Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: McYC

k850i'nin öndeki kamerası nasıl acaba, onunla çekilmiş bir iki fotoğraf koyabilir misiniz?

Öndeki kamera foto çekmiyor , video call için
  • ark.lar ben yeni k850i aldım k850i ye nasıl mp3. resim felan nasıl indiriyoruz.yani bilgisayardan sony ericsson media manager i yükledim ama bişey anlamadım usb felan bi yardımcı olursanız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metehan doğan

ark.lar ben yeni k850i aldım k850i ye nasıl mp3. resim felan nasıl indiriyoruz.yani bilgisayardan sony ericsson media manager i yükledim ama bişey anlamadım usb felan bi yardımcı olursanız?

Sony ericsson pc suiteyi kur. Sonra telefonu Usb ile bağla. Program tanıyacaktır. Hafıza kartına veya telefon hafızasına istedigin klasore kopyala bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: perperek

arkadaslar 6.ayda verdigim yani servise gonderdigim k850i sanirsa 3.ye bana gecenlerde swap yani cihazim ihazi olarak geldi fakat oda arzali cikti 24 saatte geri gonderdim ayin 14uydu ve hala yensi veya swap cihazin duzeltilmis hali gelmedi...bu rada genpa oluyor bu firma ve telefonda bayramdan once kesin elinize ulasir deniyordu.Bu arada ben 3-5cerrahi operasyon gecirdim 8 cep telefonu degistirdim k850i quicksilver getirttim amerikadan 5 laptop getirttim apple cep telefonu aldim kullandim-samsung omnia kullandim samsunun hatta nerdeyse tum serisini kullandim optik zoomlu su takoz model dahil..sony kullanmis biri samsungu bence 1 metre den fazla yanina yaklastirmaz.En son japonyadaki arkadasim sony firmasinin erossona cep telefonu uretim ortakligindan cikardigini acikladigini soyledi bence cok iyi yapmis 2007 den beri aldigim tum sonyericssonlar turkiyeden olanlar arzali cikmistir kutulariyla genpaya gonderdigimi bilirim ve avrupaya inat tr ye inat amerikadan ve almanyadan ayni modelleri n farkli serilerini alip turkiyede alin bunlar saglada dedim. ayni durum son vaio 13.3 ekranli tr de olan laptoplar icinde gecerli japonya ve kanadadan aldigim modeller baiz farkli hemde tr klavyeli 30$ farkla aldigim halde malzeme ekran hersey farkli...bize sanirsam artik ne uretimi geliyor hem 3 kati pahali hem bozuk
    genpa nin sony nin satisindan cekilmeside sanirsam budur.

Ben gerek avrupa gerek sony japan a vaktim oldukca maddelenmis problemleri ve serileri bildirmeye calisiyorum....
    su bir gercek bakanlik imei olayini artik kaldirmali yoksa cok kotu modeller yani serilerle bu paralari vermek bence buyuk dolandiricilik.Be tekrar yurt disindan elektornik urunlerimi almaya devam ediyoru garantiye gelnce burdaki sevise 1 yil ulusarasi garanti var deyip direince mecbur czuyorlar...zaten problemde cikarmiyor cihazlar.

Yani kardeş sen diyorsun ki; "Bu Nipponlar bize resmen 3.dünya ülkesi gibi davranıyorlar, nerede madara dandik ve kalitesiz malzeme var bize onlardan veriyorlar." kısacası "TOKATOĞLANI" vur şamarı ensesine, paranlan rezil ol hesabı ...

• İyi bayramlar millet kimse dememiş yafs
  • iyi bayramlar herkese..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

quote:

Orjinalden alıntı: perperek

arkadaslar 6.ayda verdigim yani servise gonderdigim k850i sanirsa 3.ye bana gecenlerde swap yani cihazim ihazi olarak geldi fakat oda arzali cikti 24 saatte geri gonderdim ayin 14uydu ve hala yensi veya swap cihazin duzeltilmis hali gelmedi...bu rada genpa oluyor bu firma ve telefonda bayramdan once kesin elinize ulasir deniyordu.Bu arada ben 3-5cerrahi operasyon gecirdim 8 cep telefonu degistirdim k850i quicksilver getirttim amerikadan 5 laptop getirttim apple cep telefonu aldim kullandim-samsung omnia kullandim samsunun hatta nerdeyse tum serisini kullandim optik zoomlu su takoz model dahil..sony kullanmis biri samsungu bence 1 metre den fazla yanina yaklastirmaz.En son japonyadaki arkadasim sony firmasinin erossona cep telefonu uretim ortakligindan cikardigini acikladigini soyledi bence cok iyi yapmis 2007 den beri aldigim tum sonyericssonlar turkiyeden olanlar arzali cikmistir kutulariyla genpaya gonderdigimi bilirim ve avrupaya inat tr ye inat amerikadan ve almanyadan ayni modelleri n farkli serilerini alip turkiyede alin bunlar saglada dedim. ayni durum son vaio 13.3 ekranli tr de olan laptoplar icinde gecerli japonya ve kanadadan aldigim modeller baiz farkli hemde tr klavyeli 30$ farkla aldigim halde malzeme ekran hersey farkli...bize sanirsam artik ne uretimi geliyor hem 3 kati pahali hem bozuk
    genpa nin sony nin satisindan cekilmeside sanirsam budur.

Ben gerek avrupa gerek sony japan a vaktim oldukca maddelenmis problemleri ve serileri bildirmeye calisiyorum....
    su bir gercek bakanlik imei olayini artik kaldirmali yoksa cok kotu modeller yani serilerle bu paralari vermek bence buyuk dolandiricilik.Be tekrar yurt disindan elektornik urunlerimi almaya devam ediyoru garantiye gelnce burdaki sevise 1 yil ulusarasi garanti var deyip direince mecbur czuyorlar...zaten problemde cikarmiyor cihazlar.

Yani kardeş sen diyorsun ki; "Bu Nipponlar bize resmen 3.dünya ülkesi gibi davranıyorlar, nerede madara dandik ve kalitesiz malzeme var bize onlardan veriyorlar." kısacası "TOKATOĞLANI" vur şamarı ensesine, paranlan rezil ol hesabı ...

aynen oyle sony vaio sz nin pili 240 euo incesi kalini 480eur aynisi amerikada 70 dollar al burdan yak

• Eeee senin kapına da inadına yapar gibi nükleer savaş gemilerini dayasalar bak fazla kaşınma haziran 1945'i anımsa atarım iki bomba daha kuruturum soyunu deseler 10 dolara bile verirsin. Yani açıkçası Agaya beleş. Yaramaz Nipponlar bir de utanmadan 70 dolar mı istemişler?
    Ne diyelim yaradan ABD'nin başından kasırgalar, seller, ekonomik krizler bilumum doğal afetleri eksik etmesin etmesin ki diğer gariban dünyalılar biraz olsun soluklanabilsin AMİNNNNNNNNN............
  • Şu podcast denen şeyi çözemedim. Ne işe yarıyor.
    Dosyalardan Resimlere,vidyolara,müziklere girince hep bir podcast klasörü var.
    Bir ara kabloyu takıp bilgisayardan bütün podcastları silmiştim ama meretler 1 gün sonra telefona geri gelmişti. Neyin nesi bilen varmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 2 Ekim 2008; 17:16:31 >
  • selam,
    bu .jar uzantılı oyunları nasıl çalıştırıyoruz, daha doğrusu ne yapıyoruz da telefona yüklüyoruz?
    yani dosya olarak others klasörüne attım ama ondan sonrası muamma :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: galdor

selam,
    bu .jar uzantılı oyunları nasıl çalıştırıyoruz, daha doğrusu ne yapıyoruz da telefona yüklüyoruz?
    yani dosya olarak others klasörüne attım ama ondan sonrası muamma :)

telefonu telefon modunda bagla. pc suite i aç sonra Düzenleyicelere bas ardına dosyalara tıkla. Sonra oyunu telefona at ( Telefonun bellek kartınada girme kendi hafızasınada.) sonra oyunlara atılsın mı diye sorar Evet de atar sonra da girer oynarsın.

Baska seklini bilen varsa banada anlatsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 3 Ekim 2008; 1:27:52 >

• Sagolasın :)
    Ben direk kopyala yapıştır mantığı ile çalıştığımdan becerememişim :)
  • çalıştırabildin mi?
  • Evet hepsi çalışıyo şu an, gerçi 30 dan fazla yüklediğim için hepsini oynaymadım daha :P
  • arkadaşlar telefon arada kendini resetlio neden yapar onu sizdede yapıyormu mesela menuye giriorum böle bi ağiır giriyo bazen mesela arama yapacağımda arama tuşuna basıyorum böle sanki 1 saniye sonra aramaya başlıo sizdede ölemi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

arkadaşlar telefon arada kendini resetlio neden yapar onu sizdede yapıyormu mesela menuye giriorum böle bi ağiır giriyo bazen mesela arama yapacağımda arama tuşuna basıyorum böle sanki 1 saniye sonra aramaya başlıo sizdede ölemi acaba

Benim ki resetlemiyor. Daha hiç resetlemedi. Arama yaparken bendede 1 sn falan sonra arıyor ama ben sorun etmiyorum. Telefonu güncellemediysen güncelle belki reset işi düzelir

quote:

Orjinalden alıntı: galdor

Evet hepsi çalışıyo şu an, gerçi 30 dan fazla yüklediğim için hepsini oynaymadım daha :P

Tamam o zaman belki anlattıgımdan anlamamış olabilirsin anlatma kabiliyetim biraz zayıfda

• @Ermeydan hocam güncelleme yaptım işte ama gerek atıo işte bi tek kendine belki msjlardandır dun sıfırladım bişy yok bakalım bi daha yapıcakmı yapmassa msj fazla tutmicam telde bi daha kasma yapabilio öle dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

@Ermeydan hocam güncelleme yaptım işte ama gerek atıo işte bi tek kendine belki msjlardandır dun sıfırladım bişy yok bakalım bi daha yapıcakmı yapmassa msj fazla tutmicam telde bi daha kasma yapabilio öle dimi?

Msj dolmasından kaynaklanan bir şey değil. Ben az önce telefonun kendi belliğini bayagı bir doldurdum Bir yavaslama falan olmadı. Cihazını tekrar güncelle bence bu sorunlardan kurtulursun. Burada da öyle diyor.

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/troubleshootingsupport?cc=tr&lc=tr

• arkdaşlar size bişi sorucam herhlde k850 siyah yeşil olanı türkiyede yok hep siyah mavi var sizdekiler hangi renkleri var bende yeşil olanı var da dikkatimi hiç kimsede yok çünkü??
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.