Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: otolord

arkadasım tesekkür ederim cevapladığın için bende telefonu tekrar güncelledim şimdilik sorun yok, ayıp olmazsa kafama takılan birseyi daha soracağım cevaplarsan çok memnun olurum;bu dokunmatik tuslar bazen hemen alırken bazen almıyor 2 defa basman gerekiyor bu normal bi durummudur?şimdiden çok tesekkür ederim

birde entrika süper olan ne anlamadım?

Rica ederim. Evet dokunmatik tuşlar bazen ilk basışta almıyor. Dokunmatik tuşlara usulca basmayı dene her seferinde alacaktır. Tabiki hepimiz acele ediyoruz o yüzden ikinci üçüncü defa basmak zorunda kalıyoruz.

• Ya arkadaşlar sayfaların hepini okuyamadım maalesef. Bir derdim var:) Telefon alacağım ama bu ikisi hakkında karar veremedim. K850 ve Samsung U900. Bu iki telefonu kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeja

Arkadaşlar benim telefonun yazılımı R1EA031 35 güncellemesi yapmak istiyorum fakat bi sorun cıkmasından endişe ediyorum güncellemeden sonra veya güncelleme sırasında bir sorun olma ihtimali varmı ? Telefonun dışarıya ve kulaklığa verdiği ses beni pek tatmin etmedi k750i daha iyi ses veriyodu bu sadece bendemi böyle acaba yoksa sizdede böyle bi sorun varmı ?

update sırasında elektrik gitmedikten sonra hiçbir sorun olmaz rahat ol...
    ayrıca cihazın dışarıya verdiği ses çok net ve oldukça da yüksek, yani K750i (modsuz) bu konuda K850i ile asla yarışamaz. ancak iş kulaklıklardan alınan seslere geldiğinde durum tam tersi oluyor, K850i bu konuda sınıfta kalıyor. K750i ile kulaklıkta çok daha yüksek ve kaliteli ses alınabiliyor.
    K850i'nin bu eksiğini çıkarılan hiçbir yazılım kapatamadı, tek çözüm acoustic...

quote:

Orjinalden alıntı: se_runtome

ses konusuna gelınce evet dış ses bıraz az ama kulaklık tatmın edıcı tabi walkmanlar gıbı değıl kulaklığı değıştırısen şu ıc kulaklı olanlar onlarda bass lar daha net gelıyor ben w700 un kulaklığını kullanıyorum gayet ıyı

dostum tam tersi olmasın sakın
    dışarıya verdiği ses mono bir hoparlöre göre oldukça yüksek ve çok da kaliteli.
    kulaklıkta ise direk vasatları oynuyor. istediğin kulaklığı tak yine yalan, ben eski telim olan W800i'den (modsuz) aldığım kaliteyi bir türlü alamıyorum. bu cihaza acoustic şart...

quote:

Orjinalden alıntı: garaser

Ya arkadaşlar sayfaların hepini okuyamadım maalesef. Bir derdim var:) Telefon alacağım ama bu ikisi hakkında karar veremedim. K850 ve Samsung U900. Bu iki telefonu kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

"U900 Soul" sadece tipik Samsung inceliğine sahip (12.9 mm.)
    "K850i" ise, Accelerometer sensorü (auto-rotate) ve xenon flashı ile önplana çıkıyor...

ayrıca bu iki cihazın; kamera çözünürlüğünden video kaydına, hatta ekran boyutuna ve ekran çözünürlüğüne kadar birçok özelliği aynı...

• Orjinalden alıntı: _extreme_

[

ses konusuna gelınce evet dış ses bıraz az ama kulaklık tatmın edıcı tabi walkmanlar gıbı değıl kulaklığı değıştırısen şu ıc kulaklı olanlar onlarda bass lar daha net gelıyor ben w700 un kulaklığını kullanıyorum gayet ıyı

dostum tam tersi olmasın sakın
    dışarıya verdiği ses mono bir hoparlöre göre oldukça yüksek ve çok da kaliteli.
    kulaklıkta ise direk vasatları oynuyor. istediğin kulaklığı tak yine yalan, ben eski telim olan W800i'den (modsuz) aldığım kaliteyi bir türlü alamıyorum. bu cihaza acoustic şart...

ınan bende telefon sırt üstü duruken hoparlör altta oladuğu ıcın ses cok cıkmıyor 7, ve skızde bıle ama yoksa sesı gayet net berrak ona dıyeceğım yok kulaklık konusundada cokdeneyım ondan ama orta anlamında dedım

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Orjinalden alıntı: otolord

arkadasım tesekkür ederim cevapladığın için bende telefonu tekrar güncelledim şimdilik sorun yok, ayıp olmazsa kafama takılan birseyi daha soracağım cevaplarsan çok memnun olurum;bu dokunmatik tuslar bazen hemen alırken bazen almıyor 2 defa basman gerekiyor bu normal bi durummudur?şimdiden çok tesekkür ederim

birde entrika süper olan ne anlamadım?

Rica ederim. Evet dokunmatik tuşlar bazen ilk basışta almıyor. Dokunmatik tuşlara usulca basmayı dene her seferinde alacaktır. Tabiki hepimiz acele ediyoruz o yüzden ikinci üçüncü defa basmak zorunda kalıyoruz.

evet çok yavaş basmak gerekiyor galıba bende cok acele ediyorum normal tuslara alıştiğim içim umarım ilerde bozulmaz devamlı yavas basınca alır, tesekkür ederim telefona her gecen gün alışıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: deeja

Arkadaşlar bu arada yeni farkettim 9 ve # tşları yanındaki otomatik çekim ve flash şekilleri telefonu kullanrken belli olmuyor 3 ve 6 tuşunun yanındakiler belli oluyor. bunun sebebi nedir kamerayı kullanırken içerdeki mavi ışık yandığında belli oluyolar sadece sizdede böylemi :S

Aslında 4ününde yanıdakiler yanmıyor. 3 ve 6 nın yakınıda ışıklar fazla ondan öyle görünüyor. Onlar kamera aktif olunca yanıyor diğerleri yanmıyor. YA işte ona göre düzenlemişler. Bayagı bir karışık yazdım.
  • Çok şık bir tasarımı var.Of telefon alıcam ama kararsız kaldım aklımda 3 telefon vardı bunu görünce 4 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moja -- 12 Ekim 2008; 11:06:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Moja

Çok şık bir tasarımı var.Of telefon alıcam ama kararsız kaldım...
    aklımda 3 telefon vardı bunu görünce 4 oldu

diğer 3 modeli ve bir telden beklentilerini yazarsan yardımcı olmaya çalışırız...
  • Arkadaşlar bugünlerde telefonum kendi kendine kapanıyor. Sanırım pilden kaynaklanıyor, pil kapağında veya pilin üstüne denk gelen kısma br darbe geldiğinde telefon kapanıyor. Bazen şarj cihazı veya kulaklık takarken de aynı şey oluyor Pilin altına kağıt sıkıştırıp idare etmeye çalışıyorum şimdilik. Böyle bir sorun yaşayan var mı benden başka?
  • Arkadaslar bana 2-3gun once gelen yeni serivsten gonderilen yeni K850i cx400 sennheiser ile korkunc caliyor,k750i de var onunlada denedim k750i vek800i ilede denedim ikiside sonuk kaldi ama 3.ye yeni cihaz geliyor ve bu seferki gercekten cok baskin seste.
  • arkadaşlar bnm k850i her gün müzik dinlerken bir defa reset atıyo her gün aynı saatlerde takip ediyorum bir defa reset atmakta nedeni ne olabilir???? cvplarınız için şimdiden tşkler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: perperek

Arkadaslar bana 2-3gun once gelen yeni serivsten gonderilen yeni K850i cx400 sennheiser ile korkunc caliyor,k750i de var onunlada denedim k750i vek800i ilede denedim ikiside sonuk kaldi ama 3.ye yeni cihaz geliyor ve bu seferki gercekten cok baskin seste.

Önceki K850 lerden demi daha iyi ses veriyor.

quote:

Orjinalden alıntı: HaKaNaSNa_BjK

arkadaşlar bnm k850i her gün müzik dinlerken bir defa reset atıyo her gün aynı saatlerde takip ediyorum bir defa reset atmakta nedeni ne olabilir???? cvplarınız için şimdiden tşkler..

Gecen biraz kastıran bir tema koymusştum video dinlerken reset atmıştı. Sonra değiştirdim temayı bir daha reset atmadı.

• Ermeydan bişy sorcan dostm sana ya böle map tarzı bi uygulama varmık850i ye göre nokia maps tarzı
  • ya arkadaşlar daha 1,5 ay oldu ama bu yes no tuşlarının uclarından acılma oldu kelleşmeyebaşladı bır garıplık yok mu sızce???
  • quote:

ya arkadaşlar daha 1,5 ay oldu ama bu yes no tuşlarının uclarından acılma oldu kelleşmeyebaşladı bır garıplık yok mu sızce???

Ben 5 ay önce aldım(2 gün sonra tam 5 ay olacak). Bende de yes no tuşlarının köşelerinden soyulma başladı..
  • bnde çok korkuyorum o durumdan ya öle bişy olursa direk servise
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

Ermeydan bişy sorcan dostm sana ya böle map tarzı bi uygulama varmık850i ye göre nokia maps tarzı

google maps var ama gps'e bakıyormu bilmiorum çalışmak için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

ya arkadaşlar daha 1,5 ay oldu ama bu yes no tuşlarının uclarından acılma oldu kelleşmeyebaşladı bır garıplık yok mu sızce???

Ben 5 ay önce aldım(2 gün sonra tam 5 ay olacak). Bende de yes no tuşlarının köşelerinden soyulma başladı..

@pohuman bendede durum aynı yaklaşık benim telefonumda seninki kadar bendede soyulmalar var hatta 1 - 1,5 aydır var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

Ermeydan bişy sorcan dostm sana ya böle map tarzı bi uygulama varmık850i ye göre nokia maps tarzı

google maps var ama gps'e bakıyormu bilmiorum çalışmak için.

nerden bulurum onu guru
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Orjinalden alıntı: perperek

Arkadaslar bana 2-3gun once gelen yeni serivsten gonderilen yeni K850i cx400 sennheiser ile korkunc caliyor,k750i de var onunlada denedim k750i vek800i ilede denedim ikiside sonuk kaldi ama 3.ye yeni cihaz geliyor ve bu seferki gercekten cok baskin seste.

Önceki K850 lerden demi daha iyi ses veriyor.

quote:

Orjinalden alıntı: HaKaNaSNa_BjK

arkadaşlar bnm k850i her gün müzik dinlerken bir defa reset atıyo her gün aynı saatlerde takip ediyorum bir defa reset atmakta nedeni ne olabilir???? cvplarınız için şimdiden tşkler..

evet onceki 3. k850i dende ilginctir daha iyi ses veriyor gerek buzeri gerekte kulakliga verdigi sesi. en son bana gelen siyah yesildir-gecen aylarda yurtdisindan quicksilver gelmisti fakat o bende degil o yuzden kiyas yapamiyacagim.Su an icin ekreni mavi olanlara gore daha parlak bunu rahat soyleyebilrim en kisik olan seviyede gunduz gunesinde rahat goruyorum.

Gecen biraz kastıran bir tema koymusştum video dinlerken reset atmıştı. Sonra değiştirdim temayı bir daha reset atmadı.

• 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.