Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: waterfall_man

şu bimeks k850i kampanyası yapsın almazsam bana da o zaman.şöyle 350-450 arası bi fiyata tadından yenmez.

öyle bir kampanya olsa birçok kişinin bende dahil kaçıracağını sanmıyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

arkadaşlar siz daha ne istediğinizi bilmiyosunuz anlaşılan! K850i bulamazsam W910i alcam ne demek ben anlamadım! K850i ile W910i nin araında dağlar var...

aslında herkes ne istediğini biliyo ama fiyatların yüksek olmasından yakınıyo.burdaki konu keşke 400 tl gibi bi fiyata inse k850.siz konunun fiyat olduğunun farkında değilsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan1550 -- 22 Ocak 2009; 10:57:14 >
  • kriz var kriz
  • Bu cihaz bu kadar mı umutsuz yaw 2.ci sayfaya düşmüş

• quote:

Orjinalden alıntı: DSGNRY

Bu cihaz bu kadar mı umutsuz yaw 2.ci sayfaya düşmüş

hayır ilgisi yok, herkes 5 MP foto & video başlığında cam driverları konuştuğundan buraya yazmaya vakit bulamıyorlar. zaten acoustic ve menu & flash temalarda @tolyo'nun açtığı konuda paylaşıldığından burası daha da sessiz oluyor. o yüzden bu konuda sadece, yeni birkaç arkadaş tarafından "K850i almak istiyorum, birkaç sorum var" gibi mesajlar yazılıyor o kadar...

• e iyi o zaman
  • k850 yi televizyona bağlayıp resimlere videolara filan bakabiliyor muyuz??
  • arkadaşlar bu makinenin bataryası hangi şartlarda kaç gün gidiyo veya kullanan arkadaşlar kendi standartlarını ve bekleme süresini yazabilirlerse çok sevinirim
  • mavi k850i ile bende aranızdayım artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

k850 yi televizyona bağlayıp resimlere videolara filan bakabiliyor muyuz??

K850i’de TV-out özelliği olmadığından televizyona bağlayamazsın…
    Büyük ekranda görüntü istiyorsan, ya kasayı LCD’ye bağlayacaksın yada hafıza kartı yuvası olan LCD’lerden alacaksın...

quote:

Orjinalden alıntı: thy437

arkadaşlar bu makinenin bataryası hangi şartlarda kaç gün gidiyo veya kullanan arkadaşlar kendi standartlarını ve bekleme süresini yazabilirlerse çok sevinirim

hergün bluetooth üzerinden 1-2 saat müzik dinliyorum ve 10-15 foto çekiyorum.
    böyle bir kullanımda batarya 3.5-4 gün gidiyor...

quote:

Orjinalden alıntı: egemen_e

mavi k850i ile bende aranızdayım artık.

hayırlı olsun, güle güle kullan...

• quote:

Orjinalden alıntı: egemen_e

mavi k850i ile bende aranızdayım artık.

Hayırlı olsun.
  • teşekkürler...
  • arkadaşlar w760 w910 c702 c902 deki sensörlü ve düz oyunları ve telefonlardaki uygulamalar k850 ye de uyar mı??elimde bu modellerin oyunları ve uygulamaları mevcut da sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 31 Ocak 2009; 20:08:48 >
  • K850i K790i, K810i, W910i vs.nin oynattığı 240x320 java oyunları sorunsuz oynatıyor, W760i, C702i, C902i ile de uyumlu olması lazım aynı şekilde, K850i ve W910i'de zaten aynı sensörlü oyun, Marble Madness yüklü geliyor telefonda aldığında, (flash) tema ve bildiğim kadarıyla Acousticleri dahi uyumlu bu modellerin, bu arada W910i konusunda K850i'de çalışıyor mu diye sorduğun oyunları da indirdim, çalışıyor K850i'de de. Diğer söylediğin modellerden C702i ve C902i'nin hareket sensörü yok diye biliyorum, kısacası K850i ile diğer modellerdeki oyunları oynayabilirsin hatta C702i ve C902i'den de avantajlı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

K850i K790i, K810i, W910i vs.nin oynattığı 240x320 java oyunları sorunsuz oynatıyor, W760i, C702i, C902i ile de uyumlu olması lazım aynı şekilde, K850i ve W910i'de zaten aynı sensörlü oyun, Marble Madness yüklü geliyor telefonda aldığında, (flash) tema ve bildiğim kadarıyla Acousticleri dahi uyumlu bu modellerin, bu arada W910i konusunda K850i'de çalışıyor mu diye sorduğun oyunları da indirdim, çalışıyor K850i'de de. Diğer söylediğin modellerden C702i ve C902i'nin hareket sensörü yok diye biliyorum, kısacası K850i ile diğer modellerdeki oyunları oynayabilirsin hatta C702i ve C902i'den de avantajlı olur.

çok teşekkürler kardeş. aynı şekilde telefonlardaki uygulamaları da k850 destekler değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 31 Ocak 2009; 20:15:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

K850i K790i, K810i, W910i vs.nin oynattığı 240x320 java oyunları sorunsuz oynatıyor, W760i, C702i, C902i ile de uyumlu olması lazım aynı şekilde, K850i ve W910i'de zaten aynı sensörlü oyun, Marble Madness yüklü geliyor telefonda aldığında, (flash) tema ve bildiğim kadarıyla Acousticleri dahi uyumlu bu modellerin, bu arada W910i konusunda K850i'de çalışıyor mu diye sorduğun oyunları da indirdim, çalışıyor K850i'de de. Diğer söylediğin modellerden C702i ve C902i'nin hareket sensörü yok diye biliyorum, kısacası K850i ile diğer modellerdeki oyunları oynayabilirsin hatta C702i ve C902i'den de avantajlı olur.

çok teşekkürler kardeş. aynı şekilde telefonlardaki uygulamaları da k850 destekler değil mi?

Rica ederim. Destekler tabii ki.

• Bu arada şu Marble Madness'deki amaç nedir? Bir türlü çözemedim yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Bu arada şu Marble Madness'deki amaç nedir? Bir türlü çözemedim yahu

İlk bölüm mesela bayağı kısa ve kolay, sol alt tarafa doğru gitmeye çalış, bitiş bayrağını göreceksin zaten.
  • Bu hareket sensörü ile bilgisayardan oyun oynayacam :) şimdilik Google Earth'ı kullanıyorum Mauseyi ve klavyeyi komple kontrol edebiliyorum güzel oldu
  • bugün cep tıkladan aldığım k850i yeşil cep telefonu elime geçti yalnız daha önce kullandığım w800 ve k790 nın fotoğraf kalitesini göremedim. floresan ışığında çektiğim fotoğraflar karanlık çıkıyor. ayarlarına baktım sorun yok flash veya kamerada bir sorun mu var acaba. bilgi sahibi arkadaşlar cvp yazarsa memnun olurum....
  • 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.