Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasinnn

quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Önce yazılım güncelleyin. Eğer düzelmezse servise göndermeniz gerekiyor.. Orjinal kasanın işçilikle beraber 50TL civarında olması lazım..

güncel yazılımı nereden bulabiliriz?
    yazılım güncellemesini nerden yapıcaz? SE nin resmi Tr sitesinde K850i yok?

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/c902?lc=tr&cc=tr

Buraya gir şimdi yükleyin yazısına bas indir programı. sonra kur. Kurduktan sonra Telefonunu seçiyorsun zaten oradan K850 yi seçersin. Sonrasında program ne yapacagını iyice anlatıyor zaten.

• arkadaşlar şu an en son sürüm ne bende r1fa035 yüklü daha yenisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

quote:

Orijinalden alıntı: tifosi41

k850i hakkında bir sorum olacaktı telefonun flası çalışmıyor foto çekerken hiçbir şekilde patlamıyor. sanırım donanımsal bir arıza daha önce başına gelen oldumu tamire versek ne kadara patlar.garantisi bitti, birde kasası çok çizik orjinal kasa bulabilirmiyiz bulursak fiyatı ne olur.
    teşekkürler.

Önce yazılım güncelleyin. Eğer düzelmezse servise göndermeniz gerekiyor.. Orjinal kasanın işçilikle beraber 50TL civarında olması lazım..

ben 70 tl ye değiştirmiştim pohuman demek ki tutturabildiğine Asya Telekom.... :)
  • bi arkadaş sormuş en son sürüm r1fa035 mi diye ?

Daha yenisi yok :) bu cevabı konuyu yukarı taşımak adına verdim yoksa bu soruyu soran arkadaş şimdi kimbilir neyle meşguldür bu cevabı mı okuyacak aylar geçmiş sorudan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 24 Kasım 2009; 14:04:55 >
  • Ben yaptım fakat hattımı takınca yapılandırma hatası dedi nasıl düzeltirim :(
  • K 850i SIFIR SATAN YER VARMI
  • @aslanyurek52 telefonunuzu SEUS programıyla güncelleyin. Dikkat! Telefon belleğindeki tüm bilgiler silinecektir..

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/w995?cc=tr&lc=tr

@masaüstübilgisayar sıfır ve garantilisini bulmak imkansız.. Yurt dışından getirilmiş sıfır cihazlar var..
  • @masaüstübilgisayar
    Bizim Bağcılarda bir yer var.
    Sıfır Ama kayıtlı değil.
    Tanıdığının pasaportu varsa 5 liraya.
    Eğer yoksa telefonculara artı 100-120 liraya kayıt ettirebilirsin.
    Tabi telin fiyatı da kayıtsız olanlara göre bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 17 Şubat 2010; 16:07:58 >
  • K850 ALMAYI DÜSÜNÜYORUM T650 İLE TAKASLAMAK İSTEYEN VARSA PM ATSIN
  • 3 senedir sorunsuz kullandığım K850i'me nazar değdi. Son zamanlarda bekleme modundaki telefonu kullanmaya başladıktan birkaç saniye sonra ekran ışığı komple kapanıyor, yazıları zorlukla görebiliyorum. Yazılım güncel olmasına rağmen tekrar yükledim ama düzelme olmadı, problem devam ediyor. Bu problemi nasıl çözebilirim? Yardım edebilecek biri var mı?
  • vay be bir zamanlar mübtelası olduğum bu konuya son 1 yılda sadece 3 post atılmış K850i bir efsenaydi, şimdiye kadar gördüğüm en iyi tasarımlı cybershot dı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano

3 senedir sorunsuz kullandığım K850i'me nazar değdi. Son zamanlarda bekleme modundaki telefonu kullanmaya başladıktan birkaç saniye sonra ekran ışığı komple kapanıyor, yazıları zorlukla görebiliyorum. Yazılım güncel olmasına rağmen tekrar yükledim ama düzelme olmadı, problem devam ediyor. Bu problemi nasıl çözebilirim? Yardım edebilecek biri var mı?

Büyük olasılıkla ve %99.99 ihtimalle(Bu sözün patenti Reha Muhtar'a ait)
    Telefonunun ekranında donanımsal sorun olabilir. Benim de başıma geldi aynı sorun. Ve problem tahmin ettiğim gibi ekranın kendisindeyse yazılımla çözülmez. Servise göster derim.

@EMREMETIN

Quicksilver black kasa gerçekten güzel.
    Bende alıcam bi tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 10 Ocak 2011; 20:42:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

quote:

Orijinalden alıntı: DİRENOM

@EMREMETIN

Quicksilver black kasa gerçekten güzel.
    Bende alıcam bi tane

Eğer olur da bulursanız orjinal kasadan haber verin lütfen.

Bulursam pm ile haber veririm.
  • pm ile haber vereceğinize buraya yazında başka insanlar da faydalansın
  • Neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 7 Mart 2011; 21:59:41 >
  • Bende buldum bakalım 150tlye ..
  • Konuya 1 yıldır mesaj atılmamıs vaybe
  • Xperia Z tanıtılınca K850 aklıma geldi. Ama sanırım hiç bir telefon yada ona benzer bir elektronik eşya k850i yi almış olmanın mutluluğunu yaşatmayacak. Sebebi mi? sebebi çok basit, sanırım büyüdük... Bu konuya vefa borcum unutmayacağım unutturmayacağım
  • 146 sayfaya kadar mı gelebilmişiz zamanında.

vaybe zamanında konuşurken kulağımı acıtıyor diye satmıştım aleti gıp gıcırdı....
  • Duygulandım sağlam fotoğraf çeker
  • 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.