Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: seda2

arkadaşlar telefon genel olarak nasıl bana biraz anlatırmısınız.niyetim varda

Telefonun dış görünüşü çok şık. Telefon arkadan aynen kamera gibi görünüyor. Ama biraz kalın 19 mm kadar.Telefonun tuşları ilk basta kullanırken sıkıntı çıkarıyor alışınca geçiyor 3 tane de dokunmatik tuşa sahip bunları kullanmak çok klaylık sağlıyor. Telefonun ekranı çok kaliteli 16 milyon renkliyim diye ortalıkta gezinen diğer telefonlarının ekranını 16 milyon kere tokatlar. Telefon güzel fotograflar çekiyor ama güzel fotografları çekmek için ayarlarla oynamak lazım ve buna alışmak için biraz zamana ihtiyaç oluyor. gece çekimleri için güçlü xenon flaşı var. Sıfır ışıkta bile bir odanın içini lamba yakmış kadar aydınlatabiliyor.
    Telefonun Hoparlörü çok kaliteli ve yüksek ses veriyor. Müzik telefonuyum diye gezinen çogu telefonu cebinden çıkarır Ama kulaklı sesi kaliteli değil yinede iş görür.

Telefonun kötü yönü çok parmak izi kalması. öyleki kameranın önündeki cam parmak izi oluyor onu silmek gerekiyor yoksa fotograf kalitesini çok etkiliyor. Zamanla alışıyorsun değişik tutuş teknikleri geliştiriyorsun ve kameranın önündeki cama dokunmuyorsun ama telefonun bilmeyenler direk her yerini mıncıklıyor

Bence Şu fiyat aralıgındaki alınacak en eyi telefon.

http://forum.donanimhaber.com/m_22913891/mpage_15//tm.htm#26586773

Bu konudada 15 sayfalık K850 nin çektiği fotograflar mevcut inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 19 Eylül 2008; 15:15:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Telefonun dış görünüşü çok şık. Telefon arkadan aynen kamera gibi görünüyor. Ama biraz kalın 19 mm kadar.Telefonun tuşları ilk basta kullanırken sıkıntı çıkarıyor alışınca geçiyor 3 tane de dokunmatik tuşa sahip bunları kullanmak çok klaylık sağlıyor. Telefonun ekranı çok kaliteli 16 milyon renkliyim diye ortalıkta gezinen diğer telefonlarının ekranını 16 milyon kere tokatlar. Telefon güzel fotograflar çekiyor ama güzel fotografları çekmek için ayarlarla oynamak lazım ve buna alışmak için biraz zamana ihtiyaç oluyor. gece çekimleri için güçlü xenon flaşı var. Sıfır ışıkta bile bir odanın içini lamba yakmış kadar aydınlatabiliyor.
    Telefonun Hoparlörü çok kaliteli ve yüksek ses veriyor. Müzik telefonuyum diye gezinen çogu telefonu cebinden çıkarır Ama kulaklı sesi kaliteli değil yinede iş görür.

Telefonun kötü yönü çok parmak izi kalması. öyleki kameranın önündeki cam parmak izi oluyor onu silmek gerekiyor yoksa fotograf kalitesini çok etkiliyor. Zamanla alışıyorsun değişik tutuş teknikleri geliştiriyorsun ve kameranın önündeki cama dokunmuyorsun ama telefonun bilmeyenler direk her yerini mıncıklıyor

Bence Şu fiyat aralıgındaki alınacak en eyi telefon.

Güzel anlatmışsın tebrikler

• quote:

Ben işte sırf o parmak izleri yüzünden sattım 2 gün önce.

Yoksa tel 10numara. Yerine alacak tel bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narslanx -- 19 Eylül 2008; 16:20:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: melantis

quote:

Ben işte sırf o parmak izleri yüzünden sattın 2 gün önce.

yeni telefon almadın mı daha? Neyse artık c905 çıkınca alır ve güzel bir inceleme yaparsın
  • quote:

quote:

quote:

yeni telefon almadın mı daha? Neyse artık c905 çıkınca alır ve güzel bir inceleme yaparsın

Hocam yerine ne alayım??? T610 kullanıyorum.

P1i düşünüyorum ama birde P990 var sıfır gibi uygun fiyatlı o da kafamı karıştırıyor...

• quote:

quote:

Ben işte sırf o parmak izleri yüzünden sattım 2 gün önce.

Yoksa tel 10numara. Yerine alacak tel bulamıyorum.

@melantis

sorması ayıp telefonu kaç liradan sattın ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam yerine ne alayım??? T610 kullanıyorum.

P1i düşünüyorum ama birde P990 var sıfır gibi uygun fiyatlı o da kafamı karıştırıyor...

C905 i alırım diyorsan hiç bir sey alma derim elindeki telefonla idare et derim ama illaki bir sey alacagım dersen çok fazla para saymamanı tavsiye ederim. P serilerine nereden merak saldın onu anlayamadım. Güzel telefonlar her şey var ama kamera konusunda hiç tatmin edeceğini zannetmem. Yani şahsi fikrim eger c905 alacaksan hiç bir şey almaman illaki alırım dersen ucuz ikinci el k530/k550/ yada k790/k810 falan al derim

• @SE_GuRu
    Çok temizdi 450ye verdim.

@Ermeydan
    C905 in gelmesi yıl sonunu bulur, fiyat otursun dersek bide en az 6 ayı var. (fiyatın düşmesi zaten 1 yılı bulur, sadece oturmasına 6ay var)
    Oldum olası P serisine ilgi uydum, Bundan 5sene 2ay 6600 kullanmıştım Symbian olayınıda merak edeiyorum, bu boşluğu o şekilde değerlendirmek istedim.
  • quote:

@SE_GuRu
    Çok temizdi 450ye verdim.

@Ermeydan
    C905 in gelmesi yıl sonunu bulur, fiyat otursun dersek bide en az 6 ayı var. (fiyatın düşmesi zaten 1 yılı bulur, sadece oturmasına 6ay var)
    Oldum olası P serisine ilgi uydum, Bundan 5sene 2ay 6600 kullanmıştım Symbian olayınıda merak edeiyorum, bu boşluğu o şekilde değerlendirmek istedim.

Bende güderi kumaşla dolanıyorum evde ve işte bir parça var telefonu silmek için can sıkıyor bu parmak izleri benide bunaltıyor o yüzden sordum, hayırlı olsun.
  • tşkler yorumlar için..bide tam olarak nerde kalıyor parmak izi kamerayı acıncamı parmak izi oluyor veya illa kameraya ellemi diyiyorsunuz bunu tam anlamadım :)ve mesajlasmada sorun oluyormu.tusları bi garip geldi bana.6500 slide arasında kaldım ondada tusların cizilmesi sorunu var bide sanırım illa son güncellemeyi yapman gerekiyormus.telin olumlu ve olumsuz yanlarını sayarmısınız size zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seda2 -- 19 Eylül 2008; 17:34:29 >
  • quote:

tşkler yorumlar için..bide tam olarak nerde kalıyor parmak izi kamerayı acıncamı parmak izi oluyor veya illa kameraya ellemi diyiyorsunuz bunu tam anlamadım :)ve mesajlasmada sorun oluyormu.tusları bi garip geldi bana.6500 slide arasında kaldım ondada tusların cizilmesi sorunu var bide sanırım illa son güncellemeyi yapman gerekiyormus.telin olumlu ve olumsuz yanlarını sayarmısınız size zahmet.

Hoca telin arka yüzü cam kaplama ve siyah olduğu için parmak izleri çok belli oluyor, lensin önündede bi koruma kapağı olmadığı için direk lesin önündeki camdada fazlasıyla oluyor. Zeten kısa bi süre sonra tutuş tekniği geliştirirsibn arka cama dokunmadan, ama biri eline aldığında ö zaman kötü heryer parmak izi, yanında güderi bezde yoksa, herhangi bişeyle silemediğin için , pis pis kalıyo daha önemlisi resim çekme isteğin kaçıyor.

Bunların dışında 10 numara tek eksiği WiFi ve GPS olay bu karar senin fiyatıda uygun.

ben 980e aldım şimdi 560 biraz da ona canım sıkıldı sattım.

Ben şimdi yerini dolduracak tel bulamıyorum...

Wifi ve Gps önemli değilse ve parmak izlerini sorun etmeyeceksen. Hiç düşünme AL!

• quote:

tşkler yorumlar için..bide tam olarak nerde kalıyor parmak izi kamerayı acıncamı parmak izi oluyor veya illa kameraya ellemi diyiyorsunuz bunu tam anlamadım :)ve mesajlasmada sorun oluyormu.tusları bi garip geldi bana.6500 slide arasında kaldım ondada tusların cizilmesi sorunu var bide sanırım illa son güncellemeyi yapman gerekiyormus.telin olumlu ve olumsuz yanlarını sayarmısınız size zahmet.

Yok elleme diyoruz
    Yuvarlak içine aldıgım yeri ellemiyeceksiniz. en dışta cam var onun içinde lens koruma kapagı var. Otomatik olarak acılıyor acılınca etrafında mavi ışık yanıp sönüyor artisti yani. Neyse konu o değil İşte o camda parmak izi kaldıgı zaman fotograf kalitesini etkiliyor. Neyse alırsanız daha iyi anlarsınız ne demek istediğimizi. Ben sizin yerinizde olsam bu telefonu alırım.(Zaten aldım ama olsun).

Birde telefonun medya menüsündeyken telefonu sola yatırdıgın ekran da yatıyor dik tuttugunda tekrar eski halini alıyor. fotograflara bakarken ve video izlerken çok kullanışlı oluyor.
     PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

Burada k850 nin fotografları mevcut
    http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k850-review-165p2.php

Buda videosu kesinlikle izleyin

http://www.sonyericsson.com/product/K850/video/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 19 Eylül 2008; 18:17:59 >

• wifi GPS gibi seylerle işim yok ztn.resim çekmek icin illa orayı ellemekmi gerekiyor:) ben o kamera yerini ellemezsem el izi olmaz ki neden bu kadar sorun olmus anlamadım :)her teli tuttugunda el izimi kalıyor yada arkadasındamı kalıyor.cok mesajlasıyorum tuslar garip geldi.bi sorun oluyormu ufak olması kolay oluyormu yani mesajlasmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seda2 -- 19 Eylül 2008; 18:47:06 >
  • quote:

wifi GPS gibi seylerle işim yok ztn.resim çekmek icin illa orayı ellemekmi gerekiyor:) ben o kamera yerini ellemezsem el izi olmaz ki neden bu kadar sorun olmus anlamadım :)her teli tuttugunda el izimi kalıyor yada arkadasındamı kalıyor.cok mesajlasıyorum tuslar garip geldi.bi sorun oluyormu ufak olması kolay oluyormu yani mesajlasmak

>Neyse siz telefonu alıca istediğiniz yerini eellleyin bos verin kafayı takmayın. Mesajlaşmak sorun olmuyor Sadece bir alışma dönemi gerekiyor.
  • kafayı takmayında alınca sorunlu teli almıyalım
  • quote:

kafayı takmayında alınca sorunlu teli almıyalım

Yok yok kesinlikle sorunlu değil. Anlatmak istediğim parmak izi çok kalıyor tek sorun bu. Tamam ? Telefonu gönül rahatlıgıyla alabilirsin.

@Chorme86 PM attım ama gitmiyor sana geldimi bilmiyorum. Chorme86 adlı kullnıcı mesaj almak istemiyor gibi bir şeyler çıkıyor.
  • cihazımız o daire içindeki alan temiz olduğu sürece çok net fotoğraflar çekebiliyor, normal şartlarda telefon görüşmesi yaparken veya mesaj gönderirken merceğe DOKUNMAYIN demek istemiş arkadaşlar size. bez taşımalarının sebebi de sadece o kısım veya tüm telefonu silmek için . telefonun neredeyse tamamı parlak plastik kaplı cam gibi bir nevi.
    diğer özellikler olarak symbian aramam önemi yok derseniz alabilirsiniz...

quote:

kafayı takmayında alınca sorunlu teli almıyalım
  • Nokia 5610 mu almalıyım sizce yoksa K850i mi?5610 480 civarı bu ne kadardır acaba bi ara bimeksde kampanyası vardı devam ediyorsa bayağı ucuzdu orda
  • ses kalitesi nasıl kulaklıkla dinlediğim zaman bazıları pek ii değil demiş ama ?birde o merceğin üstü kapalı değilmi açıkmı duruyor?AF denilen olay nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seda2 -- 20 Eylül 2008; 10:43:51 >
  • yaw arkadaşlar ben bu yazılım güncellemesini yapamıyorum. yeni güncelleştirmeye muhtaç değilsiniz diyo. halbuki bende R1EA037 sürümü mevcut. sizce gerekli değil mi? nası yapıcam
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.