Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ermeydan
    c902 gündüz çok iyi çekiyor.

Hoca ya C902 tasarım olarak maalaesef iyi değil(çok kötü) O ne öyle tahta gibi ve ortasına küçük bir ekran koymuş bizim SE.

G900 var mesela.herşeyivar. Hem tuşlarla hem de ekrana dokunularak kontrol ediliyor. Nedense kimse bahsetmiyor Xenon flash yok ondanmı acaba Galiba benim çok sevdiğim accelerometer yok
    Tam olarak bilmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: DİRENOM

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan
    c902 gündüz çok iyi çekiyor.

Hoca ya C902 tasarım olarak maalaesef iyi değil(çok kötü) O ne öyle tahta gibi ve ortasına küçük bir ekran koymuş bizim SE.

G900 var mesela.herşeyivar. Hem tuşlarla hem de ekrana dokunularak kontrol ediliyor. Nedense kimse bahsetmiyor Xenon flash yok ondanmı acaba Galiba benim çok sevdiğim accelerometer yok
    Tam olarak bilmiyorum.

Tamam hersey varda g900 de fotografı c902 kadar iyi değil. C902 ile çekilmiş bir kaç sayfa önce fotograflar var çok net ve çok güzel.

• c902 gelicek galiba yakında.. her yerde k850i indirimi var.
  • k850i alsakmı napsak yaw tel borsasına baglanalım kım anlıoo yol gostersn ?
  • Arkadaşlar Türkiyede K850i yeşil kapak bulabilirmiyim komple kasa olarak yoksa ebay denmi sipariş edeyim ?
  • Ermeydan

çok önce söylediğim sözü çıkartmışssın şuanda bildiğiniz gibi k 790 kullanıyorum k 850 almayı bu modeli kullandığım için pek düşünmüyorum

k 810 da mevcut bende özellik olarak bana k 790 dn çok fazla artı sağlamayacak onun için şuanlık düşünmüyorum

ama çok ucuza bulursam yine alırım
  • yeşil kapak bende istiyorum, ama nereden bulabiliriz ki
  • Birazdan bakmaya gidiyorum,fiyatı uygun olursa k850i alacağım.

Kamera önemli benim için,sanırım k850i şu anda en iyi kameralı telefon piyasadaki,bir de cam driverlar çıkarsa tamamdır.
  • Ben telefonu silmek için güderi kullanıyorum pırıl pırıl yeni gibi oluyor her sildiğimde, kumaş satan yerlerde m2'si 5 ytl istediğiniz kadar ölçtürüp alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 6 Eylül 2008; 12:56:32 >
  • Babamda K850i var,telefonda bir sürü problem çıkıyor.
    Telefon arama yapmıyo bazen Rehber de takıla takıla gibiyo falan,kamera kapağı açılmıyo.
  • quote:

DevoN

Babamda K850i var,telefonda bir sürü problem çıkıyor.
    Telefon arama yapmıyo bazen Rehber de takıla takıla gibiyo falan,kamera kapağı açılmıyo.

arkadaşım babanın telefonunu sonyericsson un sitesinden güncelle düzelmezse servise ver.
  • ACİL
    Benim telefon arada bir kendi kendine reset atıp kapanıp açılıyordu...

Ama bugün akşam bi reset attı bi daha açılmıyor. Ne yapacağım şimdi

Açmak istediğimde sadece tuş ışıkları yanıyor ama ekran gelmiyor.

Şimdiye kadar 3 defa FA35 yüklemiştim ondan mı yoksa???

Bir daha mı seus a bağlanayım

Yüklediğim oyunlar uygulamalar hepsi phone(e) de silinip gidecek galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 6 Eylül 2008; 23:26:48 >
  • quote:

DİRENOM

ACİL
    Benim telefon arada bir kendi kendine reset atıp kapanıp açılıyordu...

Ama bugün akşam bi reset attı bi daha açılmıyor. Ne yapacağım şimdi

Açmak istediğimde sadece tuş ışıkları yanıyor ama ekran gelmiyor.

Şimdiye kadar 3 defa FA35 yüklemiştim ondan mı yoksa???

Bir daha mı seus a bağlanayım

Yüklediğim oyunlar uygulamalar hepsi phone(e) de silinip gidecek galiba

geçmiş olsun arkadaşım sana tavsiyem bi daha güncellemeyi dene yine açılmazsa ya servise yolla yada setool box u olan bi telefoncuya flash attır o zaman düzelmesi lazım kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

geçmiş olsun arkadaşım sana tavsiyem bi daha güncellemeyi dene yine açılmazsa ya servise yolla yada setool box u olan bi telefoncuya flash attır o zaman düzelmesi lazım kolay gelsin.

Güncellemeyi deneyeyim bi. Olmazsa halim harap...
    Ama telefon hafızasındaki oyun ve uygulamalar gidecek...
    Toplayana kadar saçlarım ağarmıştı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 6 Eylül 2008; 23:41:09 >
  • yedek al deyince oyunları yedekliyor mu?
    ben de defalarca denememe rağmen seus ile güncelleme yapamadım. servise gideceğim. rehberdeki yavaşık rahatsız ediyor...

aklıma gelmişken, 180 civarında mp3 attım, çalma listesi yaptım. çalarken durup kalıyor cihaz... bazen 2 parça çalınca, bazen 1, bazen de 4-5 parça çalınca, stopa basar gibi duruyor. ses artırma tuşuyla devam ettiriyorum. sizde de var mı?

güncelleme ile bu sorun hallolur galiba ha?
  • quote:

cok_yasa_kamil

yedek al deyince oyunları yedekliyor mu?
    ben de defalarca denememe rağmen seus ile güncelleme yapamadım. servise gideceğim. rehberdeki yavaşık rahatsız ediyor...

aklıma gelmişken, 180 civarında mp3 attım, çalma listesi yaptım. çalarken durup kalıyor cihaz... bazen 2 parça çalınca, bazen 1, bazen de 4-5 parça çalınca, stopa basar gibi duruyor. ses artırma tuşuyla devam ettiriyorum. sizde de var mı?

güncelleme ile bu sorun hallolur galiba ha?

dostum yedek alma işini daha önce hiç denemedim bilmiyorum yani. bu bu söylediğin sorunlar bende hiç olmadı Allaha şükür. gerçi ben hiç beklemeden alır almaz güncelledim belki güncelleyince sorunların hallolur...

• Bu 4. defa güncellemem oldu şimdiki ile.
    Telefon açıldı yine açık mavi renkte bekleyin diyerek

Allahım ne oyun kalmış ne de uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 7 Eylül 2008; 0:13:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DİRENOM

Bu 4. defa güncellemem oldu şimdiki ile.
    Telefon açıldı yine yeşil yeşil bekleyin diyerek

Allahım ne oyun kalmış ne de uygulama

Bir türlü ısınamadım ben bu telefona.Hergün başka bi sorun çıkarıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 7 Eylül 2008; 0:13:53 >
  • bugün darty de telefonu elime alıp test ettim canlı canlı...İlk işim mesaj yazamak oldu Ama itiraf edeyim tuşların sertliği yumuşaklığı çok iyi ama özellikle 2 ve 5 tuşları sorun oluyor...Yazmakta biraz zorlandım nümeratörler biraz küçük geldi...Navigasyon ise çok rahat ve güzel. Silme tuşu(c), arama tuşu tlefonda yine küçük geldi bana bişeyi silmeye kalktım c den başka çoğu şeye bastım Telefonun ekran büyüklüğü çözünürlüğü çok hoşuma gitti...

Beni düşündüren bir diğer önemli konu ise telefonun arkasındaki cam idi...Sandığım kadar kalın ve sorun yaratacak gibi durmuyor hiç...Ayrıca arka kısımda telefonun yere direk temasını engellemek için hafif çıkıntılar konulmuş...Bu güzel bir ayrıntı...Ama telefon baya bi kalınımsıtrak gibi sanki

• quote:

Bir türlü ısınamadım ben bu telefona.Hergün başka bi sorun çıkarıyo

Arkadaşım 3310 da değil ki sinirden tutup ta duvara vurasın. Bende 1 sene önce w700 vardı telefonla konuşurken sinirlenip duvara fırlattığımı biliyorum. Ama w700 baya sağlamdı. Alt kapağı hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 7 Eylül 2008; 0:18:42 >
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.