Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede aynısı olmustuu anlayana kadar söwmüstüm.parmaklarına dikkat et fot.cekerken flasa yakın tutsan bile kapkaranlık cıkıoo.
  • Bence al hatta kaçırma derim...
  • ben k850 almak istiyorum acaba en ucuz fiyat hangi alışveriş sitesinden var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Orjinalden alıntı: se_runtome

yeri değil ama justamp kapatılmış nedenını bılen varmı?

ben açıyorum senin makine de bir problem olmasınn ????

yanı hem evde hemde iş yerinde baktım diyarbakır bılmemne mahkemesi tarafından yasaklandı dıyordu bugunde sayfa acmıyor bılemedım
  • http://www.hepsiburada.com/neotech-w810-audio-adaptor/productDetails.aspx?categoryid=375758&productid=telau3mmnkaw810#tablnk

bu linkete görülen adaptörü ankara da nerden alabilirim? veya farklı bir internet sitesi???
  • arkadaşlar bu k850i de k810 gibi cam driver yada ses yükseltme programı felan yokmu
  • quote:

sskun

arkadaşlar bu k850i de k810 gibi cam driver yada ses yükseltme programı felan yokmu

var ama destekleyen program daha çıkmadı. biraz daha beklememiz gerekiyo yakında inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

sskun

arkadaşlar bu k850i de k810 gibi cam driver yada ses yükseltme programı felan yokmu

var ama destekleyen program daha çıkmadı. biraz daha beklememiz gerekiyo yakında inşallah...

onlar kesinliğkle olacaktır eminim w700-w800-k750-w810(e398 hop+dahili anten)-w580-k790 lık geçmişimde hep oldu illaki olacak ama bahanem kesinleşmeden almamak aslında param yokvitrinlere sarkıyorum gördüğüm yerde

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

sskun

bekleriz kardeş yeter ki çıksın hayırlısıyla
  • koskoca Dünya devi SONY'nin internet sitesine girdim, "anasayfa"daki ekran...

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

bu fotoğrafı N82 & N95 başlıklarına bi atıcaksın, Nokia'cılar çıldırıcak..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 29 Ekim 2008; 2:27:51 >

• arkadaşlar bi akrabamda bu telefondan var ...dün gel telefonları deyişelim farklılık olsun dedi ben kabul etmedim ..

cihazın aslında kaba duruşu engelledi beni ,bildigim kadarıyla yüksek formatta film de oynatmıyor(vga)ses kalitesi de aman aman deyil hani ,ama bataryasının 5 gün gittigini söyledi bu dogrumudur,kamerası g600 den daha iyi bunu biliyorum peki saglamlıgı nasıl ,onunki(akrabamın cihazı) çok temizdi hiç düşürdünmü dedim yok dedi peki düşürsek hayatı kayarmı sizce, kasa çok parlak ve zayıf geldi bana .......ne dersiniz g600 den k850 ye geçmelimiyim
    ikinci SE kabusu yaşamak istemiyorum ama kamera ve batarya olayı kafamı karıştırıyor........
  • arkadaşlar bir şey sorcam bir başka se telefondan flaş menu aldığımızda aynı onundakı gıbı menu cıkıyor mu mesala w910 dan yada c702 den
  • quote:

_extreme_

koskoca Dünya devi SONY'nin internet sitesine girdim, "anasayfa"daki ekran...

bu fotoğrafı N82 & N95 başlıklarına bi atıcaksın, Nokia'cılar çıldırıcak..."

quote:

mcebi001

arkadaşlar bi akrabamda bu telefondan var ...dün gel telefonları deyişelim farklılık olsun dedi ben kabul etmedim ..

cihazın aslında kaba duruşu engelledi beni ,bildigim kadarıyla yüksek formatta film de oynatmıyor(vga)ses kalitesi de aman aman deyil hani ,ama bataryasının 5 gün gittigini söyledi bu dogrumudur,kamerası g600 den daha iyi bunu biliyorum peki saglamlıgı nasıl ,onunki(akrabamın cihazı) çok temizdi hiç düşürdünmü dedim yok dedi peki düşürsek hayatı kayarmı sizce, kasa çok parlak ve zayıf geldi bana .......ne dersiniz g600 den k850 ye geçmelimiyim
    ikinci SE kabusu yaşamak istemiyorum ama kamera ve batarya olayı kafamı karıştırıyor........

arkadaşım K850i kesinlikle G600 den iyi foto kalitesine sahip. batarya olayıda ortalama 4 gün diyebilirim. pek kullanmazsan 5 gün gider ama biraz fazla kullandığında 3 güne düşer. ayrıca xenon flashıda yabana atmamak lazım! videosu QVGA(320*240) 30 fps. yani G600 deki pixel bunda yok ama oldukça akıcı bir videosu var. ses kalitesini pek beğenmemişsin galiba sonyericsson larda yazılım değiştirebilme olanğımız var belki biliyosundur. K850i yi destekleyen programlar çıkınca acoustic dosyalarını deiştirme şansımız var yani çok daha net ve yüksek ses alma imkanımız var. birde K850i de hareket algılayıcı var medyada veya bunu destekleyen oyunlarda çok hoş oluyo...

• Arkadaşlar k850i almayı düşünüyorum iyi fotoğraf için bu makinada karar kıldım,forumu biraz inceleyim dedim ama 130 küsür sayfa içinde başıma ağrılar girdi.
    Makinayı alırken dikkat etmem gereken konular var mı(yazılımı,üretim tarihi vs.)?

bir kaç arkadaş yeni yazılım yükledim vs. gibi durumlardan bahsetmiş. Doğal olarak pek de anlamadım ne anlatmaya çalıştıklarını bütün sayfaları tek tek okuyamadığım için,ya da fotoğraf ayarlarının yeni yazılımlarla düzeldiğinden bahsetmişler.
    Ben de makinayı yeni aldığımda fotoğraf ayarları,ses ayarları yada herhangi bi ayar için bunları yapmak durumunda mıyım?

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: asisterd

Arkadaşlar k850i almayı düşünüyorum iyi fotoğraf için bu makinada karar kıldım,forumu biraz inceleyim dedim ama 130 küsür sayfa içinde başıma ağrılar girdi.
    Makinayı alırken dikkat etmem gereken konular var mı(yazılımı,üretim tarihi vs.)?

bir kaç arkadaş yeni yazılım yükledim vs. gibi durumlardan bahsetmiş. Doğal olarak pek de anlamadım ne anlatmaya çalıştıklarını bütün sayfaları tek tek okuyamadığım için,ya da fotoğraf ayarlarının yeni yazılımlarla düzeldiğinden bahsetmişler.
    Ben de makinayı yeni aldığımda fotoğraf ayarları,ses ayarları yada herhangi bi ayar için bunları yapmak durumunda mıyım?

Teşekkürler

telefonu al yazılım olaylarına takılma yazılım sürümün eski olursa
    se internet sitesinden güncellersin olur biter

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: asisterd

Arkadaşlar k850i almayı düşünüyorum iyi fotoğraf için bu makinada karar kıldım,forumu biraz inceleyim dedim ama 130 küsür sayfa içinde başıma ağrılar girdi.

Teşekkürler

telefonu al yazılım olaylarına takılma yazılım sürümün eski olursa
    se internet sitesinden güncellersin olur biter

OK!! bu güncelleme olayı nasıl oluyor,internetten bilgisayara indirip ordan da telefona mı yüklüyorum??Daha önce yazılım vs olayı ile hiç uğraşmadım,şu an nokia 1112 kullanıyorum(anlayın durumu),yabancısıyım bu olayların,bundan dolayı tereddüt ediyorum

• quote:

asisterd

OK!! bu güncelleme olayı nasıl oluyor,internetten bilgisayara indirip ordan da telefona mı yüklüyorum??Daha önce yazılım vs olayı ile hiç uğraşmadım,şu an nokia 1112 kullanıyorum(anlayın durumu),yabancısıyım bu olayların,bundan dolayı tereddüt ediyorum

evet arkadaşım dediğine yakın bi şekilde güncelleme yapılıyo. sen tereddüt etmeden telefonu alabilirsin.
    daha sonra sürümün eskiyse sonyericsson.com.tr ye girip güncelleme servisinden telefonunu PC ye bağlayıp çok rahat güncellersin. kullandıkça da yazılım işlerini öğrenirsin yardımcı oluruz burda...
  • Beyler > * < * * < yapınca bir bölüm daha açılıyor. Gizli menüden hariç. Kurcalarken buldum
    Ya da bilinen bişey de ben yeni buldum. Şifre girmeye kalkmayın 5 yanlıştan sonra telefon gider galiba
  • quote:

DİRENOM

Beyler > * < * * < yapınca bir bölüm daha açılıyor. Gizli menüden hariç. Kurcalarken buldum
    Ya da bilinen bişey de ben yeni buldum. Şifre girmeye kalkmayın 5 yanlıştan sonra telefon gider galiba

bende bişey çıkmıyo! yanlış tarif etmiş olmayasın?
  • günaydınnnnn

arkadaşlar dün esato da gezınırken temalar buldum yukledım c905 ve w902 ye ait. superler yalnız bu temaları yukleyınce menü ikonları değışmedı ben şu donen yada kenarında kucuk olupda ustune geldığınde ortada buyuk gorunnenı nrden bulabılrım
  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.