Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (394. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yasinnn

yaw arkadaşlar ben bu yazılım güncellemesini yapamıyorum. yeni güncelleştirmeye muhtaç değilsiniz diyo. halbuki bende R1EA037 sürümü mevcut. sizce gerekli değil mi? nası yapıcam

Yeni güncelleştirme yok desede yinede devam et gibi bir seçenek var güncellemeyi yaptırın muhtemelen R1FA035 olacak yazılımınız.
  • arkadaşlar neden kmse cvp yazmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMIR17

Nokia 5610 mu almalıyım sizce yoksa K850i mi?5610 480 civarı bu ne kadardır acaba bi ara bimeksde kampanyası vardı devam ediyorsa bayağı ucuzdu orda

birbirinden çok farklı iki cihaz arasında kalmışsın. biri müzik telefonu, diğeri ise kamera ağırlıklı bir cihaz.
    bu yüzden öncelikle müzik mi?? kamera mı??? bu soruya cevap vermen gerekiyor.

ayrıca iki cihazı değerlendirmek gerekirse, 5610 denilen cihaz K850i ile boy ölçüşecek bir yapıda değil.
    5610 bariz üstünlüğünü sadece ses kalitesinde gösteriyor. K850i ise 5.0 MP kamerası, xenon flashı,
    Accelerometer sensorü (auto-rotate), HSDPA desteği ve uzun bekleme süresiyle çok daha üstün bir cihaz.
    ses kalitesi sorununu da acoustic atarak giderebilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: seda2

ses kalitesi nasıl kulaklıkla dinlediğim zaman bazıları pek ii değil demiş ama ?
    birde o merceğin üstü kapalı değilmi açıkmı duruyor?
    AF denilen olay nedir ?

*evt cihazın ses kalitesi iyi değil.

*lensin üzerinde ise otomatik mekanizmaya sahip olan bir koruma kapağı mevcut onun üzerinde de cam bulunuyor. yani lens iki kat koruma altına alınmış durumda. ancak arkadaşlarında dediği gibi en üstteki cama fotoğrafı çekmeden önce dikkat etmek gerekiyor, çünkü cam parmak izi olabiliyor ancak bu çok büyütülecek bir problem değil. bazı arkadaşların dediği gibi yanınızda bez falan taşımanıza gerek yok, çekim yapmadan önce cama bakın gerekiyorsa tişörtünüz ile silmeniz 1 saniyenizi alıyor.

*AF Autofocus'un (Otomatik Odaklama) kısaltılmışıdır.
    bu digital makinelerde kullanılan bir sistemdir ve çekim öncesinde ilgili kareyi otomatik olarak netleştirir.
    bu yüzden Autofocus'lu cihazlarda genellikle deklanşör tuşu iki kademelidir. fotoğraf çekimi sırasın deklanşör tuşuna yarım basılı tutulur ve cihaz önce çekilen kareyi otomatik olarak netleştirir, daha sonra parmağınızı tuştan hiç çekmeden daha sıkı basarak foto çekimini bitirmiş olursunuz...

quote:

yaw arkadaşlar ben bu yazılım güncellemesini yapamıyorum. yeni güncelleştirmeye muhtaç değilsiniz diyo. halbuki bende R1EA037 sürümü mevcut. sizce gerekli değil mi? nası yapıcam

Öncelikle Denetim Masası>Bölge ve Dil Seçenekleri>Bölgesel Seçenekler'den dili ingilizce yapıp SEUS(Sony Ericsson Update Service)'u açıyoruz. Ve programa tıklanmışken(Hani tıklanmayan, arkaplanda olan pencere soluk oluyorya ondan bahsediyorum. Soluk olmayacak..) görev çubuğunda olan(Başlat'ın ve en sağda simgelerin olduğu yer..) dil seçeneğini de ingilizce yapıyoruz. Masa üstüne tıklayınca TR programa tıklayınca EN oluyor. Sağlamasını bu şekilde kontrol edebilirsiniz.. Sonrasında zaten program size ne yapmanız gerektiğini söylüyor...

NOT : pohuman alıntıdır...

başka bir yöntem ise Davinci'den update yapmaktır...

Davinci ile güncelleme nasıl yapılır???

(Tüm usb driverları yüklediğiniz diye farzediyorum)

1)www.davinciteam.com 'a girip, downloadsdan client 14.6'yı (şuan ki son sürüm farklı olabilir) çekiyosunuz.

2) instant log accounts kısmından 10€'ya bi log( 1 kredi ) alıyorsunuz. Size şifre göndericekler>ödemeyi bu bölümde paypal düğmesine basarak yapıosunuz <paypal ebayin şirketidi kesinlikle güvenlidir 3 senedi kullanıorum bi yamuğunu yaşamadım. Yada paypal yerine sanal kredi kartınız varsa onuda güvenle kullanabilirsiniz. (ben böyle yaptım)

3) emailiniz geldikten sonra ki burda login ve pass şifreleriniz yazıyo çektiğimiz 14.6 programını çalıştırıyorsunuz (MainLogger.exe' a basın ve çıkan kare pencerede sony ericsson flasher/unlocker 14.6 düğmesine basın ).

4) login ve pass kısmına bize email olarak gönderilen şifrelerimizi yazın ve flash düğmesine basın (solunda unlock sağında repair yazan ) get files düğmesine basın.

5) Ve açılan pencerede "K850i R1FA035 EMEA7" satırına tıklayın alttaki 2 kutucuğu da tıklayıp get file dioz...2 dosya çekicek bu 2 dosya çektikten sonra flash kısmına geri dönün...

6) main kısmı için; "K850_R1FA035_MAIN_EU_EMEA.DVT" dosyasını
    fs kısmı için; "K850_R1FA035_FS_EMEA7.DVT" dosyasını seçiyoruz.

önemli: inen dosyalar flash programının olduğu klasörde "Flashes" isimli klasörün içinde )

- (seçim ekranı için 3 noktaya basın) bunların seçince yanlarındaki kutular seçili duruma geliyor,
    - cda kısmında da cda102337/emea7 yi seçip bunun da kutusunu tıklıoz (finalization kutusu)sağ üstte port setting kısmında dcu60ı seçioruz,
    - sol üstteki login ve passi gelen emailden alıp yazmıştık, telefonu usbye takın birazcık bekleyin(teli pc tanısın) ve flash düğmesine basın.

7) Bir uyarı çıkacak: "Usb kablodan den teli çıkarıp kapayın sonra teli tekrar c ye basılı tutarak takın" diye. Bu uyarı alınca Usb kablodan teli söküp, Teli kapatın. Sim kartı (problem çıkmasın diye tedbir ben böyle yaptım.) çıkarıp pili takıp kapağını güzelce kapatın. Ve teli "c" düğmesine basılı tutarken usb kabloyu takın. program Teli tanıyacak Marka model imei vs. gibi. 8-10 dk de seçtiğiniz yazılımı yükleyecek. Bittikten sonra "done" deyince teli söküp simi takıp açabilirsiniz.

Önemli Bilgi: -Krediniz tel yüklenmesi biterken en son aşamada siteye bağlanıp düşer.
    -Telefonunuz Red ise güncelleme yapar bunu öğrenmek için: Davinci programınında flash kısmında test cable düğmesi var ona basıp telefonun rengini solda çıkan kısımdan öğrenebilirsin...

NOT : burakk76 ve poete alıntıdır...

• tesekkürler cevaplar için..ses kalitesi ii değil derken çokmu kötü yani yada ne blym nasıl tarif edersiniz:)

birde güncelleme için daha kolay bi yöntem yokmu kredi falan dior paraylamı pek anlamadım :)ve bazı arkadaslar hangi sürümde aldıysan öyle kalsın diyorlar.son sürümün farkı nedir_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seda2 -- 20 Eylül 2008; 13:51:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seda2

tesekkürler cevaplar için..ses kalitesi ii değil derken çokmu kötü yani yada ne blym nasıl tarif edersiniz:)

birde güncelleme için daha kolay bi yöntem yokmu kredi falan dior paraylamı pek anlamadım :)ve bazı arkadaslar hangi sürümde aldıysan öyle kalsın diyorlar.son sürümün farkı nedir_?

SonyEricsson'un üst segmentte yer alan cihazlarında ses kalitesi hiçbir zaman çok kötü olmadı ve bu cihazda da ses kalitesi çok kötü değil ama eğer ki müzik tutkunu değilsen ses kalitesi seni tatmin edecektir...

SonyEricsson sitesindeki Update Servisi kullanarak ücretsiz update yapabilirsin.

R1F sürümünde diğer sürümlere göre önemli farklar mevcut;

*cihazın açılışı önceki sürümlere göre 2-3 saniye daha hızlı gerçekleşiyor.
    *yine bu yeni sürümde de bekleme süresinde iyileştirilmeye gidilmiş.
    *menüler arası geçişlerde hız farkı açıkça belli oluyor.
    *accelerometer sensörün duyarlılığı iyileştirilmiş.
    *önceki sürümlerde makro çekim sırasında çok ufak objelere iyi netlik sağlanamıyordu,
    ancak R1F sürümünde makrolar oldukça iyi. çok ufak objelerde bile netlik süperr...

• Bugun bende aldım k850
    599 YTL'ye.....
    Tusları ufak ama hemen alışıyor...
    dokumatik olanlarda harika gercekten...
    Fiyatının en iisi bence Tek eksigi Wi-Fi
  • hayırlı olsun güle güle kullan...

quote:

Orjinalden alıntı: Chorme86

Bugun bende aldım k850
    599 YTL'ye.....
  • quote:

Bugun bende aldım k850
    599 YTL'ye.....

hayırlı olsun arkadaşım

bırde arkadaşler bıraz garıp olacak ama şuan ben 1 gb kullanıyorum onun ıcındır kı bu mp3 lerın kbps lerını ufaltan proglar var 320 kbps yı 192 yapamak ıcın bıldığınız demo olmayan basıt yazılım lı bır prog. varmıdır şimdiden teşk.
  • quote:

Bugun bende aldım k850
    599 YTL'ye.....

Hayırlı olsun.
    PM Ni cevaplamıştım ama Chorme86 adlı kullanıcı mesaj almak istemiyor gibi bir şey çıktı iki sefer yolladım ama ikisinde öyle oldu. Neyse K850 aldın ya o yeter

• quote:

Orjinalden alıntı: se_runtome

arkadaşler bıraz garıp olacak ama şuan ben 1 gb kullanıyorum onun ıcındır kı bu mp3 lerın kbps lerını ufaltan proglar var 320 kbps yı 192 yapamak ıcın bıldığınız demo olmayan basıt yazılım lı bır prog. varmıdır şimdiden teşk.

bunun için kullanımı çok basit olan "MP3 reduce" isimli programı kullanabilirsin. ancak burda 128 kbps'nin altına inmemekte fayda var. çünkü kbps düştüğünde kalitede düşeceği için 128'den aşağıya indiğinde dinlediğin müzikten keyif alamazsın...

Download linki (- yi kaldırın)
    http://rapid-share.com/files/90654408/mp3reduce3install.zip

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

bence c905 yada n82 doldurur. Çünkü xenon flaşlı telefon kullanan birisi xenon suz yapamaz.

Sadece xenon flaşlı olması da yetmez! Birde K850 gibi flaşı ardarda en az 3 defa patlatması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Yeni güncelleştirme yok desede yinede devam et gibi bir seçenek var güncellemeyi yaptırın muhtemelen R1FA035 olacak yazılımınız.

işte benim de şaştığım nokta bu. bendeki SEUS versiyonu 2.8.9.11
    yine de devam et diye bi seçenek çıkmıyo deli olcam.
    sendeki SEUS'un kurulumunu bana ulaştırabilir misin ya da nereden indirdiğin bilgisini.
    teşekkürler
  • ben mp3leri aac yapıorum 210 şarkı 400mb gayet iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Bugun bende aldım k850
    599 YTL'ye.....

Hayırlı olsun.
    PM Ni cevaplamıştım ama Chorme86 adlı kullanıcı mesaj almak istemiyor gibi bir şey çıktı iki sefer yolladım ama ikisinde öyle oldu. Neyse K850 aldın ya o yeter

Eyv.Hocam sagol bende cvp atmadın sandım şu PM ayarlarını bi kontrol edeLim

• quote:

Öncelikle Denetim Masası>Bölge ve Dil Seçenekleri>Bölgesel Seçenekler'den dili ingilizce yapıp SEUS(Sony Ericsson Update Service)'u açıyoruz. Ve programa tıklanmışken(Hani tıklanmayan, arkaplanda olan pencere soluk oluyorya ondan bahsediyorum. Soluk olmayacak..) görev çubuğunda olan(Başlat'ın ve en sağda simgelerin olduğu yer..) dil seçeneğini de ingilizce yapıyoruz. Masa üstüne tıklayınca TR programa tıklayınca EN oluyor. Sağlamasını bu şekilde kontrol edebilirsiniz.. Sonrasında zaten program size ne yapmanız gerektiğini söylüyor...

bu yöntem de işe yaramadı. yazılımınız güncel diyo
    yine de devam et diye bi seçenek de çıkmıyo bende. Neden acaba?

• quote:

quote:

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/k850i?cc=tr&lc=tr

suradan indirip bir dener misin? ben bunu indirdim ve tek seferde hiç dil değişikliği falan yapmadan güncelledim telefonu.

quote:

Eyv.Hocam sagol bende cvp atmadın sandım şu PM ayarlarını bi kontrol edeLim

Tekrar gödereyim dedim yine aynı sey çıktı. Bir şeyler yapmışsın heralde PM alamıyorsun. Bak

• quote:

quote:

Sanırım bendekide son versiyon zaten her açılışta güncelliyo kendi yazılımınıda ama @_extreme_ arkadaşımızın anlattığı gibi bölgesel seçeneklerde ingilizce seçili belki sende çıkmamasının sebebi bu olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: rakı buzu

ben mp3leri aac yapıorum 210 şarkı 400mb gayet iyi

hangi program ile dönüştürüyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckul

quote:

ben mp3leri aac yapıorum 210 şarkı 400mb gayet iyi

hangi program ile dönüştürüyorsun?

"dBpoweramp Music Converter" diye bi program gayet iyi bence :) müzik kalitesi düsüyor tabi mb düştükcede bunu pcde ayırt edebiliyorsunuz ama ben mp3le aac arasında kulaklıkta fark göremedim
  • quote:

"dBpoweramp Music Converter" diye bi program gayet iyi bence :) müzik kalitesi düsüyor tabi mb düştükcede bunu pcde ayırt edebiliyorsunuz ama ben mp3le aac arasında kulaklıkta fark göremedim

sağolasın ;)
  • 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.