Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir sorum olacak benim telefonda ahizeden ses çok kısık geliyor.. Yan taraftaki düğmelerden en sona yükseltsem bile sesi çok az duyuyorum. hele hele şehir içinde yürürken gürültü olduğu zaman hiç duyulmuyor.. Bunu yükseltmenin bir yolu var mı.. Yoksa tek yol servis yolu mu..?? yardım lütfen.
  • K850İ almak istiyorum, satacak varsa benimle irtibata geçerse sevinirim
    pm atın veya msn: gokhan1903bjk@msn.com
    tel: 0554 730 60 76
  • k850i alacağım fakat daha önce hiç se kullanmadım
    alınca yardımcı olursanız sevinirim...
  • @şovalye72

ses yükseltmek mümkün. telefonuna uygun acoustic dosyaları atarak sesi yükseltebilirsin forumda ve nette biraz araştır bulursun.

@gökhan1903bjk

kardeş sen al telefonu zaten burda gerekli konu başlıkları var takıldığın yerlerde yardımcı oluruz.
  • merhabalar, ben de SE fanatiği olarak k850i almak istiyorum, hatta bi arkadaşımla birlikte almayı düşünüyoruz; telefonu araştırdık fakat bulamadık, sıfırını hangi mağazalar ya da güvenilir sitelerde bulabilirim acaba? yardımcı olursanız sevinirim.
  • tamam arkadaşlar gerek kalmadı, telefonun sıfırının satılmadığını öğrendim. önceden bu modeli almış olup da hala elinde bulunan bi telefonucu dışında sıfır bulmak zor galiba..
    araştırdım modelleri bir haftadır, şu an k850i olmadığı için aklıma en çok n79 yatıyor.
  • öncelikle herkeze selamları iletirim bende bu telefondan almayı düşünüyorum fakat sormak istediğim birşey var ve şuana kadar bütün sayfaları okudum kimsede sormamış bu soruyu karşıdan arayan kişinin videsu ekranda çıkıyormu önceden rehberde isme atanmış bir video yani cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler
  • isme video atayamıyorsunuz.
  • YAPMA YA ARAYANIN VİDEOSU ÇIKSAYDI TADINDAN YENMEZDİ VALLA BEN DAHA ÖNCE SAMSUNG D900, ÇİN MALI ÇİFT HATLI TELEFONLARDAN VE ŞUANDA NOKİA 6120 CLASSİC KULLANIYORUM BUNLARIN HEPSİNDE ARAYANIN VİDEOSUNU ATAMA ŞANSIN VAR BUNDA NİYE YOK ANLAMIYORUM BUNU NASIL DÜŞÜNEMİYORLAR Kİ PEKİ PROGRAMLARLA FELAN OLMAZ MI ACABA MESELA SMBYANLI NOKİLARDA O TARZ PROGRAMLAR VAR JAVA DA YOKMU Kİ ACABA
  • Java da maalesef o tür programlar mevcut değil.
  • BİRŞEY DAHA SORMAK İSTİYORUM BEN İKİ TELEFON ARASINDA KALAKALDIM YA SİZCE K850İ Mİ ALSAM YOKSA SAMSUNG G810 MU BU İKİ TELEFON ARASINDA KARAR VEREMEDİM BİR TÜRLÜ SAMSUNGUN FORMUNUDA İNCELEDİM ONUNDA FOTOLARI GÜZEL VİDEO KAYDI 640X480 22 FPS MP4 KAYIT YAPIYOR FENA DEĞİL ARTI OLARAK WİFİ VAR 3XOPTİK ZOOM VAR, GPS VAR, 3.5 MM LİK KULAKLIK ÇIKIŞI VAR EKRANI 2 İNÇ DAHA BÜYÜK VE SMBİAN İŞLETİM SİSTEMİ VAR SADECE HOPORLER SESİ YANİ ZİL SESİ K850 DEN KISIK ÇIKIYORMUŞ ÇÜNKÜ AYRICA BİR HOPORLÖRÜ YOK KULAKLIK AVİZESİNDEN ÇALIYO ONDAN SİZCE FOTOĞRAF VE VİDEO KAYDI KONUSSUNDA HANGİSİ DAHA İYİ Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • Bu telefonu Bursa'da nerede bulabilirim ? + kaç paraya anlaşabiliriz nakit olarak bilen var mı?
  • k850i bulmak cok zor artık temiz 2. eller iyi olabilir. birdehttp://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-k850i-fiyati,011722.html bu linkten sıfır cihazlara bakabilirsiniz ama ne kadar güvenilir bi alışveriş olur bilemem. samsung g810 cok iyi bi alete benzior bi cok özellik var. hele kamera özelliği bence cok iyi k850i den bile iyi olabilir ama foto performansını görmek lazım. sahsen ben telefonumdan cok fazla memnunum hic bi zaman ah bide su olsaydı demedim müzik ve kamera kalitesi cok cok üstün bi cihaz. g810 da optik zoom varmış bence güzel bi özellik sanırım tek eksisi k850i nin kamera acısından. ama bu haliylede cok iyi işler yapıyor.

• G810 vs K850, bence k850;
    Bir ara bende düşünmüştüm g810 araştırmıştım, ama k850 aldım çok memnunum.

1) Fotoğraf olarak k850 daha başarılı(cyberSHOT), G810 optik zooma aldanmayın çok başarılı değıl, gsmarena'dan örneklere bakabilirsiniz.
    2) Wİfi ve GPS artılara isteğe göre yönlenilebilir. Ama bence gereksiz, GPS ilk denemelerden sonra girmezsiniz bile, Cep telefonunda internet olsa ne olur o kadar ekranda, anca msn girersiniz oda wifi olan yerlerde, yakında 3G gelince onunda önemi kalmayacak.
    3) Şarj olarak K850 bariz bir üstünlüğü var.5 güne kadar Çıkıyo K850, G810 enfazla 2 gün(hepsiburada'daki yorumlara bakılmıştır).
    4) A2 uploader sayesinde k850 akustik ve kamera driverlarını değiştirerek, çok daha kaliteli hale getirebilirsin.

rakı buzu'nunda söylediği gibi K850 bulmak çok zor şu saatten sonra ama. Garantili 2. ellere bakabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: volcano8108

BİRŞEY DAHA SORMAK İSTİYORUM BEN İKİ TELEFON ARASINDA KALAKALDIM YA SİZCE K850İ Mİ ALSAM YOKSA SAMSUNG G810 MU BU İKİ TELEFON ARASINDA KARAR VEREMEDİM BİR TÜRLÜ SAMSUNGUN FORMUNUDA İNCELEDİM ONUNDA FOTOLARI GÜZEL VİDEO KAYDI 640X480 22 FPS MP4 KAYIT YAPIYOR FENA DEĞİL ARTI OLARAK WİFİ VAR 3XOPTİK ZOOM VAR, GPS VAR, 3.5 MM LİK KULAKLIK ÇIKIŞI VAR EKRANI 2 İNÇ DAHA BÜYÜK VE SMBİAN İŞLETİM SİSTEMİ VAR SADECE HOPORLER SESİ YANİ ZİL SESİ K850 DEN KISIK ÇIKIYORMUŞ ÇÜNKÜ AYRICA BİR HOPORLÖRÜ YOK KULAKLIK AVİZESİNDEN ÇALIYO ONDAN SİZCE FOTOĞRAF VE VİDEO KAYDI KONUSSUNDA HANGİSİ DAHA İYİ Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Sizin için wifi ve gps sorun olmazsa K850i sizi fazlasıyla tatmin edecektir.G810i bana göre cok büyük bi tel K850i nin sadece duruşu yeter.Foto konusuna gelince k850i camdriver la cok daha iyii fotolar cekiyo ama video kaydı düşük Senin ihtiyacına cevap veriyorsa 320*240 K850i al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaviourknight -- 15 Nisan 2009; 16:03:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mmustafa1

Bu telefonu Bursa'da nerede bulabilirim ? + kaç paraya anlaşabiliriz nakit olarak bilen var mı?

http://www.sahibinden.com/tertemiz_k850i_13_ay_garantili_faturali_fiyat_dustu_bursa-52WQQaXQQ13320585WQQpXQQdisplayitem

• Dolaşırken buldum sıfır k850 600 ytl, telefonu almadan önce yoktu yeni satışa çıkmış.

http://www.ceppaket.com/vitrin/product_info.php?products_id=312&ref=akakce&v=1.76.9
  • quote:

Orjinalden alıntı: rakı buzu

isme video atayamıyorsunuz.

Nasıl atayamıyoruz ben atadım ve çalıştıı..!
  • hadi ya nası atanıyo ben aradım bulamadım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rakı buzu

hadi ya nası atanıyo ben aradım bulamadım ?

Video'nun üzerine gel seçeneklere gir oradaki kullanım şeklinden kayıt zil sesini seç oradan da atayacagın kişiyi seç. Ama sadece telefon hafızasına kayıtlı kişiler için kullanabilirsin ;)
  • 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.