Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haydaa bak şimdi moralim bozuldu ekran cizilirse napcaz alayım bende o zaman kapaktan hemen ya yeşil falan takılalım. gerci benim bu mavi kapa soyuluyo quicksilver kapagı gibi olcak yakında
  • arkadaşlar bu cihaz için yeni yazılım ne zaman çıkıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

arkadaşlar bu cihaz için yeni yazılım ne zaman çıkıyor?

Şuan R1FA035 var yeni yazılım ne zaman çıkar belli değil ama şu bekleme modunda ışıklar sönünce tuşa basıldığında 1 saniyede algılayıp öyle ışığı açması sorunu, rehberdeki yavaşlık, çağrılar menüsündeki "aşırı" yavaşlık, kamerayı şuan başka bir uygulama kullanıyor gibi aptal bir sorunu yeni bir yazılım çıkarıp en kısa sürede hallederlerse pek hiper olacak.
  • kamera sorunu cam driverden kaynaklı orjinalde öle bi sorun yok diye bilmekteyim. bende strong v1.1'de veriodu o hatayı orjda hic öle bişeyle karşılaşmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Şuan R1FA035 var yeni yazılım ne zaman çıkar belli değil ama şu bekleme modunda ışıklar sönünce tuşa basıldığında 1 saniyede algılayıp öyle ışığı açması sorunu, rehberdeki yavaşlık, çağrılar menüsündeki "aşırı" yavaşlık, kamerayı şuan başka bir uygulama kullanıyor gibi aptal bir sorunu yeni bir yazılım çıkarıp en kısa sürede hallederlerse pek hiper olacak.

Bu sorunlar zaten düzeltildi. Update Service programını bilgisayardan kaldırın ve Sony Ericsson klasörünün içindeki Update Service klasörünü tamamen silin.. Ondan sonra Sony Ericsson'un sitesinden Update Service programını indirin ve güncellemeyi deneyin. En güncel yazılım zaten mevcut derse siz yinede devam edip güncelleyin. Bu tür sorunların artık olmadığını göreceksiniz...

• Gecenlerde gece alarmı kurarken birden gitti k850i'nin ekranı...
    Tekrar actım tuş ısıkları ve kameranın neonu yanıyor ama ekran yok! batarya tak cıkart vs. yine olmadı...!
    Servise verdim. yaklasık 2 haftadır serviste (istanbul)...Ve bugun aradıgımda telefonumun Ankara Genel Merkezde oldugunu soylediler ?
    Sorunun Mp3den bulaşan bi virus oldugunu sanmıştım ama sorun daha da büyük sanırım...
    Böyle bi sorun yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chorme86 -- 14 Ocak 2009; 17:06:26 >
  • quote:

Chorme86

Gecenlerde gece alarmı kurarken birden gitti k850i'nin ekranı...
    Tekrar actım tuş ısıkları ve kameranın neonu yanıyor ama ekran yok! batarya tak cıkart vs. yine olmadı...!
    Servise verdim. yaklasık 2 haftadır serviste (istanbul)...Ve bugun aradıgımda telefonumun Ankara Genel Merkezde oldugunu soylediler ?
    Sorunun Mp3den bulaşan bi virus oldugunu sanmıştım ama sorun daha da büyük sanırım...
    Böyle bi sorun yaşayan var mı ?

arkadaşım telefona A2 uploader RWF ile bir MAİN atsaydın sorun hallolurdu!
  • yahu bi telefon alıyosun binbir derdiyle yok yazılımı yokfirmware yok güncellemesi yok bilmemnesi uğraş babam uğraş
  • Eveeeet taktırdım sonunda yeşil kasayı Harika oldu valla.

Kurcalama: Ses açma ve kamera arası geçiş tuşlarının orjinal kalması daha iyi oldu galiba Daha şık durdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 14 Ocak 2009; 18:29:39 >

• fena durmamış sahin güle güle kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

fena durmamış sahin güle güle kullan.

Sağol tolyo Arka kapakta hafif oynama, gıcırdama var yani batarya kapağını açıp arka kapağın en altından tutup kaldırdığında falan çıkıcak gibi duruyor. Hafif bastırılası, yapıştırılması lazım. Bunu kendim halledebilir miyim acaba
  • quote:

Sah!n

Sağol tolyo Arka kapakta hafif oynama, gıcırdama var yani batarya kapağını açıp arka kapağın en altından tutup kaldırdığında falan çıkıcak gibi duruyor. Hafif bastırılası, yapıştırılması lazım. Bunu kendim halledebilir miyim acaba

bilemiyorum sen bilcen onu...
  • arkadaşlar pardon konunuzu bölüyorum ama,
    arkadaşlar ben de aranıza katılıp bir k850i almak istiyorum ancak istediğim paraya bulamıyorum,neden buraya yazıyorsun derseniz açtığım konulara cevap gelmiyor ve burası güncel bir konu.burada ilgilenirsiniz diye düşündüm.arkadaşlar alacağım telefon yani k850i 300-400 TL aralığında olmalı mümkünse satıcı taksit yapmalı...

Arkadaşlar,ne olur çok acil bir mesele bu.Çooookk istiyorum bu telefonu.

İlgilenirseniz çok sevineceğim.Lütfen..bu forumdan veya başka biryerden bulursanız bana pm atın veya bu konuya yazın.

tekrar söylüyorum çooookkk ACİLL !!! Lütfen yardımcı olun...

Şimdiden çok teşekkür ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zonre

arkadaşlar pardon konunuzu bölüyorum ama,
    arkadaşlar ben de aranıza katılıp bir k850i almak istiyorum ancak istediğim paraya bulamıyorum,neden buraya yazıyorsun derseniz açtığım konulara cevap gelmiyor ve burası güncel bir konu.burada ilgilenirsiniz diye düşündüm.arkadaşlar alacağım telefon yani k850i 300-400 TL aralığında olmalı mümkünse satıcı taksit yapmalı...

İlgilenirseniz çok sevineceğim.Lütfen..bu forumdan veya başka biryerden bulursanız bana pm atın veya bu konuya yazın.

Bu fiyata biraz zor dostum malesef... Eğer rastlarsam haber veririm.

• quote:

quote:

Hah bi ilgilenen çıktı sonunda.İlgin için çok teşekkür ederim kardeşim,güzel haberlerini bekliyorum...

• quote:

quote:

quote:

Hah bi ilgilenen çıktı sonunda.İlgin için çok teşekkür ederim kardeşim,güzel haberlerini bekliyorum...

bende cumartesiye kadar telefon alcam.k850i ucuzlamassa mecbur w910i alcam.haberlerinizi 4gözle bekliyorum.

• arkadaşlar siz daha ne istediğinizi bilmiyosunuz anlaşılan! K850i bulamazsam W910i alcam ne demek ben anlamadım! K850i ile W910i nin araında dağlar var...
  • şu bimeks k850i kampanyası yapsın almazsam bana da o zaman.şöyle 350-450 arası bi fiyata tadından yenmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

arkadaşlar siz daha ne istediğinizi bilmiyosunuz anlaşılan! K850i bulamazsam W910i alcam ne demek ben anlamadım! K850i ile W910i nin araında dağlar var...

Ya abi lütfen siz deme yaw,ben bu telefonu çok araştırdım.Tabii ben de biliyorum çok fark olduğunu.Keşke siz yerine arkadaşın ismiyle başlayarak seslenseydin!

Tekrardan hatırlatmakta fayda var,

Lütfen 2.el bu kriterlerde bir telefon bulursanız bana pm atın !!!
  • 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.