Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

koskoca Dünya devi SONY'nin internet sitesine girdim, "anasayfa"daki ekran...

bu fotoğrafı N82 & N95 başlıklarına bi atıcaksın, Nokia'cılar çıldırıcak..."

koycak başka cihaz yok ki lea xperia yeni bitti. C905'i Allah biliyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 1 Kasım 2008; 13:49:53 >

• Arkadaşlar bu telefonu alıcam bir kaç haftaya kadar sizce yeşil renk mi mavi mi? İkisi de hoş ama mavi biraz mat ve sıradan geldi. Yeşil daha ilgi çekici ve hoş estetik duruyor karar veremedim.

Bir de çok parmak izi bırakıyor mu kaplamada? Dokunmatik tuşları zamanla hassasiyetini kaybediyor diye okudum ne kadar doğru? Ekran çözünürlüğü nasıl W810i kullanıyorum ve biliyorsunuz ufak bir ekranı var sıkıldım açıkçası . Bir de malum aveacılar çoktur 5000 sms olayı sms yazmak çok mu zor yani alışabiliniyorsa sorun değil ama kötüyse sorun yaratıcak sanırım. Şimdilik bu kadar sorularım cevaplarsanız çok memnun olurum Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 1 Kasım 2008; 20:06:17 >

• quote:

Sah!n

Arkadaşlar bu telefonu alıcam bir kaç haftaya kadar sizce yeşil renk mi mavi mi? İkisi de hoş ama mavi biraz mat ve sıradan geldi. Yeşil daha ilgi çekici ve hoş estetik duruyor karar veremedim.

Bir de çok parmak izi bırakıyor mu kaplamada? Dokunmatik tuşları zamanla hassasiyetini kaybediyor diye okudum ne kadar doğru? Ekran çözünürlüğü nasıl W810i kullanıyorum ve biliyorsunuz ufak bir ekranı var sıkıldım açıkçası . Bir de malum aveacılar çoktur 5000 sms olayı sms yazmak çok mu zor yani alışabiliniyorsa sorun değil ama kötüyse sorun yaratıcak sanırım. Şimdilik bu kadar sorularım cevaplarsanız çok memnun olurum Teşekkürler şimdiden.

arkadaşım renk olayı sana kalmış hangisi zevkine hitab ediyosa onu al.
    parmak izi olayı ekranda çok oluyo sürekli ekranı ve arka lens kapağını silmek gerekiyo ama silmekte bi o kadar kolay yani üzerimizdeki tişörtlerle çok rahat silebiliyoruz.
    ekranı piyasadaki telefonların en iyilerinden diyebilirim. mesaj yazma olayıda ilk zamanlarda zorluk çekersin biraz malum navigasyon tuşları alışıldık değil ama zamanla alışırsın...

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Sah!n

Arkadaşlar bu telefonu alıcam bir kaç haftaya kadar sizce yeşil renk mi mavi mi? İkisi de hoş ama mavi biraz mat ve sıradan geldi. Yeşil daha ilgi çekici ve hoş estetik duruyor karar veremedim.

arkadaşım renk olayı sana kalmış hangisi zevkine hitab ediyosa onu al.
    parmak izi olayı ekranda çok oluyo sürekli ekranı ve arka lens kapağını silmek gerekiyo ama silmekte bi o kadar kolay yani üzerimizdeki tişörtlerle çok rahat silebiliyoruz.
    ekranı piyasadaki telefonların en iyilerinden diyebilirim. mesaj yazma olayıda ilk zamanlarda zorluk çekersin biraz malum navigasyon tuşları alışıldık değil ama zamanla alışırsın...

Anladım teşekkür ederim ilginiz için. Ben yeşil almaya karar verdim daha enteresan ve hoş geldi Zamanla tuşlara da alışıcaz gibi görünüyor artık. Peki ses seviyesi nasıl? Kulaklık ve hoparlör olarak. W810i'den sonra hüsran yaratır mı?

• quote:

Sah!n

Anladım teşekkür ederim ilginiz için. Ben yeşil almaya karar verdim daha enteresan ve hoş geldi Zamanla tuşlara da alışıcaz gibi görünüyor artık. Peki ses seviyesi nasıl? Kulaklık ve hoparlör olarak. W810i'den sonra hüsran yaratır mı?

ses seviyesi oldukça iyi W810i den sonra acoustic desteğiyle belki çok daha iyi ses alabilirsin. nasılsa A2 uploader çıktı istediğimizi değiştirebiliyoruz artık.
  • quote:

quote:

Sah!n

ses seviyesi oldukça iyi W810i den sonra acoustic desteğiyle belki çok daha iyi ses alabilirsin. nasılsa A2 uploader çıktı istediğimizi değiştirebiliyoruz artık.

Evet gördüm o konuyu benim şansıma sanki tam alacağımın arifesinde çıktı

• quote:

quote:

DİRENOM

Beyler > * < * * < yapınca bir bölüm daha açılıyor. Gizli menüden hariç. Kurcalarken buldum
    Ya da bilinen bişey de ben yeni buldum. Şifre girmeye kalkmayın 5 yanlıştan sonra telefon gider galiba

bende bişey çıkmıyo! yanlış tarif etmiş olmayasın?

Sağ ve sol kısayol tuşların devre dışı olmalı.
    Sırasıyla: SAĞ, YILDIZ, SOL, YILDIZ, YILDIZ, SOL yapılınca açılıyor.

• Arkadaşlar biraz önce telefoncuya gittim K850i sormak için ellerinde olmadığını sadece Teknosa'da satıldığını söyledi. Telefoncularda bulamayacağımı da söyledi. Ne kadar doğru?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Arkadaşlar biraz önce telefoncuya gittim K850i sormak için ellerinde olmadığını sadece Teknosa'da satıldığını söyledi. Telefoncularda bulamayacağımı da söyledi. Ne kadar doğru?

Hiç..
  • quote:

Sah!n

Arkadaşlar biraz önce telefoncuya gittim K850i sormak için ellerinde olmadığını sadece Teknosa'da satıldığını söyledi. Telefoncularda bulamayacağımı da söyledi. Ne kadar doğru?

sallamış...
  • quote:

Hiç..

quote:

sallamış...

Hımm Adam zaten 1.000 ytl dedi bana fiyat olarak listeden sonra arkadaşını arayıp sordu işte teli bu bilgiyi verdi. En iyisi netten almak hepsiburada'da kalmamış ereyon nasıldır bileniniz var mı?

Ek : Arkadaşlar bişi daha sorucam (kusuruma bakmayın emin olmak istiyorum herşeyinden o yüzden)

Diğer sayfalarda okuduğuma göre resimlerde gezerken bir sis perdesi tarzında sorun varmış. Hala devam ediyor mu? Bir de güncellemek bu kadar sorunlu mu SEUS ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 3 Kasım 2008; 23:17:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Ek : Arkadaşlar bişi daha sorucam (kusuruma bakmayın emin olmak istiyorum herşeyinden o yüzden)

Diğer sayfalarda okuduğuma göre resimlerde gezerken bir sis perdesi tarzında sorun varmış. Hala devam ediyor mu? Bir de güncellemek bu kadar sorunlu mu SEUS ile?

O sis perdesi değil aslında.. Fotoğraf geçişleri hızlı olsun diye öyle yapıldığını düşünüyorum. Sonradan sis gibi bir şey iniyor ve fotoğrafı düzeltiyor. Yani o perde inerken karanlık olan yerleri çok daha net görebiliyoruz ve karelenmeyi ortadan kaldırıyor...
  • quote:

Sah!n

Hımm Adam zaten 1.000 ytl dedi bana fiyat olarak listeden sonra arkadaşını arayıp sordu işte teli bu bilgiyi verdi. En iyisi netten almak hepsiburada'da kalmamış ereyon nasıldır bileniniz var mı?

ereyon güvenilirdir ben alışveriş yaptım ordan.
    sis perdesi dediğimiz olayda pohumanın da dediği gibi sorun değil aslında sadece fotoyu tarama gibi bişey yapıyo aynı fotoya tekrar baktığımızda o sis perdesi olmuyo.

• quote:

quote:

Sah!n

ereyon güvenilirdir ben alışveriş yaptım ordan.
    sis perdesi dediğimiz olayda pohumanın da dediği gibi sorun değil aslında sadece fotoyu tarama gibi bişey yapıyo aynı fotoya tekrar baktığımızda o sis perdesi olmuyo.

ereyon sitesinden bende defalarca alışveriş yaptım hem güvenilir hemde ilgili bir site yani ürünü sattıktan sonra bile olası durumlarda yardımcı oluyorlar.

• Arkadaşlar, k850 ile müzik dinlerken sonraki parçaya geçmek istediğimde sağ yön tuşuna ( veya 6 rakamına ) basıyorum, ilk basışım ekran kapalı olduğu için ekrana görüntü gelmesini sağlıyor, sonra tekrar basınca sıradaki parçaya atlıyor. Yani sıradaki parça için hep 2 kere basmam gerekiyor, ayrıca her seferinde ekran açıldığı için pil daha çabuk bitiyor. Tek basışta sıradaki parçaya atlamak ve ekranı da gereksiz yere açmamak mümkün mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros68

Arkadaşlar, k850 ile müzik dinlerken sonraki parçaya geçmek istediğimde sağ yön tuşuna ( veya 6 rakamına ) basıyorum, ilk basışım ekran kapalı olduğu için ekrana görüntü gelmesini sağlıyor, sonra tekrar basınca sıradaki parçaya atlıyor. Yani sıradaki parça için hep 2 kere basmam gerekiyor, ayrıca her seferinde ekran açıldığı için pil daha çabuk bitiyor. Tek basışta sıradaki parçaya atlamak ve ekranı da gereksiz yere açmamak mümkün mü?

Müzik dinlerken kullandıgımız ses açma tusu varya ona üste basılı tutarsan üstteki şarkıya gecer altakine basılı tutarsan alttaki şarkıya gecer.

• Anladım.. N73'teki gibi sanırım ondan da aynı olay var önce resim kare kare oluyor daha sonra netleşiyor. Dediğiniz gibi hızla alakalı bişi.
  • Aklıma bi soru daha geldi (tamam kızmayın hemen )

W810i'de geçe çekimi yaparken kamera acayip kasıyor. Deklanşöre basınca çok bekliyor 2 saatte çekiyor falan K'da da öyle mi acaba?
  • quote:

Sah!n

Aklıma bi soru daha geldi (tamam kızmayın hemen )

W810i'de geçe çekimi yaparken kamera acayip kasıyor. Deklanşöre basınca çok bekliyor 2 saatte çekiyor falan K'da da öyle mi acaba?

arkadaşım bu dediğin telefonun içindeki camdriverla alakalı bişey yani camdriver değiştirerek bu tip sorunları çözebilirsin. sen K850i almayı düşünüyorsan hiç düşünmene gerek yok git al hemen pişman olmazsın. zaten yazılım desteğini bu forumda veriyoruz sanada gereken yardımı yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 5 Kasım 2008; 18:47:38 >

• 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.