yuttum. K850i nin fiyatı 550-650 aralığına düşüyor, k790i 370-400 aralığına düşüyor ne güzel, bir heves daha.
    Gittim mediamarkt da k850i yi inceledim. Hayal kırıklığı :( Tamam SE yine çok güzel telefon yapmış ama bazı yönleri garip. öndeki dokunmatik tuşlar forumda anlatıldığı gibi rahatsızlık yaratabilir. en kötü özelliği lens kapağı tamamen hikaye. önde cam var kapak arkada. kapak neyi koruyor? Sırf fotoğraf makinesine benzesin diye konulmuş gibi hiçbir esprisi yok. Öndeki cam yine parmak izi olabilir ve çizilebilir. Anladığım kadarıyla kulaklık girişinde aynı yöntem devam. Bir süre sonra temassızlık yapmaya başlıyor sinir ediyor.. Yeni kulaklık veya aparat alınca düzeliyor.

K750i yi değiştirmeye şu an için değmeyecek gibi. K850i ayarında, +5MP, lens kapaklı iyi foto çeken güzel bir SE daha bekliyorum

• k750i ılerde canını sıkıcam joıstık benden solemesı benım w800i de k750i de duruoo ama joıstık patates
  • yani sonuç olarak neden güncelleyemiyoruz yahu

bi babayiğit mantıklı bişiy soyleyemiyo mu

walla fıttırıciiim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 3 Eylül 2008; 22:57:12 >
  • quote:

Led değil miş bunun flaşı led ile xenon arasında bir flaşmış PHI biliyor.
    yani ne flaşı olursa olsun sonucta bestpic te çalışıyor. bir ilerleme var

C902'de kullanılan flash bildiğimiz LED flashlardan biraz daha farklı olsa da, çekilen fotolarda flash performansına bakıldığında normal LED lerden hiçte farklı olmadığı gözüküyor...

ayrıca C902'de kullanılan flash dediğin gibi LED ile XENON arasında bir flash değil.
    performans bakımından LED ile XENON arasında kalan flash, "strobe flash"tır.
    mesela bu bahsettiğim flash KG920'nin üzerinde var...

quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

Ben SE ile Nokia kulladım şu benım dıkkatımı cekti.İkısı arasında gorusme seslerı ve ruzgar seslerı, Nokia görüşme kulaklık sesi SE göre daha yuksek karsıdakı insanın sesini daha iyi algılaya biliyorsunuz. Sizlerın dikkatini cektimi hiç ?

evet Nokia'larda görüşme sırasındaki sesler, genellikle SE'den daha yüksektir...

quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

Gittim mediamarkt da k850i yi inceledim. Hayal kırıklığı :(

öndeki dokunmatik tuşlar forumda anlatıldığı gibi rahatsızlık yaratabilir. Anladığım kadarıyla kulaklık girişinde aynı yöntem devam. Bir süre sonra temassızlık yapmaya başlıyor sinir ediyor.. Yeni kulaklık veya aparat alınca düzeliyor.

K850i ayarında, +5MP, lens kapaklı iyi foto çeken güzel bir SE daha bekliyorum

aksine dokunmatik tuşların kullanımı oldukça rahat ve çok da zevkli. kulaklık girişi önceki modellerde olduğu gibi yine standart yapıda tutulmuş ve dediğin gibi bu portlar belli bir zaman sonra temassızlığa yol açabiliyor ama bluetooth kulaklıkla bu sorunu giderebilirsin...

C902 tam istediğin kriterlere sahip bir cihaz ancak üzerinde xenon flash bulunmuyor...

• Fotorafları tam ekran izlerken bir sonraki fotorafa
    tam ekran atlıyor mu , yoksa fotoraftan çıkıp tekar
    girmek mi gerekiyor. Birde yatay olarak tam ekran
    video izlenebiliyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adanamersin

Fotorafları tam ekran izlerken bir sonraki fotorafa
    tam ekran atlıyor mu , yoksa fotoraftan çıkıp tekar
    girmek mi gerekiyor. Birde yatay olarak tam ekran
    video izlenebiliyor mu ?

fotoğraflar arası geçişler tam ekranda gerçekleşebiliyor. ayrıca video da tam ekran izlenebiliyor...
  • Peki fotoğraf tam ekran yapınca bir sis perdesi iniyor
    deniliyor . Bunun çözümü yok mu , fotoğraf makinesinde
    olduğu gibi net ve canlı renklerle resimlere bakmak istiyorum.
    k850 almayı düşünüyorum da , bu olay beni rahatsız ediyor.
    Resimler çok mu donuk oluyor.
  • arkadaşlar sipariş verdiğim yeşil k850i yi bu sabah kargodan aldım. yazılım sürümü r1ea031 güncellemeyi şimdilik düşünmüyorum biraz eskiteyim sonra güncellerim zaten daha önce fa sürümünü kullandığım için aralarındaki farkı biliyorum yani öyle ahım şahım bi fark yok dokunmatik seçenekler ikisindede aynı, kullanım hızındada pek bi fark görmüyorum sadece kamera menüsündeki ayarlar kısmında fa sürümünde ek olarak ayarları sıfırla seçeneği ve media ara yüzünde senkronize seçeneği var bunların dışında birde kodlama eski sürümde bb iken fa da bo olarak görünüyo bu mesaj tepkisiyle ilgili sanırım. ayrıca çekimlerde fa da daha kaliteli gibi farkediliyor ama aşırı bir fark yok birde java sürümü yükselmiş, şu an güncellemeyi başaramayan arkadaşlara tavsiyem fazla kurcalamanıza gerek yok güncelleme yapılmalı tabi ama olmuyorsa pilini çıkar tak cihaza eziyet bu.

• quote:

Orjinalden alıntı: adanamersin

Peki fotoğraf tam ekran yapınca bir sis perdesi iniyor
    deniliyor . Bunun çözümü yok mu , fotoğraf makinesinde
    olduğu gibi net ve canlı renklerle resimlere bakmak istiyorum.
    k850 almayı düşünüyorum da , bu olay beni rahatsız ediyor.
    Resimler çok mu donuk oluyor.

Yok rahatsız edecek bir şey değil can sıkıcı bir tarafı yok yani. Almadan önce bendede bir olumsuz etki yapmıstı ama simdi sorun yok. Zaten bir fotografta bir kere iniyor sonra bir daha inmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Cyber-44

arkadaşlar sipariş verdiğim yeşil k850i yi bu sabah kargodan aldım. yazılım sürümü r1ea031 güncellemeyi şimdilik düşünmüyorum biraz eskiteyim sonra güncellerim zaten daha önce fa sürümünü kullandığım için aralarındaki farkı biliyorum yani öyle ahım şahım bi fark yok dokunmatik seçenekler ikisindede aynı, kullanım hızındada pek bi fark görmüyorum sadece kamera menüsündeki ayarlar kısmında fa sürümünde ek olarak ayarları sıfırla seçeneği ve media ara yüzünde senkronize seçeneği var bunların dışında birde kodlama eski sürümde bb iken fa da bo olarak görünüyo bu mesaj tepkisiyle ilgili sanırım. ayrıca çekimlerde fa da daha kaliteli gibi farkediliyor ama aşırı bir fark yok birde java sürümü yükselmiş, şu an güncellemeyi başaramayan arkadaşlara tavsiyem fazla kurcalamanıza gerek yok güncelleme yapılmalı tabi ama olmuyorsa pilini çıkar tak cihaza eziyet bu.

Hayırlı olsun.Bana da fazla bir değişiklik olmadı gibi geldi. Yeni sürümde pek bir nane yok. _extreme_ ballandıra ballandıra anlatıyor milletin canı çeksin diye. Bence daha güzel bir fw yapmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 4 Eylül 2008; 13:59:55 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cyber-44

arkadaşlar sipariş verdiğim yeşil k850i yi bu sabah kargodan aldım. yazılım sürümü r1ea031 güncellemeyi şimdilik düşünmüyorum biraz eskiteyim sonra güncellerim zaten daha önce fa sürümünü kullandığım için aralarındaki farkı biliyorum yani öyle ahım şahım bi fark yok dokunmatik seçenekler ikisindede aynı, kullanım hızındada pek bi fark görmüyorum sadece kamera menüsündeki ayarlar kısmında fa sürümünde ek olarak ayarları sıfırla seçeneği ve media ara yüzünde senkronize seçeneği var bunların dışında birde kodlama eski sürümde bb iken fa da bo olarak görünüyo bu mesaj tepkisiyle ilgili sanırım. ayrıca çekimlerde fa da daha kaliteli gibi farkediliyor ama aşırı bir fark yok birde java sürümü yükselmiş, şu an güncellemeyi başaramayan arkadaşlara tavsiyem fazla kurcalamanıza gerek yok güncelleme yapılmalı tabi ama olmuyorsa pilini çıkar tak cihaza eziyet bu.

Hayırlı olsun.Bana da fazla bir değişiklik olmadı gibi geldi. Yeni sürümde pek bir nane yok. _extreme_ ballandıra ballandıra anlatıyor milletin canı çeksin diye. Bence daha güzel bir fw yapmaları lazım.

teşekkür ederim Ermeydan, bu ikinci canavar ilki maviydi güncellemelerde değişiklik var fakat fazla bi değişiklik deil ve fazlası gerekiyor dediğin gibi, ben sadece güncelleme yapamayanlara fazla kurcalamamaları için tavsiyede bulundum olmayıncada pek bişey değişmiyo üzülmeye gerek yok.

• quote:

Bana da fazla bir değişiklik olmadı gibi geldi. Yeni sürümde pek bir nane yok.

_extreme_ ballandıra ballandıra anlatıyor milletin canı çeksin diye.

R1F sürümünde pek bir yenilik yok gibi gözükse de, benim için önemli farklar mevcut;

*cihazın açılışı önceki sürümlere göre 2-3 saniye daha hızlı gerçekleşiyor.
    *yine bu yeni sürümde de bekleme süresinde iyileştirilmeye gidilmiş.
    *menüler arası geçişlerde hız farkı açıkça belli oluyor.
    *accelerometer sensörün duyarlılığı iyileştirilmiş.
    *önceki sürümlerde makro çekim sırasında çok ufak objelere iyi netlik sağlanamıyordu,
    ancak R1F sürümünde makrolar oldukça iyi. çok ufak objelerde bile netlik süperr...

tabi sana sorarsan hala pek bir nane yokk

adamlar bir sürümle yapılabilecek neredeyse tüm iyileştirmeleri yapıyor.
    ancak bir tek ses kalitesini düzeltemediler, o sorun da bu gidişle ancak acoustic ile çözülecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 4 Eylül 2008; 18:46:03 >

• ya arkadaşlar siz telefonunuzu nasıl koyuyorsunuz cebınızde taşımadığını zaman
    yanı arka tara koyunca sa acayıp kısılıyor ve ede duyamıyorum eee ekran tarafınada koymak endişelendiriyor cizılır dıye

sız nasıl yaparsınız ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: se_runtome

ya arkadaşlar siz telefonunuzu nasıl koyuyorsunuz cebınızde taşımadığını zaman
    yanı arka tara koyunca sa acayıp kısılıyor ve ede duyamıyorum eee ekran tarafınada koymak endişelendiriyor cizılır dıye

sız nasıl yaparsınız ???

Arka üstü koyuluyor işte. Arkanın en alt kısmına bak. Orda kaymayı önleyen zemin var.. Onu boşuna koymadılar heralde... Yüzüstüde koyulur ama koyduğun zemine bağlı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_
    quote:

Orjinalden alıntı: xeon82
    Gittim mediamarkt da k850i yi inceledim. Hayal kırıklığı :(
    öndeki dokunmatik tuşlar forumda anlatıldığı gibi rahatsızlık yaratabilir. Anladığım kadarıyla kulaklık girişinde aynı yöntem devam. Bir süre sonra temassızlık yapmaya başlıyor sinir ediyor.. Yeni kulaklık veya aparat alınca düzeliyor.
    K850i ayarında, +5MP, lens kapaklı iyi foto çeken güzel bir SE daha bekliyorum

aksine dokunmatik tuşların kullanımı oldukça rahat ve çok da zevkli. kulaklık girişi önceki modellerde olduğu gibi yine standart yapıda tutulmuş ve dediğin gibi bu portlar belli bir zaman sonra temassızlığa yol açabiliyor ama bluetooth kulaklıkla bu sorunu giderebilirsin...

C902 tam istediğin kriterlere sahip bir cihaz ancak üzerinde xenon flash bulunmuyor...

Evet C902 güzel görünüyor, metal olması çok iyi, ama xenon flashı yok. Almışken foto mk. yerine geçebilecek birşey olsun. Geçen sene tatile çıktığımın ilk gününde a75 bozuldu, tüm fotoları k750 ile çektim idareten, baya da idare eder fotolar çıktı. Foto mk. sız durumlarda idare etmeli. (neyse canon sağolsun garantisiz ürünün CCD sini ücretsiz değiştirdi)
    k850i nin tüm güzel özellikleri haricinde bir eksisi daha resimler cok yavas açılıyor ve resme zoom yaparken cok agır, kare kare oluyor sonra duzeltiyor. Bunu da 5mp buyuk boyutta fotolara veriyorum, kendisine hak veriyorum

• 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.