Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım doğru yerde soruyorum bu soruyu:) K850 telefonumun fotoğraf çekme tuşu foto çekmiyor. yavaşça basınyorum oto focus oluyor sonra sertçe bastırınca foto çekmiyor. Öyle ki o tuşun kenarından baasıyorum çekiyor. Dün telefon elimden düştü ondan oldu sanırım.

Merak ettiğim garanti kapsamında halledebilirmiyim.
  • quote:

**BLL**

Umarım doğru yerde soruyorum bu soruyu:) K850 telefonumun fotoğraf çekme tuşu foto çekmiyor. yavaşça basınyorum oto focus oluyor sonra sertçe bastırınca foto çekmiyor. Öyle ki o tuşun kenarından baasıyorum çekiyor. Dün telefon elimden düştü ondan oldu sanırım.

Merak ettiğim garanti kapsamında halledebilirmiyim.

arkadaşım dediğin gibi düşürünce olmuş olabilir. yanlız sen bi önce camdriver değiştirip dene bence aynı sorun devam ederse o zaman garantiye verirsin. normalde garanti kapsamında yapmaları lazım yani anlaşılmazsa kullanıcı hatası olduğu! ama anlarlarsa para isteyecekleri kesin.
  • Bugün acustik ve cam dosyalarını telefona yükledim ve özellikle ses oldukça arttı. Bilgilerini bizimle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Forumda bir yerde okumuştum ama şimdi hatırlamıyorum. Öndeki kamerayı çalıştırmak için görüntülü arama yaptım ama çalışmadı. Bu şekildemi yapılıyordu veya nasıl öndeki kamera çalışıyor?
  • arkadaşlar bu telefonun sıfırı neden yok acaba,hep paralel ithalat var
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere telefonu yeni aldığımdan her geçen gün yeni bişeylerine denk geliyorum.Size 2 tane sorum olacak.Birincisi flaşın altında sensörün yanında vida başı gibi ve bastırdığınızda aşağı doğru hareket eden reset düğmelerine benceyen bir düğme var o ne işe yarıyor. İkincisi ise denklanşörün sesini nasıl kapatabiliyoruz?
  • quote:

kaptan67

Arkadaşlar bildiğiniz üzere telefonu yeni aldığımdan her geçen gün yeni bişeylerine denk geliyorum.Size 2 tane sorum olacak.Birincisi flaşın altında sensörün yanında vida başı gibi ve bastırdığınızda aşağı doğru hareket eden reset düğmelerine benceyen bir düğme var o ne işe yarıyor. İkincisi ise denklanşörün sesini nasıl kapatabiliyoruz?

kardeş ilk dediğin sensör dediğin led flash zaten o senin sorduğun da ışık algılama sensörü yani fazlaoynama onunla aradabir ince ve yumuşak bişeyle temizlersin.

deklanşör sesi telefonu sessize alırsan çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 14 Mart 2009; 23:18:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptan67

Arkadaşlar bildiğiniz üzere telefonu yeni aldığımdan her geçen gün yeni bişeylerine denk geliyorum.Size 2 tane sorum olacak.Birincisi flaşın altında sensörün yanında vida başı gibi ve bastırdığınızda aşağı doğru hareket eden reset düğmelerine benceyen bir düğme var o ne işe yarıyor. İkincisi ise denklanşörün sesini nasıl kapatabiliyoruz?

Denklanşör sesini kamera açıkken ayarlara gir altlarda denklanşör sesini kapattan kapatabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: malkoç21

arkadaşlar bu telefonun sıfırı neden yok acaba,hep paralel ithalat var

TElefon 2007 de çıktı bu yüzden bulmak çok zor, 1 ay önce bende aramıştım koca istanbulda 2-3 yerde bulabildim 600 civarı. Şimdi o bile yoktur, sorduğumda herkes bu telefonu soruyo diyodu dükkan sahipleri. Onu bırak ikinci el bile çok az. SAnırım telpa ericsson distribütorlüğünü bırakmış, elde kalanlar satılıyo artık.

• Müziklaerin içinde parçalarda drillent adında bir parça var ve onu silmek istediğimde korumalı diye mesaj çıkıyor. Onu nasıl silebilirim?
  • quote:

Müziklaerin içinde parçalarda drillent adında bir parça var ve onu silmek istediğimde korumalı diye mesaj çıkıyor. Onu nasıl silebilirim?

A200 programıyla silebilirsiniz..

TPA>USER her şey burada.. Silinemeyen dosyaları silmek için önce programdan sileceğiniz dosyanın üstüne sağ tıklayarak set RW access'e tıklayın. Sonra dosyayı seçip Delete tuşuyla silin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

Müziklaerin içinde parçalarda drillent adında bir parça var ve onu silmek istediğimde korumalı diye mesaj çıkıyor. Onu nasıl silebilirim?

TPA>USER her şey burada.. Silinemeyen dosyaları silmek için önce programdan sileceğiniz dosyanın üstüne sağ tıklayarak set RW access'e tıklayın. Sonra dosyayı seçip Delete tuşuyla silin..

A200 programı acustic atılan programmı.
  • quote:

quote:

quote:

Evet.. Zaten herşey o programla yapılıyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet.. Zaten herşey o programla yapılıyor..

dediğiniz gibi yaptım ancak yine silinmedi. parçanın tam adı " Distat.m4a " ve üzerine gelip sağ tıkladığımda dediğiniz gibi bir şey çıkmayıp sadece Read, Delete ve New Folder seçenekleri çıkıyor. Ben Deleteyi seçtiğimde sağ tarafta bulunan pencerede " a2_fsFiledelete err:0017 " uyarısı çıkıyor. Bu dosya nedir ve neden silinmiyor?

• quote:

dediğiniz gibi yaptım ancak yine silinmedi. parçanın tam adı " Distat.m4a " ve üzerine gelip sağ tıkladığımda dediğiniz gibi bir şey çıkmayıp sadece Read, Delete ve New Folder seçenekleri çıkıyor. Ben Deleteyi seçtiğimde sağ tarafta bulunan pencerede " a2_fsFiledelete err:0017 " uyarısı çıkıyor. Bu dosya nedir ve neden silinmiyor?

Ben silinmeyen bütün dosyaları silinebilir yaptım.. Hata vermedi.. Sİzde neden hata verdi bilemiyorum..
  • kaptan a2uploader-2 yi yükle yine aynı sayfada onla silmeyi dene. eski versiyonu kullanıyosun sanırım
  • a2 nin dediğiniz yeni versiyonununu deneyerek sildim ama yine silinmedi. Daha doğrusu telefonda görünüyor ama çal dediğimde o parça çalmıyor. Ancak a2 ile silmeyi yaptıktan sonra telefon açılmadı.Pilini çıkartıp taktım öyle açıldı ancak telefon çok yavaş çalışır oldu. Tamam butonuna basıyorum aradan belli zaman geçmeden algılamıyor ve videolar kısmına geldiğimde ise video görüntüleri ve yazıları yaklaşık 2 saniye sonra geliyor. Hani Windows şişerde bilgisayar kasar ya aynı durum söz konusu. Böyle durumda bilgisayara format atıp olayı çözüyoruz ama telefonda ne yapmam gerekiyorki bu kasılmadan kurtulayım.
  • ya telefon zaten kasık bi alet. sizin bahsettiginiz olay bende de var telefonun normali öyle. ama derseniz dosya silmeden önce böyleydi onu bilemicem, ya dikkat etmediginiz icin farklı geliyodur ki bence öyle, yada dosya silmeden bişey oldu. en kötü SEUS ile güncelleme yapınca düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: rakı buzu

ya telefon zaten kasık bi alet. sizin bahsettiginiz olay bende de var telefonun normali öyle. ama derseniz dosya silmeden önce böyleydi onu bilemicem, ya dikkat etmediginiz icin farklı geliyodur ki bence öyle, yada dosya silmeden bişey oldu. en kötü SEUS ile güncelleme yapınca düzelir

bu seus programı sonny nin sayfasındaki güncelleme programımı oluyor?
  • cyber-shat özelliği çok hoşuma gidiyo ya
  • quote:

bu seus programı sonny nin sayfasındaki güncelleme programımı oluyor?

Aynen öyle oluyor..
  • Bu flash menüleri nasıl kullanıyoruz? Temaya uygulamak gerekmiyor mu? Tam olarak anlamadım.. Daha önce hiç denememiştim.. Camdriverden başımı kaldıramadımki..
  • 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.