Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (430. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun sıfırını nerede bulabilirim ?istanbulda
  • Arkadaşlar merhaba ben telefonun yazılımı güncelemeyue çalıştım benim yazılım ilk sürümlerdendi ama güncellemedi ve hatta şimdi teli açıyorum ve sürpriz telefonun tuşlarının ışıkları yanıyo ancak ekrana görüntü gelmiyo kapkara bir ekran ne oldu naptım ben yardım edin bi hal çaresini bildirin durum çokmu kötüdür acep offf off naptık telefon sanki donuyomuş gibi oluyo kapanmıyoda tuştan ışıklar sonmüyo yani bataryayı çıkarmam gerekiyo acil bi akıl verin ya arkadaşlar lütfen.

• Güncellemeyi tekrar dene talimatları doğru izlediğinden emin ol
  • tekrar deniyorum yazılımınız zaten güncel diyo halbuki yazılım baya eskiydi bi yardım ltfn ya
  • yardım edicek kimse yokmuuuuuuu ltfnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay86

yardım edicek kimse yokmuuuuuuu ltfnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........

MAin-FS atma işi var ben nasıl oldugunu bilmiyorum ama tolyo şurada anlatmış. Aşagıdaki linki tıklayıp nasıl atıldıgına bakabilirsin. Derdine bu derman olabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_29696667/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 9 Mayıs 2009; 11:44:07 >
  • quote:

yardım edicek kimse yokmuuuuuuu ltfnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........

Arkadaşım sana lazım olan bütün dosyalar tolyo'nun yazılım deposunda mevcut öncelikle aşağıdaki adrese git, ordan programlar bölümünde a2 uploader rwf programını indir, yazılım bölümünde ise fs, main ve custom klasörleri var main ve fs dosyalarını indir bilgisayarına (r1fa035 red52 c-asıa olanları), custom klasöründende k850i r8a generic c-asia zip dosyasını indir. indirdiğin fs ve main dosyalarını rardan masaüstüne çıkar, a2 uploader rwf programını çalıştır add seçeneğine tıkla ve masaüstündeki fs dosyasını seç, tekrar add seçeneğiyle main dosyasını seç, son olarak altta misc files bölümündeki noktalı butona tıkla ve masaüstündeki zipli custom dosyasını seç, telefonunu kapat pilini çıkar ve tak, programın sağ üst köşesindeki flash butonuna tıkla, telefonunun "c" tuşuna basılı tutarak usb'den pc ye bağla bikaç saniye sonra telefonu görür ve yazılımı yüklemeye başlar, işlem bitince "shutdown fs manager" butonu belirir, butona tıkla ve telefonu usb den çıkar tamamdır. Kolay gelsin
    http://www.4shared.com/account/dir/7406271/5c827bf8/sharing.html

• cyber-44 arkadaşım sayesinde sorunum çözüldü telefon eskisinden iyi çalışıyo şimdi.

bir şeyi daha merak ettim ön kamerayı çalıştırmanın bir yolu varmı acaba merak ettimde test amaçlı görüntüsü nasıl acaba.
  • Bu soruya cevap vericek varmı arkadaşlar :):):):)
  • quote:

Bu soruya cevap vericek varmı arkadaşlar :):):):)

kayıtlara gir herhangi birinin isminin üzerine gel. Seçeneklere gir. Video çagrısı yap de. Video mesaj göndere gir ön kamera açılacaktır.
  • quote:

cyber-44 arkadaşım sayesinde sorunum çözüldü telefon eskisinden iyi çalışıyo şimdi.

bir şeyi daha merak ettim ön kamerayı çalıştırmanın bir yolu varmı acaba merak ettimde test amaçlı görüntüsü nasıl acaba.

Menü>Ajanda>Video Çağrısı
  • Teşekkür ederim arkadaşlar kamera çalıştı görüntü güzelmiş gerçekten.....
  • quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar kamera çalıştı görüntü güzelmiş gerçekten.....

Rica ederim. Ayrıca "Video Çağrısı" menüsündeyken "Seçenekler>Kamera"ya gelirsen "Gece Modu"nu açabilir, "Düzen"den ekrandaki görüntü boyutunu ayarlayabilirsin, "Seçenekler>Kamerayı değiştir" ile de arka taraftaki, asıl kamerayı (5MP) kullanmak da mümkün, arka taraftaki kamerayı kullanırken 3LED video ışığını da kullanabiliyorsunuz, her iki kamerada da zoom yapılabiliyor (öndeki kamerayla 2x, arkadakiyle 16x).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 11 Mayıs 2009; 0:01:59 >
  • Ben bu telefonu sevmeye başladım valla :):) tüm ihtiyaçlarımı gayet güzel karşılıyo bide kapak alırsam tam olucak e-bayde var 16 olar civarı yeişili felan alıcam bitanse sizce orjinal gibi olurmu ne dersiniz alan varmı ebayden...
  • quote:

Ben bu telefonu sevmeye başladım valla :):) tüm ihtiyaçlarımı gayet güzel karşılıyo bide kapak alırsam tam olucak e-bayde var 16 olar civarı yeişili felan alıcam bitanse sizce orjinal gibi olurmu ne dersiniz alan varmı ebayden...

Bende kasa almayı düşünüyorum ebay dan, kasaların çoğu orjinal fakat ulaşım konusunda tereddüt ediyorum, daha önce ebaydan alışveriş yapan varmı?
  • benim arkadaşım manyetik aldı gecen hafta, 100 dolar altında ödeme oldugu icin gümrük olayıda olmuyor 3-4 güne eve teslim yaptılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyber-44

Bende kasa almayı düşünüyorum ebay dan, kasaların çoğu orjinal fakat ulaşım konusunda tereddüt ediyorum, daha önce ebaydan alışveriş yapan varmı?

Evet ben yaptım kulaklık getirttim hiçbir sorun olmuyo 100 dolar altında herşey elinize ulaşır ben sipraşişi vericem birkaçgüne..
  • Arkadaşlar k850i telefonumda şöyle bir sorun var kendi kendini resetliyo durduk yere örnegin resim çkeiyorum bir anda kapanıyo açılıyo veya müzik dinliyorum kapanıp açılıyo bu neden olabilir acaba yardımlarınızı ve çözümlerinizi bekliyorum.
  • sıfırı bulunsaydı kullanmak isterdim bu modeli . umarım çok daha iyi cybershot lar tr ye gelirde kısmet olurda alırız
  • quote:

oktay86

Arkadaşlar k850i telefonumda şöyle bir sorun var kendi kendini resetliyo durduk yere örnegin resim çkeiyorum bir anda kapanıyo açılıyo veya müzik dinliyorum kapanıp açılıyo bu neden olabilir acaba yardımlarınızı ve çözümlerinizi bekliyorum.

Arkadaşım bu dediğim her K850i kullanın başına gelmiştir aşağı yukarı. Telefona icon filan attıysan onlar yapabilir. Çok sık oluyorsa telefonunun yazılımını tazele SEUS tan.
  • 
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.