Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen kullanıcılar şu iki soruya açıklık getirsin:

1) Mesaj yazamak sorun mu gerçekten bu kadar konuşulduğu gibi...:S
    2) Telefonun arkasındaki komple şeffaf kasa foto çekmeyi etkiliyor mu? Aman çizilmesin parmak izi olmasın sert zemine koymayayım diye taklalar atmamaız mı gerekiyor...:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

Orjinalden alıntı: se_runtome

ya arkadaşlar siz telefonunuzu nasıl koyuyorsunuz cebınızde taşımadığını zaman
    yanı arka tara koyunca sa acayıp kısılıyor ve ede duyamıyorum eee ekran tarafınada koymak endişelendiriyor cizılır dıye

sız nasıl yaparsınız ???

Arka üstü koyuluyor işte. Arkanın en alt kısmına bak. Orda kaymayı önleyen zemin var.. Onu boşuna koymadılar heralde... Yüzüstüde koyulur ama koyduğun zemine bağlı...

onu gordum sırt kısmında alt tarafta bır şerit var kaymasını onluyor lakın ses kısılıyor o kotu ıcın

• quote:

Orjinalden alıntı: KafzieL

Lütfen kullanıcılar şu iki soruya açıklık getirsin:

2) Telefonun arkasındaki komple şeffaf kasa foto çekmeyi etkiliyor mu? Aman çizilmesin parmak izi olmasın sert zemine koymayayım diye taklalar atmamaız mı gerekiyor...:(

cıktığı gunden berı ben bu cıhazın hayranıyım ve sonunda tam 1 hafta oldu alalı 1.mesaj yazmak hayır zor değıl hoş bu bırazda parmaklarla alakalı bır durum kalın olanlar bıraz zorlanabılır ama bende gayet rahat ılk etapda sert gıbı gelıyor ama sonra hıssetmıyorsun bıle 2. arka kısmı engel değıl sadece onde cam koruyucu sılmek yeterlı oda parmak ızı cokta fotoyu bozacak kadar değıl bence

bence mukemmel otesı bır cıhaz karizması yeter mıllet gorunce ınan 2 kez daha bakıyor

• @se_runtome parmak izi fotoğrafı aşırı etkiliyor. İstersen bir dene...
  • quote:

@se_runtome parmak izi fotoğrafı aşırı etkiliyor. İstersen bir dene...

doğrudur kardeş benımkılerden bellı sanırım
  • quote:

quote:

optikçi olduğum için sana kaliteli fiber optik gözlük bezi hediye edeceğim 1 kutu
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

quote:

optikçi olduğum için sana kaliteli fiber optik gözlük bezi hediye edeceğim 1 kutu

Gözlük bezinden bize yok mu?

(sonu gelmez bunun)

• quote:

quote:

quote:

walla bende isterem

• ankarada olan arkadaşlara verebilirim gözlükçülerdende rica ederseniz ücretsiz vereceklerdir
  • olsun yine de vermiş kadar oldun saol
  • quote:

ankarada olan arkadaşlara verebilirim gözlükçülerdende rica ederseniz ücretsiz vereceklerdir

Bu fiber optik bez dediğin bildiğimiz gözlük bezimi? Bir tane de benim olsa o bezden iyi olurdu. Şimdilik monitörün beziyle idare ediyorum ama dışarıda ne yapacam onu bilmiyom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

ankarada olan arkadaşlara verebilirim gözlükçülerdende rica ederseniz ücretsiz vereceklerdir

Bu fiber optik bez dediğin bildiğimiz gözlük bezimi? Bir tane de benim olsa o bezden iyi olurdu. Şimdilik monitörün beziyle idare ediyorum ama dışarıda ne yapacam onu bilmiyom.

evet arkadaşım ama penye değil gözlükçüler genelde onu verirler kaliteli bez olrak isteyin

• son 7 mesaj sırf bez muhabbetii

arkadaşlar çok abartılacak bir sorun değil bu yaa, özel bezlere de gerek yok.
    çekim yapmadan önce benim gibi üzerinizdeki tişörtünüz & gömleğinizle hafif silin yeterli..
  • arkadaşlar çok acil,,,, K850İ NİN YEŞİLİNİ İSTİYORUM SIFIRINI HANGİ MAĞAZADAN ALABİLİRİM, BANA KİM YARDIMCI OLABİLİR. ACİİİL.
  • hayırdır kardeşim üretimden mi kalkıyormuş?

şaka bir yana genelde büyük mağazalarda her ikisi de bulunabiliyor...

quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

arkadaşlar çok acil,,,, K850İ NİN YEŞİLİNİ İSTİYORUM SIFIRINI HANGİ MAĞAZADAN ALABİLİRİM, BANA KİM YARDIMCI OLABİLİR. ACİİİL.
  • gözlük bezi enteresan bir madde ben gözlük kullanıyorum telefonu da onunla siliyorum sıfır almışım gibi oluyor. birde telefonlarımı hiç cebime koymadım, size de tavsiye ederim farkı uzun süre bir cihaz kullanan arkadaşlar anlayacaklar,

önceden N80 im vardı bilenler bilir, aynı şirkette bir elemanımızın daha var yanyana koyduğumuzda benimki 2 yıl sonra üretilmiş gibi duruyordu.

arkadaşlarım şunu herkesin anlaması lazım, dışını taşla bile kaplasalar, elektronik her cihaz hassastır düzgün kullanılmazsa performans beklemek de yanlış olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KafzieL

Lütfen kullanıcılar şu iki soruya açıklık getirsin:

1)mesaj yazmak sorun deil kesinlikle ama sunu söyleyim (ben yaşadım) yön tuşlarında aşagı basmak istediginde bazen 5'e basabilirsin ben bunu yaşadım ama sadece ilk gün sora alışınca farkına bile varmıosun, tuşların ergonomigi iyi msj yazılmaması söz konusu deil sadece yön tuşlarının arası acık alışman 1-2 günü bulur
    2)ben sert zemine koymamazlık yapmıorum cünkü telefonun en alt kısmında kaymayı önlicek mat bir kısım, üst kısmındada telefonun sırtı zemine gelmemesi icin 2 yanda hafifce cıkıntı var destek gibi,cihazın cizilmesi söz konusu deil, parmak izine gelince üflesen alette parmak izi oluyor onu engelleyemiyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk 15 Ocak 2008; 23:15:12

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Arkadaşım sen al k 850 yi ben herzaman yardım ederim.zaten yazılımlar asagi yukarı ayni k 850 degil k 5000 bile çıksa herkese paylaşımlarımla yardımcı olurum.bilgim ölçüsünde.

Ok. Saol çok soru sorarım aammmaa İllallah dedirtirim

Ne zaman alıyoruz k850 leri

tamam kabülüm

piyasaya tam otursun fiyatta biraz aşağılara insin ozaman tabi.

her yeni çıkan telefon bir muamma yani tam anlamı ile kendini kanıtlamazsa almam

• quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

arkadaşlar çok acil,,,, K850İ NİN YEŞİLİNİ İSTİYORUM SIFIRINI HANGİ MAĞAZADAN ALABİLİRİM, BANA KİM YARDIMCI OLABİLİR. ACİİİL.

Arkadaşım hepsiburada dan alabilirsin 599ytl üç günlük kampanyası var. kaçırma...
  • http://img246.imageshack.us/my.php?image=760pudy9.jpg

resmı koymaya calıstım ama olmadııı BİMEKSDEN kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 5 Eylül 2008; 22:32:40 >
  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.