Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lastpavel

arkdaşlar demin k850i me sabdşsk 8gb micro sd aldım ama telefon bi türlü görmüyo acaba bi ayarmı yapmak lazım

kardeş micro sdleri ters tak.ben de kullanıyorum 8 gb micro sd. tam doğru taktığına emin ol.bazen hafif yan giriyor içeri görmüyor.
  • Yok vazgeçtim satmıyorum bu telefonu :D ama on 035 li sürüme rağmen müzik dinlerken ağırlık söz konusu oluyor, eski w810 umda olmaazdı, acaba hızlandırma namına bir şey yapılabilir mi? türkçe olmasa da yeni sürüm çıkmış ve bunu gidermiş olabilirler mi ki acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigit170 -- 21 Haziran 2009; 11:01:33 >
  • Bu konu arkalara düşmesin.Arkadaşlara yardımcı oLsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yigit170

Yok vazgeçtim satmıyorum bu telefonu :D ama on 035 li sürüme rağmen müzik dinlerken ağırlık söz konusu oluyor, eski w810 umda olmaazdı, acaba hızlandırma namına bir şey yapılabilir mi? türkçe olmasa da yeni sürüm çıkmış ve bunu gidermiş olabilirler mi ki acep

burdaki söz konusu ağırlık yazılımdan kaynaklanıyor.ilerde gittikçe düzelecektir inşallah :) hayr yeni sürümden kastın 037li sürüm galiba....aynı ağırlık söz konusu.zaten 037 başkalarının editi ya da modu gibi bişey.yani orjinal se yazılımı değil
  • bi yede görmüştüm indirmemişim, k 850 kasa söküm rehberivardı bi ara gören duyan var mı :D gugılda arattım bulamadım forumda da göremedm sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigit170 -- 28 Haziran 2009; 10:19:18 >
  • Hey gidi hey. 2 sene olmuş ben bu cihazı inceleyeli. 40. sayfadan itibaren görebilirsiniz. Türkiye'deki ilk incelemesini ben yapmıştım. "İnceledim" dediğimde yalancı olmuştum. Resimlerle oynamışsın photoshop bunlar demişlerdi. Ayna karşısında çekilen video istediler onu getirdim yine de inandıramamıştım milleti. Sonunda tam incelemeyi yapınca inandırabilmiştim. Nedense sonradan sesleri çıkmadı, özür dahi dilememişlerdi bunlar.
    Sonra video çözünürlüğünü yanlış aktarmıştım ben. 640*480 demiştim halbuki 320*240 idi. Teknik bir sorundu. Özür dilemiştim milletten. Ama yine de yalancılığımla, sahtekarlığımla kalmıştım. Ne demiş Einstein:"Önyargıyı parçalamak atom parçalamaktan daha zor". Gerçekten haklı.
    Anımsadım şimdi o günleri :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yigit170

bi yede görmüştüm indirmemişim, k 850 kasa söküm rehberivardı bi ara gören duyan var mı :D gugılda arattım bulamadım forumda da göremedm sonra

Upload ettim :http://rapid+share.com/files/250682974/Sony_Ericsson_K850i_disassembly.pdf (aradaki "+" işaretini kaldırın)
  • bu telefonda display driver deneyen oldu mu isteyen olursa paylaşabilirim
  • display driver ne acaba? faydalı bişeyse paylaşalım tabi
  • Ekran görüntü sürücüsü sanırım o zımbırtı. Pek olumlu ahım şahım yorumunu görmedim hiç de denemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirius_75

display driver ne acaba? faydalı bişeyse paylaşalım tabi

display driver ekran sürücüsüdür yapan kişi eğer iyi yapmışa telefonun ekran görüntüsü daha iyi oluyor
    birazdan paylaşırım
  • içine 2 acoustic 1 cam driver 1 de dispdriver attım
    anladığım kadarı ile video çözünürlüğü 352x288 yapmışlar
    içinde açıklama ve dil dosyası mevcuttur.
    yükleyecekseniz yedeklerinizi almayı unutmayın kolay gelsin

http://rapid-share.com/files/251740653/Desktop.rar.html
    aradaki "-" yi kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 4 Temmuz 2009; 10:53:50 >
  • @PHI yakın bir zamanda -hatta inş bugün- k750i'den sıfırımsı 2. el k850i'ye terfi ediyorum yardımcı olursun artık bana bu konu aşağılarda kalmamalı

quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

içine 2 acoustic 1 cam driver 1 de dispdriver attım

aradaki "-" yi kaldırın

Çektiği videonun çözünürlüğü değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Temmuz 2009; 11:56:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

içine 2 acoustic 1 cam driver 1 de dispdriver attım

aradaki "-" yi kaldırın

Çektiği videonun çözünürlüğü değil mi?

soruyu anlamadım ama k850i nin video çözünürüğü 320x240 bu driverda 352x288 olmuş nasıl olmuşsa bende anlamadım bu arada alıntıdır. ben sadece copy paste yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 4 Temmuz 2009; 16:22:59 >

• Suan bozuldu telefon k850i acılmıyor tus ısıkları yanıyor sadece ..
  • Konuyu pörtletelim Ya bu telefon icin calisan flash tema yokmu
  • Telefon piyasada satılmıyor artık
  • quote:

TheGu4rdian

Suan bozuldu telefon k850i acılmıyor tus ısıkları yanıyor sadece ..

telefona yazılım yükle düzelir. A2 konusunda gerekli dosyalar ve anlatım mevcut.

quote:

kingss

Konuyu pörtletelim Ya bu telefon icin calisan flash tema yokmu

Kardeş sen baya bir geride kalmışsın millet flash temaları eskiteli aylar oldu! A2 konusuna bakmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

soruyu anlamadım ama k850i nin video çözünürüğü 320x240 bu driverda 352x288 olmuş nasıl olmuşsa bende anlamadım bu arada alıntıdır. ben sadece copy paste yaptım

Yeni bir özellik değil aylar önce çıkan (yarım sene olmuştur) Cyber Shut v6.0'ın iki versiyonu vardı, birinde video çekim çözünürlüğü 320x240, diğerinde 352x288'di.
  • arkadaşlar telefonun ses kalitesi nasıl akustik yükleniyormu k810i den k850i ye geçmeye değermi ben çok harka buluyorum k810i nin ses kalitesini ses benim için önemlide

incelemeye pek fırsatım olmadı wirless varmı telde

tşkler
  • 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.