ben bayaa uzakta kaldım ya neler oldu?Idoou cıkıomus falan camdriver falan bayaa bi seyler olmus valla bakıcam
sen nerelerdesin dostum yaaa... sen buralardan gittin Telpa SE'den elini ayağını çekti, bi ara SE Türkiye taksimde mendil açacak durumlara geldi. herkes senin dönmeni bekledi ama dönmedin. sonunda Japonya'daki çekik gözlüler Idou'yu tanıttılarda bu bataklıktan kurtuldular. @wholet'ten gelecek yardım Allah'tan gelsin dediler herhalde...
hehe valla bayaa bi uzak kaldım ya
valla su anda neler olmus sasırdım Telpa iyi olmus hehe valla artık bisiler ogrenicez tekrar
eee yenilikler neler?ben harbi cok geride kaldım cam driver falanda cıkmıs benim teelfon hala aldıgım versiyonla duruyo hehe
ama Idou yu sevdim almak istiyorum simdiden
profesyönel arkadaşlar yeni firmware yok mu hala nedir son durum bilen var mı???
arkadaşlar en son güncelleme sürümü nedir??? yardımcı olursanız çok sevinirim..eyw..
quote:
Orjinalden alıntı: DSGNRY
profesyönel arkadaşlar yeni firmware yok mu hala nedir son durum bilen var mı???
yeni bir firmware şuan için gözükmüyor. ancak yaklaşık 8-9 aydır yeni yazılım çıkmadığından, yakın zaman içerisinde K850i'nin yazılım kanadında bir hareketlilik olacağını düşünüyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: HaKaNaSNa_BjK
arkadaşlar en son güncelleme sürümü nedir??? yardımcı olursanız çok sevinirim..eyw..
k850 i için önerebileceğiniz en iyi "kulak içi kulaklık"?? ve EP-630 önerdiler sizce nasıl?? daha iyisi nedir??? sizce arkadaşlar..
arkadaşlar telefonda en iyi performansı veren hafıza kartı hangisi ? orjinal olarak gelen 512 yi kullanıyorum tabi genel olarak yetersiz yeni hafıza kartı almayı planlıyorum ama topiclerin birinde görmüştüm bir arkadaş midro sd ve m2 destekleyen bu telefonda 6 gb m2 yerine 8 gb sd alıp kullanın daha iyi performans verir gibisinden bir yazı gördüm doğruluk oranı nedir ?
quote:
Orjinalden alıntı: *-*L_A_Z_R_A_İ_L*-*
arkadaşlar telefonda en iyi performansı veren hafıza kartı hangisi ? orjinal olarak gelen 512 yi kullanıyorum tabi genel olarak yetersiz yeni hafıza kartı almayı planlıyorum ama topiclerin birinde görmüştüm bir arkadaş midro sd ve m2 destekleyen bu telefonda 6 gb m2 yerine 8 gb sd alıp kullanın daha iyi performans verir gibisinden bir yazı gördüm doğruluk oranı nedir ?
Max 8GB destekliyor. Başta 4GB M2 kullanıyordum sonra 8GB M2 aldım. Arada hız farkı yok..
quote:
Orjinalden alıntı: pohuman
Max 8GB destekliyor. Başta 4GB M2 kullanıyordum sonra 8GB M2 aldım. Arada hız farkı yok..
tşkler pohuman o zaman 8 gb m2 alayım en iyisi zaten se yani ne kadar zorlasamda yavaşlatmaya çalışsamda nokiadan sonra jet gibi geliyor bana
quote:
quote:
tşkler pohuman o zaman 8 gb m2 alayım en iyisi zaten se yani ne kadar zorlasamda yavaşlatmaya çalışsamda nokiadan sonra jet gibi geliyor bana
SE bana kullanıcı yönlendirme tesekkuru vermesi lazım nokiadan zor aldım seni bu tarafa :P
quote:
Orjinalden alıntı: murc-i
quote:
quote:
SE bana kullanıcı yönlendirme tesekkuru vermesi lazım nokiadan zor aldım seni bu tarafa :P
Doğrudur zor oldu ama güzel oldu :D doğru yolu buldum
quote:
quote:
Rıca ederim. K850i kullandığım en yavaş telefon. Daha önce K300i, W700i ve W610i kullandım. En hızlısı W610i'ydi. Aslında W700i'de bayağı hızlı..
Arkadaşlar yaklaşık 6 aydan beri Nokia N78 kullanıcısıyım, görüşme sesinin az çıkması, hışırtılı ve sağlıksız olmasından dolayı ve bazı sorunlarından dolayı telefonumu değiştirmek istiyorum. K850 ve G810 arasında kaldım. Bu iki telefondan kullanan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Hangisini alırsam rahatça bir OH çekebilirim, rahata kavuşurum. Foto çekimi N78 i aratmayacak tabi.. Tavsiye ve görüşleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: alican60
Arkadaşlar yaklaşık 6 aydan beri Nokia N78 kullanıcısıyım, görüşme sesinin az çıkması, hışırtılı ve sağlıksız olmasından dolayı ve bazı sorunlarından dolayı telefonumu değiştirmek istiyorum. K850 ve G810 arasında kaldım. Bu iki telefondan kullanan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Hangisini alırsam rahatça bir OH çekebilirim, rahata kavuşurum. Foto çekimi N78 i aratmayacak tabi.. Tavsiye ve görüşleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim
kardeş kesinlikle k850 öneririm foto kalitesi mükemmel . foto paylaşım arenasına bakıp bilgi alabilirsin foto kalitesiyle ilgili.
Uzun zamandır 6100 ım vardı ve bu sektörden uzak kalmıştım.Yeni bir telefon almam gerekti ve bir araştırma yapayım dedim. Anladımki telefon sektöründe çok gerilerde kalmışım. Netice olarak yapılan araştırmalar sonucunda K850i de karar kılındı ve 2. el sipariş edilerek bugün itibari ile kargoya verildi. Büyük ihtimalle telefonum yarın elimde olacak. Dedim ya teknolojiden uzak kaldığım için malum olduğu üzere bazı soru işaretleri bende mevcut. Bunladan birincisi siparişi verdikten sonra sony ericsonun sayfasından bazı dosyaları indirdim ve bilgisayarıma kurdum. Telefon elime geçtiğinde güncelleme yapacam. Ancak bu telefona karar vermede oldukça etkili olan bu sayfalarda bol miktarda acustik patch gibi yamalardan söz ediliyor. Şimdi bu yamaları telefona yüklediğimizde garanti bozulmuyormu? Eğer bozulmuyorsa en son bu telefona atılması gereken yamaların bulunduğu bir dosyayı buraya yükleyebilirmisiniz. Diğer başlıkta var ama o kadar çok dosya ve konu var ki benim aklım karıştı. Şu tarih itibariyle telefonda kullanılan son yazılımları buraya koyarsanız benim işim çok kolaylaşacak.
@kaptan67 telefonun hayırlı olsun. yanlız K850i için şu an itibariyle çaışan herhangibir patch yok! yani açtığım konuda ilk sayfaya eklediğim patchler denendi ve çalışmadığı görüldü. diğer modellerin patchleri çalışıyor ama K850i de daha bir gelişme yok.
diğer sorduğun şeylerde, telefonu geldiğinde SEUS la yani sonyericsson uptade servis ile güncelemeni tavsiye ederim. daha sonra camdriver,acoustic,flash tema gibi şeyleri yüklemen garantiyi bozmaz.
bu dosyaları açtığım A2 konusunda bulabilirsin buraya ayrıca hepsini koymak olmaz ve zaten gereksiz. ayrıca kafam karıştı diyorsun ama zaten çok yenisin kendinde söylüyorsun! bu işlere yavaş yavaş başla yapacağın işlemleri iyice anladıktan sonra yapmanı tavsiye ederim sonra burda yardım edin diye adam ararsın!
kolay gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: tolyo
@kaptan67 telefonun hayırlı olsun. yanlız K850i için şu an itibariyle çaışan herhangibir patch yok! yani açtığım konuda ilk sayfaya eklediğim patchler denendi ve çalışmadığı görüldü. diğer modellerin patchleri çalışıyor ama K850i de daha bir gelişme yok.
diğer sorduğun şeylerde, telefonu geldiğinde SEUS la yani sonyericsson uptade servis ile güncelemeni tavsiye ederim. daha sonra camdriver,acoustic,flash tema gibi şeyleri yüklemen garantiyi bozmaz.
bu dosyaları açtığım A2 konusunda bulabilirsin buraya ayrıca hepsini koymak olmaz ve zaten gereksiz. ayrıca kafam karıştı diyorsun ama zaten çok yenisin kendinde söylüyorsun! bu işlere yavaş yavaş başla yapacağın işlemleri iyice anladıktan sonra yapmanı tavsiye ederim sonra burda yardım edin diye adam ararsın!
kolay gelsin...
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ürünü aldığım kişiden az önce bir mesaj aldım ve telefonu gönderirken şarj aleti ve data kablosunu göndermeyi unuttuğunu yazıyor. Açıkcası bu işten biraz kıllandım, gönderdikleri orjinal olmayabilir. Orjinal bataryada ve şarj cihazının kodlarını yazabilirmisiniz. Eğer orjinal değilseler telefonu geri iade edeceğim.
quote:
kaptan67
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ürünü aldığım kişiden az önce bir mesaj aldım ve telefonu gönderirken şarj aleti ve data kablosunu göndermeyi unuttuğunu yazıyor. Açıkcası bu işten biraz kıllandım, gönderdikleri orjinal olmayabilir. Orjinal bataryada ve şarj cihazının kodlarını yazabilirmisiniz. Eğer orjinal değilseler telefonu geri iade edeceğim.
anladım kardeşim. sana adaptörün neye benzediğini anlaman için fotosunu koyuyorum ayrıca rapid linkindende fotoların orjinallerini alırsan üzerindeki bilgileri okuyabilirsin.
adaptörde hem jarj girişi hemde arkasında kulaklık girişinin olması lazım.
çok teşekkür ederim tolyo çok yardımcı oldun. Az önce telefon elime geçti ve fenaya benzemiyor. üzerindeki yazılım "1200-4400 R1FA035 08527" güncelmidir ve acustikle diğer yazılımın kurulu olup olmadığını nasıl anlarım.
quote:
kaptan67
çok teşekkür ederim tolyo çok yardımcı oldun. Az önce telefon elime geçti ve fenaya benzemiyor. üzerindeki yazılım "1200-4400 R1FA035 08527" güncelmidir ve acustikle diğer yazılımın kurulu olup olmadığını nasıl anlarım.
önemli değil kardeşim. yazılımın son yazılım. ama acoustic in değişmiş olup olmadığını anlayamazsın zamanla A2 uploader ı öğrenince hepsini istediğin gibi değiştirirsin. camdriver da FA035 sürümünde orjinal camdriver sürümü 3.7 dir. buna gizli menüden bakabilirsin. gizli menüyü bilmiyorsan söyliyeyim.
telefon ana ekrandayken söylediğim tuşlara sırasıyla basarsan gizli menü açılır.
>*<<*<* yani sağ yıldız sol sol yıldız sol yıldız.
bu menüden servis bilgilerinden cam sürümüne bakabilirsin.