Şimdi Ara

Plati.RU Rus PSN Card Alma&Alışveriş Rehberi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
46
Favori
30.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceramist

arkadaşlar bu rusya psn den alınınca Fİfa 2016 türkçe olacağı kesinleştimi acaba
    birde direk kredi kartımızla oyunu alamıyormuyuz psn gift cartmı gerekiyor

%95 türkçe. Kredi kartı geçmiyor malesef gift card ile alışveriş mümkün sadece
  • Arkadaşlar paypal nakit kart ile alabiliyor muyum peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

3500 Rub / 3782 Rub / 175TL olarak aldım sorunsuz bir şekilde hesaba ekledim.

Satıcı: Sfera2002

bu satıcıdan bende az once alım yaptım, sorunsuz anında psn code ları yolladılar. benimde FIFA16 175tl ye geldi.
  • Finansbank kredi kartıyla alışveriş yapan var mı bir sıkıntı oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun türkçe olarak çıkmıştır arkadaşlar gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz
  • arkadaşlar plati.ru dan 2500 ruble lik kart aldım odeme cekildi ama kod yok ortalıkta yardım edebilecek var mı?
  • brknsmnc kullanıcısına yanıt
    Hocam yardım kod icin odemem cekildi kod yok mailimde vs ne yapmam gerekiyor?
  • payu'ya provizyon kodunu attım ama dönüş olmadı daha..
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    Prvizyon kodu dediginiz nedir ve nereden gonderdiniz hocam ?
  • Onu bankadan öğrenebiliyorsunuz, ben alo garantiyi arayıp istemiştim, işlemle ilgili tarih ve tutar bilgisini soruyor dahja sonra provizyon numarasını söylüyor.

@senceru, bende 10-15 dk içerisinde provizyon mailiniz için teşekkür ederiz gibi bir mail atmışlardı ve kod gelmişti, gerçi sen yazalı 1 saat olmuş ama gelmiş olması lazım sana da ?
  • hocam bende sabah aldım mail şu şekilde geldi hhttps://www.oplata.info/info/delivery.asp şole bir sitenin adresi geldi burdan giriyosun my purchase den aldığın görünüyor ordan tekrar üstüne tıklıyosun ordan your purchase vs üstte download jpg falan var resim olarak ordan kodu giriyosun yani amazondan vs kod olarak gelirdi burda adam kartın üzerindeki resmi gönderiyor ordan alıyosun
  • arkadaşlar 1 saat önce kardeşim aradı oyun indirmeye açılmış ve indirmeye başlamış hepimize bol gollü günler dilerim
  • brknsmnc kullanıcısına yanıt
    Herşey icin cok teşekkür ederim kardeşler saolun varolun hallettim bankanın aziziliğine ugradım neyse bundan sonra cok daha kolay yapılır bu işlem.
  • Merhaba beyler.Birkaç sorum vardı da

Şimdi ben ödemeyi ininal kartla yapmak istiyorum.provizyon numarası nasıl olacak ?

acil cevap verirseniz sevinirim. oyun indirmeye açılmış hemen indiririm. teşekkrüler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunediir ya 5 dkka dır onay bekliyor plati.ru
    35892336 for 3913,98 RUR issued on September 21, 2015 21:02PayU: ID#16476129
    Payment status: awaiting payment (status will be checked automatically in 6 sec.)
    check payment
    Processing of a bank card payment normally takes 1 to 5 minutes. Please be patient.
  • PAY.RU'dan mail gelmedi bana nedicez, bi fikri olan var mı
  • 4000 rublelik güvenilir satıcı için link atabilirmisiniz
  • arkadaşlar baktım 3500 lük şimdi almayı planlıyorum da ben hesabı açınca ana hesap yapmamıştım geri döüşü var mı yoksa yeni hesap mı açıcam
  • nihayet alabildim, konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar selam,
    iş bankası sanal kart ile oyunu almış bulunmaktayım. ilk mesajda arkadaşın anlattıklarını aynen uyguladım ve Webmex satıcısından sorunsuzca gift card ları aldım. Fakat sadece anlattıkları arasından ilk defa alış veriş yapmama rağmen bankadan provizyon teyidi gerekmedi direk alışverişe geçebildim. Büyük ihtimalle bankadan bankaya fark ediyor.
    İlk önce 1000 Rub. lik kartı aldım herhangi bir sıkıntıya karşı. İlk kod yarım saat içinde geldi ve ardından 2500 Rub. lik kartıta aldım. O da aynı şekilde yarım saat içinde geldi.
    Konuyu açan arkadaşa teşekkürler faydalı bir konu olmuş cidden.

İyi geceler herkese.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.