Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wertyu361

arkdaşlar size bişi sorucam herhlde k850 siyah yeşil olanı türkiyede yok hep siyah mavi var sizdekiler hangi renkleri var bende yeşil olanı var da dikkatimi hiç kimsede yok çünkü??

Bende mavi var.
    Türkiye ye ilk olarak ve sadece mavisi gelmişti. Yeşili ise bayagı bir sonra Türkiye ye geldi o yüzden az görüyorsun
  • yaw arkadaşlar benim telefonda pixel sorunu cıktı bi nokta simsiyah oldu ısıkta yok ölü pixel oldu sanırım sizce servise vereyimmi yoksa öle kalsınmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

@Ermeydan hocam güncelleme yaptım işte ama gerek atıo işte bi tek kendine belki msjlardandır dun sıfırladım bişy yok bakalım bi daha yapıcakmı yapmassa msj fazla tutmicam telde bi daha kasma yapabilio öle dimi?

Msj dolmasından kaynaklanan bir şey değil. Ben az önce telefonun kendi belliğini bayagı bir doldurdum Bir yavaslama falan olmadı. Cihazını tekrar güncelle bence bu sorunlardan kurtulursun. Burada da öyle diyor.

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/troubleshootingsupport?cc=tr&lc=tr

saol @Ermeydan yapıcam ewe gdince dostum cid 53 olma drumu ne olur acaba ya:S

• ARK ya bnm k850 ufak yardıma ihtiyacım hafıza kartına yükledigim oyunları uygulumalrı şimdi silemiyorum işlem başrısız diohafıza kartından sildim ama hala silinmiyo napmam lazım kafayı yicem azz bi türlü silemiyorum lütfen bi an önce yardım edinnn helppppp
  • quote:

Orjinalden alıntı: rakı buzu

yaw arkadaşlar benim telefonda pixel sorunu cıktı bi nokta simsiyah oldu ısıkta yok ölü pixel oldu sanırım sizce servise vereyimmi yoksa öle kalsınmı

Gönder desem telefon 1,5 ay gider. Onu göze alırsan gönder.

quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

Zaten K850 için bir şey yapılamıyor. Yada parayla bir kablo mu alıyormuşsun neymiş onunla yapabilirmişsin. tolyo ile SE_guru arkadaşlar böyle akustik cam driver attılar telefonlarına. Ama ben tam olarak nasıl yapıldıgını nerden alındıgını bilmiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: wertyu361

ARK ya bnm k850 ufak yardıma ihtiyacım hafıza kartına yükledigim oyunları uygulumalrı şimdi silemiyorum işlem başrısız diohafıza kartından sildim ama hala silinmiyo napmam lazım kafayı yicem azz bi türlü silemiyorum lütfen bi an önce yardım edinnn helppppp

Telefonu bilgisayara bagla bilgisayardan silmeyi dene.

• quote:

tirannosaurus

K850i de cid53 olma durumu yok şimdilik. SEUS taki yazılım cid52.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

K850i de cid53 olma durumu yok şimdilik. SEUS taki yazılım cid52.

Evet K850 cid 53 olmuyor galiba
    Telefonda öyle birşey yazmıyor.

Bu arada şu podcast klasörleri ne işe yarıyor biliyor musunuz?
  • Arkadaşlarwww.k850i.eu siteside çok güzel haberler var; ancak yabancı dile tam çeviremiyorum.Özellile R1FA035 diye yeni bir versiyonu çıkmış.Ayrıca modlamayı bile başarmışlar; ancak yabancı dili iyi olanlar yardım ederse hepimiz faydalanabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkacmaz

Arkadaşlarwww.k850i.eu siteside çok güzel haberler var; ancak yabancı dile tam çeviremiyorum.Özellile R1FA035 diye yeni bir versiyonu çıkmış.Ayrıca modlamayı bile başarmışlar; ancak yabancı dili iyi olanlar yardım ederse hepimiz faydalanabiliriz.

bütün modlamayı bizde başarıyoruz ufs kablosu ile tabiki bu kablo telefoncularda mevcut normal usb kablosu ile henüz olmuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Arkadaşlarwww.k850i.eu siteside çok güzel haberler var; ancak yabancı dile tam çeviremiyorum.Özellile R1FA035 diye yeni bir versiyonu çıkmış.Ayrıca modlamayı bile başarmışlar; ancak yabancı dili iyi olanlar yardım ederse hepimiz faydalanabiliriz.

bütün modlamayı bizde başarıyoruz ufs kablosu ile tabiki bu kablo telefoncularda mevcut normal usb kablosu ile henüz olmuyor

Peki ufs kablosuyla nasıl oluyor o konuda TR kaynak var mı? veya anlatabilir misiniz? ve ne kadardır bu ufs kablo?

• quote:

İstersen şu konuyu bir incele

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=26097823

• quote:

Orjinalden alıntı: deeja

Arkadaşlar bu telefonun hafiza kartı için bir kart okuyucu varmı ve nerede bulabilirim kutu içeriğinde yoktu da pc den müzik atmak istiyorum usb ile urasmak istemiyorum

piyasadan sandisk yada sony memory stick micro(M2) kart alırsan içinden çıkıyor.Ben MicroSD almanı tavsiye ederim hem kart okuyucusu mevcut hem ucuz ve aynı hızlarda.
  • quote:

Arkadaşlar bu telefonun hafiza kartı için bir kart okuyucu varmı ve nerede bulabilirim kutu içeriğinde yoktu da pc den müzik atmak istiyorum usb ile urasmak istemiyorum

SonyEricsson W910i'nin kutu içeriğinden çıkan kart okuyucusu işini görecektir. ancak bu kart okuyucusunu piyasada bulman oldukça zor ama telefonculardan rica edersen, W910i'nin kutusundan alıp sana verebilirler...

Sony Ericsson USB 2.0 M2 card reader

ayrıca aşağıdaki verdiğim linkte de istediğin kart okuyucuyu bulabilirsin...
    http://forum.donanimhaber.com/m_24402724/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

İstersen şu konuyu bir incele

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=26097823

Teşekkürler SE_GuRu.

• arkadaşlar ben telefonu hepsiburadadan yeni aldım.madeın china yazıyo yani çin malı herhalde.ımeı numarasını sorguladım kayıtlı nasıl oluyo.sizinkilerdemi öyle yani çin malı:::???

• quote:

Orjinalden alıntı: metehan doğan

arkadaşlar ben telefonu hepsiburadadan yeni aldım.madeın china yazıyo yani çin malı herhalde.ımeı numarasını sorguladım kayıtlı nasıl oluyo.sizinkilerdemi öyle yani çin malı:::???

HErkeste yazar çünkü orada üretiliyor. otomotiv, bilgisayar ,telefon vs çogu şirket üretimini çinde yapıyor. Çünkü orada aylık 30-40-50 dolara çalışacak işçi var. 100-150 dolara çalışacak mühendis var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 6 Ekim 2008; 22:42:10 >
  • quote:

bu arada ben bu kamera ayarlarını bir türlü tutturamadım yapamadım resim çekiyorum kapkaranlık cıkıyo hiçbişey gözükmüyo ayarlarını yapmıs olan biri yazabilirmi :( bazende fotograf modlarını değiştirmek istediğimde i şareti çıkıyo ve su anda kullanılamaz yazıyo bi türlü çözemedim bi yardım ederseniz çok makbule geçer

Otomatik modda bütün ayarları kullanabilirsiniz ama diğer modlarda ayarlar kısıtlı..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

bu arada ben bu kamera ayarlarını bir türlü tutturamadım yapamadım resim çekiyorum kapkaranlık cıkıyo hiçbişey gözükmüyo ayarlarını yapmıs olan biri yazabilirmi :( bazende fotograf modlarını değiştirmek istediğimde i şareti çıkıyo ve su anda kullanılamaz yazıyo bi türlü çözemedim bi yardım ederseniz çok makbule geçer

Otomatik modda bütün ayarları kullanabilirsiniz ama diğer modlarda ayarlar kısıtlı..

Otomatik modda da denedim gene aynı bi türlü tam performans alamadım telefondan kamera kısmında sinir oldum

Ayrıca şuan PC Suite programını yükledim pc ye ama tıklıorum çalışmıyo :S Kutu içeriğinden çıkan cd den yükledim olmadı SE sitesinden de yükledim gene olmadı bi garipliktir gidiyo hadi hayırlısı

flash ve macro media suruunu degistir calisir

• elini ve parmakların foto cekerken hiç koyma yanlardan tut öle çek
  • k850i kullananlara bir sorum olacak forumun tamamını okuma fırsatı bulamadım şimdi sipariş verdim aleti yarın öğlen elimde olacak yüksek ihtimalle şeyi sorucam, geldiğinde hiç bişey yüklemden önce bir update falan yapayım mı? javasıdır, özellikleridir birşeyi güncellendiyse ilk başta onu kurayım mı? bazen de her updatei çekmek iyi olmuyor, eski sürümleri fln daha iyi oluyor bir el atarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.