Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KafzieL

bugün darty de telefonu elime alıp test ettim canlı canlı...İlk işim mesaj yazamak oldu Ama itiraf edeyim tuşların sertliği yumuşaklığı çok iyi ama özellikle 2 ve 5 tuşları sorun oluyor...Yazmakta biraz zorlandım nümeratörler biraz küçük geldi...Navigasyon ise çok rahat ve güzel. Silme tuşu(c), arama tuşu tlefonda yine küçük geldi bana bişeyi silmeye kalktım c den başka çoğu şeye bastım Telefonun ekran büyüklüğü çözünürlüğü çok hoşuma gitti...

Beni düşündüren bir diğer önemli konu ise telefonun arkasındaki cam idi...Sandığım kadar kalın ve sorun yaratacak gibi durmuyor hiç...Ayrıca arka kısımda telefonun yere direk temasını engellemek için hafif çıkıntılar konulmuş...Bu güzel bir ayrıntı...Ama telefon baya bi kalınımsıtrak gibi sanki

Alışınca gözü kapalı bile basabilirsin tuşlara. Tasarım müthiş. numara Işıldağı hariç

• Bu telefonun güncel fiyatları tam olarak nedir ?
    K800i + kaç ytl istenir?
    Almayı düşünüyorumda
  • arkadaşlar ben k850i ile lg secret arasında kaldım sizce hangisi daha iyi?hangisini aliyim.k850i fiyattan dolayı bir adım önde şu an benim için.
    bi de geçmiş sayfalarda gördüm telefonun iki tane kart girişi olup olmadığı soruluyor iki tane kart yuvası var sitelerdeki karşılaştırmalara bakın yazıyor orda.ama ikisi aynı anda çalışır mı çalışırsa nasıl olur bilemem :D bilen varsa da yazar inş :
    şimdiden tşk
  • quote:

Gürcan34

Bu telefonun güncel fiyatları tam olarak nedir ?
    K800i + kaç ytl istenir?
    Almayı düşünüyorumda

şu anda indirimli satış fiyatı 590-600 ytl. K800i+400 ytl filan isterler tahminim...

quote:

Dj_deff

arkadaşlar ben k850i ile lg secret arasında kaldım sizce hangisi daha iyi?hangisini aliyim.k850i fiyattan dolayı bir adım önde şu an benim için.
    bi de geçmiş sayfalarda gördüm telefonun iki tane kart girişi olup olmadığı soruluyor iki tane kart yuvası var sitelerdeki karşılaştırmalara bakın yazıyor orda.ama ikisi aynı anda çalışır mı çalışırsa nasıl olur bilemem :D bilen varsa da yazar inş :
    şimdiden tşk

arkadaşım LG secret hakkında fazla bi fikrim yok ama eğer K850i değilde LG alacaksan bence secret yerine wiewty al. K850i de 2 kart desteği var ama aynı anda ikisini birden takamazsın! M2 ve MSD desteği var.

• teşekkürler tolyo.iki tane giriş de var sitelerde öyle yazıo bence de ikisi aynı anda kullanılmaz zaten

büyük ihtimalle k850i alıcam.öyle çok büyük bi problemle karşılaşmam sanırım şimdiye kadar yazılanlarda da o kadar büyük problem yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_deff

arkadaşlar ben k850i ile lg secret arasında kaldım sizce hangisi daha iyi?hangisini aliyim.k850i fiyattan dolayı bir adım önde şu an benim için.
    şimdiden tşk

öncelikle K850i de iki tane hafıza kartı girişi yok, tek girişten iki farklı kart türünü de destekliyor (MicroSD & M2)

K850i & KF750 Secret karşılaştırmasında ise;

KF750'nin ekranı daha büyük ve dokunmatik, VGA 30fps & QVGA 120fps video kaydına sahip, Viewty de olduğu gibi "slow motion" özelliği de mevcut. ayrıca bu cihazda Viewty'den farklı olarak "fast video" özelliği bulunuyor ki bu özellik gerçekten çok hoş. ayrıca KF750 Secret, 640x480 çözünürlükte DivX oynatabiliyor ve üzerinde TV çıkışı da mevcut. yine cihazın K850i'ye göre bir başka artısı Microsoft Office dökümanlarını görüntüleyebilmesi.

"slow motion"
    http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/lg-kf750-secret/camera/video/video-slomo.avi

"fast video"
    http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/lg-kf750-secret/camera/video/video-fast.avi

K850i ise xenon flash ve KF750'nin neredeyse 2 katı bekleme süresine sahip...

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Orjinalden alıntı: Dj_deff

şimdiden tşk

öncelikle K850i de iki tane hafıza kartı girişi yok, tek girişten iki farklı kart türünü de destekliyor (MicroSD & M2)

K850i & KF750 Secret karşılaştırmasında ise;

KF750'nin ekranı daha büyük ve dokunmatik, VGA 30fps & QVGA 120fps video kaydına sahip, Viewty de olduğu gibi "slow motion" özelliği de mevcut. ayrıca bu cihazda Viewty'den farklı olarak "fast video" özelliği bulunuyor ki bu özellik gerçekten çok hoş. ayrıca KF750 Secret, 640x480 çözünürlükte DivX oynatabiliyor ve üzerinde TV çıkışı da mevcut. yine cihazın K850i'ye göre bir başka artısı Microsoft Office dökümanlarını görüntüleyebilmesi.

"slow motion"
    http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/lg-kf750-secret/camera/video/video-slomo.avi

"fast video"
    http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/lg-kf750-secret/camera/video/video-fast.avi

K850i ise xenon flash ve KF750'nin neredeyse 2 katı bekleme süresine sahip...

hmm.. teşekkür ederim o zaman ben yanlış anlamışım iki hafıza kartı işini..
    secretle k850i işinde de imkanın olacaka ikisini de alacaksın ikisi de gerçekten süper ikisinin de birbirine göre artıları eksileri var

• real footbol 2009 çıktı indirmek isteyenler tüm versiyonlar

http://www.4shared.com/account/file/62058327/a34a743c/real-football-2009-.html tıkla indir

diğer bütün uyumlu oyunlar imzamdaki yazılım depomda
  • quote:

farukkk

real footbol 2009 çıktı indirmek isteyenler tüm versiyonlar

http://www.4shared.com/account/file/62058327/a34a743c/real-football-2009-.html tıkla indir

diğer bütün uyumlu oyunlar imzamdaki yazılım depomda

sağol faruk güzel paylaşım.

• rica ederim tolyo
  • normal kullanımda sarj kac gun gıtmekte ?
  • quote:

ogundmr

normal kullanımda sarj kac gun gıtmekte ?

4
  • arkadaşlar telpayı aradım k850 i min kasasını değiştirmek için elimizde yok genpayı arayın dediler genpayı aradım elimizde yok dediler nerden alabilirim peki??
  • Bi kasa da bana lazım
    1,5 ayda kaç kere düşürdüm saymadım gitti
  • On gündür kullanıyorum. Biraz kalın gibi dursa da cepte çok farkedilmiyor.
    Görüntüsü göz alıcı. Farklı tarzı, canlı, parlak ve kolay çizilmeyen siyah yüzeyler harika.
    Yazılımını orjinal SE Update Service programıyla güncelledikten sonra kamerasının tadına varacaksınız. Foto ve video çekimi mükemmel. Çektiğiniz fotoları pc ye atıp bakın. Yani bu kadar küçük bir cihazdan böyle sonuç beklemezsiniz.
    Walkman olarak ta hem hoparlöründen hem de kulaklıkla müzik dinlemenin zevkine vardırıyor.
    Pc ye isterseniz usb bellek olarak bağlayabiliyorsunuz. Böylece fotografları aktarmak çok pratik. Program kurmaya gerek kalmıyor.
    Gmail ve internet ayarlarını yapınca, email alıp gönderdim ve internette gazete okudum. Bunlardan başka bir çok ayrıcalıklı özelliği var ve kullanmaktan keyif alıyorum. Ben aldığımda 640ytl idi şuan daha da ucuz ama pahalı da olsa aldığıma pişman değilim.

Alıntı yorum

• Hımmm güzel yorum

K850i ciler, burda veya başka bir başlık altında bizim canavara uygun program, oyun, tema paylaşımı yapalım mı. çünkü benim gördüğüm kadarıyla forumlar arsında en fazla kullanıcı burada. herkes bir şeyler bulsa baya bi arşivimiz olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KafzieL

Lütfen kullanıcılar şu iki soruya açıklık getirsin:

1) Mesaj yazamak sorun mu gerçekten bu kadar konuşulduğu gibi...:S
    2) Telefonun arkasındaki komple şeffaf kasa foto çekmeyi etkiliyor mu? Aman çizilmesin parmak izi olmasın sert zemine koymayayım diye taklalar atmamaız mı gerekiyor...:(

Cevaplar:
    1-Hayır ben sık mesajlaşırım sorun yok.
    2-İşte ben bu konuda taklalar atıyorum.
  • hocam birde asya telekom u ara 0212 437 10 54

quote:

Orjinalden alıntı: HaKaNaSNa_BjK

arkadaşlar telpayı aradım k850 i min kasasını değiştirmek için elimizde yok genpayı arayın dediler genpayı aradım elimizde yok dediler nerden alabilirim peki??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

On gündür kullanıyorum. Biraz kalın gibi dursa da cepte çok farkedilmiyor.
    Görüntüsü göz alıcı. Farklı tarzı, canlı, parlak ve kolay çizilmeyen siyah yüzeyler harika.
    Yazılımını orjinal SE Update Service programıyla güncelledikten sonra kamerasının tadına varacaksınız. Foto ve video çekimi mükemmel. Çektiğiniz fotoları pc ye atıp bakın. Yani bu kadar küçük bir cihazdan böyle sonuç beklemezsiniz.
    Walkman olarak ta hem hoparlöründen hem de kulaklıkla müzik dinlemenin zevkine vardırıyor.
    Pc ye isterseniz usb bellek olarak bağlayabiliyorsunuz. Böylece fotografları aktarmak çok pratik. Program kurmaya gerek kalmıyor.
    Gmail ve internet ayarlarını yapınca, email alıp gönderdim ve internette gazete okudum. Bunlardan başka bir çok ayrıcalıklı özelliği var ve kullanmaktan keyif alıyorum. Ben aldığımda 640ytl idi şuan daha da ucuz ama pahalı da olsa aldığıma pişman değilim.

Alıntı yorum

Video kalitesi harika olamaz.Nokia ve LG yalan eder SE'yi.Fotoğraf kalitesi mükemmel kısmına katılıyorum ama.

Bir de ayrıcalıklı özelliklerini merak ettim?Teknik verilerine bakıyorum da ayrıcalıklı bir özelliğini göremedim.Söylersen sevinirim.

• arkadaslar elimde ingiltereden almis oldugum k 850i var haftaya ankarada olacagim almak istiyon olursa satabilirim orjinal kutusu cd si herseyi var bi kulakligi kaybettm sadece...istuyen varsa yardimci olurum...
  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.