Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bansheennfs

k850i kullananlara bir sorum olacak forumun tamamını okuma fırsatı bulamadım şimdi sipariş verdim aleti yarın öğlen elimde olacak yüksek ihtimalle şeyi sorucam, geldiğinde hiç bişey yüklemden önce bir update falan yapayım mı? javasıdır, özellikleridir birşeyi güncellendiyse ilk başta onu kurayım mı? bazen de her updatei çekmek iyi olmuyor, eski sürümleri fln daha iyi oluyor bir el atarsanız sevinirim.

Navigasyon(yön) tuşlarıyla önce yazılım sürümüne bakın. Bu şekilde; sağ * sol sol * sol * > Servis Bilgileri > Yazılım Bilgisi
    R1FA035 son sürümdür...
  • arkadaslar ben telefonu bugun aldım ve hiçbirsey bilmiyordum burdan öğrendiklerim kadarı ile update ettim
    yazılım:R1FA035
    ANA EKRAN:200712121
    KAMERA GECERLİ SÜRÜM:3,7

oldu bunlar iyimi?ve resim kalitesini tam saglayamıyorum sürümle alakalımı yoksa bendemi sorun var.tesekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otolord

arkadaslar ben telefonu bugun aldım ve hiçbirsey bilmiyordum burdan öğrendiklerim kadarı ile update ettim

oldu bunlar iyimi?ve resim kalitesini tam saglayamıyorum sürümle alakalımı yoksa bendemi sorun var.tesekkür ederim.

Hayırlı olsun. Fotoğraf kalitesinden telefonu yeni alanlar genelde şikayetçi ama zamanla alışılıyor. Zamanla alışacaksınız, daha iyi fotoğraf çekeceksiniz. Şüpheniz olmasın..
  • Arkadaşlar K850i çıktığından beri kaç yazılımı var? Yanılmıyorsam en iyi ve son yazılım " R1FA035 " bu kaçıncı 2. mi, 3. mü?

Wotanserver'a baktım K850i ile ilgili bir yazılım bulamadım açıkçası tuhafıma gitti.

http://www.wotanserver.com/en/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 9 Ekim 2008; 17:03:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar K850i çıktığından beri kaç yazılımı var? Yanılmıyorsam en iyi ve son yazılım " R1FA035 " bu kaçıncı 2. mi, 3. mü?

Wotanserver'a baktım K850i ile ilgili bir yazılım bulamadım açıkçası tuhafıma gitti.

http://www.wotanserver.com/en/

Hayır R1FA035 ile 6 olmuş.http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=157121&start=0

• Kendim sordum, kendim yanıtladım gibi olacak ama doğrusu şu imiş :

Sony Ericsson K850i Bellenim Dizelgesi (Firmware List)

1) R1CA029 – İlk Yayım ( First Release )
    2) R1CA037 (SEUS – 03 Aralık 2007)
    3) R1DA038 (SEUS – 21 Aralık 2007)
    4) R1DA039 (SEUS – 21 Aralık 2007)
    5) R1EA031 (SEUS – 21 Şubat 2008)
    6) R1EA037 (SEUS – 12 Nisan 2008)
    7) R1FA035 (SEUS – 18 Haziran 2008)

SEUS – Sony Ericsson Güncelleme Hizmeti (Sony Ericsson Update Service)

Bilgi Kaynağım: http://en.wikipedia.org/wiki/K850

21 Aralık 2007'nin ne özelliği varsa o gün iki tane birden çıkartmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 9 Ekim 2008; 23:53:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

arkadaslar ben telefonu bugun aldım ve hiçbirsey bilmiyordum burdan öğrendiklerim kadarı ile update ettim

Hayırlı olsun. Fotoğraf kalitesinden telefonu yeni alanlar genelde şikayetçi ama zamanla alışılıyor. Zamanla alışacaksınız, daha iyi fotoğraf çekeceksiniz. Şüpheniz olmasın..

tesekkür ederim umarım alısırım.biraz bulanık çekiyorum galiba özelliklerini tam kullanmayı öğrenemedim ondandır.
    birde gece yakın çekimlerde alacakaranlık dikey ve flaş acık uzak çekimlerde ise alacakaranlık yatay mı kullanıyoruz?
    şimdiden sağolun arkadaslar.

• ya delircem update etmek için dosya indirdim adobe flash player 8 veya sonrası kur dedi gittim kurdum adobe'un sitesinden, hala kurmamış sanıyor kendini update edemiyorum telefonu. ayrıca pc suite e tıklıyorum açılmıyor program deli olacam ne oluyor imdat!
  • Telefonu alalı bir ayı geçti. Yazılım güncel. Bazı jawa programları tele kurdum. Sonra baktım menü açılışı falan yavaşlamış. Forumda ayarları sıfırlayınca hafıza kartını görmüyor diye okuduğumdan tel kendine gelsin diye SEUS ile yazılımı yeniden güncelledim. Her şey ilk günkü gibi oldu. Menüler hızlandı. Artık oyun falan kurmadım. Sadece denenmiş porlardan bir kaç tane kurdum. Sonra alarm çalma süresinin çok kısaldığını farkettim. Tabi tepem attı. Yeniden yazılım atmak yerine menüden ''ayarlar/fabrika ayarları/genel/ayarları sıfırla'' seçeneğinden ayarları sıfırlattım. Tel düzeldi alarm süresi normale döndü. Bu arada; kartı görmeye devam ediyor, ve rehber yerinde. Diğer ayarlar sıfırlanmış.

Anlaşılan k850i ye program atmak riskli iş. Artık teli orjinal haliyle sadece ayarları yaparak kullanıyorum. Tema bile değiştirmiyorum. Bilginize...
  • quote:

ya delircem update etmek için dosya indirdim adobe flash player 8 veya sonrası kur dedi gittim kurdum adobe'un sitesinden, hala kurmamış sanıyor kendini update edemiyorum telefonu. ayrıca pc suite e tıklıyorum açılmıyor program deli olacam ne oluyor imdat!

adobe flash player bu bazne kurulmayabiliyor tekrar kurmayı dene. Birde pc suite çalışıyor ama update service vista 64 te çalışmıyor hiç açılmıyor. Tekrar söylüyorum vista 64 te pc suite çalışıyor ama Update service çalışmıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: eroglu05

Telefonu alalı bir ayı geçti. Yazılım güncel. Bazı jawa programları tele kurdum. Sonra baktım menü açılışı falan yavaşlamış. Forumda ayarları sıfırlayınca hafıza kartını görmüyor diye okuduğumdan tel kendine gelsin diye SEUS ile yazılımı yeniden güncelledim. Her şey ilk günkü gibi oldu. Menüler hızlandı. Artık oyun falan kurmadım. Sadece denenmiş porlardan bir kaç tane kurdum. Sonra alarm çalma süresinin çok kısaldığını farkettim. Tabi tepem attı. Yeniden yazılım atmak yerine menüden ''ayarlar/fabrika ayarları/genel/ayarları sıfırla'' seçeneğinden ayarları sıfırlattım. Tel düzeldi alarm süresi normale döndü. Bu arada; kartı görmeye devam ediyor, ve rehber yerinde. Diğer ayarlar sıfırlanmış.

Anlaşılan k850i ye program atmak riskli iş. Artık teli orjinal haliyle sadece ayarları yaparak kullanıyorum. Tema bile değiştirmiyorum. Bilginize...

Gecen ben temayı değiştirdim bi walkman teması yaptım aradan fazla gecmedi kendini resetledi. Bende değiştirdim telefondaki mevcut temalardan birini seçtim yine telefonun içendeki bir resimi duvar kagıdı yaptım. Sonra bi daha resetlemedi. Oyunlar sorun çıkartmıyor. BEnde 20 tane falan oyun mevcut.Neyse ben tema mema pek takmıyorum. suna cam driver atalım yeter.

• quote:

ya delircem update etmek için dosya indirdim adobe flash player 8 veya sonrası kur dedi gittim kurdum adobe'un sitesinden, hala kurmamış sanıyor kendini update edemiyorum telefonu. ayrıca pc suite e tıklıyorum açılmıyor program deli olacam ne oluyor imdat!

Arkadaşım sistemle ilgili bir problem, aynı sorun benimde başıma gelmişti çözümü: masaüstündeki update service programına sağ tıkla ve uyumluluktan görsel temaları devre dışı bırak seçeneğini işaretleyip uygula ve programı başlat. sorun çözülecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

Kendim sordum, kendim yanıtladım gibi olacak ama doğrusu şu imiş :

Sony Ericsson K850i Bellenim Dizelgesi (Firmware List)

1) R1CA029 – İlk Yayım ( First Release )
    2) R1CA037 (SEUS – 03 Aralık 2007)
    3) R1DA038 (SEUS – 21 Aralık 2007)
    4) R1DA039 (SEUS – 21 Aralık 2007)
    5) R1EA031 (SEUS – 21 Şubat 2008)
    6) R1EA037 (SEUS – 12 Nisan 2008)
    7) R1FA035 (SEUS – 18 Haziran 2008)

SEUS – Sony Ericsson Güncelleme Hizmeti (Sony Ericsson Update Service)

Bilgi Kaynağım: http://en.wikipedia.org/wiki/K850

21 Aralık 2007'nin ne özelliği varsa o gün iki tane birden çıkartmışlar.

hayır dikkat edersen önce ben yanıtladım

• Arkadaslar tkerardan sifir cihazim geldi genpada fiks yesil siyah olan,serisi yeni uretim aldim iskence testi gibi race driver grid yukledim ve calistirdim muazzam fps yok ama su an takilma yapmyor kamerayla cekim yaparsam sizlere resimleri yukliyecegim ama en dikkatimi ceken sesi anormal yuksek cikiyor buzzerini patlatir rahatlikla bu hosuma gitti sennheiser cx400 le ne randiman verecek electroni music testinden sonra anliacagiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: perperek

Arkadaslar tkerardan sifir cihazim geldi genpada fiks yesil siyah olan,serisi yeni uretim aldim iskence testi gibi race driver grid yukledim ve calistirdim muazzam fps yok ama su an takilma yapmyor kamerayla cekim yaparsam sizlere resimleri yukliyecegim ama en dikkatimi ceken sesi anormal yuksek cikiyor buzzerini patlatir rahatlikla bu hosuma gitti sennheiser cx400 le ne randiman verecek electroni music testinden sonra anliacagiz.

sennheiser testide korkunc iyi evet gzel gumbur gumbur derin seslerin ve tiz vurusla okeydir.
  • arkadaslar ben telefonu yeni aldım biraz kurcalarken telefon kendi kendine kapandı açıldı ilk defa oluyor neden böyle birsey yaptı?kafayı yiyeceğim ya bundan önce k770i vardı o hiç yapmazdı böyle seyler :S ayrıca dokunmatik dokunmatik tusların altındakı tuslara sert basıldğı zaman ekranın alt tarafı hafif dalgalanıyor bunlar ne böyle lütfen bi cevap verin niye böyle :S:S:S
  • Vuvvv Süper XD
  • quote:

arkadaslar ben telefonu yeni aldım biraz kurcalarken telefon kendi kendine kapandı açıldı ilk defa oluyor neden böyle birsey yaptı?kafayı yiyeceğim ya bundan önce k770i vardı o hiç yapmazdı böyle seyler :S ayrıca dokunmatik dokunmatik tusların altındakı tuslara sert basıldğı zaman ekranın alt tarafı hafif dalgalanıyor bunlar ne böyle lütfen bi cevap verin niye böyle :S:S:S

Her Lcd ekranda öyle olur. Eger Lcd monitörün varsa bastır ekrana oda öyle olur. Veya laptop un varsa onun ekranına bastır yine aynı şey olacaktır.

Reset ise benim basıma kullandıgım temadan dolayı geldi. Sonra temayı değiştirdim reset atmadı.

quote:

Orjinalden alıntı: entrika888

Vuvvv Süper XD

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

arkadaslar ben telefonu yeni aldım biraz kurcalarken telefon kendi kendine kapandı açıldı ilk defa oluyor neden böyle birsey yaptı?kafayı yiyeceğim ya bundan önce k770i vardı o hiç yapmazdı böyle seyler :S ayrıca dokunmatik dokunmatik tusların altındakı tuslara sert basıldğı zaman ekranın alt tarafı hafif dalgalanıyor bunlar ne böyle lütfen bi cevap verin niye böyle :S:S:S

Her Lcd ekranda öyle olur. Eger Lcd monitörün varsa bastır ekrana oda öyle olur. Veya laptop un varsa onun ekranına bastır yine aynı şey olacaktır.

Reset ise benim basıma kullandıgım temadan dolayı geldi. Sonra temayı değiştirdim reset atmadı.

quote:

Orjinalden alıntı: entrika888

Vuvvv Süper XD

arkadasım tesekkür ederim cevapladığın için bende telefonu tekrar güncelledim şimdilik sorun yok, ayıp olmazsa kafama takılan birseyi daha soracağım cevaplarsan çok memnun olurum;bu dokunmatik tuslar bazen hemen alırken bazen almıyor 2 defa basman gerekiyor bu normal bi durummudur?şimdiden çok tesekkür ederim

birde entrika süper olan ne anlamadım?

• quote:

Orjinalden alıntı: deeja

Arkadaşlar benim telefonun yazılımı R1EA031 35 güncellemesi yapmak istiyorum fakat bi sorun cıkmasından endişe ediyorum güncellemeden sonra veya güncelleme sırasında bir sorun olma ihtimali varmı ? Telefonun dışarıya ve kulaklığa verdiği ses beni pek tatmin etmedi k750i daha iyi ses veriyodu bu sadece bendemi böyle acaba yoksa sizdede böyle bi sorun varmı ?

arkadaşım bende aldığımın 2. gunu hemen guncelledım herhangı bır sorun cıkmadı cıkacağınıda sanmıyorum ses konusuna gelınce evet dış ses bıraz az ama kulaklık tatmın edıcı tabi walkmanlar gıbı değıl kulaklığı değıştırısen şu ıc kulaklı olanlar onlarda bass lar daha net gelıyor ben w700 un kulaklığını kullanıyorum gayet ıyı buara dınlersen de favorı şarkım

armin van buuren- in and out of love ( richard durand remix)

son fw R1FA035

• quote:

Orjinalden alıntı: se_runtome

quote:

Orjinalden alıntı: deeja

Arkadaşlar benim telefonun yazılımı R1EA031 35 güncellemesi yapmak istiyorum fakat bi sorun cıkmasından endişe ediyorum güncellemeden sonra veya güncelleme sırasında bir sorun olma ihtimali varmı ? Telefonun dışarıya ve kulaklığa verdiği ses beni pek tatmin etmedi k750i daha iyi ses veriyodu bu sadece bendemi böyle acaba yoksa sizdede böyle bi sorun varmı ?

arkadaşım bende aldığımın 2. gunu hemen guncelledım herhangı bır sorun cıkmadı cıkacağınıda sanmıyorum ses konusuna gelınce evet dış ses bıraz az ama kulaklık tatmın edıcı tabi walkmanlar gıbı değıl kulaklığı değıştırısen şu ıc kulaklı olanlar onlarda bass lar daha net gelıyor ben w700 un kulaklığını kullanıyorum gayet ıyı buara dınlersen de favorı şarkım

armin van buuren- in and out of love ( richard durand remix)

son fw R1FA035

ASOT trance vocal edition sezon kapanirken cikardi onu komple yukle hosuna gider o zaman

• 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.