Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (431. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sık sık yapmaya başladı ikon felanda atmadım yazılımıda yeni güncellemiştim off napsam acaba canımı sıktı bu durum benim :(:(:(:(
  • arkadaşlar k850i nin şimdiki fiyatı nedir bilen var mı
  • @ghostweb

K850i nin sıfırı pek yok piyasada. bulursanda tahminim 500-550 civarıdır. Ama K790i den K850i ye geçmek için üste fazla para gerekirse bence hiç geçme K790i deki yazılım desteği K850i de yok şu an. yani K790i de şu an manuel camdriver kullanabiliyosun K850i de o imkan yok. foto kalitesi olarak tabi biraz fark var arada ama tabi sen bileceksin. Daha önce soranlara da söylemiştim bunu elinde K790i olanlar değiştirmekte iyi düşünsün olmayanlar sıfırdan K850i alsın diye. Yani üzerine ekleyeceğin para az olacaksa değiştir derim ama fazla para ekleyerek değiştireceksen bence o kadar gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

@ghostweb

K850i nin sıfırı pek yok piyasada. bulursanda tahminim 500-550 civarıdır. Ama K790i den K850i ye geçmek için üste fazla para gerekirse bence hiç geçme K790i deki yazılım desteği K850i de yok şu an. yani K790i de şu an manuel camdriver kullanabiliyosun K850i de o imkan yok. foto kalitesi olarak tabi biraz fark var arada ama tabi sen bileceksin. Daha önce soranlara da söylemiştim bunu elinde K790i olanlar değiştirmekte iyi düşünsün olmayanlar sıfırdan K850i alsın diye. Yani üzerine ekleyeceğin para az olacaksa değiştir derim ama fazla para ekleyerek değiştireceksen bence o kadar gerek yok.

bir arkadaşım sormuştuda ondan araştırıyodum bende sağol bilgiler için

• quote:

Orjinalden alıntı: Cyber-44

quote:

Orjinalden alıntı: oktay86

yardım edicek kimse yokmuuuuuuu ltfnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........

Arkadaşım sana lazım olan bütün dosyalar tolyo'nun yazılım deposunda mevcut öncelikle aşağıdaki adrese git, ordan programlar bölümünde a2 uploader rwf programını indir, yazılım bölümünde ise fs, main ve custom klasörleri var main ve fs dosyalarını indir bilgisayarına (r1fa035 red52 c-asıa olanları), custom klasöründende k850i r8a generic c-asia zip dosyasını indir. indirdiğin fs ve main dosyalarını rardan masaüstüne çıkar, a2 uploader rwf programını çalıştır add seçeneğine tıkla ve masaüstündeki fs dosyasını seç, tekrar add seçeneğiyle main dosyasını seç, son olarak altta misc files bölümündeki noktalı butona tıkla ve masaüstündeki zipli custom dosyasını seç, telefonunu kapat pilini çıkar ve tak, programın sağ üst köşesindeki flash butonuna tıkla, telefonunun "c" tuşuna basılı tutarak usb'den pc ye bağla bikaç saniye sonra telefonu görür ve yazılımı yüklemeye başlar, işlem bitince "shutdown fs manager" butonu belirir, butona tıkla ve telefonu usb den çıkar tamamdır. Kolay gelsin
    http://www.4shared.com/account/dir/7406271/5c827bf8/sharing.html

şimdi burada anlatılan r1fa 35 sürümü üzerine... çok önceki sayfalarda ise r1fa037 sürümünden söz edilmiş.... ben de seus ile güncelleme yaptım, 035 verisyonu yükledi. kafam karıştı da, son versiyon nedir, alıntıdaki gibi yüklemek istesek galiba yine 035'i yükleyeceğiz?? nedir?

teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil
    şimdi burada anlatılan r1fa 35 sürümü üzerine... çok önceki sayfalarda ise r1fa037 sürümünden söz edilmiş.... ben de seus ile güncelleme yaptım, 035 verisyonu yükledi. kafam karıştı da, son versiyon nedir, alıntıdaki gibi yüklemek istesek galiba yine 035'i yükleyeceğiz?? nedir?

teşekkürler

Vodafone K850i için çıkacak olan bir firmware(R1FA037)'den bahsediliyor. Bu sürüm daha stabil ve hızlı çalışıyormuş.. Bu sürümü yüklemekte mümkünmüş.. Telefonum gelince belki denerim.. Ama umarım genel bir firmware çıkarırlar..

• Arkadaşlar benim telş zırt pırt kapanıyodu sorun alt kapaktaymış kapaga bastırdıgım zaman kapanıyo tel ilginç bişi servise vericez yine offf offf....
  • quote:

Arkadaşlar benim telş zırt pırt kapanıyodu sorun alt kapaktaymış kapaga bastırdıgım zaman kapanıyo tel ilginç bişi servise vericez yine offf offf....

Bataryayı çıkarın ve telefonun arka tarafını bastırın. Oradaki boşluktan kaynaklanıyordur. Bana da olmuştu ve böyle yapmıştım düzelmişti.. Kasa kırılır diye korkmuştum ama baya esnekmiş..
  • Kağıt sıkıştırdım oldu sanırım :):):

Bu arada arkadaşlar ben yanlışlıkla ön kameranın driverini sildim elinde olan varmı acaba bi yardım etsin :)
  • quote:

Kağıt sıkıştırdım oldu sanırım :):):

Bu arada arkadaşlar ben yanlışlıkla ön kameranın driverini sildim elinde olan varmı acaba bi yardım etsin :)

Ekledim:
    http://www.4shared.com/file/106826220/2204b954/camdriver1.html

• Teşekkür ederim ilgin için hemen yüklüyorum
  • Rica ederim...
  • quote:

Arkadaşlar benim telş zırt pırt kapanıyodu sorun alt kapaktaymış kapaga bastırdıgım zaman kapanıyo tel ilginç bişi servise vericez yine offf offf....

Bende de aynısı oluyordu değişik bir yöntem önerdi buradaki bir telfoncu abimiz.
    Bataryanın bakır kaplı olan entegrelerini temizlememiz gerekiyormuş burda. Bir falçata veya benzeri bişile o bataryanın ucundaki bakır yerleri temizliyoruz hafif bastırarak.
    Böyle yapmıştık ve kapakla onyüzbinmilyon kere oynadım hala daha sapasağlam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

quote:

Bende de aynısı oluyordu değişik bir yöntem önerdi buradaki bir telfoncu abimiz.
    Bataryanın bakır kaplı olan entegrelerini temizlememiz gerekiyormuş burda. Bir falçata veya benzeri bişile o bataryanın ucundaki bakır yerleri temizliyoruz hafif bastırarak.
    Böyle yapmıştık ve kapakla onyüzbinmilyon kere oynadım hala daha sapasağlam.

aynen yaptım dedigini bakalım test edelim işallah kapanmaz gerçi ben kagıt sıkıştırmıştım olmuştu ama olsun şimdi kapakla oynuyorum bişe olmuyo :):):):):):):

Teşekkürler önerin için..

• Slm arkadaşlar
    K850i telefonumu severek kullanıyorum,
    ancak internet uygulamaları için Iphone 3G almaya karar verdim
    bu yüzden gıcır gıcır K850i mi satıyorum.
    İgilenen olursa msj atsın, teşekkürler...
  • arkdaşlar demin k850i me sabdşsk 8gb micro sd aldım ama telefon bi türlü görmüyo acaba bi ayarmı yapmak lazım
  • nerede bulabiliriz bu cihazı ne olacak bu s.e. nun işi...
    Türkiye pazarını nasıl göz ardı ediyor bu şirket 10 avrupa ülkesi yaparız biz yahu...
    Düşündükçe sinirleniyorum
  • slm arkadaşlar
    K850 mi severek kullanıyordum fakat son günlerde dokunmatik tuşlarında sorun yaşamaya başladım bazen çalışıyo bazen çalışmıyor.sorun ne olabilir acaba?telefonu alalı 3 ay oldu,yurtdışından dönerken yanımda getirmiştim garantisi olmadığı için servise veremiyorum.yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadoes

slm arkadaşlar
    K850 mi severek kullanıyordum fakat son günlerde dokunmatik tuşlarında sorun yaşamaya başladım bazen çalışıyo bazen çalışmıyor.sorun ne olabilir acaba?telefonu alalı 3 ay oldu,yurtdışından dönerken yanımda getirmiştim garantisi olmadığı için servise veremiyorum.yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

quote:

slm arkadaşlar

Yazılımsal olduğunu zannetmiyorum, ben iki hafta önce kasasını değiştirdim dokunmatikler tuş takımından bağımsız çalışıyor, ekranın en alt kısmı dokunmatik işlev görüyor yani tuş takımındaki noktalar ve fosfor görsellikten ibaret, sorun tuş takımının altındaki led ve tuşların bulunduğu parçadan kaynaklanıyordur tam olarak oturmayınca dokunmatikler çalışmıyor, temassızlık olabilir, bence servise gönder cüzi bir fiyata yaparlar heralde, ama istersen önce yazılımı güncellemeyi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber-44 -- 18 Haziran 2009; 20:07:41 >

• 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.