Şimdi Ara

Plati.RU Rus PSN Card Alma&Alışveriş Rehberi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
47
Favori
30.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dolar üzerinden tlye çevirdi benim kredi kartı fiyatı yazıyorum şimdi. 2500 ruble 128.42 tl 1000 ruble de 51.72 tl olmuş. 180.14 tl oldu ödeyeceğim tutar.
  • Hocam ilk mesajı silmişsin. Almaya niyetlenmiştik ama kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Hocam ilk mesajı silmişsin. Almaya niyetlenmiştik ama kötü oldu.

Dostum bu forumda bu vasıfsız yöneticiler varken daha çok konu silinir, google dan arama yaparsanız "plati.ru rus psn ucuz oyun" çözümü bulacaksınız ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer 3.500 rublelik (1000 + 2500) kart alabilecek varsa ödeme tutarı + 20 TL fark verebilirim.
  • Arkadaşlar hesaba 3.500 ruble yüklendi galiba fifa16'yı da sipariş ettim ama ödemeyi almadı. Ödemeyi 19-21 arasında mı alacak cüzdandan yoksa ben sipariş veremedim mi? :)

Siparişin tamamlandığını nasıl anlarız?
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    sonra cekiyorlar 2 gun kala oyunun cikisina
  • arkadaşlar bende plati.ru dan alışveriş yaptım fakat gelen kodu girdiğimde yanlış dedi, bende para iadesi istedim onlar tamam dedi yanlız rus webmoney hesabına gönderebiliriz dediler bunun bir çözümü varmı konuya hakim olanlar yardım ederse sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00efe

arkadaşlar bende plati.ru dan alışveriş yaptım fakat gelen kodu girdiğimde yanlış dedi, bende para iadesi istedim onlar tamam dedi yanlız rus webmoney hesabına gönderebiliriz dediler bunun bir çözümü varmı konuya hakim olanlar yardım ederse sevinirim...

Hocam hangi satıcıdan aldınız acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mattmurdock -- 16 Eylül 2015; 0:27:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mattmurdock

quote:

arkadaşlar bende plati.ru dan alışveriş yaptım fakat gelen kodu girdiğimde yanlış dedi, bende para iadesi istedim onlar tamam dedi yanlız rus webmoney hesabına gönderebiliriz dediler bunun bir çözümü varmı konuya hakim olanlar yardım ederse sevinirim...

Hocam hangi satıcıdan aldığınız acaba ?

Uipstore olması lazım

• quote:

quote:

quote:

Uipstore olması lazım

Anladım. Daha önce sfera2002 ve webmex i teyit edenler vardı da . Osebeple merak ettim. Umarım ödemenizi kolaylıkla geri alabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uipstore olması lazım

Anladım. Daha önce sfera2002 ve webmex i teyit edenler vardı da . Osebeple merak ettim. Umarım ödemenizi kolaylıkla geri alabilirsiniz.

Daha önce bu durumu yaşayan oldumu acaba ödemeyi hangi yolla Yaptılar, inşaallah paşam Hayırlısı bakalım artık

• Arkadaşlar merhabalar bugün Rus psn'den Fifa 16 delux olan paketli olanı aldık arkadaşla beraber biliyosunuz 40 tane gold paket veriyor benim bu paketleri almam için açtığım Rus psn hesabı ilemi oynamam Lazım Yada şuan kullandığım. Ana hesabım us hesabımla o paketleri alabilirmiyim.

Yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: babako34

Arkadaşlar merhabalar bugün Rus psn'den Fifa 16 delux olan paketli olanı aldık arkadaşla beraber biliyosunuz 40 tane gold paket veriyor benim bu paketleri almam için açtığım Rus psn hesabı ilemi oynamam Lazım Yada şuan kullandığım. Ana hesabım us hesabımla o paketleri alabilirmiyim.

Fark etmez

• Umarım Öyledir hocam

• yok hocam diğer hesabından alamazsın o paketleri aynısı fifa 15 te başıma geldiğinden biliyorum

o paketler direk oyunu aldığın hesabın fut una düşüyor ve sadece orda kullanabiliyorsun ordan çıkan oyuncuları vs satmak gibi bir durumunda olmuyor.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Rus psn den fifa 16 alipta pri hakkini satmak isteyen varsa p.m. bekliyorum sec hesap sahibi verilen hediyelerden faydalanabiliyor biliyorsunuz futla isim olmadigi icin hediyelere ihtiyacim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Beyler son güncel hali ile bu siteden rus psn card alsak fifa16 için TL ile ne kadara tekabül edcek? Dün bi arkadaş 180 tl ye geldi demiş. Enpara ile almayı planlıyorum psn card ı 180 tl ye gelecekse bu kadar teferruat ile ugrasmamak için us psn den alırım. Son durum hakkında bilgi verecek(ler) var ise çok makbule geçer valla.

Us psndr tr dil yok yoksa kimse ugrasmaz 5.10 lira icin

• quote:

Orijinalden alıntı: babako34

Arkadaşlar merhabalar bugün Rus psn'den Fifa 16 delux olan paketli olanı aldık arkadaşla beraber biliyosunuz 40 tane gold paket veriyor benim bu paketleri almam için açtığım Rus psn hesabı ilemi oynamam Lazım Yada şuan kullandığım. Ana hesabım us hesabımla o paketleri alabilirmiyim.

GTA olsun fifa olsun coins ler hep oyunu aldığın hesaba gelir..Oyuzden bu tarz kampanyalardan hep sec. hesap sahibi faydalanır boşuna umutlanmayın derim :)
  • Arkadaşlar Rus psnden Fifa almaya çalışıyorum yanlız e-82000113 hatası veriyor , kodun açıklaması psn bakımda olması fakat öyle olsa şayet store da girememiş olmamız gerekmezmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar hesaba 3.500 ruble yüklendi galiba fifa16'yı da sipariş ettim ama ödemeyi almadı. Ödemeyi 19-21 arasında mı alacak cüzdandan yoksa ben sipariş veremedim mi? :)

Siparişin tamamlandığını nasıl anlarız?

kardeşim hangi satıcıdan aldın tam olarak kaç tl çıktı ve direk türk kredi kartı ile dümdüz aldınmı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.