Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _extreme_

M4 diye bir kart türü yok, o sitede Sandisk M2 kartları arattığında dikkat edersen 1 ve 2 GB (M2) kartlar listeleniyor. ancak M4 diye aratırsan sadece Sandisk 4 GB bir kart görüntüleniyor ki, burda M2 yerine yanlışlıkla M4 yazdıkları için bu hata maalesef süzgece de yansımış. aslında o kart Sandisk 4 GB (M2)...

@Ermeydan
    123. sayfadan bu yana hiç sayfa başı olamadın, senin saltanatın bitti artık. bu sefer sıra bende, bide sayfa numarası da süperr, ayarlasan olmaz valla büyük adamım yaa

Dönüşüm muhtesem olacak. Forum yerinden oynayacak.

quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

quote:

Orjinalden alıntı: ckul

telefonun fiyatı daha da düşer mi acaba :))

Bence düşer. Çünkü kamera dışında 500 lira filan edecek bir telefon değil. Kamerayı saymazsak 200-240 liralık bir telefon. Kameraylada etse etse en fazla 350 eder. Fazla etmez bence.

Ekranını işin içinden çıkarsan etti 100 lira hoparlörü de çıkart 40-50 liralık bir telefon zaten:yani Nokia nın 3310u bile bundan iyidir daha fazla para eder. Hani nokia en iyi ya üstünde nokia yazsın diğer markarın tüm telefonlarından daha iyidir mesela 5110 X1 e beş çeker, innov8 5 kere cebinden çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 11 Eylül 2008; 15:48:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

Hani nokia en iyi ya üstünde nokia yazsın diğer markarın tüm telefonlarından daha iyidir
    mesela 5110 X1 e beş çeker, innov8 5 kere cebinden çıkarır.

la oğlum 5110 denilen cihazla dalga geçme, bu 3 cihazı da duvara at bakalım ne oluyor???
  • bişey olmuyor
  • Arkadaşlar bu siteden alış-veriş yapan var mı, güvenilir midir? SONY ERICSSON K850i + 1GB BELLEK KARTI HEDİYELİ 563 TL.
    Sitede sattıkları ürünün SE'nin Türkiye yetkili dağıtıcısı olan Telpa'dan 2 yıl güvenceli olduğunu belirtiyorlar. Siz ne dersiniz?
    Hani çakma, kakma veya klonlama gibi baş ağrısı yapar mı? Siteyi ilk kez gördüm nedir, ne değildir bilgisi olan varsa aydınlatsın bir zahmet çok makbule geçer kalın sağlıcakla fotoğraf çeker, müzik dinler kardeşler.......

http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=92345&ref=akakce&v=0.39

Firma Adı : Lidya Elektronik Ticaret ve Sanal Mağazacılık Hizmetleri A.Ş.
    İnternet Adresi :http://www.hemdebufiyata.com.tr

İletişim Bilgileri

Adres : Çınarlı Mahallesi 1572 Sokak No: 23 Bornova / İZMİR
    Uzduyaç : +90 232 4610075

İşletme Hakkında

Cep uzduyaçları, bilgisayar, dizüstü, oyun, bebek, hırdavat, güzellik, sağlık, spor, tüketici elektroniği gibi bölümlerde en uygun fiyatı vererek, kaliteli hizmet sağlayan çevrimiçi alış-veriş sitesidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: KafzieL

bişey olmuyor

evet ama sadece 5110'a bişey olmuyor, diğer iki cihaz pertt
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Orjinalden alıntı: KafzieL

bişey olmuyor

evet ama sadece 5110'a bişey olmuyor, diğer iki cihaz pertt

Duvara ne olacagını konusmalıyız.

quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar bu siteden alış-veriş yapan var mı, güvenilir midir? SONY ERICSSON K850i + 1GB BELLEK KARTI HEDİYELİ 563 TL.
    Sitede sattıkları ürünün SE'nin Türkiye yetkili dağıtıcısı olan Telpa'dan 2 yıl güvenceli olduğunu belirtiyorlar. Siz ne dersiniz?
    Hani çakma, kakma veya klonlama gibi baş ağrısı yapar mı? Siteyi ilk kez gördüm nedir, ne değildir bilgisi olan varsa aydınlatsın bir zahmet çok makbule geçer kalın sağlıcakla fotoğraf çeker, müzik dinler kardeşler.......

http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=92345&ref=akakce&v=0.39

Firma Adı : Lidya Elektronik Ticaret ve Sanal Mağazacılık Hizmetleri A.Ş.
    İnternet Adresi :http://www.hemdebufiyata.com.tr

İletişim Bilgileri

Adres : Çınarlı Mahallesi 1572 Sokak No: 23 Bornova / İZMİR
    Uzduyaç : +90 232 4610075

İşletme Hakkında

Cep uzduyaçları, bilgisayar, dizüstü, oyun, bebek, hırdavat, güzellik, sağlık, spor, tüketici elektroniği gibi bölümlerde en uygun fiyatı vererek, kaliteli hizmet sağlayan çevrimiçi alış-veriş sitesidir.

BU sitenin ne oldugunu bilmiyorum ama bunu biliyorum hemde aynı fiyata

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceperick850i

• O siteyi tüm Türkiye biliyor canım ben de alış-veriş yaptım. Güvenlidir kendileri en azından ben bir sorun yaşamadım. Görünüşe göre diğerini bilen yok galiba....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

O siteyi tüm Türkiye biliyor canım ben de alış-veriş yaptım. Güvenlidir kendileri en azından ben bir sorun yaşamadım. Görünüşe göre diğerini bilen yok galiba....

Neden hepsiburadadan almıyorsun ki istersen burdan al tabiki oturdugun yerde varsa.

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

Sİyahının yanı plastik

• Elimde çok temiz faturalı, kutulu 10 aylık K810i var.
    Bunu satıp K850 almak istiyorum.
    K810'nun değeri yaklaşık ne kadardır arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Elimde çok temiz faturalı, kutulu 10 aylık K810i var.

300 e satabilirsin heralde. düşecek k810 nunda fiyatı. dün media markt da 444 ytl idi
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Elimde çok temiz faturalı, kutulu 10 aylık K810i var.

200-250 YTL arasında bir fiyata gider, yani K850 için 300-350 YTL fark vermen gerekiyor...
  • K850 verilip n73 mü alınır p990 mı??? (+nakitde alıyorum aynı miktar.) Acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narslanx -- 12 Eylül 2008; 14:10:24 >
  • k850 verip n73 almak nasıl heralde attan inip eşşege binmek olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: rakı buzu

k850 verip n73 almak nasıl heralde attan inip eşşege binmek olur

P990??
  • arkdşlar telefonu bugün turkcel merkezinde inceledim resmen fotoğraf makinesi çok kaliteli yapısı vardı acayip hoşuma gitti tel ben acele edip w580 almıştım neyse sağlık olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: melantis

quote:

Orjinalden alıntı: rakı buzu

k850 verip n73 almak nasıl heralde attan inip eşşege binmek olur

P990??

k850i satılıp alınacak telefonların listesi aşağıdadır;
    w960i
    w902i
    c902
    innov8
    n96
    omnia
    iphone
    n95 8gb
    n82

• quote:

Sİyahının yanı plastik

Ermeydan

Mavisinin yanıda plastik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyber-44

Ermeydan

Mavisinin yanıda plastik

Bana yeşilde kullanılan daha kalitesiz geldi. Mavideki metal hissi veriyor dokunuca ve kalite hisside veriyor. ikisini aynı anda inceleyinde o hisse kapıldım.
  • valla bence telefonunuz satmayın :D
    yada satarsanız c702 çıktı onu yada p1i.yi alın :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cyber-44

Ermeydan

Mavisinin yanıda plastik

Bana yeşilde kullanılan daha kalitesiz geldi. Mavideki metal hissi veriyor dokunuca ve kalite hisside veriyor. ikisini aynı anda inceleyinde o hisse kapıldım.

Haklısın siyah renk maviye nazaran mat ama mavinin metalik kısmı boya, zamanla aşınmaması için dikkatli kullanılması gerekli Sonuç olarak resimlerine baktığımızda iki renginde birbirinden güzel ve karizmatik olduğunu görüyoruz...

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.