Neden ötmüyor abur cubur, olmuş olması için her bir özelliği tele koymadıkları için dediğin gibi sınıflandırma yapıp neyi çok istiyorsun onu al diyorlar. Senin, benim gibi fotoğraf ve resim sevdalılarına P1 alma gel beri K850 al diyorlar. Yani sözün özü ilgin ve gereksinimin neyse eğilimin o yönde oluyor bu kadar basit.
www.gitmedenal.com dan aldım k850i en ucuz fiyat ordaydı. ürün ertesi gün elimde oldu.üstelik arena dan geldi. garantili faturalı paralel ithalat ürünü değil.
quote:
Orjinalden alıntı: saraykirtasiye
www.gitmedenal.com dan aldım k850i en ucuz fiyat ordaydı. ürün ertesi gün elimde oldu.üstelik arena dan geldi. garantili faturalı paralel ithalat ürünü değil.
O kadar dil dökmüşsün ne kadara aldığını bali söyleseydin?
Dün K850 yi satarak aranızdan ayrıldım... T610 ile C905 yolunda kış uykusuna yatıyorum.
K850 nin boşluğunu dolduracak bir tel bulamadım...
quote:
Orjinalden alıntı: melantis
K850 nin boşluğunu dolduracak bir tel bulamadım...
Bulamazsın tabi. En yakın C702 var oda 3.2MP...
bence w902 doldurur bu boşluğu.
bence c905 yada n82 doldurur. Çünkü xenon flaşlı telefon kullanan birisi xenon suz yapamaz.
quote:
Orjinalden alıntı: Ermeydan
bence c905 yada n82 doldurur. Çünkü xenon flaşlı telefon kullanan birisi xenon suz yapamaz.
O da doğru..
Arkadaşlar aldığımız ürünün kopya olup olmadığını kutusunun üstünde yazan IMEI numarası ile aygıtın içinde yazan IMEI numarasının aynı olması gerekiyor yanılmıyorsam kaydının olup olmadığınıhttp://imei.tk.gov.tr/node/56 adresinden girip öğrenmek gerekiyor değil mi?
Bir de SE K870i modeli çıkartıyor. K850i'nin kasasını kullanmışlar benzer özelliklere ek olarak; VGA 120 fps video çekimi (bu ne demek çekim kalitesi 4kat daha iyi demek) + joyistik + Wi-fi + GPS varmış. Buyrun buradan yakın kafa buluyorlar resmen yahu gel de kafa atma şimdi bunlara madem yapabiliyorsun neden zamanında yapmıyorsun eşşoğlueşşek.........
@kurtar72 arkadaşım öyle bir telefon yok. o fotoğraftaki cihazda K850i'nin kasasını, K810'un joistik + seçim tuşlarını ve Cyber-shot T serisi digital makinelerin lens + kamera kapağını birleştirmişler, tabi bunların sonucunda böyle iğrenç bir dizayn ortaya çıkmış...
ayrıca SE artık Cyber-shot cihazlarını K serisinde değil, C serisinde birleştiriyor. yani K850i bu serinin son cihazıydı, yeni seri C702, C902 ve C905 şeklinde devam ediyor...
güzel olmuş ama...arkayüzü fln
Bir bit yeniği olduğunu, resmin çakma olduğunu sezinledim. Şöyle ki ; internette K870i deyip aradığında zaten doğru dürüst ciddi bir site çıkmadı. Üstelik ileri bir modelde joyistiğin ne işi var dedim. Ancak sizin de belirttiğiniz gibi birileri eğlencelik "ortaya karışık salata" hesabı bir muzurluk yapmış hepsi bu.
Ancak daha önce sorduğum aşağıdaki soruma yanıt alamadım. Deneyimli arkadaşlardan rica ediyorum, bir zahmet....
Aldığımız ürünün kopya olup olmadığını kutusunun üstünde yazan IMEI numarası ile aygıtın içinde yazan IMEI numarasının aynı olması gerekiyor yanılmıyorsam kaydının olup olmadığınıhttp://imei.tk.gov.tr/node/56 adresinden girip öğrenmek gerekiyor değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: kurtar72
Ancak daha önce sorduğum aşağıdaki soruma yanıt alamadım. Deneyimli arkadaşlardan rica ediyorum, bir zahmet....
Aldığımız ürünün kopya olup olmadığını kutusunun üstünde yazan IMEI numarası ile aygıtın içinde yazan IMEI numarasının aynı olması gerekiyor yanılmıyorsam kaydının olup olmadığınıhttp://imei.tk.gov.tr/node/56 adresinden girip öğrenmek gerekiyor değil mi?
Evet kutunun üzerindeki IMEI numarası ile Cihazın IMEI numarası aynı olmalı. Garanti kapsamında olup olmadığını Telpa nın IMEI sorgulama sayfasından öğrenebilirsin tabi telpa garantili ise.https://www.telpabayi.com/imei/default2.asp?imei
bu cihaza uygun temaları nerden bulabilirim arkadaşlar. içinde çok az tema vardı bende...
bu arada bnde telefonu alalı 2 gun oldu arkadaşlar görüş ve tavsiyelerinizi bekliorum sabırsızlıkla
ya arkadaşlar bende yenı aldım ama yurtdışından geldı k850i.geçen bıraz sık mesajlaşım sora mesajlar menusunde kı hiçbir sekme açılmadı menuye ulaşılamıyor yazdı..bende direk fabrıka yarlarına dön dedim.şimdi cıhaz acılıo pleas wait dıo ve ole kalıo..telciye sordum se den kredili yazlılm alıp yuklucez 40 ytl dedi..kendım yapabılrıyım??ne yapmalıyım
quote:
Orjinalden alıntı: Ermeydan
Kesinlikle... Ama P1i alacak gibiyim... C905e kadar.
arkadaşlar telefon genel olarak nasıl bana biraz anlatırmısınız.niyetim varda