Şimdi Ara

Platin ligini aşabilmem için birkaç tavsiyede bulunur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dereceli girmeye tam olarak 6. sezonda başladım, 10 oyunu oynadım ve Gümüş 1 aşamasından başladım. Kolayca bu aşamayı geçtim ve Altın 5 oldum. Oradan direk Altın 3'e, hiç geciktirmeden de Altın 1 oldum yalnızca Zed oynayarak. Altın 1'i de 5 6 oyunda serilere ulaşıp çıkmış olacağım ki, 3 4 yenilgi ile Altın aşamasını bitirdim. Gel gelelim Platin aşamasına, tekrardan normal biçimde oynamaya başladım. Aklımda, -bundan 2 3 ay önce kadar sanırsam- Platin'de de vakit kaybetmeden Elmas olmak vardı. Fakat karşılaştığım şey kesinlikle bu değildi. Her zaman orta koridorda oynadığım şampiyon maçların %90'ında yasaklanıyor, ya da seçiliyordu. Durum bu olunca da Zed oynamayı bırakıp üst koridor şampiyonlarını oynamaya başladım. Üst koridorda şampiyon havuzumu geliştirdim geliştirmesine ama, 2 3 haftaya kadar fark ettiğim diğer bir şey ise, orta koridorda sadece Zed oynayarak elde ettiğim %80 winrate, üst koridor şampiyonlarında %40'a kadar düştü 100 civarı bir oyunda. Maalesef ki bu gerçeği fark edene kadar MMR'ım epeyce düştü, Platin olduğum ilk zamanlarda bana gelen 30+ LP yerine şimdi yalnızca 16-19 arası gelip 18-22 arası gidiyor ve 3 oyun üst üste kazanamadım dürüst olmak gerekirse daha. Daha fazla MMR'ı batırmadan tavsiyelerinizi almak istedim. Hâlâ Platin 5'e saplanmış vaziyetteyim, prelerle girmeyi denedim ama yok. Anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akarulez -- 11 Mayıs 2016; 16:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o avatarı değiştirmezsen hayır
  • Hiç oynamam ki Yasuo'yu, az evvel üye oldum ve telefonda yalnızca bu wallpaper vardı deneyeyim dedim.

• DAĞĞĞMMMNN SOOOON
  • Yasü freelo challengerdan yukarıya bile çıkarsın ben zilvır 1im gold olamadım daha hocam .p
  • Öşek gibi champ havuzum var b5ten s1e kadar geldim inş gold olacaz (rank kapalı şu an üzdü)

• God tier listesindeki sampiyonlari spamlayabilirsin,elbet acikta kalan oluyor,onlara calissan yeterli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fizz ile earlyde bir iki kill alırsan roam falan kazanırsınız. Mid lane oynuyorsan roam yapman lazım
  • zed oyna durmadan çıkarsın
  • Maini top lane olan adamlar geliyordur karşına sende yeni başladığın için zorlaniyorsundur. Jungle oynamayi dene oyun en kolay jungdan taşınıyor.

• Top oynama taşınmıyor mid jungle free win belli başlı Şampiyonlar var zaten gir nerfplz den ustalasildiginda güçlü olan Şampiyonlara bak hadi kolay gelsin

• Top lanede şuan tank metası hakim sen de mid oynadığın için zorlanman doğal.Jungle spamlaman şuan daha iyi.Elin zede yatkınsa Kha,rengar tarzı assasin jungle herolarıyla rahat çıkarsın.

• Mid oynarken hero farketmez heron banlanınca niye top geçtinki anlamadım, Zed banlanıyorsa midde başka bir main belirleseydin. Sonuçta birazda lane olayı bu hero değil Zed'e benzer heroları spamlayıp midden yine oyun taşıyabilirsin. Tavsiyem Fizz, Diana, Corki en basit ve etkili mid heroları.
  • Lux,irelia,cait plat 1 65 lp ye kadar gittim

• Bence zed ile çok iyi oynuyorsan diğerleriyle riske girmektense zed ile ormancı oyna. Ormancı oynanırmı deme bi dene robotlara karşı. Eğer orman kampını iyi dönersen takım 10 seviye olmadan sen 11 seviye yakaladınmı zaten ondan sonrası ormanla işin kalmaz. Hem takımın iyi bir zed oyuncusu kazanır hemde senin yerine top lanede belki daha iyi bir oyuncu gelmiş olur.
  • kazee K kullanıcısına yanıt
    Vallahi orasını ben de tam olarak bilmiyorum, Fizz'i de bir miktar biliyorum, orta koridorda da gayet etkili bir seçim, deneyeceğim. Diana oynamadım hiç, metada mı ki?

• Drazy kullanıcısına yanıt
    Orman için özel kabiliyet ve rünler sayesinde Zed ile rahat orman dönülebiliyor haklısın, ama hiç bir ranked'da Zed'i ormana alacak cesaretim olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drazy

Bence zed ile çok iyi oynuyorsan diğerleriyle riske girmektense zed ile ormancı oyna. Ormancı oynanırmı deme bi dene robotlara karşı. Eğer orman kampını iyi dönersen takım 10 seviye olmadan sen 11 seviye yakaladınmı zaten ondan sonrası ormanla işin kalmaz. Hem takımın iyi bir zed oyuncusu kazanır hemde senin yerine top lanede belki daha iyi bir oyuncu gelmiş olur.

ROBOT MU WAT
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

quote:

Orijinalden alıntı: Drazy

Bence zed ile çok iyi oynuyorsan diğerleriyle riske girmektense zed ile ormancı oyna. Ormancı oynanırmı deme bi dene robotlara karşı. Eğer orman kampını iyi dönersen takım 10 seviye olmadan sen 11 seviye yakaladınmı zaten ondan sonrası ormanla işin kalmaz. Hem takımın iyi bir zed oyuncusu kazanır hemde senin yerine top lanede belki daha iyi bir oyuncu gelmiş olur.

ROBOT MU WAT

yani yapay zeka demek istedim:)
  • Oda Kokusu kullanıcısına yanıt
    O Lux'la zamanında ne oynamıştım var ya, ama yok, elime geçen tek şey dolu küfür oluyordu Q tutturamadığım için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.