Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dreamboy

quote:

Orjinalden alıntı: melantis

quote:

Orjinalden alıntı: rakı buzu

k850 verip n73 almak nasıl heralde attan inip eşşege binmek olur

P990??

k850i satılıp alınacak telefonların listesi aşağıdadır;
    w960i
    w902i
    c902
    innov8
    n96
    omnia
    iphone
    n95 8gb
    n82

Hocam aldığım günden beri söylüyorum bu parmak izleri beni deli ediyordu... Satışımın tek nedeni teli elimde rahatca tutamayışım.

P990+225YTL ye anlaştım.

• k850 nin max. diyafram açıklığı değerini biliiyor muyuz? yukarda bi arkadaş geniş diğer tellere oranla daha geniş olduğundan bahsetmiş ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

k850 nin max. diyafram açıklığı değerini biliiyor muyuz? yukarda bi arkadaş geniş diğer tellere oranla daha geniş olduğundan bahsetmiş ??

F değeri f/2.8 yani diyafram tam açık....
  • djone arkadaşım neden sürekli se nin telefonlarını kötüleyip duruyosun sevmiyosan girme o zaman bu bölüme..
  • quote:

Orjinalden alıntı: djnone

bu telefonu alanin aklindan suphe ederim maksat kameraysa 10 mp lik kameralar 250 300 lira

yazdığın şey terbiyesizliktir arkadaş. telefonu beğenmediğini pekâlâ söyleyebilirsin amma bu şekilde hakaret edemezsin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverinesahin

djone arkadaşım neden sürekli se nin telefonlarını kötüleyip duruyosun sevmiyosan girme o zaman bu bölüme..

djone degıl djnone kotulemıyorum sadece olanı soyluyorum kamera dısında bu telefonun bi albenisi yok bunu diyorum..
  • bi ses duydum sanki birileri mızık mızık mızıklıyor yine sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KafzieL -- 13 Eylül 2008; 23:12:15 >
  • o sesleri çok duyarsın :D sony bi tel daha çıkarır keser sesşerini :D
  • bende nokia kullanıp rehberde gezerken bile saniyelerce bekleyenlerin mi aklından şüphe edeyim şimdi, ben de nokia kullandım 20 tane telefon kullandım ama sonyericsson kadar stabil çalışanını da görmedim en azından resimlerimiz morarmıyor ya da kızarmıyor, kullandığın telefon çıktı ardından N79 çıktı farkı ne hiçbirşey nokia nın paragözlülüğünü de herkesin kabul etmesi gerekir, kötü marka mı asla, sabrı olanlar ben telefonun keyfini beklerim diyenler için durmadan program fln yükleyenler için iyi. ya da cep telefonu için çanta taşıyanlar için, fotoğraf konusundaysa 3 yıl önce çıkmış K790i nin N95 le kapıştırılması bile nokia nın resim konusundaki BECERİKSİZLİĞİNİ göstermekte yeterlidir.

tekrar söylüyorum (ki bu forumda sözler farklı yerlere çekildiği için) ben markacı fln değilim türkiye bir telefon yapsın iyi resim çeksin ona da geçerim...

aklımızdan şüphe etmek kimsenin haddine de değildir, insanlar 2mpx lik iphone yi de beğene biliri 8mpx lik samsung sonyericssondan kötü çektiğini de iddia edebilir bunun akılla bir ilgisi yok,

kaldı ki ben yıllarca aynı model nokia kullanan görmedim ama 4 yıldır kullanılan sonyericsson gördüm hem de çok...
    çünkü nokia buna izin vermiyor n95 le n96 arasındaki farklar da artık malum... başka söze gerek yok sanırım...

quote:

quote:

djone arkadaşım neden sürekli se nin telefonlarını kötüleyip duruyosun sevmiyosan girme o zaman bu bölüme..

djone degıl djnone kotulemıyorum sadece olanı soyluyorum kamera dısında bu telefonun bi albenisi yok bunu diyorum..

• sen dogrusunu diyon... ama anlayana sivrisine saz anlamayana davul zurna az demiş atalarımız :D

quote:

Orjinalden alıntı: DSGNRY

bende nokia kullanıp rehberde gezerken bile saniyelerce bekleyenlerin mi aklından şüphe edeyim şimdi, ben de nokia kullandım 20 tane telefon kullandım ama sonyericsson kadar stabil çalışanını da görmedim en azından resimlerimiz morarmıyor ya da kızarmıyor, kullandığın telefon çıktı ardından N79 çıktı farkı ne hiçbirşey nokia nın paragözlülüğünü de herkesin kabul etmesi gerekir, kötü marka mı asla, sabrı olanlar ben telefonun keyfini beklerim diyenler için durmadan program fln yükleyenler için iyi. ya da cep telefonu için çanta taşıyanlar için, fotoğraf konusundaysa 3 yıl önce çıkmış K790i nin N95 le kapıştırılması bile nokia nın resim konusundaki BECERİKSİZLİĞİNİ göstermekte yeterlidir.

tekrar söylüyorum (ki bu forumda sözler farklı yerlere çekildiği için) ben markacı fln değilim türkiye bir telefon yapsın iyi resim çeksin ona da geçerim...

aklımızdan şüphe etmek kimsenin haddine de değildir, insanlar 2mpx lik iphone yi de beğene biliri 8mpx lik samsung sonyericssondan kötü çektiğini de iddia edebilir bunun akılla bir ilgisi yok,

kaldı ki ben yıllarca aynı model nokia kullanan görmedim ama 4 yıldır kullanılan sonyericsson gördüm hem de çok...
    çünkü nokia buna izin vermiyor n95 le n96 arasındaki farklar da artık malum... başka söze gerek yok sanırım...

quote:

quote:

• Arkadaşlar SE'nin fotoğraf ve renk gerçekçiliği bakımından eline su döken bir yiğit çıkmadı daha. Nokia fotoğraflarında boyası koyu kullanılmış bir tuval izlenimi Samsunglarda ise bir solgunluk kendini ele veriyor. Görüntü kalitesine söylenecek söz yok. Ancak SE politika olarak her nedense şu Wi-Fi işini kanırttı da kanırttı yani. Samsunglarda neredeyse 3.2MP'lik modellerinde bile Wi-fi ve gps standart duruma geldi. SE bu kadar teknoloji acizimi yoksa biz tüketicilerimi uyutuyor bunu anlamış değilim. Yanlız böyle giderse pazar payını ciddi biçimde yitirebilir. Örneğin ben her şeye karşın K850i alacağım ancak kardeşim gezici bir işte çalıştığı için sırf Wi-fi ve GPS özelliği için Nokia N78 alacak birazda ihtiyaçtan. Yani diyeceğim kendini pek ağırdan satmasın şimdiki gençlik sadakate pek önem vermiyor, anında markayı satıyorlar o nedenle SE biraz hızlı olmalı pazarda tek başına olmadığını anımsatırlar adama.
    Böylede bir gerçek var ortada bilmem siz bu konuda ne düşünürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 14 Eylül 2008; 18:35:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar SE'nin fotoğraf ve renk gerçekçiliği bakımından eline su döken bir yiğit çıkmadı daha. Nokia fotoğraflarında boyası koyu kullanılmış bir tuval izlenimi Samsunglarda ise bir solgunluk kendini ele veriyor. Görüntü kalitesine söylenecek söz yok. Ancak SE politika olarak her nedense şu Wi-Fi işini kanırttı da kanırttı yani. Samsunglarda neredeyse 3.2MP'lik modellerinde bile Wi-fi ve gps standart duruma geldi. SE bu kadar teknoloji acizimi yoksa biz tüketicilerimi uyutuyor bunu anlamış değilim. Yanlız böyle giderse pazar payını ciddi biçimde yitirebilir. Örneğin ben her şeye karşın K850i alacağım ancak kardeşim gezici bir işte çalıştığı için sırf Wi-fi ve GPS özelliği için Nokia N78 alacak birazda ihtiyaçtan. Yani diyeceğim kendini pek ağırdan satmasın şimdiki gençlik sadakate pek önem vermiyor, anında markayı satıyorlar o nedenle SE biraz hızlı olmalı pazarda tek başına olmadığını anımsatırlar adama.

Bence bu konulara hiç dalma. Dalan bi daha cıkamıyor

• kardeşim sözlerinin çoğuna katılıyorum gps i bilemem ama wifi bir eksiklik evet

ancak

bir marka tercihi ile sadakatin ne ilgisi var anlayamadım, bir türk markası benim ihtiyaclarımı karşılayabilse keşke de ona geçebilsek, herkesin ihtiyacı farklı farklıdır herkes de buna göre tercihlerde bulunabilirler ama bu tercihlerle "en iyisi benimkidir" felsefesiyle yeni tabirle dalga geçmek yanlış ben de buna kızdım, o aklımızdan şüphe eden arkadaş gibi cümleler kuranlara kızıyorum

ben fotoğraf çekmek için fotoğraf makinesi radyo dinlemek müzik dinlemek için mp3 çalar taşımak istemediğim için bu modeli tercih ettim, ben fotoğraf meraklısı bir insanım örneğin, yolda ilginç bir nesne görsem (çiçek böcek insan) ya da arkadaşlarla toplandığımızda bir anı olsun diye de resim çekerim dolmuşla işe gidip eve dönerken radyo dinlerim tüm bunlar için ayrı ayrı cihazlar taşımaktansa bu cihaz bana daha "akıllıca" geldi

tekrar söylüyorum wifi ve gps eksiklik ama onları koyupta şarjı 5 saatte günü tamamlayamadan bitecek bir cihazı da tercih etmek ne kadar "akıllıca" olur bilemiyorum.

saygılar...

quote:

Arkadaşlar SE'nin fotoğraf ve renk gerçekçiliği bakımından eline su döken bir yiğit çıkmadı daha. Nokia fotoğraflarında boyası koyu kullanılmış bir tuval izlenimi Samsunglarda ise bir solgunluk kendini ele veriyor. Görüntü kalitesine söylenecek söz yok. Ancak SE politika olarak her nedense şu Wi-Fi işini kanırttı da kanırttı yani. Samsunglarda neredeyse 3.2MP'lik modellerinde bile Wi-fi ve gps standart duruma geldi. SE bu kadar teknoloji acizimi yoksa biz tüketicilerimi uyutuyor bunu anlamış değilim. Yanlız böyle giderse pazar payını ciddi biçimde yitirebilir. Örneğin ben her şeye karşın K850i alacağım ancak kardeşim gezici bir işte çalıştığı için sırf Wi-fi ve GPS özelliği için Nokia N78 alacak birazda ihtiyaçtan. Yani diyeceğim kendini pek ağırdan satmasın şimdiki gençlik sadakate pek önem vermiyor, anında markayı satıyorlar o nedenle SE biraz hızlı olmalı pazarda tek başına olmadığını anımsatırlar adama.

• harbi koptum dalan bi daha çıkmaıyo gerçekten
    quote:

Orjinalden alıntı: hardcrss

quote:

Bence bu konulara hiç dalma. Dalan bi daha cıkamıyor

harbi koptum dalan bi daha çıkmaıyo gerçekten

• Şu fi-fi yi ve ci pi esi de koysa ne olurdu. Yokso Sony de bunların da cihazları var da ondan mı telefona koymuyor. Hem de k850 ye.
    Birde telefonun ekranı kararınca 2.4" olarak görünüyor ama bir tuşa basıp ekran açılınca 2.2" oluveriyor nedense
  • Başlık nereye gidiyor, biraz yukarılara çıkaralım
  • mrb arkdaşlar bende K790 İ var çok memlunut telefondan satamıyorum telefonu çok güzel telefon anca okadar olur
    sonyercison gibi telefon yok bence nokia yanında telefon degil bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

quote:

Orjinalden alıntı: melantis

quote:

Orjinalden alıntı: rakı buzu

k850 verip n73 almak nasıl heralde attan inip eşşege binmek olur

P990??

k850i satılıp alınacak telefonların listesi aşağıdadır;
    w960i
    w902i
    c902
    innov8
    n96
    omnia
    iphone
    n95 8gb
    n82

Bana göre de sadece N82, Innov8 yahut KF750 keser K850i kullanan 1ini.
    KF750'de rengi problem edebilirler. Ama keskinliği tatmin eder.
    N82'de de rengi problem edebilirler. Diğer özellikleri tatmin eder.

Innov8'de 1şey olmaz tabi.

Omnia'da 5mp ama nasıl 1 kameraysa artık...

Keza N96 ve C902... N96 baya kötü. C902'de öyle. 1kere C902'nin ekranı çok kötü

iPhone ve W960i'de kurtarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 15 Eylül 2008; 22:19:40 >

• quote:

kardeşim sözlerinin çoğuna katılıyorum gps i bilemem ama wifi bir eksiklik evet

ancak

bir marka tercihi ile sadakatin ne ilgisi var anlayamadım, bir türk markası benim ihtiyaclarımı karşılayabilse keşke de ona geçebilsek, herkesin ihtiyacı farklı farklıdır herkes de buna göre tercihlerde bulunabilirler ama bu tercihlerle "en iyisi benimkidir" felsefesiyle yeni tabirle dalga geçmek yanlış ben de buna kızdım, o aklımızdan şüphe eden arkadaş gibi cümleler kuranlara kızıyorum

ben fotoğraf çekmek için fotoğraf makinesi radyo dinlemek müzik dinlemek için mp3 çalar taşımak istemediğim için bu modeli tercih ettim, ben fotoğraf meraklısı bir insanım örneğin, yolda ilginç bir nesne görsem (çiçek böcek insan) ya da arkadaşlarla toplandığımızda bir anı olsun diye de resim çekerim dolmuşla işe gidip eve dönerken radyo dinlerim tüm bunlar için ayrı ayrı cihazlar taşımaktansa bu cihaz bana daha "akıllıca" geldi

tekrar söylüyorum wifi ve gps eksiklik ama onları koyupta şarjı 5 saatte günü tamamlayamadan bitecek bir cihazı da tercih etmek ne kadar "akıllıca" olur bilemiyorum.

saygılar...

quote:

Arkadaşlar benim için öncelik niteliktir, nicelik ancak görece üstünlüktür. Adamlar (SE) istese TV'de koyarlar, wi-fi'de, yön bulucu da ama bunları koydun mu bugünkü pil teknolojisi ile eğer devrimsel bir buluş yapmadıysan en kral pil bile akşamı çıkarmaz. E ben priz bağımlısı olduktan sonra internete evde girerim. Yani işin anlamı kalmıyor DSGNRY sana katılıyorum. Ama K850i almak isteyişim körü körüne marka saplantısından değil ürünün işlevsel ve etkin oluşundandır. Yoksa ne Nipponlar ne de Svenskler babamın oğlu değil hatta onlara gıcık oluyorum neden dersen ikisi de ürettikleri mallarda Türkiye ve Türkleri adam yerine koyup Türkçe kılavuz yapma zahmetinde bulunmaz eşşoğlueşşekler bu birazda bizim başımızdaki develerden kaynaklanıyor ya hadi neyse konuyu daha çok sündürmeyeyim sündü süneceği kadar kalın sağlıcakla dostlar.

• aynen katılıyorum sözlerine dostum

Nokia patır patır telefon çıkarıyor ama hepsi birbirinin aynı
    SE ise kategoreilere ayırmış walkmanphone cyber-shot phone vsvs...

ama şarj olayında da SE yi küçümsememek lazım akşama doğru da ötmüyor yani :)

Bende şimdi K850i var ve oldukça memnunum

yanına bir XPERIA X1 yakışır mı ne dersiniz
    quote:

quote:

kardeşim sözlerinin çoğuna katılıyorum gps i bilemem ama wifi bir eksiklik evet

ancak

saygılar...

quote:

Arkadaşlar benim için öncelik niteliktir, nicelik ancak görece üstünlüktür. Adamlar (SE) istese TV'de koyarlar, wi-fi'de, yön bulucu da ama bunları koydun mu bugünkü pil teknolojisi ile eğer devrimsel bir buluş yapmadıysan en kral pil bile akşamı çıkarmaz. E ben priz bağımlısı olduktan sonra internete evde girerim. Yani işin anlamı kalmıyor DSGNRY sana katılıyorum. Ama K850i almak isteyişim körü körüne marka saplantısından değil ürünün işlevsel ve etkin oluşundandır. Yoksa ne Nipponlar ne de Svenskler babamın oğlu değil hatta onlara gıcık oluyorum neden dersen ikisi de ürettikleri mallarda Türkiye ve Türkleri adam yerine koyup Türkçe kılavuz yapma zahmetinde bulunmaz eşşoğlueşşekler bu birazda bizim başımızdaki develerden kaynaklanıyor ya hadi neyse konuyu daha çok sündürmeyeyim sündü süneceği kadar kalın sağlıcakla dostlar.

• 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.