Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. ben şu an bir K750i kullancısıyım.

Kafamda K850i ye geçmek var. ama bazı sorular var kafamda bazı sayfalardaki yazdıklarınızı okudum ve kafam baya bi karıştı. Okumadan önce siparişi tam veriyordum.

Öncelikle bende kamera ve ses oldukça önemli. K750i ile kulaklıkda ki ses çoğu Mp3 player ı bile gerid bıraktı.

K850i de kulaklıktaki ses K750i deki gibi net ve baslı mı?

K750i deki gibi kamera iyi mi? Ben bir çok makrıo çektim K750i ile. Bazı arkadaşlar net değil flu demiş resimleri. bunu da öğrenmek istiyorum?

Birde ne biliyim tuşları çok kullanışsız geldi bana. Ben çok sık mesaj yazan biriyim. tuş takımı rahat ve rahat basılabilir olmalı K850i nin tuşları nasıl?

Sorularıma geniş çağlı cevaplarsanız sevinirim.

Saygılar.
  • mrb arkadaşlar bende efsane48 in sorularına bişey eklemek istiyorum

bazı sitelerde telefonda optik zoom yok diyor doğru mu ?
    şimdiden çok teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

Selam arkadaşlar. ben şu an bir K750i kullancısıyım.

Kafamda K850i ye geçmek var. ama bazı sorular var kafamda bazı sayfalardaki yazdıklarınızı okudum ve kafam baya bi karıştı. Okumadan önce siparişi tam veriyordum.

Öncelikle bende kamera ve ses oldukça önemli. K750i ile kulaklıkda ki ses çoğu Mp3 player ı bile gerid bıraktı.

K850i de kulaklıktaki ses K750i deki gibi net ve baslı mı?

K750i deki gibi kamera iyi mi? Ben bir çok makrıo çektim K750i ile. Bazı arkadaşlar net değil flu demiş resimleri. bunu da öğrenmek istiyorum?

Birde ne biliyim tuşları çok kullanışsız geldi bana. Ben çok sık mesaj yazan biriyim. tuş takımı rahat ve rahat basılabilir olmalı K850i nin tuşları nasıl?

Sorularıma geniş çağlı cevaplarsanız sevinirim.

Saygılar.

Oncelikle arkadaslar K750i her yonuyle K850 den daha performansiz bir cep telefonu...ses ve frekans degerleri daha kotu...daha iyi oldugunu iddia edenler MOD yazilim yukleyipde kullananlardir.K850i bana gelen son surum yani seri cihazdaki yazilim ve donanimla cok basarili.Bu arada k850i de hicbir zaman optik zoom olmadi bunuda nerden cikardiniz...optik zoom uzun mesafe lensi isteyen varsa nette 60 ytl cin isi satiliyor. Bu arada K850i yi mod layanlar var ingilizce ve ispanyoca biliyorsaniz yurt disi forumlara bakin-beni su anda fazlasiyla kaerasida verdigi seste tatmin ediyor son ses acmami gerektiren bir durumda soz konusu degil-zaten kamerasi tatmin etmesse c905 alrim.

• quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Ermeydan bişy sorcan dostm sana ya böle map tarzı bi uygulama varmık850i ye göre nokia maps tarzı

google maps var ama gps'e bakıyormu bilmiorum çalışmak için.

nerden bulurum onu guru

Merhaba şimdilik şunları bir deneyin google maps bulunca eklerim...

http://www.4shared.com/file/67534218/de79a455/wayfinder_navigator-java_240x320_j179-semc.html

http://www.4shared.com/file/67534041/d9563cda/orangeGPS_a_il_locationet.html

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Ermeydan bişy sorcan dostm sana ya böle map tarzı bi uygulama varmık850i ye göre nokia maps tarzı

google maps var ama gps'e bakıyormu bilmiorum çalışmak için.

nerden bulurum onu guru

Aslında benim aradığım bu değildi sanırım ama bir deneyin bakalım...

http://rapid-share.com/files/155517838/gmaps.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 19 Ekim 2008; 17:20:35 >

• yaw arkadaşlar bende k850i kullanıyorum.Forumda çekilen resimlere baktım süper ama benim çektiğim resimler berbat çıkıyor.Herhalde ben beceremiyorum.Sony olacak 5mp yazacak resimler kötü olacak saçmaaa....otomatik ayarda bıraktım hiç bir ayarını karıştırmadım.Yazılımı güncel.Nedir bu telefonun derdi.Birde müzik dinlerken shake control yokmu bunda.Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: programc

yaw arkadaşlar bende k850i kullanıyorum.Forumda çekilen resimlere baktım süper ama benim çektiğim resimler berbat çıkıyor.Herhalde ben beceremiyorum.Sony olacak 5mp yazacak resimler kötü olacak saçmaaa....otomatik ayarda bıraktım hiç bir ayarını karıştırmadım.Yazılımı güncel.Nedir bu telefonun derdi.Birde müzik dinlerken shake control yokmu bunda.Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle fotoğraf paylaşımla ilgili konuyu iyi incele orada iyi paylaşım var ve ipuçları deneyimler ve örnekler mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_22913891/mpage_1/key_/tm.htm

Bunun yanında shake control K850i'de mevcut değil.

• MyPhoneExplorer programıyla telefonda kurulu olan oyun ve programları jar dosyası haline getirebiliyor muyuz? Sanki öyle bir şey hatırlıyorum...
  • arkadaşlar en ucuz m2 satılan neresi acaba 8 gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: wertyu361

arkadaşlar en ucuz m2 satılan neresi acaba 8 gb

Burda 8 GB M2 94YTL..
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-8-gb-memory-stick-micro-m2-card-sdmsm2-8192-e12m/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd72129

Ben 8 GB kullanıyorum. Kenarda bir tanede 4 GB var. 4 GB isteyen varsa pm atabilir..

• Bence k850i gibi micro sd'de destekleyen bir sony ericsson modeli varken sandisk 8 gb sdhc kartı denemenizi tavsiye ederim. daha önce sandisk 4 gb m2 vardı şimdiki sandisk 8 gb sdhc kartımla kıyaslayınca daha yavaş kalıyor hem testlerde onu gösteriyor kart şu neredeyse full dolu ama pek bir yavaşlık yok. sandisk 8 gb sdhc daha hızlı, 8gb sandisk m2'den.
  • Dileyen olursa, 1gb m2

Kargo dahil sadece 9 ytl...

Elimde 2000 adet mevcut

1 den fazla alımlarda, 2 ytl olan kargo bedeli düşülecektir yani, 9+7+7+7.... şeklinde gidecektir.
  • quote:

synx

Dileyen olursa, 1gb m2

Kargo dahil sadece 9 ytl...

Elimde 2000 adet mevcut

1 den fazla alımlarda, 2 ytl olan kargo bedeli düşülecektir yani, 9+7+7+7.... şeklinde gidecektir.

2 yada 4 varsa olabilir.
  • Malesef, elimde sadece 1 gb'lık mevcut.

Yaklaşık, 2000 kadar var satamadık.
  • Çok iyiymiş fiyat
  • Dostar sizlerede danışmak istedim, sizce k850i ile 6500 değiştirilirmi?Bende olan model 6500 slide modelidir.Kafa kafaya takas yapalım diyip duruyor arkadaş.Her iki telefonda garantilidir türkiyeden alınımştır.

Ne dersiniz sizlerinde fikirlerinizi öğrenmek istedim.

Cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
  • K850i her yönüyle daha iyi bir cihaz.

Tasarım - Özellik - Kalite - İşletim sistemi..

her yönüyle, 2 ye katlar. K850i'yi alın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yosunkaya

Dostar sizlerede danışmak istedim, sizce k850i ile 6500 değiştirilirmi?Bende olan model 6500 slide modelidir.Kafa kafaya takas yapalım diyip duruyor arkadaş.Her iki telefonda garantilidir türkiyeden alınımştır.

Ne dersiniz sizlerinde fikirlerinizi öğrenmek istedim.

Cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

her iki cihazda da WI-FI & GPS bulunmuyor ve Symbian platformuna da sahip değiller.
    ekran büyüklükleri aynı, boyutları ve ağırlıkları da hemen hemen aynı, her iki cihazda da EDGE ve RDS destekli radyo var. yani bu cihazların birçok ortak noktası var. ancak K850i accelerometer sensorü (auto-rotate) & 5.0 MP kamerası & xenon flashı & HSDPA (3.6 Mbps) desteği ve uzun bekleme süresiyle çok daha üstün bir cihaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 25 Ekim 2008; 17:30:52 >

• yeri değil ama justamp kapatılmış nedenını bılen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: se_runtome

yeri değil ama justamp kapatılmış nedenını bılen varmı?

ben açıyorum senin makine de bir problem olmasınn ????
  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.