Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wertyu361

iii akşamlar ark sizin fikrinize ihtiyacım var bn k850 kullanıyorum ve hafıza kartımı degiştirmek istiyorum ama 2 kart arasında kaldım
    4 gb m2 30 ytlhttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145051129&CS_Category=_SBA_423_1662_469_968&CS_Catalog=_TELEKOM&T_Category=_HAFIZA_KARTI423
    8 gb olanı ise 70 ytlhttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145051130&CS_Category=_SBA_423_1662_469_968&CS_Catalog=_TELEKOM&T_Category=_HAFIZA_KARTI423
    hangisini almalıyım günde 10 resim çekiyorum 5 mp de hangisi alıyım sizce bana 4 gb ii geliyor 8 gb süper bişi sizce hangisi

hafıza kartı bir kere alınan birşey, yani kimse 2 GB kart alıp sonra bu bana yetmedi bi 2 GB kart daha alayım deyip, birini telde diğerini cüzdanında falan taşımaz. o yüzden yer sıkıntın olmaması için 8 GB alıp keyfine bak derim...

quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli
    Dış hoparlör sesi n73 veya 5300 kadar yüksek mi?
    SEnin wi-fi aksesuarı bu telefona uyumlu mu? yani telefona wi-fi kazandırılabiliyor mu?

hoparlör sesi N73 kadar yüksek değil, ses kalitesinde de aynı durum sözkonusu. zaten N73'de Stereo hoparlör bulunduğundan dolayı, K850'nin tek hoparlörle N73'den daha üstün bir ses vermesi imkansız. ancak sana şu kadarını söyleyebilirim ki, cihazın hoparlöründen gelen ses çok net ve oldukça da yüksek. belki de tek hoparlörden alınabilecek en kaliteli ve yüksek sesi bu cihaz veriyor...

ayrıca WI-FI aksesuarı henüz resmi olarak tanıtılmadı, ancak A200 platformuna sahip tüm sonyericsson modelleri ile uyumlu olacağı söyleniyor ki, K850i'de A200 platformuna sahip...

quote:

Orjinalden alıntı: hkacmaz

K850i ye M2 kartlardan ziyade Micro SD kartlar oluyor mu?Takıırsa ikisi arasında performans farkı var mıdır?

K850i Micro SD & M2 kartları destekliyor. ayrıca kartların okuma ve yazma hızlarında farklılıklar olabilir ancak, biz kullanıcıların bunu telefon üzerinde anlayabileceğini hiç sanmıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: wertyu361

iii akşamlar ark sizin fikrinize ihtiyacım var bn k850 kullanıyorum ve hafıza kartımı degiştirmek istiyorum ama 2 kart arasında kaldım
    4 gb m2 30 ytlhttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145051129&CS_Category=_SBA_423_1662_469_968&CS_Catalog=_TELEKOM&T_Category=_HAFIZA_KARTI423
    8 gb olanı ise 70 ytlhttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145051130&CS_Category=_SBA_423_1662_469_968&CS_Catalog=_TELEKOM&T_Category=_HAFIZA_KARTI423
    hangisini almalıyım günde 10 resim çekiyorum 5 mp de hangisi alıyım sizce bana 4 gb ii geliyor 8 gb süper bişi sizce hangisi

bimekste 8gb sandisk 100ytl idi. fiyatı bile cok iyi zaten 8gb olması cok iyi. bence 8gb alman tavsiye. yarın öbür gün akustik falan atınca alete müzik keyfinide foto keyfinide aynı alette yaşarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

SEnin wi-fi aksesuarı bu telefona uyumlu mu? yani telefona wi-fi kazandırılabiliyor mu?

hoparlör sesi N73 kadar yüksek değil, ses kalitesinde de aynı durum sözkonusu. zaten N73'de Stereo hoparlör bulunduğundan dolayı, K850'nin tek hoparlörle N73'den daha üstün bir ses vermesi imkansız. ancak sana şu kadarını söyleyebilirim ki, cihazın hoparlöründen gelen ses çok net ve oldukça da yüksek. belki de tek hoparlörden alınabilecek en kaliteli ve yüksek sesi bu cihaz veriyor...

ayrıca WI-FI aksesuarı henüz resmi olarak tanıtılmadı, ancak A200 platformuna sahip tüm sonyericsson modelleri ile uyumlu olacağı söyleniyor ki, K850i'de A200 platformuna sahip...

Şuan w700i kullanıyorum ve tüm telefonlar benim telefonumun sesini bastırıyor. Arkadaşlar arasında aynı anda farklı müzikler açınca benim ki duyulmuyor bile Bu telefon ile kendimi tatmin edebilirmiyim. Diğer birçok telefonun dışa verdiği sesi bastırabilirmiyim.

• bide hepiniz hoparlör cıkışlarını parmaklarınızla bi kapatın bakalım hangi telefon daha cok ses vericek :p
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Şuan w700i kullanıyorum ve tüm telefonlar benim telefonumun sesini bastırıyor. Arkadaşlar arasında aynı anda farklı müzikler açınca benim ki duyulmuyor bile Bu telefon ile kendimi tatmin edebilirmiyim. Diğer birçok telefonun dışa verdiği sesi bastırabilirmiyim.

Aradıgın telefon bu olmalı. Streo hoparlöre sahip. Tahminim N73 ün sesinide bastırır. Yakında 600 ytl ye satışa çıkacakmış. Şu işaretlediğim yer yanılmıyorsam hoparlörü. Birde buna acustic attıgını düşün 5+1 i bile susturur (çok attım heralde)

Düzeltme:Kaldırdım foto yu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 24 Eylül 2008; 18:24:38 >

• @Ermeydan telefonun hoparlörleri aç ve kapa tuşlarının yanında. İşaretlediğin yerde değil.. İşaretledğin kısım kayar kapak kapanınca kasayı tamamlıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

@Ermeydan telefonun hoparlörleri aç ve kapa tuşlarının yanında. İşaretlediğin yerde değil.. İşaretledğin kısım kayar kapak kapanınca kasayı tamamlıyor..

Sunları mı diyorsun. olabilir. ama bu telefon iyi ses getirir

• quote:

k850i konuşuyorum.

• omnia çıktı k 850 nin pabucu dama atıldı diye düşünüyorum, koyu bir sony ericssoncu olarak artık sonyden soğumaya başladım, nedeni ise kendini bir türlü geliştiremedi ama kasa değişimini iyi başardı... saygılar
  • İzmirde oturan arkadaşlar 3-4 kişi birleşip bir Sony bayisine gidip al sana 2000 ytl. nakit-tirink mangır desek acaba nakitin cazibesi ile bize 500ytl.'den vermez mi? Hatta sayıyı arttırırsak şöyle 5-6 tane alacağız, bize toptancı muamelesi yap desek. Forumdan almaya niyetli arkadaşlar bir düşünün ben ve kardeşim alacak elde var 2 ne dersiniz? I-Phone'du Omnia'ydı N95'di derken bu bombardımana SE daha çok dayanamaz bir ay sonra eli mecbur 500ytl.'ye satacak. Uyuntu, uyuntu taksitle 600'e satacaklarına çoklu nakit alım avantajı ile gidersek adamlar indirim yapabilir. Ben bir iki bayiyi yoklamaya çalışacağım niyeti ciddi olanlar bana özel ileti atabilirler. Ayrıca e.postam: kurtar72@mynet.com YAŞASIN DONANIMHABER KARDEŞLİĞİ

Arkadaşlar bu kart nasıl "SANDISK 8 GB SDHC SECURE DIGITAL CARD SDSDB-8192-E12" K850i' ye uyumlu sanırım fiyatı 39,57 YTL. piyasaya göre baya uygun geldi bana daha ucuzunu bulan var mı?

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd72120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 27 Eylül 2008; 3:51:37 >

• yeni 5 adet oyun 240*320 içerisinde k850 ye özel oyun mevcut

http://www.4shared.com/account/file/64660448/577d5cb6/Yeni_Klasr.html tıkla indir
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

İzmirde oturan arkadaşlar 3-4 kişi birleşip bir Sony bayisine gidip al sana 2000 ytl. nakit-tirink mangır desek acaba nakitin cazibesi ile bize 500ytl.'den vermez mi? Hatta sayıyı arttırırsak şöyle 5-6 tane alacağız, bize toptancı muamelesi yap desek. Forumdan almaya niyetli arkadaşlar bir düşünün ben ve kardeşim alacak elde var 2 ne dersiniz? I-Phone'du Omnia'ydı N95'di derken bu bombardımana SE daha çok dayanamaz bir ay sonra eli mecbur 500ytl.'ye satacak. Uyuntu, uyuntu taksitle 600'e satacaklarına çoklu nakit alım avantajı ile gidersek adamlar indirim yapabilir. Ben bir iki bayiyi yoklamaya çalışacağım niyeti ciddi olanlar bana özel ileti atabilirler. Ayrıca e.postam: kurtar72@mynet.com YAŞASIN DONANIMHABER KARDEŞLİĞİ

Arkadaşlar bu kart nasıl "SANDISK 8 GB SDHC SECURE DIGITAL CARD SDSDB-8192-E12" K850i' ye uyumlu sanırım fiyatı 39,57 YTL. piyasaya göre baya uygun geldi bana daha ucuzunu bulan var mı?

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd72120

Baktığın kart K850i ile uyumlu değil.K850i ye MEMORY STICK MICRO (M2) yada MİCRO SD KARTLAR takılabiliyor.

• quote:

farukkk

yeni 5 adet oyun 240*320 içerisinde k850 ye özel oyun mevcut

http://www.4shared.com/account/file/64660448/577d5cb6/Yeni_Klasr.html tıkla indir

sağol faruk güzel paylaşım.

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

ya dostum ben bunların ındırdım ındırmesıne de tele nasıl yukleyeceğım hıc bılmıyorum şu caylağa bır yarıdm et beaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

teşekkürler bir inceleyeyim hemen

• SonyEricsson ^K850i 580ytl olmuş alayımmı yoksa düşermi arkadaşlar
  • @farukkk

Ben k850i telefonumda full backup almak istiyorum, gdfs backup aldım setool'la main backup'ta alınabiliyor read flash'la fakat fs backup nasıl alırım, bilgi verebilirmisin. Teşekkürler.
  • Arkadaş bence ekim sonu kasım başı gibi 500'e oturur ve demirler çok acil değilse biraz beklemede kal. Neden dersen bu ay tüm markaların yeni model bombardımanı ile geçti. Milletin kafası karışık GPS ve Wi-fi'si olan teller daha çok akıl çelecek bizim gibi foto kalitesine önem verenlerin dışında dakika başı zırt pırt internete girenler için daha önemli bu da bizim işimize yarar talebi azaltır
  • k850i'nin öndeki kamerası nasıl acaba, onunla çekilmiş bir iki fotoğraf koyabilir misiniz?
  • arkadaslar 6.ayda verdigim yani servise gonderdigim k850i sanirsa 3.ye bana gecenlerde swap yani cihazim ihazi olarak geldi fakat oda arzali cikti 24 saatte geri gonderdim ayin 14uydu ve hala yensi veya swap cihazin duzeltilmis hali gelmedi...bu rada genpa oluyor bu firma ve telefonda bayramdan once kesin elinize ulasir deniyordu.Bu arada ben 3-5cerrahi operasyon gecirdim 8 cep telefonu degistirdim k850i quicksilver getirttim amerikadan 5 laptop getirttim apple cep telefonu aldim kullandim-samsung omnia kullandim samsunun hatta nerdeyse tum serisini kullandim optik zoomlu su takoz model dahil..sony kullanmis biri samsungu bence 1 metre den fazla yanina yaklastirmaz.En son japonyadaki arkadasim sony firmasinin erossona cep telefonu uretim ortakligindan cikardigini acikladigini soyledi bence cok iyi yapmis 2007 den beri aldigim tum sonyericssonlar turkiyeden olanlar arzali cikmistir kutulariyla genpaya gonderdigimi bilirim ve avrupaya inat tr ye inat amerikadan ve almanyadan ayni modelleri n farkli serilerini alip turkiyede alin bunlar saglada dedim. ayni durum son vaio 13.3 ekranli tr de olan laptoplar icinde gecerli japonya ve kanadadan aldigim modeller baiz farkli hemde tr klavyeli 30$ farkla aldigim halde malzeme ekran hersey farkli...bize sanirsam artik ne uretimi geliyor hem 3 kati pahali hem bozuk
    genpa nin sony nin satisindan cekilmeside sanirsam budur.

Ben gerek avrupa gerek sony japan a vaktim oldukca maddelenmis problemleri ve serileri bildirmeye calisiyorum....
    su bir gercek bakanlik imei olayini artik kaldirmali yoksa cok kotu modeller yani serilerle bu paralari vermek bence buyuk dolandiricilik.Be tekrar yurt disindan elektornik urunlerimi almaya devam ediyoru garantiye gelnce burdaki sevise 1 yil ulusarasi garanti var deyip direince mecbur czuyorlar...zaten problemde cikarmiyor cihazlar.

• 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.